Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Καρκίνος
 
blank
Καρκίνος
Καρκίνος 22/6-22/7

Μηνιαίες Προβλέψεις - Καρκίνος

Μήνας   Νοέμβριος 2020    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 88

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο το μήνα Νοέμβριο 2020 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Καρκίνε μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στην προσωπική σου ζωή καθώς θα παρατηρήσεις πως θα υπάρξει κινητικότητα σε αυτή, ιδιαίτερα μετά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Στις 4/11 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού δίνοντας τέλος σε μία περίοδο η οποία είχε αρκετή εσωστρέφεια αλλά και συζητήσεις οι οποίες δεν οδήγησαν πουθενά. Στις 11/11 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει νέα τα οποία αφορούν ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή δεν αποκλείεται να φέρει και ένα φλερτ.

Στις 15/11 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται και εκείνη στο Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ανθίσει μία νέα γνωριμία, πολύ πιθανόν να υπάρξει και ένας κεραυνοβόλος έρωτας ο οποίος πολύ γρήγορα θα σε οδηγήσει σε μία σχέση. Την ίδια ημέρα με τη νέα Σελήνη ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού και βοηθά στη διευθέτηση επαγγελματικών ζητημάτων, τα οποία είχαν αρκετά εμπόδια το προηγούμενο διάστημα. Στις 22/11 το κλίμα αλλάζει άρδην καθώς ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Τοξότη και μεγεθύνει συναισθήματα, παράπονα, ανασφάλειες αλλά και το πάθος! Στις 30/11 η Πανσέληνος/ έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη θα φέρει στο προσκήνιο αρκετές ανασφάλειες που πιθανόν να έχουν ως βάση κάποιες οικονομικές υποθέσεις…

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Οι πρώτες ημέρες του μήνα χρειάζονται προσοχή ώστε να μην υπάρξουν παρανοήσεις στην προσωπική σου ζωή, καθώς ο ανάδρομος Ερμής θα επηρεάζει αρκετά την επικοινωνία. Στις 4/11 επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού και λίγες ημέρες μετά (11/11) κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού. Από αυτό το ζώδιο θα δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα σε αισθηματικά ζητήματα είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Σε συνδυασμό με την ορθή πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού από τις 15/11 αλλά και την είσοδο της Αφροδίτης στο Σκορπιό στις 21/11 φαίνεται πως ο Νοέμβριος θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για την εξέλιξη αισθηματικών ζητημάτων αλλά και για νέες γνωριμίες. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό αν είσαι ελεύθερος να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σου δημιουργήσει έμπνευση που θα εξάρει τα συναισθήματά σου!

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτό το μήνα χρειάζεται να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα τα οποία αποτελούν επαγγελματικές υποθέσεις του παρελθόντος καθώς αυτά φαίνεται πως έως και τις 15/11 θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας. Πρόσεξε ιδιαίτερα την επικοινωνία κατά το πρώτο μισό του, καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθούν εμπόδια λόγω παρανοήσεων ή παρεξηγήσεων σε επαγγελματικά θέματα. Αν ασχολείσαι με κάτι το οποίο χρειάζεται έμπνευση και φαντασία από τις 15/11 και μετά φαίνεται πως θα έχεις αρκετές ιδέες, οι οποίες θα βοηθήσουν τον επαγγελματικό τομέα. Δώσε προσοχή στο οικονομικό σκέλος επαγγελματικών υποθέσεων το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/11 αλλά και η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 30/11, μπορεί να φέρουν νέα δεδομένα στον οικονομικό τομέα.

Μηνιαίες Προβλέψεις Νοεμβρίου 2020 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

myastro videosplay

Καρκίνος 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-11-2020 00:00:00