blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Παρθενος
 
blank
Παρθενος
Παρθενος 24/8-22/9

Μηνιαίες Προβλέψεις - Παρθενος

Μήνας   Αυγούστου 2017    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
blank

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο το μήνα Αύγουστο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για το ζώδιό σου, φίλε Παρθένε, αναμένεται να εντοπιστεί στα θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια και την συναισθηματική ισορροπία. Τα δύο αυτά είναι άρρηκτα συνδεδεμένα καθώς η βελτίωση του ενός επηρεάζει θετικά το άλλο. Τα θέματα καριέρας θα τα βάλεις σε δεύτερη μοίρα, χωρίς βέβαια να τα θεωρήσεις και αδιάφορα. Τον μήνα αυτό σου δίνεται η ευκαιρία να πράξεις όπως εσύ επιθυμείς  και να κυνηγήσεις τους προσωπικούς σου στόχους στη ζωή. Δεν ανήκεις στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη να στηριχτούν επάνω σε άλλους ή σε καταστάσεις προκειμένου να προχωρήσουν, άρα δεν χρειάζεται να κάνεις σημαντικούς συμβιβασμούς. Όλο αυτό υποβοηθιέται από τον δυναμικό σου χαρακτήρα. Το πάθος και ο αισθησιασμός σου θα είναι πολύ ισχυρά την περίοδο αυτή και σε συνδυασμό με την αυξημένη γοητεία σου θα καταφέρεις να έλξεις τους γύρω σου. Νιώθεις ότι η ανάγκη να ικανοποιήσεις τις βιολογικές σου ανάγκες είναι πιο ισχυρές από οποιοδήποτε κοινωνικό στερεότυπο ή κανόνα. Καλά θα κάνεις να ακούσεις την εσωτερική σου παρόρμηση και να μην υποτάξεις το πνεύμα σου σε οτιδήποτε δεν σου αρμόζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στην αισθηματική σου ζωή σε περιμένουν νέες ευκαιρίες κατά τη διάρκεια της πρώτης κιόλας εβδομάδας του μήνα. Θα μπορέσεις να προσεγγίσεις ενδιαφέροντα πρόσωπα που θα σου αλλάξουν τα δεδομένα. Ο τρόπος που θα λειτουργήσεις δεν συνάδει με τον μέχρι τώρα γνωστό τρόπο που χαρακτηρίζει το ζώδιό σου. Μην εκπλαγείς και αφέσου να ζήσεις τις εμπειρίες. Λειτουργώντας καμιά φορά έξω από τα προκαθορισμένα μας κάνει πιο αυθεντικούς και γοητευτικούς. Ίσως όλο αυτό να επιβαρύνει λίγο τον οικονομικό σου προγραμματισμό, αλλά ξέρεις ότι και αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού μέχρι δεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Η κοινωνική σου εικόνα θα είναι ισχυρή και αρκετά δραστήρια. Στο μόνο που θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή είναι η τάση σου να διεκδικείς με εγωισμό και ζήλια  το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, γεγονός που καλό είναι να ελέγξεις για να μην σου δημιουργήσει εν τέλει προβλήματα.

Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr!
Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 ΜΟΝΟ 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου δεν αναμένεται κάποια αξιόλογη μεταβολή ή προβλήματα που θα σου δημιουργήσουν ιδιαίτερη αναστάτωση. Μπορείς ανεπηρέαστα να στραφείς σε μια αξιολόγηση του εαυτού σου και της επαγγελματικής σου απόδοσης τον τελευταίο χρόνο, ώστε να εντοπίσεις τα αδύνατα σημεία σου και να μπορέσεις να τα διορθώσεις προς όφελος της θέσης σου στο μέλλον. Επίσης, έχεις το χρόνο να δώσεις την απαιτούμενη προσοχή στις συνεργασίες σου και να διασφαλίσεις την στήριξη των συνεργατών σου. Επικοινωνιακά ευνοείσαι και μπορείς να περάσεις με άνεση τις σκέψεις σου στους συνομιλητές σου. Οικονομικά, το πλανητικό σκηνικό δείχνει πως θα έχεις έναν μήνα αρκετά αποδοτικό και επικερδή. Θα υπάρξει αναπάντεχη εισροή χρήματος από πηγές που δεν είχες υπολογίσει στον προγραμματισμό σου. Έτσι η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται αισθητά και με σωστή διαχείριση θα καταφέρεις ακόμη και να βάλεις χρήματα στην άκρη. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις.

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 42
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-07-2017 13:43:11
loading...
MyAstro WebTv

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι