blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Καρκίνος
 
blank
Καρκίνος
Καρκίνος 22/6-22/7

Μηνιαίες Προβλέψεις - Καρκίνος

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 86

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο το μήνα Μάρτιο 2020 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης ξεκινά με ένα «θολό τοπίο» όμως όσο περνούν οι ημέρες του αυτό το τοπίο θα ξεκαθαρίζει, ιδιαίτερα αν σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα και καταστάσεις του παρελθόντος. Μέχρι τις 10/3 απόφυγε να κάνεις κάποια σημαντική οικονομική κίνηση ή επένδυση μιας και είναι πιθανόν να μη σου βγει όπως την έχεις κατά νου. Στις 9/3 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων φέρνει στα αυτιά σου νέα από πρόσωπα του στενού αλλά και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος, τα οποία είτε δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα είτε έχουν ως σκοπό να σε μπερδέψουν. Απόφυγε να σχηματίσεις άποψη για ένα πρόσωπο από τα λεγόμενα τρίτων και προτίμησε να βγάλεις ο ίδιος τα συμπεράσματα σου. Στις 11/3 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία ζώδιο του Υδροχόου και στις 16/3 κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Ιχθύων εγκαινιάζοντας μία περίοδο με ευχάριστες συναντήσεις, κοινωνικές υποχρεώσεις αλλά και ένα ταξιδάκι. Προς το τέλος του μήνα ο επαγγελματικός τομέας θα αρχίσει να γίνεται ολοένα και πιο απαιτητικός για εσένα καθώς στις 20/3 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού και δείχνει δράση αλλά και αντίδραση. Στις 22/3 ο Κρόνος περνά στο ζώδιο του Υδροχόου -ύστερα από μία μακρά παραμονή στο ζώδιο του Αιγόκερου- και σε αφήνει να πάρεις ανάσα. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να κάνεις τον απολογισμό των ανθρώπων που είχες κοντά σου τα τελευταία έτη και να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Στις 24/3 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται ζώδιο του Κριού σε συμβουλεύει να μην ξεχάσεις κάποια «παθήματα» τα οποία έγιναν «μαθήματα» στον επαγγελματικό τομέα.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η σκέψη σου είναι πολύ πιθανόν να βρίσκεται σε ένα πρόσωπο του παρελθόντος αυτή την εβδομάδα και ίσως να έχεις και μία συνάντηση μαζί του, είτε ξαφνική είτε προγραμματισμένη. Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/3 αυξάνοντας τις πιθανότητες να γνωρίσεις κάποιο πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να λύσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν δημιουργήσει εκνευρισμό μεταξύ σας το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου. Το δεύτερο μισό του μήνα θα στρέψει το ενδιαφέρον σου περισσότερο σε επαγγελματικά ζητήματα με αποτέλεσμα η προσωπική σου ζωή να περάσει σε δεύτερη μοίρα. Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο που έχετε ήδη μία επαγγελματική σχέση. Σε περίπτωση που έχεις βρει το ταίρι σου διαχώρισε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα, μιας και θα είναι εύκολο να στραφείς στον ένα τομέα αγνοώντας τον άλλο.

Μήπως σε απατά; Μάθε μέσα από το ζώδιό του ΕΔΩ!

Ωριαία αστρολογία, Προβλέψεις για κάθε ώρα και στιγμή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτό το μήνα θα παρατηρήσεις πως θα είναι πιο εύκολο να βρεις λύσεις για ζητήματα που σε απασχολούν και σχετίζονται με τη δουλειά ή με ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να αλλάξει ο τρόπος που βλέπεις τις επαγγελματικές προκλήσεις. Βέβαια μέχρι τις 11/3 θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες παρεξηγήσεις οι οποίες θα ρίξουν τη διάθεσή σου και δεν αποκλείεται να επηρεάζουν την απόδοσή σου στη δουλειά. Προς το τέλος του μήνα η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου (22/3) σε αφήνει να πάρεις «ανάσα» στον επαγγελματικό τομέα. Τώρα ήρθε η ώρα να εισπράξεις τα αποτελέσματα των κινήσεων που έκανες στον επαγγελματικό σου τομέα. 

Μηνιαίες Προβλέψεις Μαρτίου 2020, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

myastro videosplay

Καρκίνος 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-03-2020 00:00:00