blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Καρκίνος
 
blank
 
Καρκίνος
Καρκίνος 22/6-22/7

Μηνιαίες Προβλέψεις - Καρκίνος

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο το μήνα Ιούνιο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Σημαντικά έσοδα και ανέσεις σε συνδυασμό με μια λαμπερή κοινωνική ζωή σε περιμένουν στο ξεκίνημα του μήνα αγαπητέ Καρκίνε. Οι φίλοι σου σε εμπνέουν και εμπλουτίζουν τη ζωή σου με την παρουσία τους και τη στήριξή τους. Ίσως ακόμη προκύψει και μια νέα πηγή εισοδήματος που δεν περίμενες μέχρι τώρα. Από τα μέσα του μήνα το σκηνικό αλλάζει λίγο και μια ανισορροπία στα έσοδα και έξοδά σου, προκαλούν ανωμαλία στα οικονομικά σου. Η ταραχή είναι λίγο γενικότερη για αυτό καλό είναι να παραμείνεις ψύχραιμος και να χαλιναγωγήσεις τις όποιες επιθετικές τάσεις για να βγεις κερδισμένος. Θα προκύψουν θέματα στον περίγυρό σου, τα οποία θα κληθείς να τα αντιμετωπίσεις με καθαρό μυαλό και πάντα προς όφελος των συμφερόντων σου που βρίσκονται στο στόχαστρο. Αν χρειαστεί να ταξιδέψεις κάνε το με φειδώ και σωστό προγραμματισμό για να αποφύγεις τις υπερβολές στα έξοδά σου. Παρά τον περιορισμό στα οικονομικά σου εν τέλει τα πράγματα θα εξελιχθούν θετικά. Κάνε την πιο αξιόπιστη επιλογή για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε τους διάσημους αστρολόγους του Myastro.gr στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στον αισθηματικό τομέα η σχέση σου αναμένεται να κινείται σε καλό κλίμα και εσύ θα είσαι δραστήριος και εξωστρεφής στην εκδήλωση των συναισθημάτων προς τον σύντροφο σου. Θα περάσεις ρομαντικές στιγμές και θα βιώνεις ευτυχία και εμπιστοσύνη στη σχέση σου. Αν πάλι δεν είσαι δεσμευμένος ο ερωτισμός και η γοητεία σου θα είναι τόσο διάχυτα που πολλοί θα είναι αυτοί που θα θελήσουν να σε προσεγγίσουν και να σε γνωρίσουν καλύτερα. Η περίοδος αυτή σε ευνοεί στην εύρεση του κατάλληλου συντρόφου για να ξεκινήσεις μια όμορφη σχέση. Αρκεί να το θελήσεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην δουλειά σου, δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα, έστω και αν αντιμετωπίζεις και εσύ από την πλευρά σου τα σκαμπανεβάσματα της εποχής. Κατά την διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου θα στρέψεις την προσοχή σου στις συναδελφικές σου σχέσεις και θα προσπαθήσεις να επαναφέρεις το ήρεμο κλίμα μεταξύ σας. Προσπάθησε να μην συγχυστείς με τις καθυστερήσεις και τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν, γιατί θα είναι προσωρινά. Από την άλλη όμως ξεκαθάρισε την θέση σου απέναντι τους και πάψε να προσαρμόζεσαι στις δικές τους ανάγκες. Τώρα που οι πλανήτες σε ευνοούν, κάνε ότι περνάει από το χέρι σου για να έρθουν αυτοί προς την δική σου μεριά. Αυτό το μήνα μπορεί να κοπιάσεις για να διατηρήσεις τις επαγγελματικές και οικονομικές ισορροπίες, όμως στο τέλος να ξέρεις ότι θα ανταμειφτείς για τους κόπους σου. Δείξε εγκράτεια στα οικονομικά σου και τήρησε πιστά τον προϋπολογισμό σου για τις δύσκολες στιγμές. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις.

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 67
loading...
MyAstro WebTv

 
 
blank
 
 
blank
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι