Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Καρκίνος
 
blank
Καρκίνος
Καρκίνος 22/6-22/7

Μηνιαίες Προβλέψεις - Καρκίνος

Μήνας   Απρίλιος 2021    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 88

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο το μήνα Απρίλιο 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Καρκίνε μου ο Απρίλιος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά και το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Κριού από τις 4/4 δείχνει πως θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες και πρόσφορο έδαφος για να επικοινωνήσεις προκειμένου να διευθετήσεις επαγγελματικές υποθέσεις και ζητήματα τα οποία μέχρι τώρα δεν είχαν δώσει και τα καλύτερα δείγματα. Πληροφορίες και φήμες που αφορούν τη δουλειά ανήκουν στα πιθανά σενάρια αυτού του μήνα, όμως δεν θα πρέπει να τις αφήσεις να σε παρασύρουν σε παρορμητικές αντιδράσεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 μπορεί να ανοίξει ένα νέο δρόμο στον επαγγελματικό τομέα, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχεις κλείσει κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος. 

Μία σχέση ή μία συνεργασία πιθανόν να περάσει διά πυρός και σιδήρου προκειμένου να αποδείξει αν έχει γερές βάσεις. Η είσοδος του Ερμή αλλά και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στις 19 και 20/4 αντίστοιχα δείχνει πως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είναι πιο χαλαρό και θα σε βρει με άλλη διάθεση. Η επικοινωνία με φίλους και η συναναστροφή με αγαπημένα σου πρόσωπα θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο σε αυτό. Στις 23/4 Άρης περνά στο δικό σου ζώδιο και δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα είναι γεμάτο κινητικότητα, ενέργεια και κάποιες στιγμές εκνευρισμού! Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4, η οποία θα φέρει στο προσκήνιο μία αισθηματική υπόθεση ή θα ανοίξει μία νέα!

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις οι οποίες θα περιορίζουν αισθητά το χρόνο που θα έχεις για την προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καλό θα είναι να προσέξεις το παραπάνω σενάριο προκειμένου να μη δεχτείς τα παράπονα του συντρόφου σου! Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/4 θα γεφυρώσει διαφορές και διαφωνίες που μπορεί να υπήρχαν μέχρι τότε και θα βοηθήσει το κλίμα στις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί ένα νέο αισθηματικό ενδιαφέρον με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον. Από τις 23/4 και μετά με την παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση καθώς ο Άρης «πάνω από το κεφάλι σου» μπορεί να σου δημιουργεί εκνευρισμό ακόμα και για μικροπράγματα, με αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολο να διαταραχθεί το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτός ο μήνας θα ξεκινήσει ιδιαίτερα δυναμικά όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα καθώς και ο Ερμής αλλά και η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού δείχνουν μαχητική διάθεση και πολλή δουλειά! Δεν αποκλείεται να προκύψουν και ευκαιρίες για να διευθετήσεις ένα επαγγελματικό ζήτημα, όπως επίσης και ευκαιρίες για να υπάρξουν γόνιμες συζητήσεις που θα αφορούν την επαγγελματική σου εξέλιξη. Αυτό που θα πρέπει να αποφύγεις είναι οι παρορμητικές αποφάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να γυρίσουν μπούμερανγκ σε εσένα. Από τις 23/4 και μετά λόγω της παρουσίας του Άρη στο δικό σου ζώδιο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η υπέρ-ενέργεια που θα έχεις μπορεί να σου δημιουργεί έντονες αντιδράσεις -ιδιαίτερα σε περίπτωση που δε συμφωνείς με κάτι- και κατά συνέπεια εντάσεις με τους ανθρώπους γύρω σου.

Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου 2021 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-04-2021 00:00:00