blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / /
 
blank
 
Καρκίνος
Καρκίνος 22/6-22/7

Μηνιαίες Προβλέψεις - Καρκίνος

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο το μήνα Φεβρουάριο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αυτό το μήνα θα βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση και ακατάπαυστη δραστηριότητα. Σε όλο αυτό το ευχάριστο παιχνίδι θα συμβάλει και ο Ερμής, που θα σε ευνοεί από τον Υδροχόο από τις 7 μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου. Έτσι, η κοινωνικότητά σου θα είναι αυξημένη και η πρόθεσή σου να βελτιώσεις τη δημόσια εικόνα σου θα σε προτρέπει σε δραστικές πρωτοβουλίες. Όλα αυτά, έρχεται και τα ενδυναμώνει και η Αφροδίτη, που θα κινείται στον Κριό από τις 3 και μετά. Οι φιλικές παρέες, η γλυκιά καθημερινότητα και το ευχάριστο περιβάλλον, θα σε ξεκουράζουν από τους έντονους ρυθμούς της ζωής, που μερικές φορές σου φαίνονται αβάσταχτοι. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, άφησε τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει και θα προλάβεις όλα τα παιχνίδια που παίζουν οι ανταγωνιστές και οι αντίζηλοί σου πίσω από την πλάτη σου. Δυσκολίες σε σχέσεις που θα βγουν στην επιφάνεια, θα ξεπεραστούν με διάλογο και κατανόηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, η σχέση σου από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα πάρει άλλη τροπή, προς το καλύτερο, καθώς θα έχεις περισσότερη δυναμικότητα με το ταίρι σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα, που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη, ενώ θα θέλεις να ξεδώσεις λίγο από το άγχος που περνάς στην καθημερινότητά σου. Ο ερωτισμός σου και η γοητεία σου θα καταπλήξουν το ταίρι σου και η ρομαντική συμπεριφορά σου θα κάνουν τις στιγμές σας ακόμη πιο ζεστές από παλιότερα. Και αν ακόμη δεν έχεις διώξει τη μοναξιά, οι πλανήτες αυτό το μήνα σου δίνουν τη δυνατότητα να το κάνεις, καθώς πολύ σύντομα θα βρεις και το ταίρι, με το οποίο που θα περάσεις πολύ καλά. Μη φοβηθείς να ερωτευτείς και απόλαυσέ το για όσο καιρό κρατήσει.

Κάνε την πιο αξιόπιστη επιλογή για την προσωπική σου πρόβλεψη!
Κάλεσε τους διάσημους αστρολόγους του Myastro.gr στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου θα τα πας καλά αυτό το μήνα. Οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες θα είναι πολλές και η καθημερινότητά σου γεμάτη επαφές. Θα έχεις έντονους προβληματισμούς σε σχέση με την εικόνα σου. Αυτές τις σκέψεις θα ήταν καλό να τις αντιμετωπίσεις με αντικειμενικότητα, μιας και τα δεδομένα που έχεις στα χέρια σου είναι πολύ ευνοϊκά και οι ικανότητές σου πάρα πολλές. Ακόμα, θα σου κάνουν προτάσεις, που θα πρέπει να αρπάξεις, γιατί θα είναι συμφέρουσες για το πορτοφόλι σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα και θα προσπαθήσεις να βάλεις ένα πρόγραμμα, ώστε να μειώσεις τα έξοδα, που την τελευταία περίοδο είναι πάρα πολλά. Προς το τέλος του μήνα απόφυγε να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και αγορές, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 62
MyAstro WebTv

 
 
blank
loading...
 
 
blank