Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Καρκίνος
 
blank
Καρκίνος
Καρκίνος 22/6-22/7

Μηνιαίες Προβλέψεις - Καρκίνος

Μήνας   Ιούλιος 2021    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 88

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο το μήνα Ιούλιο 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Καρκίνε μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας ο όποιος θα έχει μεταπτώσεις και σκαμπανεβάσματα όμως όσο περνούν οι ημέρες του θα βοηθήσει στο να σταθεροποιηθούν κάποια πράγματα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 10/7 θα στρέψει την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και θα σε βάλει στη διαδικασία να τις αξιολογήσεις. Είναι πολύ πιθανό να εκπλαγείς αν διαπιστώσεις πως κάποιες σχέσεις δεν σου προσφέρουν τελικά αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Μία ημέρα μετά η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις καλύτερα τα θέματα που σε απασχολούν, τις ανησυχίες, τις επιθυμίες ακόμα και τα παράπονά σου και θα φέρει στην επιφάνεια την ειλικρινή πλευρά των σχέσεων. Στις 22/7 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και από τη νέα του θέση σε καλεί να κάνεις μία ενδοσκόπηση και να αφουγκραστείς προσεκτικά τα συναισθήματά σου.

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα δεν αποκλείεται να απομακρυνθείς ακόμα και από πρόσωπα τα οποία ανήκουν στο στενό σου περίγυρο, καθώς θα νιώσεις πως θέλεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 24/7 σε προτρέπει να αφήσεις πίσω σου κεφάλαια της ζωής σου τα οποία έχουν κλείσει και να μην τα επαναφέρεις με τη σκέψη σου στο παρόν. Στις 29/7 ο Δίας περνά ξανά σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου και φέρνει ακόμα κάποιες ευκαιρίες για τη διευθέτηση οικονομικών και κληρονομικών ζητημάτων. Την ίδια ημέρα η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως μπροστά σου βρίσκεται ένας Αύγουστος γεμάτος συναντήσεις και μετακινήσεις!

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο Άρης και η Αφροδίτη θα βρίσκονται κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα κάτι που δείχνει πως δεν θα είναι εύκολο να εκφράσεις συναισθήματα, επιθυμίες και συναισθηματικές ανάγκες. Η δυσαρμονική όψη που θα σχηματίζουν με τον Ουρανό στον Ταύρο και τον Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να βοηθήσει στο να έρθουν στο προσκήνιο καταπιεσμένα συναισθήματα, παράπονα και απωθημένα. Έως και τα μέσα Ιουλίου που αυτή η όψη θα βρίσκεται σε ισχύ θα πρέπει να δώσεις προσοχή -ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε μία σχέση- καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό να ξεσπάσεις στο σύντροφό σου και να δημιουργηθούν τριγμοί στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος από τις 11/7 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σου θα υπάρξουν δειλά-δειλά κάποιες πρώτες γνωριμίες ή επαφές με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Τα καλύτερα θα έρθουν μετά τις 22/7 όπου η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για ενδιαφέρουσες συναντήσεις, μέσω του κοινωνικού σου περίγυρου και των ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Δουλειές και υποχρεώσεις που αφορούν τη δουλειά μπορεί να σε απασχολήσουν αρκετά κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, καθώς φαίνεται πως υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες σε αυτή η οποίες χρειάζεται να διευθετηθούν άμεσα. Όσο περνούν οι ημέρες τόσο το ενδιαφέρον σου για ζητήματα της δουλειάς θα μειώνεται και από τις 22/7 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου φαίνεται πως θα μειωθεί εντελώς! Προσπάθησε να μην αφήσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες πριν φύγεις για διακοπές, καθώς όταν γυρίσεις θα σε περιμένουν και μάλιστα τότε ενδεχομένως να είναι και πιο πιεστικές από ότι τις άφησες. Στο τέλος του μήνα είναι πιθανό να δημιουργηθούν έντονες συζητήσεις για θέματα της δουλειάς, όμως αυτά τα θέματα θα είναι πιο εύκολο να διευθετηθούν χωρίς ένταση και κόπο, παρά μόνο με τον κατάλληλο τρόπο! 

Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου 2021 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-07-2021 00:00:00