blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Παρθένος
 
blank
Παρθένος
Παρθένος 24/8-22/9

Μηνιαίες Προβλέψεις - Παρθένος

Μήνας   Άυγουστος 2020    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 74

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο το μήνα Αύγουστο 2020 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Παρθένε μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας ο οποίος θα φέρει στο προσκήνιο πράγματα τα οποία κρατούσες για καιρό μέσα σου και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 3/8 στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου φαίνεται πως θα σε κάνει να «απασφαλίσεις». Τώρα είναι πιθανό να τραβήξεις μία γραμμή σε πρόσωπα και καταστάσεις που σε πίεσαν ή σε πλήγωσαν το προηγούμενο διάστημα και μάλιστα θα το κάνεις χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες. Αυτό μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο όμως φαίνεσαι αποφασισμένος να κρατήσεις μακριά οτιδήποτε και οποιονδήποτε σε καταπιέζει. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 5/8 δείχνει πως ξεκινά ένα διάστημα που θα έχει παρασκήνιο για εσένα, για αυτό καλό θα ήταν να μην κοινοποιήσεις τα επαγγελματικά και προσωπικά σου σχέδια. Στα μέσα του μήνα είναι πιθανόν να προκύψουν στιγμές έντασης με αφορμή αισθηματικά ζητήματα, τα οποία όμως θα επηρεάσουν και τη διάθεσή σου αλλά και τη συμπεριφορά σου και στους υπόλοιπους τομείς. Στις 19/8 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιο του Λέοντα σου λέει να κάνεις μία νέα αρχή μακριά από ζητήματα του παρελθόντος, τα οποία σου προκάλεσαν αρνητικά συναισθήματα και σε κράτησαν πίσω. Η είσοδος του Ερμή αλλά και του Ήλιου στο ζώδιό σου στις 20 και στις 22/8 αντίστοιχα κλείνουν τον μήνα με τον καλύτερο τρόπο, ενισχύοντας την εικόνα σου και τις επικοινωνιακές σου ικανότητες.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 8/8 δείχνει πως ο Αύγουστος θα ξεκινήσει με ευκαιρίες για να γνωρίσεις καλύτερα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, αλλά και για να κάνεις νέες γνωριμίες μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, καθώς θα έχεις την τάση να επαναφέρεις ζητήματα του παρελθόντος, τα οποία τότε είχαν δημιουργήσει αποστάσεις μεταξύ σας. Κατά το πρώτο μισό του μήνα θα έχεις την τάση να γυρίζεις εύκολα σε ζητήματα του παρελθόντος, όμως θα πρέπει να αποφύγεις αυτό το σενάριο αν δεν θέλεις να οδηγηθείς σε λάθος εκτιμήσεις και λάθος αποφάσεις. Η είσοδος του Ερμή αλλά και του Ήλιου στο ζώδιό σου στις 20 και 22/8 αντίστοιχα εγκαινιάζουν ένα νέο διάστημα με ευκαιρίες για μία νέα σχέση -αν είσαι ελεύθερος- αλλά και ευκαιρίες για βελτίωση της ήδη υπάρχουσας, αν είσαι δεσμευμένος. Βασικό συστατικό για τα παραπάνω θα αποτελέσει η καλή επικοινωνία και αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάσαι.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά θα σε απασχολούν καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα καθώς είναι πολύ πιθανόν να φέρνεις ξανά στο μυαλό σου πράγματα τα οποία έχουν συμβεί και σε έχουν ενοχλήσει, ευχάριστες αναμνήσεις αλλά και μαθήματα που πήρες το προηγούμενο διάστημα. Όλα αυτά θα σε οδηγήσουν να αξιολογήσεις τη δουλειά σου, τις ευκαιρίες που σου δόθηκαν αλλά και να δεις τι θέλεις να αλλάξεις και πως μπορείς να το καταφέρεις. Στις 20/8 που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου θα δημιουργήσει ευνοϊκές προϋποθέσεις και ευκαιρίες για να διευθετήσεις προς όφελός σου ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά. Στις 22/8 περνά κι ο Ήλιος στο ζώδιο της Παρθένου και ενισχύει τις ικανότητές σου. Τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα αν θέλεις να δουλέψεις προκειμένου να φτιάξεις ακόμα περισσότερο την επαγγελματική σου εικόνα και να επιτύχεις την αναγνώριση που θέλεις.

Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου 2020 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

myastro videosplay

Παρθένος 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-08-2020 00:00:00