Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Παρθένος
 
blank
Παρθένος
Παρθένος 24/8-22/9

Μηνιαίες Προβλέψεις - Παρθένος

Μήνας   Νοέμβριος 2020    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 76

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο το μήνα Νοέμβριο 2020 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Παρθένε μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα στρέψει την προσοχή σου στον οικονομικό τομέα καθώς οι πλανητικές μετακινήσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του, θα σε ωθήσουν να διαμορφώσεις εκ νέου τον προϋπολογισμό σου. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού στις 4/11 δείχνοντας πως εμπόδια του προηγούμενου διαστήματος τα οποία αφορούσαν οικονομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες θα δώσουν τη θέση τους σε γόνιμες συζητήσεις. Στις 11/11 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει επικοινωνία με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος και δείχνει πως ο μήνας θα είναι ιδιαίτερα εξωστρεφής.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 έχει ενδιαφέρουσες και βοηθητικές όψεις που μπορούν να δημιουργήσουν από μία νέα φιλική σχέση μέχρι και ένα νέο έρωτα. Στα συν της νέας Σελήνης είναι και η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού καθώς αυτή η επιστροφή θα επηρεάσει θετικά τη διάθεσή σου! Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/11 σηματοδοτεί μία εντελώς διαφορετική περίοδο από την προηγούμενη και φέρνει ζητήματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι στο προσκήνιο. Στις 30/11 η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία για μία αλλαγή στο σπίτι και δεν αποκλείεται να αρχίσεις να σκέφτεσαι και το ενδεχόμενο μιας μετακόμισης.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το γεγονός πως ο Ερμής θα είναι σε ορθή πορεία από τις 4/11 και μετά είναι κάτι το οποίο θα βοηθήσει πολύ την επικοινωνία με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, καθώς ο Ερμής είναι και ο κυβερνήτης σου. Από τις 11/11 που θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού, φαίνεται πως μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες μέσω των προσώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο στις 21/11 δημιουργεί καλή διάθεση και ένα φλερτ ανάμεσα σε εσένα και σε ένα πρόσωπο που γνωρίζεις καλά! Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα χρειάζεται προσοχή, καθώς μπορεί να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία ενδεχομένως να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. Αν μένεις με τον σύντροφό σου κάτω από την ίδια στέγη δεν αποκλείεται να πέσουν στο τραπέζι ιδέες περί μιας μετακόμισης ή αν δεν μένετε ακόμα μαζί είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν συζητήσεις για μία συγκατοίκηση!

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η επικοινωνιακή σου διάθεση που αλλάζει προς το καλύτερο αυτό το μήνα μπορεί να φέρει ευχάριστες εξελίξεις και σε επαγγελματικά ζητήματα. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 4/11 και δείχνει πως η επαφή με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα γίνεται με καλύτερες προϋποθέσεις, καθώς δεν θα υπάρχουν οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις του προηγούμενου διαστήματος. Επαγγελματικά ραντεβού, μετακινήσεις για επαγγελματικές υποθέσεις και οτιδήποτε αφορά τη δουλειά θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα μέχρι και τις 20/11 μάλιστα φαίνεται πως θα υπάρξουν αλλαγές οι οποίες θα είναι προς όφελός σου. Κράτησε μία πληροφορία που θα φτάσει στα αυτιά σου αλλά μην την εκμυστηρευτείς σε πρόσωπα που δεν είσαι σίγουρος για την εμπιστοσύνη τους. Αυτό που θα πρέπει να προσέχεις σε γενικότερο πλαίσιο το Νοέμβριο είναι οι διαρροές συζητήσεων που αφορούν ζητήματα της δουλειάς.

Μηνιαίες Προβλέψεις Νοεμβρίου 2020 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

myastro videosplay

Παρθένος 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-11-2020 00:00:00