blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Καρκίνος
 
blank
Καρκίνος
Καρκίνος 22/6-22/7

Μηνιαίες Προβλέψεις - Καρκίνος

Μήνας   Μάϊος 2018    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 82

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο το μήνα Μάιο 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Καρκίνε, ο Μάιος αναμένεται εξαιρετικός για τα οικονομικά, τα επαγγελματικά και τα θέματα υγείας. Οι κοινωνικές σου σχέσεις και ότι αφορά στην κοινωνική σου εικόνα θα επικρατήσουν σε σχέση με τα αισθηματικά. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 19 του μήνα, θα σε απασχολήσει πολύ η καριέρα και η επίτευξη των προσωπικών σου στόχων. Με την εύνοιά της θα μπορέσεις να έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο και με τον τρόπο αυτό να κάνεις τις κατάλληλες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα όνειρά σου. Βέβαια, τίποτα δεν γίνεται χωρίς κόπο, για αυτό μην περιμένεις ότι θα σου χαριστεί κάτι χωρίς προσπάθεια. Ανάμεσα στις υποχρεώσεις σου, κρύβονται και εκείνες που έχεις ως προς την προσωπική σου ζωή. Για αυτό μην τις ξεχνάς και προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Η στήριξη των προσώπων που σε περιβάλλουν, θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τις εξελίξεις, οπότε μην αποτραβιέσαι από εκείνους που σε βοηθούν.

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις η σχέση σου με τον σύντροφό σου φαίνεται πως θα χαρακτηρίζεται περισσότερο από το πάθος, παρά τον ρομαντισμό. Είναι ο Ερμής στον Κριό που σε κάνει να εκφράζεις την παθιασμένη σου πλευρά και να αναζητάς από τον σύντροφό σου την ικανοποίηση. Το ταίρι σου από την άλλη φαίνεται ότι ψάχνει να βρει την καλοπέραση μέσα από τα υλικά αγαθά, πράγμα που μπορεί να σας φέρει σε σύγκρουση. Οι κοινές εμφανίσεις και η συναναστροφή με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα σας βοηθήσει να κρατήσετε την ισορροπία. Εσύ που είσαι μόνος φαίνεται ότι τον μήνα αυτό θα αναζητήσεις το ρομαντισμό μέσα από φιλίες ή παλιές γνωριμίες.

Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr!
Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία ο μήνας αυτός θα κυλήσει έντονα, καθώς πολλά πράγματα θα συμβαίνουν παράλληλα. Μην απογοητεύεσαι για αυτό, γιατί μέσα από όλη αυτή την προσπάθεια έχεις να κερδίσεις πολλά, τόσο ως προς την θέση σου στην εργασία, όσο και ως προς τις οικονομικές σου απολαβές. Η σχέση σου με τους ανωτέρους και με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι θα χαρακτηρίζονται από αρμονία, χάρη στην επιρροή της Αφροδίτης από τις 19 και μετά που θα κινείται στο ζώδιό σου. Ως προς τα οικονομικά τα νέα είναι καλά, γιατί φαίνεται ότι θα καταφέρεις να υλοποιήσεις αυτά που έχεις κατά νου.

Μηνιαίες Προβλέψεις Μαΐου 2018.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-04-2018 13:16:39
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι