blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Καρκίνος
 
blank
Καρκίνος
Καρκίνος 22/6-22/7

Μηνιαίες Προβλέψεις - Καρκίνος

Μήνας   Φεβρουάριος 2024    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 89

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο το μήνα Φεβρουάριο 2024 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Καρκίνε ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας ο οποίος θα σε οδηγήσει να επικεντρωθείς σε σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα (είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές) καθώς η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω έως τα μέσα του μήνα θα βοηθήσει να βελτιωθούν ζητήματα που τις αφορούν. Στις 5/2 ο Ερμής θα περάσει στον Υδροχόο και από τη νέα του θέση θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά θέματα συνεργατών, συνεταίρων, δοσοληψίες με δημόσιους φορείς και οργανισμούς που φαίνεται πως θα αποκτήσουν προτεραιότητα κατά τη διάρκεια του μήνα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί κι εκείνη στο ζώδιο του Υδροχόου στις 10/2 μπορεί να φέρει κάποιες ανατροπές σε πράγματα που έχεις σχεδιάσει αλλά σκέψου πως «ουδέν κακόν αμιγές καλού». Στις 13/2 περνά και ο Άρης στο ίδιο ζώδιο σχηματίζοντας μία σύνοδο με τον Πλούτωνα, η οποία καταδεικνύει πως το δεύτερο μισό του μήνα θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στις σκέψεις σου καθώς θα σου δημιουργούν ανήσυχα συναισθήματα αλλά και μία εσωτερική ανησυχία η οποία μπορεί να επηρεάσει αρκετά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις διάφορες καταστάσεις.

Επίσης κατά το δεύτερο μισό του μήνα φαίνεται πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για έξτρα έσοδα, όμως θα χρειαστεί να τα διαχειριστείς με προσοχή ώστε να μην μετατραπούν κατευθείαν σε έξοδα. Από τις 19/2 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων ξεκινά ένα περισσότερο εξωστρεφές διάστημα το οποίο θα φέρει περισσότερες αφορμές για συναντήσεις με φίλους, μετακινήσεις και κοινωνικές επαφές. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων (24/2) θα σου «υπενθυμίσει» κάποια ζητήματα με τα οποία χρειάζεται να ασχοληθείς, πολύ πιθανόν αυτά να αφορούν συγγενείς, φίλους και πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Ενδεχομένως να φέρει και κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα είναι λίγο «δύσκολες», όμως θα βοηθήσουν να ξεκαθαρίσουν κάποια ζητήματα με πρόσωπα που βρίσκονται είτε στον στενό είτε στον ευρύτερο σου περίγυρο.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέχρι τα μέσα του μήνα στο πολικό ζώδιο του Αιγόκερω φέρνοντας ευκαιρίες για να διευθετήσεις θέματα σχέσεων. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διαχειριστείς ένα ζήτημα που την αφορά χωρίς να έρθεις σε αντιπαράθεση με το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος το πρώτο μισό του μήνα φαίνεται πως θα έχει κάποιες επαφές με πρόσωπα που θα σου φανούν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει μία νέα σχέση. Στις 13/2 θα περάσει ο Άρης το ζώδιο του Υδροχόου βάζοντας τέλος σε ένα διάστημα το οποίο φαίνεται πως έφερε διαξιφισμούς και αντιπαραθέσεις για θέματα σχέσεων. Στις 16/2 θα περάσει και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο κι από τη νέα της θέση θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος και έχεις γνωρίσει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει φαίνεται πως κατά το δεύτερο μισό του μήνα θα νιώσεις την ανάγκη να το γνωρίσεις ακόμα καλύτερα και να υπάρξει μία ουσιαστική επαφή μεταξύ σας. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να έρθεις κυριολεκτικά κοντά με το σύντροφό σου και να αναθερμάνετε την σχέση σας. Δώσε προσοχή σε κάποια έντονα συναισθήματα τα οποία θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις ισορροπίες μεταξύ σας.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτός ο μήνας θα φέρει ευκαιρίες για να διευθετήσεις ζητήματα τα οποία σχετίζονται με εργασιακές και επαγγελματικές σχέσεις γι’ αυτό αξίζει να τους δώσεις προτεραιότητα. Επίσης είναι πάρα πολύ πιθανόν κατά το πρώτο μισό του μήνα να έρθει μία επαγγελματική πρόταση ή να ξεκινήσουν κάποιες συζητήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να φέρουν μία νέα συνεργασία. Είναι γεγονός πως με τον Άρη να βρίσκεται μέχρι και τις 12/2 στο ζώδιο του Αιγόκερω ίσως να επικρατεί μία αναστάτωση σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά, όμως μετά τις 13/2 σταδιακά θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες διευθέτησης υποθέσεων που μέχρι πρότινος ήταν αρκετά αγχωτικές. Η πολυαστρία στο ζώδιο του Υδροχόου θα ενισχύσει και τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες αλλά και τη διαίσθηση σου, αξιοποίησε και τα δύο προκειμένου να επιτύχεις πολύ καλές συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς και τη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν τη δουλειά.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2024, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-02-2024 00:00:00