Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Παρθένος
 
blank
Παρθένος
Παρθένος 24/8-22/9

Μηνιαίες Προβλέψεις - Παρθένος

Μήνας   Απρίλιος 2021    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 78

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο το μήνα Απρίλιο 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Παρθένε μου ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες οι οποίες έρχονται από το παρελθόν και μέχρι τώρα ενδεχομένως να τις νιώθεις σαν βάρος στα πόδια σου. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 4/4 δείχνει πως αυτός ο μήνας ενδείκνυται για να διευθετήσεις υποχρεώσεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα, καθώς και κάποια θέματα τα οποία σχετίζονται με προσωπικές υποθέσεις και σε απασχολούν εδώ και καιρό. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 δείχνει πως μπορεί να προκύψει ένα θετικό γεγονός που να αφορά είτε τη δουλειά σου είτε την καθημερινότητά σου. Ο αισθηματικός τομέας χρειάζεται προσοχή κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης μιας και τα έντονα συναισθήματα ίσως αποσυντονίσουν μία σχέση ή μία γνωριμία που υπάρχει.

Στις 19/4 ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ταύρου και στη νέα του θέση ευνοεί πολύ περισσότερο θέματα που αφορούν την εκπαίδευση και μία ημέρα μετά στις 20/4 κάνει την είσοδο του και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο. Ένα νέο διάστημα περισσότερο εξωστρεφές και ευχάριστο ξεκινά για εσένα και ιδιαίτερο ρόλο σε αυτό φαίνεται πως θα παίξουν πρόσωπα που θα επικοινωνήσεις μαζί τους και πρόσωπα που βρίσκονται όχι μόνο στο στενό αλλά και στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Στις 23/4 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και ενδεχομένως να δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση, η οποία δεν θα είναι βοηθητική στο να διαχειριστείς πληροφορίες, συζητήσεις και την επικοινωνία με τους άλλους σε γενικότερο πλαίσιο! Η «παγίδα» του Άρη από τη νέα του θέση είναι πως μπορεί να προκαλεί συχνά πυκνά εντάσεις κατά τη διάρκεια συζητήσεων με φίλους. Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 27/4 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, η οποία θα φέρει στο προσκήνιο ένα νέο αλλά και ένα παλαιότερο ειδύλλιο, κάτι που δείχνει πως θα χρειαστούν ξεκαθαρίσματα! 

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτό το μήνα ιδιαίτερα κατά το πρώτο μισό του ίσως νιώσεις πως υπάρχουν αρκετά ζητήματα προς διευθέτηση με το σύντροφό σου πολύ πιθανόν τα περισσότερα από αυτά να αφορούν υποθέσεις του παρελθόντος. Προσπάθησε να μην αφήσεις «γκρίζα» σημεία να υπάρχουν στη σχέση σας, καθώς αυτά είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσουν προβλήματα αργότερα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 σου δίνει την ευκαιρία να διευθετήσεις οτιδήποτε θεωρείς πως χρειάζεται επίλυση. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/4 ξεκινά ένα περισσότερο ευνοϊκό διάστημα για εσένα και τις αισθηματικές σου υποθέσεις, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν συγκυρίες οι οποίες θα σε φέρουν κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται είτε στο ευρύτερο σου περιβάλλον είτε αυτή τη στιγμή βρίσκεται γεωγραφικά μακριά από εσένα. Προς το τέλος του μήνα με την πολυαστρία που θα υπάρξει στο ζώδιο του Ταύρου (Ερμής, Ήλιος, Ουρανός, Αφροδίτη) είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και εκπλήξεις όπως και εξελίξεις που δεν περιμένεις σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε συζητήσεις καθώς θα μπορούσαν να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι επαγγελματικές υποθέσεις μπορεί να βρίσκονται στην καθημερινότητά σου δεν φαίνεται όμως πως θα βρίσκονται και στις σκέψεις σου κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανόν να βάλεις τον αυτόματο πιλότο κάποιες από αυτές τις υποχρεώσεις, κάτι τέτοιο όμως θα μπορούσε να οδηγήσει σε λάθη τα οποία με τη σειρά τους μπορεί να ανοίξουν έναν φαύλο κύκλο αντιπαραθέσεων στη δουλειά. Το οικονομικό σκέλος κάποιων επαγγελματικών υποθέσεων θα σε απασχολήσει αρκετά κατά το πρώτο μισό του μήνα, όμως αν επικεντρωθείς σε αυτό σίγουρα θα μπορέσει να το διευθετήσεις όσο κι αν κάτι τέτοιο φαίνεται από δύσκολο έως ακατόρθωτο. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα η επικοινωνία ανάμεσα σε εσένα και στα πρόσωπα που συνεργάζεσαι θα είναι απαιτητική και αυτό χρειάζεται και την ανάλογη προσοχή!

Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου 2021 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-04-2021 00:00:00