blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Παρθενος
 
blank
 
Παρθενος
Παρθενος 24/8-22/9

Μηνιαίες Προβλέψεις - Παρθενος

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Παρθένο το μήνα Μάιο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αυτός ο μήνας θα είναι εξαιρετικά πιεστικός κι εσύ θα πελαγοδρομείς ακόμη και σε καταστάσεις που δεν είναι τόσο σημαντικές ή τραγικές. Προσπάθησε να μην είσαι τόσο ευαίσθητος, αφήνοντας ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια να ρίξει την ψυχολογία σου στα πατώματα. Δες τις πραγματικές διαστάσεις των καταστάσεων και μην τις τραγικοποιείς. Μέχρι τις 16 του μήνα που ο Ερμής θα κινείται στον Κριό, τακτοποίησε οριστικά εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε βαραίνουν. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, με τον κυβερνήτη σου να σου χαρίζει τις καλύτερες προοπτικές του στο ζώδιο του Ταύρου, όλα θα κυλούν ομαλά σε κάθε τομέα της ζωής σου, οπότε είναι η κατάλληλη στιγμή να επιχειρήσεις αλλαγές ή ενέργειες που δίσταζες. Μπορείς να βάλεις μια τάξη στην αισθηματική σου ζωή, ώστε να ξέρεις τι σου γίνεται. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στις 25 στους Διδύμους, ευχάριστα γεγονότα σχετικά με τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε βοηθήσουν να γίνεις πιο αισιόδοξος για το μέλλον σου. Κάνε την πιο αξιόπιστη επιλογή για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε τους διάσημους αστρολόγους του Myastro.gr στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτός ο μήνας σού προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες, ώστε να κάνεις μια ανασκόπηση της σχέσης σου και να αναθεωρήσεις τις τακτικές και τη στάση σου προς το σύντροφό σου, προκειμένου να επανορθώσεις για όλους τους λάθος χειρισμούς που έχεις κάνει. Φρόντισε όλο αυτό να μην το επιχειρήσεις μόνος σου, αλλά να συζητάς και να συνεργάζεσαι με το ταίρι σου. Έχει κι εκείνος εξίσου μεγάλη ευθύνη για το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεστε. Αν είσαι αδέσμευτος, με την Αφροδίτη στον Κριό να σε ευνοεί, μια αναπάντεχη και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα γνωριμία θα σε συναρπάσει, ενώ έχει πολλές πιθανότητες να εξελιχθεί σε κάτι πιο μόνιμο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στο χώρο της δουλειάς σου θα πρέπει να προσέχεις πολύ κάθε σου κίνηση, διότι όλα εξαρτώνται καθαρά και μόνο από εσένα. Βασίσου στην κρίση και το ένστικτό σου, ώστε να πετύχεις όσα σχεδιάζεις. Χάραξε μια ορθή και δυναμική πορεία και μην αφήσεις τίποτα να σε κάνει να παρεκκλίνεις από αυτή ή να το βάλεις κάτω. Πάτα γερά στα πόδια σου και αντιμετώπισε με σθένος κάθε εμπόδιο ή δυσκολία. Έχεις την τύχη με το μέρος σου, οπότε μην κάνεις δεύτερες σκέψεις και να είσαι βέβαιος ότι έχεις την επιτυχία στο τσεπάκι σου. Στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να κινείσαι πολύ συντηρητικά και μεθοδικά, διότι η καταναλωτική σου μανία σε έχει φέρει σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται στον Ταύρο, επιδίωξε να πάρεις πίσω χρήματα που σου οφείλουν, ώστε να τακτοποιήσεις κι εσύ με τη σειρά σου κάποιες εκκρεμότητές. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις.

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 39
loading...
MyAstro WebTv

 
 
blank
 
 
blank
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι