Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Εβδομαδιαίες προβλέψεις / Παρθένος
 
blank
Παρθένος
Παρθένος 24/8-22/9

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις - Παρθένος

Εβδομάδα   21/09/20 - 27/09/20    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 208

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο την εβδομάδα 21 ως 27 Σεπτεμβρίου 2020 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου. 

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 και φέρνει στο προσκήνιο οτιδήποτε σχετίζεται με έσοδα, έξοδα, λογαριασμούς και οικονομικές διευθετήσεις. Τώρα θα σου δοθούν οι ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις ζητήματα που σχετίζονται με το ταμείο σου και δεν αποκλείεται να έχεις την ιδέα να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα αποταμίευσης. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είναι σχέδια τα οποία δεν γίνεται να υλοποιηθούν και σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα καθώς είτε είναι ιδιαίτερα φιλόδοξα είτε δεν είναι στην κατάλληλη χρονική περίοδο. Η δυσαρμονική όψη του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό σου λέει να αποφύγεις κινήσεις που ενέχουν ρίσκο για το πορτοφόλι σου.

Παρθένε, και τι δε θα κάνει για να βρεθεί στην αγκαλιά σου...Τι προβλέπει ο Χ. Ντούβλης για σένα για την επόμενη εβδομάδα;

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Οτιδήποτε σχετίζεται με ζητήματα καρδιάς δεν θα αποτελέσει προτεραιότητα σου αυτή την εβδομάδα καθώς το μυαλό σου βρίσκεται στον οικονομικό τομέα. Παρόλα αυτά αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να διευθετήσεις με προσοχή οτιδήποτε αφορά το ταμείο σου ιδιαίτερα αν έχεις κοινό ταμείο με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 27/9 θα είναι πιο εύκολο να αφουγκραστείς τις προθέσεις ενός ανθρώπου που θα σε προσεγγίσει. Εκμεταλλεύσου την εξωστρέφεια που θα κάνει την εμφάνισή της προς τα τέλη της εβδομάδας, για να ανοίξεις συζήτηση με κάποιον που σε ενδιαφέρει.

Δες τώρα ποια κάρτα πέφτει στα αισθηματικά σου στα Ταρώ σήμερα.

Δες εδώ με ποια ζώδια ταιριάζει ο Παρθένος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πώς θα επικεντρωθείς στο οικονομικό σκέλος μίας επαγγελματικής πρότασης ή μιας συνεργασίας που ήδη έχεις, αυτό όμως μπορεί να αποτελέσει δίκοπο μαχαίρι για τις αποφάσεις σου. Από τη μία χρειάζεται να δώσεις προσοχή και στις οικονομικές απολαβές όμως αν δεις μόνο αυτές είναι πιθανόν να παρασυρθείς σε επαγγελματικές κινήσεις που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έκανες. Κράτησε τις ισορροπίες ανάμεσα στη φύση μιας επαγγελματικής πρότασης και στο οικονομικό σκέλος που τη συνοδεύει, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Διάβασε επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις της Παρθένου.

Διάβασε περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις.

Το Αστροσκόπιο της εβδομάδας από 21 ως 27/9/2020, με τον Χρίστο Ντούβλη.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-09-2020 00:00:00