Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Καρκίνος
 
blank
Καρκίνος
Καρκίνος 22/6-22/7

Μηνιαίες Προβλέψεις - Καρκίνος

Μήνας   Ιανουάριος 2022    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 88

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο το μήνα Ιανουάριο 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Καρκίνε μου καλή χρονιά! O Ιανουάριος είναι ένας μήνας αφιερωμένος στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και θα έχει πολλές ευκαιρίες για «αναθέρμανση» είτε προσωπικών είτε επαγγελματικών είτε ακόμα και κοινωνικών σχέσεων. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 2/1 στο ζώδιο του Αιγόκερου και η αρμονική όψη που σχηματίζει μαζί της ο Ουρανός από τον Ταύρο, είναι πάρα πολύ ευνοϊκή για τη σύναψη μιας νέας σχέσης, μιας επαγγελματικής συμφωνίας ή για μία επανασύνδεση. Την ίδια ημέρα η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου αυξάνει τις διαισθητικές σου ικανότητες, κάτι που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τις βαθύτερες προθέσεις των ανθρώπων που θα σε προσεγγίσουν και να δεις αν είναι ειλικρινείς.

Καλό θα είναι να διευθετήσεις δουλειές και υποχρεώσεις πριν τις 14/1 καθώς εκείνη την ημέρα ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει αναβολές και καθυστερήσεις σχεδίων, ιδιαίτερα αν αυτά σχετίζονται με μία επιχειρηματική ιδέα ή ένα οικονομικό θέμα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Καρκίνου-Αιγόκερου) στις 18/1 σε προτρέπει να αφουγκραστείς προσεκτικά τις προθέσεις των ανθρώπων που θα σε προσεγγίσουν, καθώς φαίνεται πως θα υπάρχει παρασκήνιο. Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο στις 20/1 σε καλεί σε ενδοσκόπηση και περισυλλογή τις τελευταίες ημέρες του μήνα.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτός ο μήνας θα έχει αρκετή κινητικότητα στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου αυξάνει τις πιθανότητες να υπάρξει μία επανασύνδεση. Αν θέλεις να έχεις μία δεύτερη ευκαιρία με ένα πρόσωπο που υπήρξατε μαζί κατά το παρελθόν, τότε αυτός είναι ένας πολύ καλός μήνας για να το προσπαθήσεις. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να θυμάσαι όλα τα δεδομένα, δηλαδή το πως ήταν η σχέση σας και για ποιο λόγο απομακρυνθήκατε και να μην έχεις επιλεκτική μνήμη, καθώς αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας είναι πάρα πολύ καλός για να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου, να τον μάθεις λίγο καλύτερα και να περάσετε ουσιαστικό χρόνο μαζί. Από τις 24/1 με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου και στις 26/1 το πέρασμα του ανάδρομου Ερμή στον Αιγόκερω μπορεί να προκύψουν κάποια ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν και θα σας βάλουν σε αντιπαραθέσεις. Αν δεν υπάρχει λόγος επανεμφάνισης τους προτίμησε να τα αφήσεις πίσω και να μην τους δώσεις την ευκαιρία να σε «ταλαιπωρήσουν» και τώρα. Από τις 30/1 που η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου θα αρχίσει να φαίνεται καλύτερα η εξέλιξη είτε μίας σχέσης είτε αν είσαι ελεύθερος μίας γνωριμία είτε μίας επανασύνδεσης που προέκυψε μέσα σε αυτό το μήνα.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτός ο μήνας δεν θα έχει μόνο επιστροφές προσώπων από το παρελθόν σε προσωπικό επίπεδο καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό να συμβεί το ίδιο και στον επαγγελματικό τομέα. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να σε απασχολήσει ξανά μία επαγγελματική πρόταση η οποία έρχεται από το παρελθόν ή η σχέση σου με ένα συνεργάτη που το προηγούμενο διάστημα είχατε απομακρυνθεί. Ο μήνας θα ξεκινήσει ευνοϊκά με πολλές ευκαιρίες για τη διευθέτηση επαγγελματικών σχέσεων και συνεργασιών. Από τα μέσα του μήνα με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε συζητήσεις με συναδέλφους, σε επαγγελματικά ραντεβού καθώς και σε συμφωνίες, μιας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρανοήσεις.

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιανουαρίου 2022 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2022 00:00:00