Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Εβδομαδιαίες προβλέψεις / Καρκίνος
 
blank
Καρκίνος
Καρκίνος 22/6-22/7

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις - Καρκίνος

Εβδομάδα   21/09/20 - 27/09/20    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 296

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο την εβδομάδα 21 ως 27 Σεπτεμβρίου 2020 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 θα πιάσεις τον εαυτό σου να αναζητά περισσότερο χρόνο στο σπίτι σου παρέα με τους δικούς σου ανθρώπους. Αυτό θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με αυτούς που αγαπάς και να ενδυναμώσετε τη σχέση σας. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός καθώς η αντίθεση του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιο του Κριού (24/9) μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για επικοινωνιακές αντιπαραθέσεις είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά. Αυτό μπορεί να χαλάσει για λίγο το κλίμα όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως είναι προσωρινό, αρκεί να μην παρασυρθείς και πεις λόγια που δεν εννοείς.

Καρκίνε, τα αδύνατα γίνονται δυνατά σύμφωνα με τον Χ. Ντούβλη στον έρωτα αυτήν την εβδομάδα! Μη χάσεις την πρόβλεψή σου για την επόμενη εβδομάδα!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς στη σχέση με το σύντροφό σου καθώς φαίνεται πώς ξεκινάει ένα διάστημα κατά το οποίο θα κάνετε πολλά πράγματα μαζί. Αν μένετε κάτω από την ίδια στέγη είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για να χαρείτε το σπίτι σας περνώντας χρόνο μαζί, βλέποντας ταινίες ή ετοιμάζοντας ένα δείπνο για δύο. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες επικοινωνιακές δυσκολίες κατά την επικοινωνία σου με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως στο τέλος της εβδομάδας με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού (27/9) αυτές οι δυσκολίες θα γίνονται ολοένα και πιο ασήμαντες.

Δες τώρα ποια κάρτα πέφτει στα αισθηματικά σου στα Ταρώ σήμερα.

Δες εδώ με ποια ζώδια ταιριάζει ο Καρκίνος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι δυσαρμονικές όψεις που σχηματίζει ο ανάδρομος Άρης με τον Ερμή και τον Κρόνο φαίνεται πως θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις ζητήματα της δουλειάς. Έτσι λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη να ασχοληθείς με τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, παρόλο που αυτές θα είναι αρκετές και απαιτητικές. Προσπάθησε να πειθαρχήσεις στο εβδομαδιαίο σου πλάνο καθώς οτιδήποτε αφήσεις σε εκκρεμότητα θα κάνει την εμφάνιση του την επόμενη εβδομάδα και μάλιστα με περισσότερη ένταση. Διάβασε επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις του Καρκίνου.

Διάβασε περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις.

Το Αστροσκόπιο της εβδομάδας από 21 ως 27/9/2020, με τον Χρίστο Ντούβλη.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-09-2020 00:00:00