blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Παρθενος
 
blank
Παρθενος
Παρθενος 24/8-22/9

Μηνιαίες Προβλέψεις - Παρθενος

Μήνας   Απρίλιος 2018    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 57

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο το μήνα Απρίλιο 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Φίλε Παρθένε, ο Ήλιος παραμένει στον Κριό μέχρι τις 20 του μήνα και σε βοηθάει να συμμαζέψεις τις δυνάμεις σου και να επικεντρωθείς στις αλλαγές που θέλεις να κάνεις σε κάποιους τομείς της ζωής σου. Μετά θα προχωρήσει στο ζώδιο του Ταύρου, γεγονός που σου προσφέρει βοήθεια με τα σχέδιά σου. Θα νιώσεις μια σημαντική τόνωση ενέργειας και ζωτικότητας, ικανή να σε οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες. Η θετική σου σκέψη και στάση θα είναι εμφανείς. Θα σου είναι πιο εύκολο να υψώσεις το ανάστημά σου και να πετύχεις μεγάλα πράγματα. Ο Ερμής παραμένει στον Κριό όλο τον μήνα, και θα σου χαρίσει πειθώ στον λόγο και μεγάλη ικανότητα να χειρίζεσαι τις διαπραγματεύσεις σου. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν και κάνε συζητήσεις πάνω σε αυτές, ειδικά ό,τι αφορά σε επαγγελματικές αλλαγές. Είναι στιγμή να αλλάξεις ό,τι σε απογοητεύει ή σε δυσαρεστεί σε αυτόν τον τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο μέχρι και τις 24 του μήνα δημιουργεί υπέροχες συνθήκες στην αισθηματική σου ζωή. Η θέση αυτή σε εμπνέει και σου βγάζει έναν εαυτό πιο δημιουργικό, ικανό να αντιληφθεί την τέχνη και να την ενσωματώσει στην προσωπική του ζωή, δίνοντας χαρά στον σύντροφό σου. Δημιουργικές ιδέες θα κάνουν το κλίμα πιο ενδιαφέρον, ενώ η αίσθηση του ωραίου θα παίξει σημαντικό ρόλο τις ημέρες αυτές. Μια βόλτα, λοιπόν , στην φύση ή μια κοινή ενασχόληση με στόχο να νιώσετε και οι δυο δημιουργικοί θα βελτιώσει την διάθεση και κατ’ επέκταση το κλίμα μεταξύ σας. Είτε είσαι μόνος, είτε όχι, ο μήνας αυτός αναμένεται απολαυστικός. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο άρθρο Προβλέψεις Απριλίου 2018 με βάση το δεκαήμερο γέννησης σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, η δημιουργικότητα αυτή σε βοηθάει να βρεις λύσεις σε προβλήματά σου και να σε «ανεβάσει» στα μάτια των ανωτέρων σου. Είναι καλή στιγμή να διαχειριστείς απαιτητικές υποθέσεις που για διάφορους λόγους ανέβαλες την επίλυσή τους μέχρι τώρα. Αν ασχολείσαι επαγγελματικά με τομείς που περιέχουν κάποια μορφή τέχνης ο μήνας αυτός θα πάει πολύ καλά για εσένα. Με τον Δία στον Σκορπιό ευνοείται το κοινωνικό σου προφίλ και οι επαφές που κάνεις με τρίτους είναι ικανές να σου φέρουν πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Είναι ωραίο κάποιες φορές να καταφέρνεις τόσα πολλά, χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Τα οικονομικά σου θα χαρακτηριστούν από σταθερότητα αυτό τον μήνα και θα καταφέρεις αν είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου, έτσι ώστε να απαλλαγείς από βάρη που είχες μέχρι τώρα.

Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου 2018.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-03-2018 17:13:47
loading...
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι