blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Καρκίνος
 
blank
Καρκίνος
Καρκίνος 22/6-22/7

Μηνιαίες Προβλέψεις - Καρκίνος

Μήνας   Φεβρουάριος 2018    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 80

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο το μήνα Φεβρουάριο  2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Καρκίνε, σύμφωνα με τις προβλέψεις η βασική σου έννοια τον μήνα αυτό θα είναι η επίτευξη των στόχων σου σε ζητήματα που αφορούν τις δουλειές σου και τις κοινωνικές σου επιδιώξεις. Το γεγονός αυτό έρχεται σε σύγκρουση με την βασική σου ιδιότητα να αναζητάς την εσωτερική εξέλιξη. Η ιδιαιτερότητα αυτού του μήνα προκαλείται από τον Άρη που βρίσκεται στον Τοξότη. Έτσι, είσαι διατεθειμένος να βγάλεις στην επιφάνεια το πείσμα και την αγωνιστικότητα που θα σου φέρει τα αποτελέσματα που προσδοκείς. Πολλές επιτυχίες πρόκειται να έρθουν μέσα από την κοινωνική σου δράση και τις κοινωνικές σου επαφές. Παρά την προσωπική σου πρωτοβουλία, οι επεμβάσεις τρίτων θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις των υποθέσεων που σε αφορούν. Στα επαγγελματικά έρχονται αλλαγές και καλό είναι να ετοιμάσεις το έδαφος, προκειμένου να μην εκπλαγείς και χάσεις τον έλεγχο. Νέες ευκαιρίες έρχονται σε ζητήματα που σε καίνε, για αυτό φρόντισε να είσαι σε εγρήγορση.

 

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Από σήμερα μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά υπάρχει πίεση αυτό τον μήνα, καθώς η Αφροδίτη στον Υδροχόο μέχρι τις 11, δημιουργεί ένα κλίμα επαναστατικό. Η ανεξαρτησία σου θα είναι πολύ σημαντική για εσένα, για αυτό δεν δέχεσαι περιορισμούς ούτε από το πρόσωπο που αγαπάς. Θα προσπαθήσεις να συμβιβάσεις τα πράγματα και να εξομαλύνεις τις εντάσεις, αλλά αν η σχέση σου δεν έχει καλή βάση να ξέρεις ότι είναι πιθανό να έρθει η απομάκρυνση. Προσπάθησε να είσαι ευθύς με τον άνθρωπό σου και να του εξηγήσεις τα κίνητρά σου. Έτσι, θα νιώσεις ανακούφιση και την ίδια στιγμή ο σύντροφός σου θα έχει την πλήρη εικόνα όλων αυτών που σε έχουν κουράσει. Από τις 11 και μετά με την Αφροδίτη στους Ιχθείς, η διάθεσή σου γίνεται πιο ρομαντική, πιο τρυφερή. Δεν έχεις διάθεση να κακοκαρδίσεις το ταίρι σου. Απεναντίας, το μέλημά σου είναι να τον βλέπεις χαρούμενο και ικανοποιημένο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι επαγγελματικοί σου στόχοι θα είναι πολύ σημαντικοί για εσένα αυτό το μήνα. Στην σκέψη σου κυριαρχεί ο τομέας της εργασίας και η ατμόσφαιρα στην εργασία είναι αρκετά εγκάρδια. Μέσα από την επιτυχία στα επαγγελματικά, φαίνεται πως η οικογενειακή ζωή επηρεάζεται, επίσης, θετικά. Μπορείς να περιμένεις μια προαγωγή και οικονομικές απολαβές ως αποζημίωση για τους κόπους σου. Αν ψάχνεις για δουλειά, ο μήνας αυτός θα αποδώσει καρπούς στην έρευνά σου. Τα οικονομικά σου από την άλλη, βρίσκονται υπό πίεση εξαιτίας της θέσης του Άρη στον Τοξότη. Χρειάζεται προσοχή στα οικονομικά σου εγχειρήματα. Με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Ιχθύ από τις 19 και μετά η οικονομική σου κατάσταση θα βελτιωθεί αισθητά. Κινήσου συντηρητικά για να καταφέρεις να κλείσεις τον μήνα με θετικό ισοζύγιο. Κάποιες επενδύσεις φαίνεται πως θα είναι αποδοτικές, αλλά φρόντισε να εξετάσεις καλά τις παραμέτρους.

Μηνιαίες Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-01-2018 12:51:00
loading...
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι