blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Παρθένος
 
blank
Παρθένος
Παρθένος 24/8-22/9

Μηνιαίες Προβλέψεις - Παρθένος

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 71

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο το μήνα Φεβρουάριο 2020 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που ενδεχομένως να σε φέρει αντιμέτωπο με τις επιλογές που έχεις κάνει είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, προκειμένου να αναλάβεις την ευθύνη που σου αναλογεί για αυτές. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 3/2 δείχνει πως «οι άλλοι», θα παίξουν έντονο ρόλο στην καθημερινότητά σου με τα θέλω τους, τις ανάγκες τους, τα παράπονά τους. Εσύ καλείσαι να διαχειριστείς τις πληροφορίες που θα λαμβάνεις από εκείνους και να μην τους αφήνεις να σε παρασύρουν στο δικό τους τρόπο σκέψης και στη δική τους ταχύτητα, καθώς αυτό θα είναι κάτι εύκολο αυτό το μήνα. Στις 9/2 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου σε καλεί να κλείσεις εκκρεμότητες σε δουλειές της καθημερινότητας καθώς θα αρχίσουν να γίνονται ολοένα και πιο αγχωτικές. Ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 18/2 στους Ιχθύς και θα φέρει ξανά απέναντί σου πρώην συνεργάτες και ενδεχομένως ένα πρώην σύντροφο. Οι πληροφορίες που θα πάρεις από αυτούς δεν θα είναι ξεκάθαρες για αυτό απόφυγε να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα. Στις 23/2 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, μπορεί να φέρει καθυστέρηση σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με μία συνεργασία που έχεις.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στις 8/2 δείχνει πως ο Φεβρουάριος θα είναι ένας έντονα ερωτικός μήνας που θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει. Το πάθος θα είναι κυρίαρχο κατά τη διάρκεια του μήνα σε παλιές και νέες γνωριμίες και δεν αποκλείεται να σε γυρίσει ξανά πίσω σε ένα ερωτικό ειδύλλιο του παρελθόντος. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 18/2 σε συνδυασμό με τα έντονα συναισθήματα «εγγυώνται» επιστροφές προσώπων από το παρελθόν, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ώστε να μην πάρεις κάποια λάθος απόφαση ορμώμενος από συναισθήματα της στιγμής. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δραστηριοποιήσου μαζί με τον σύντροφό σου σε κοινές ενασχολήσεις μιας και η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 16/2 χρειάζεται κίνηση προκειμένου να αποφεύγονται οι καυγάδες. Αν είσαι ελεύθερος κατά τη διάρκεια του μήνα θα έχεις κρούσεις από πρόσωπα του παρελθόντος, όμως ζύγισε πολύ προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά ώστε να δεις αν αξίζει τον κόπο. Μάθε περισσότερα στις μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου με βάση το δεκαήμερο γέννησης σου.

Μήπως σε απατά; Μάθε μέσα από το ζώδιό του ΕΔΩ!

Ωριαία αστρολογία, Προβλέψεις για κάθε ώρα και στιγμή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο δεν θα δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στη δουλειά όμως θα δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στους ανθρώπους που σχετίζονται με αυτή. Η πολυαστρία που θα υπάρξει στο ζώδιο των Ιχθύων (3/2 είσοδος του Ερμή, 19/2 είσοδος του Ήλιου και 23/2 νέα Σελήνη) δείχνει πως οι συνεργάτες σου και οι άνθρωποι που σχετίζεσαι μαζί τους σε επαγγελματικό επίπεδο θα σε απασχολούν με τα καμώματά τους. Σε συνδυασμό με την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 18/2 είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσουν ένα δύσκολο τοπίο στη δουλειά. Αυτό που μπορείς να κάνεις ώστε να μην μπεις σε έναν κυκεώνα λάθος πληροφοριών και επικοινωνιακών παρεξηγήσεων, είναι να ζητάς διευκρινίσεις και πληροφορίες πριν διεκπεραιώσεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, καθώς με αυτό τον τρόπο θα μειώσεις τον κίνδυνο λαθών. 

Μηνιαίες Προβλέψεις Μαρτίου 2020, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

myastro videosplay

Παρθένος 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-01-2020 00:08:54