blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Καρκίνος
 
blank
Καρκίνος
Καρκίνος 22/6-22/7

Μηνιαίες Προβλέψεις - Καρκίνος

Μήνας   Μάϊος 2024    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 89

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο το μήνα Μάιο 2024 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Καρκίνε ο Μάϊος είναι ένας μήνας που θα δημιουργήσει την ανάγκη να επικοινωνήσεις και να συναναστραφείς περισσότερο με πρόσωπα που γνωρίζεις πως «μιλάτε την ίδια γλώσσα», με φίλους σου και ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεσαι κοινά ενδιαφέροντα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου (8/5) και η αρμονική όψη που θα σχηματίσει μαζί της ο Κρόνος από τους Ιχθύς καταδεικνύει πως κάποιες κοινωνικές σχέσεις πιθανό να γίνουν φιλικές όπως επίσης δείχνει και κάποιες νέες γνωριμίες με πρόσωπα τα οποία θα έρθουν στη ζωή σου για να μείνουν. Τα κοινά ενδιαφέροντα, κάποιες συλλογικές δραστηριότητες όπως επίσης και εθελοντικές δράσεις θα σε φέρουν κοντά με ενδιαφέροντες ανθρώπους, θα διευρύνουν το φιλικό σου περίγυρο και θα δημιουργήσουν νέες φιλικές και προσωπικές σχέσεις.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/5 επισφραγίζει τα παραπάνω καταδεικνύοντας πως ο Μάϊος θα είναι ένας ευχάριστος και κοινωνικός μήνας κατά το μεγαλύτερο μέρος του. Στις 20/5 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων και στις 23/5 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη καταδεικνύουν πως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα αρχίσουν να σε απασχολούν ολοένα και περισσότερο κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την καθημερινότητα αλλά και κάποιες εκκρεμότητες που έχεις αφήσει. Στις 26/5 ο Δίας αποχωρεί από το ζώδιό του Ταύρου και περνά στους Διδύμους καταδεικνύοντας πως για τον επόμενο ένα χρόνο η διαίσθηση σου θα είναι ο φύλακας άγγελος σου, γι’ αυτό χρειάζεται να την ακούς.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα αλλά και οι όψεις που θα σχηματίσει τόσο με τον Ουρανό όσο και με το Δία στις 18 και 22/5 αντίστοιχα καταδεικνύουν πως αυτός ο μήνας θα φέρει εκπλήξεις! Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου δημιουργήσει ενθουσιώδη συναισθήματα και μια κοινή δραστηριότητα ή κάποιο χόμπι που έχετε και οι δύο θα αποτελέσει την αιτία για να έρθετε κοντά. Η σύνοδος Αφροδίτης/Ουρανού (18/5) μιλά για εκπλήξεις, κεραυνοβόλους έρωτες και ανατρεπτικές καταστάσεις. Πολύ πιθανό να έρθεις κοντά και να δημιουργηθεί ένα φλογερό ειδύλλιο με ένα πρόσωπο που μέχρι στιγμής είστε φίλοι ή απλώς γνωστοί! Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση ο Μάϊος θα είναι ένας επικοινωνιακός μήνας που θα δημιουργήσει αρκετές στιγμές εξωστρέφειας, οι οποίες θα βοηθήσουν να κάνεις πράγματα με το σύντροφό σου και να αφιερώσετε χρόνο σε αγαπημένες δραστηριότητες και επαφές με φίλους. Ίσως να ανακαλύψετε κι ένα νέο χόμπι το οποίο θα ανανεώσει όχι μόνο τη διάθεσή σας αλλά και τη σχέση σας. Από τις 23/5 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κρατήσεις μυστικό οτιδήποτε σχετίζεται με την προσωπική σου ζωή.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο Άρης πέρασε στο ζώδιο του Κριού την τελευταία ημέρα του Απριλίου (30/4) και θα μείνει σε αυτό το ζώδιο για όλο το Μάϊο, φέρνοντας αρκετή ενασχόληση με ζητήματα τα οποία αφορούν τη δουλειά. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις φαίνεται πως θα έχουν την τιμητική τους όπως επίσης και κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις που ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους. Η παρουσία του Άρη σε αυτό το ζώδιο μπορεί να δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για εντάσεις και αντιπαραθέσεις, αλλά να θυμάσαι πως θα βγεις κερδισμένος αν δεν ξοδέψεις την ενέργεια σου σε αυτές. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους θα παίξουν σημαντικό ρόλο και στο κλίμα που θα υπάρχει στη δουλειά καθώς και στην άμεση διευθέτηση των ζητημάτων που την αφορούν, γι’ αυτό αξίζει να τους δώσεις σημασία.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Μαΐου 2024, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-05-2024 00:00:00