blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Παρθενος
 
blank
 
Παρθενος
Παρθενος 24/8-22/9

Μηνιαίες Προβλέψεις - Παρθενος

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Παρθένο το μήνα Απρίλιο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αυτός ο μήνας προβλέπεται αρκετά έντονος, δύσκολος και πιεστικός για σένα. Νιώθεις μεγάλη ανασφάλεια για τα οικονομικά σου και γενικότερα σε πανικοβάλλει η ιδέα ότι μπορεί να χάσεις όσα με κόπο έχεις κερδίσει. Από τις 9 του μήνα και μετά, που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, όλα γύρω σου θα είναι αμφίρροπα και θα επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος και να μην πανικοβληθείς, γιατί έτσι ίσως όλα γίνουν χειρότερα. Από τις 15 και μετά, που η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, το πρόγραμμά σου θα είναι πολύ φορτωμένο και οφείλεις να βρίσκεις χρόνο να ξεκουράζεσαι, για να μην ξεπεράσεις τα όρια αντοχής σου. Με σωστή οργάνωση λοιπόν, θα διεκπεραιώνεις τις υποχρεώσεις σου χωρίς πανικό και πίεση. Από τις 20 Απριλίου, που ο Πλούτωνας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου, θα μπορέσεις να βάλεις μια τάξη στην προσωπική σου ζωή και αυτό θα σε κάνει να χαλαρώσεις αρκετά. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 26 στον Ταύρο, προσφέρει τη δυνατότητα για καινούργιες ερωτικές περιπέτειες, αλλά και γνωριμίες με δυνατότητα εξέλιξης σε κάτι μονιμότερο. Κάνε την πιο αξιόπιστη επιλογή για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε τους διάσημους αστρολόγους του Myastro.gr στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, αυτόν το μήνα θα έρθεις πολύ κοντά με τον αγαπημένο σου και αν αφήσεις μακριά σας καθετί αρνητικό, θα περάσεις πολύ όμορφες και ρομαντικές στιγμές. Ο Άρης μέχρι τις 22 στον Ταύρο ενισχύει την ερωτική σου διάθεση και τη φαντασία σου, έτσι ώστε έχοντας την ανάλογη ανταπόκριση από το ταίρι σου, να μπεις σε νέα ερωτικά μονοπάτια, άκρως συναρπαστικά και ευχάριστα. Όλο αυτό θα αναθερμάνει το κλίμα στη σχέση σου και θα μπορέσεις να αφήσεις πίσω οτιδήποτε αρνητικό, απολαμβάνοντας αυτό που έχεις τώρα. Αν βέβαια δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, σταμάτα να μιζεριάζεις και να απελπίζεσαι. Εκμεταλλεύσου τις θετικές επιρροές της Νέας Σελήνης στον Ταύρο στις 26 και κάνε εσύ την πρώτη κίνηση, πλησιάζοντας το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Να είσαι βέβαιος ότι από αυτήν την πρωτοβουλία σου δε θα βγεις καθόλου χαμένος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στο χώρο της εργασίας σου, η δυναμικότητα και η ευφυΐα σου βρίσκονται στα ύψη, καθιστώντας τον Απρίλιο έναν εξαιρετικά εποικοδομητικό μήνα. Το γενικότερο κλίμα ευνοεί αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τις συνθήκες στη δουλειά σου, ώστε με τη βοήθεια των έμπιστων συνεργατών σου, να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Το δεύτερο μισό του μήνα θα προκύψουν αξιόλογες προτάσεις, που αν μελετήσεις καλά και χειριστείς σωστά, θα αποβούν άκρως συμφέρουσες για το μέλλον σου. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη κατάσταση, οπότε κινήσου πιο συντηρητικά και συγκρατημένα. Από τις 20 και μετά, που ο Ήλιος θα κινείται στον Ταύρο, φρόντισε να διευθετήσεις γραφειοκρατικά και νομικά θέματα, για να πάψουν να σε αγχώνουν. Κάποιες προσπάθειες που έκανες για να αυξήσεις το εισόδημά σου, ευοδώνονται και αυτό σε χαροποιεί πολύ. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις.

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 39
MyAstro WebTv

 
 
blank
loading...
 
 
blank
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι