blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Παρθενος
 
blank
Παρθενος
Παρθενος 24/8-22/9

Μηνιαίες Προβλέψεις - Παρθενος

Μήνας   Ιανουάριος 2018    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
blank

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο το μήνα Ιανουάριο 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Παρθένε, μέχρι τις 18 του μήνα που η Αφροδίτη θα κινείται στον Αιγόκερω οι ρυθμοί που θα κινούνται οι καταστάσεις γύρω σου θα είναι φρενήρεις , ενώ εσύ θα καταβάλεις σημαντικές προσπάθειες για να παραμείνεις συγκροτημένος και σταθερός. Μετά το χρονικό σημείο αυτό, η αναστάτωση θα καταλαγιάσει και θα κυριαρχήσει σιγά σιγά η λογική. Οι θέσεις των πλανητών κατά τη διάρκεια του μήνα θα είναι ευνοϊκές για το ζώδιό σου ο δεύτερο μισό του Ιανουαρίου, με αποτέλεσμα πολλά εμπόδια που βρίσκονται στη ζωή σου να απομακρυνθούν ή να ξεπεραστούν. Η πνευματική σου ζωή δέχεται, επίσης, θετικές επιρροές με αποτέλεσμα να θελήσεις να κάνεις αλλαγές σε αυτήν ή να υιοθετήσεις νέες ιδέες που θα σε οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια. Επίσης, θα δεις με μια νέα ματιά την κοινωνική σου ζωή και το ρόλο σου σε ανθρωπιστικό επίπεδο. Θα θελήσεις να συμμετάσχεις πιο έντονα στα κοινά και να δείξεις την στήριξή σου σε πρόσωπα που έχουν ανάγκη την βοήθειά σου. Αν εμπλέκεσαι με την εκπαίδευση με οποιονδήποτε τρόπο, θα υπάρξουν αλλαγές σε αυτόν τον τομέα ιδιαίτερα από τις 26 και μετά που ο Άρης θα εισέλθει στον Τοξότη. Θα μπορέσεις να κυνηγήσεις τους στόχους σου και να επεκτείνεις τις γνώσεις σου.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η αγάπη κάνει την παρουσία της πιο έντονη από ποτέ από τις 18 του μήνα και μετά που η Αφροδίτη θα κινείται στον Υδροχόο, για εσένα που βρίσκεσαι σε σχέση. Ο ρομαντισμός κυριαρχεί μέσα σε αυτήν και καταφέρνει να εξισορροπήσει άλλα συναισθήματα ή πληγές του παρελθόντος. Το πάθος , επίσης, θα σου χαρίσει υπέροχες στιγμές σε εσένα και τον σύντροφό σου. Αν  υπάρχουν ζητήματα που προκαλούν γκρίνια και αναστάτωση, να είσαι σίγουρος ότι θα καταφέρεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Η στάση σου απέναντι στο ταίρι σου θα είναι υποστηρικτική και θα του δίνεις τη δύναμη που χρειάζεται για να πραγματοποιήσει και τις πιο βαθιές του επιθυμίες. Αν δεν ανήκεις στο κλαμπ των δεσμευμένων και αναζητάς τη συντροφιά, η αγάπη θα σε βρει με έναν αναπάντεχο τρόπο τις ημέρες που θα λάβει χώρα η Έκλειψη Σελήνη στον Λέων, ίσως ακόμη και κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού αναψυχής ή επαγγελματικής φύσης. Το συναίσθημα θα είναι ικανό να σε παρασύρει, για αυτό εσύ θα αποφασίσεις πως θα ζήσεις αυτή την εμπειρία.

Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr!
Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η πρόβλεψη για τα επαγγελματικά σου είναι ότι ο μήνας αυτός θα είναι υπέροχος για τον τομέα αυτό. Θα καταφέρεις να κινηθείς έξυπνα στον εργασιακό σου χώρο, έτσι ώστε να διορθώσεις όσα σε ενοχλούσαν μέχρι τώρα ή να προωθήσεις τη δουλειά σου και τις ικανότητές σου. Οι συνεργασίες αναμένονται ιδανικές. Θα λειτουργήσουν ως σταθερή βάση για να χτίσεις πάνω εκεί τα προσχέδια που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Μετά τα μέσα του μήνα θα δεχθείς και προτάσεις που θα δώσουν σπουδαία ώθηση στην καριέρα σου. Στα οικονομικά, θα καταφέρεις να εξοικονομήσεις χρήματα ώστε να ξεχρεώσεις υποχρεώσεις και δάνεια του παρελθόντος. Η καλή οικονομική κατάσταση του συντρόφου σου θα βοηθήσει και το δικό σου πορτοφόλι. Ωστόσο, όλα αυτά έχουν ως προϋπόθεση την προσεκτική διαχείριση και τον περιορισμό των εξόδων που είναι περιττά ή εκτός πλάνου. Προς το τέλος του μήνα, θα μπορέσεις να χειριστείς αποτελεσματικά γραφειοκρατικά και νομικά θέματα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 56
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-12-2017 19:32:21
loading...
MyAstro WebTv

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι