Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Καρκίνος
 
blank
Καρκίνος
Καρκίνος 22/6-22/7

Μηνιαίες Προβλέψεις - Καρκίνος

Μήνας   Δεκέμβριος 2022    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 89

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο το μήνα Δεκέμβριο 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Καρκίνε μου ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο καλό θα είναι να βάλεις ως προτεραιότητα τον εαυτό σου, τις ανάγκες σου αλλά και την ξεκούραση σου, μιας και διανύεις ένα αρκετά απαιτητικό διάστημα με δουλειές και υποχρεώσεις στην καθημερινότητά σου, οι οποίες δεν βοηθούν στο να βρεις χρόνο για εσένα. Αυτός ο μήνας, θα αναμοχλεύσει συναισθήματα και καταστάσεις του παρελθόντος και θα φέρει αρκετές σκέψεις σχετικά με την εξέλιξη ζητημάτων που σε απασχολούν. Απόφυγε να μπεις σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σεναρίων, καθώς αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου και τη ψυχολογία σου.

Κατά το δεύτερο μισό του μήνα, φαίνεται πως οι προτεραιότητές σου θα αλλάξουν και το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε μία προσωπική σχέση ή μία συνεργασία. Τώρα ξεκινά μία περίοδος η οποία θα μπορούσε να φέρει εξελίξεις και γόνιμες συζητήσεις με πρόσωπα τα οποία συναναστρέφεσαι είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Αυτός ο μήνας -όπως ειπώθηκε και στην αρχή- μπορεί να είναι κουραστικός σε επίπεδο καθημερινότητας και απαιτητικός για εσένα, όμως φαίνεται πως θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η απαιτητική καθημερινότητα μπορεί να φέρει απόσταση ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου για αυτό σε περίπτωση που δεν θέλεις να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να «αναλάβεις δράση» από νωρίς! Προσπάθησε να αφιερώνεις έστω και λίγο χρόνο σε δραστηριότητες μαζί με το ταίρι σου, καθώς η ενασχόληση σας με πράγματα που σας δημιουργούν θετικά συναισθήματα όχι μόνο θα κρατά άσβεστη τη φλόγα της σχέσης σας αλλά θα σε βοηθά να αποφορτίζεσαι και από τις απαιτήσεις της καθημερινότητας και από όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση είναι πιθανό να βρεθούν στο προσκήνιο κάποια ζητήματα που αφορούν τη σχέση με το ταίρι σου, τα οποία ίσως να χρειαστούν επαναξιολόγηση. Ενδεχομένως και κάποια κοινά σχέδια να καθυστερήσουν ή να υλοποιηθούν με διαφορετικό τρόπο από ότι είχατε κατά νου. 

Αν είσαι ελεύθερος ενώ το πρώτο μισό του μήνα φαίνεται πως δεν θα έχει ιδιαίτερη κινητικότητα για τις αισθηματικές σου υποθέσεις, όσο περνούν οι ημέρες τόσο περισσότερο αυτό θα αλλάζει. Ίσως αναθερμανθεί η σχέση με ένα πρόσωπο το οποίο έπαιξε καθοριστικό ρόλο για εσένα κατά το παρελθόν. Μία παρελθοντική σχέση δεν αποκλείεται να έρθει ξανά στο προσκήνιο και να υπάρξει μία ακόμα ευκαιρία σε αυτήν. Προς το τέλος του μήνα, ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα φέρει περισσότερες ευκαιρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες, να φλερτάρεις, να συναντήσεις νέα πρόσωπα και -αν το επιτρέπει και ο προσωπικός σου χάρτης- να ερωτευτείς! 

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η εργασιακή σου καθημερινότητα καθώς και κάποιες δουλειές που θα κάνουν την εμφάνισή τους πάντα την «τελευταία στιγμή» αποτελούν ρεαλιστικό σενάριο για το μήνα Δεκέμβριο. Ο σωστός προγραμματισμός θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διευθέτηση επαγγελματικών υποχρεώσεων, καθώς αν διαχειρίζεσαι οτιδήποτε προκύψει έγκαιρα και δεν το αφήνεις για αργότερα, δεν θα δημιουργηθούν συνθήκες πίεσης στην επαγγελματική σου καθημερινότητα. Ίσως κάποια ζητήματα τα οποία είχαν προκύψει κατά το παρελθόν και αφορούν μία επαγγελματική σχέση ή μία συνεργασία να κάνουν ξανά την εμφάνισή τους κατά το δεύτερο μισό του μήνα.  Προς το τέλος του μήνα θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα ενισχύσει τη δημιουργικότητά σου, η οποία με τη σειρά της θα βρει πρόσφορο έδαφος εκτόνωσης σε ιδέες που αφορούν τη δουλειά! 

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-11-2022 04:23:27