blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Παρθένος
 
blank
Παρθένος
Παρθένος 24/8-22/9

Μηνιαίες Προβλέψεις - Παρθένος

Μήνας   Ιανουάριος 2021    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 78

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο το μήνα Ιανουάριο 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Παρθένε μου ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που θα σε ωθήσει να κρατήσεις ισορροπίες τόσο σε προσωπικές όσο και σε καθημερινές υποχρεώσεις. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 7/1 θα σε κάνει ιδιαίτερα βιαστικό και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξεις κατά τις μετακινήσεις σου. Στις 8/1 ο κυβερνήτης σου Ερμής αλλάζει ζώδιο και περνά στο ζώδιο του Υδροχόου και από τη νέα του θέση θα βοηθήσει ιδιαίτερα στη διευθέτηση των ζητημάτων της καθημερινότητας και του προγράμματος σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 13/1 σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στρέφει το ενδιαφέρον σου σε προσωπικές υποθέσεις, όμως ο υπερβάλλων ζήλος που μπορεί να δείξεις για αυτές ενδεχομένως να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα. Απόφυγε να πιέσεις καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή και άφησε τη ροή των γεγονότων να σου δείξει πως πρέπει να κινηθείς. Στις 20/1 η είσοδος του ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου εγκαινιάζει ένα νέο διάστημα κατά το οποίο θα είναι πιο εύκολο για εσένα να κερδίσεις κάτι που θέλεις σε εργασιακό επίπεδο και να διευθετήσεις καλύτερα τις υποχρεώσεις και τα εργασιακά σου ζητήματα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 28/1 δείχνει πως οι τελευταίες ημέρες του μήνα θα έχουν αρκετά ζητήματα προς διευθέτηση και κατά συνέπεια ο προσωπικός σου χρόνος θα είναι περιορισμένος. Βέβαια καλό θα ήταν να μην αφήσεις εκκρεμότητες για αργότερα σε οτιδήποτε μπορείς να διευθετήσεις από τώρα.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτό το μήνα θα μπορέσεις να διευθετήσεις καλύτερα τις αισθηματικές σου υποθέσεις καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 8/1 και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από το Ταύρο ευνοεί τις κινήσεις που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Έτσι λοιπόν αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που ενδεχομένως να βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον ή που θα γνωρίσεις μέσω κοινών γνωστών και φαίνεται πως ένα νέο ειδύλλιο θα αναπτυχθεί πολύ σύντομα. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία σχέση οι ημέρες για εσένα και το ταίρι σου θα είναι πολύ καλές, όμως θα πρέπει να δώσεις προσοχή κοντά στις 13/1 που θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτή η νέα Σελήνη λόγω της συνόδου της με τον Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει έντονες αντιπαραθέσεις ή να σε βάλει στη διαδικασία να δείξεις ποιος έχει το πάνω χέρι κάτι που θα φέρει αμφίβολα αποτελέσματα. Προσπάθησε να αποφύγεις τέτοιου είδους παιχνίδια αλλά και κινήσεις οι οποίες θα είναι αποτέλεσμα εγωισμού, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι εργασιακές υποθέσεις θα βρίσκονται στην καθημερινότητά σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα και είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστούν και κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν εκκρεμότητες του παρελθόντος. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 8/1 και η είσοδος του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο στις 20/1 «δείχνουν» εργασιακά ζητήματα, project και κάποιες υποχρεώσεις που αφορούν τη δουλειά. Όμως την ίδια στιγμή δείχνουν και καλή επικοινωνιακή διάθεση μεταξύ εσένα και των άλλων, κάτι που μπορεί να βοηθήσει πολύ την επίτευξη των σχεδίων σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 28/1 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια την κούραση ολόκληρου του μήνα, όμως μαζί θα σου χαρίσει και το αίσθημα της εκπλήρωσης των υποχρεώσεων και των στόχων σου, αν είχες δουλέψει το προηγούμενο διάστημα προς αυτή την κατεύθυνση.

Μηνιαίες Προβλέψεις Φεβρουάριου 2021 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2021 00:00:00