blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Παρθενος
 
blank
Παρθενος
Παρθενος 24/8-22/9

Μηνιαίες Προβλέψεις - Παρθενος

Μήνας   Ιανουάριος 2019    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 65

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο το μήνα Ιανουάριο 2019 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Παρθένε, ο μήνας αυτός θα είναι σε γενικές γραμμές καλός κι αρκετά ευνοϊκός στα σχέδια και τους στόχους σου με τις θετικές επιρροές που θα δεχτείς από την θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 7 του μήνα και μετά. Μην υπερβάλλεις ωστόσο και θες όλα να επιλυθούν άμεσα και γρήγορα, καθετί θέλει το χρόνο του και τον τρόπο του. Στον κοινωνικό τομέα θα υπάρξει ένα παρασκήνιο που θα σε ενοχλήσει, γι΄ αυτό πρόσεχε και τι λες και τι κάνεις. Ένα οικογενειακό θέμα θα φέρει στην επιφάνεια πράγματα του παρελθόντος που η αναδρομή στο χθες θα σου ρίξει τη διάθεση. Προσπάθησε να βγαίνεις με φίλους και παρέες που σε καταλαβαίνουν, έχεις ιδιαίτερη ανάγκη από ξεκούραση και χαλάρωση!

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε σχέση, αυτόν τον μήνα μάλλον θα νιώσεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις τα πάντα με το ταίρι σου, η συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα σε απομάκρυνε από κοντά του και πλέον μπορείς να δεις καθαρά τις διαφορές σας και να τις συζητήσεις ανοιχτά. Εσύ πάλι που είσαι μόνος αυτό το διάστημα δεν είναι καλή σκέψη να προχωρήσεις στη δημιουργία μιας νέας σχέσης αφού ακόμα μέσα σου είναι νωπές και ζωντανές οι μνήμες του χωρισμού σου, μην περιπλέκεις ακόμα περισσότερο τα πράγματα για τον εαυτό σου είναι καλό διάστημα για να μιλήσεις με το είναι σου. Προσπάθησε να χαλαρώσεις αυτό έχεις περισσότερη ανάγκη.  

Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr!
Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου αυτόν τον μήνα τα πράγματα θα κυλήσουν ήρεμα και χαλαρά, θα σου προταθεί η ιδέα ενός επαγγελματικού ταξιδιού που θα σε ανανεώσει και θα σε βοηθήσει να δεις τη δουλειά σου με μια νέα προοπτική. Τις ημέρες κοντά στην Εκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 21 στον Λέων είναι πολύ πιθανό να προκύψουν στον εργασιακό σου χώρο θέματα που θα σου προκαλέσουν ένταση και πίεση. Απόφυγε με κάθε τρόπο προστριβές και διαφωνίες με συναδέλφους και μην μπαίνεις στη διαδικασία να έρθεις σε ρήξεις. Στα οικονομικά σου, αν και εικόνα τους έχει σταθεροποιηθεί κι αυτό σε γεμίζει με σιγουριά κι αυτοπεποίθηση προσπάθησε να μην ανοίγεσαι και μην αφήνεσαι σε άσκοπες σπατάλες, οι καιροί είναι δύσκολοι και εφιστούν την προσοχή σου! 

Επίλεξε άλλο ζώδιο στις Μηνιαίες προβλέψεις.

Δες τις ετήσιες προβλέψεις για τα Ζώδια 2019.

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιανουαρίου 2018 από την Λίνα Χαμπιλίδου.

Ζώδια 2019: Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λίνα Χαμπιλίδου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-12-2018 13:55:54
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι