blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Παρθενος
 
blank
Παρθενος
Παρθενος 24/8-22/9

Μηνιαίες Προβλέψεις - Παρθενος

Μήνας   Οκτώβριος 2017    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
blank

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο το μήνα Οκτώβριο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Παρθένε, ο μήνας αυτός έρχεται για να σε ανταμείψει για τους κόπους του προηγούμενου διαστήματος. Μέχρι και το τέλος του δεύτερου δεκαημέρου θα μπορέσεις να μαζέψεις τους καρπούς των προσπαθειών σου, δεδομένου ότι ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι τότε. Η αλήθεια είναι ότι έχεις καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να προωθήσεις τη δουλειά σου, αλλά και να κάνεις προσωπικά βήματα προόδου. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, ένα σχέδιο που έχεις στα σκαριά για επέκταση των εργασιών σου, φαίνεται πως σιγά σιγά θα αρχίσει να παίρνει μορφή. Αυτή η εξέλιξη θα σε ευχαριστήσει πολύ, καθώς ένας νέος κόσμος θα ανοιχθεί μπροστά σου με πολλές προοπτικές. Ακόμη, οι ανοιχτοί λογαριασμοί που έχεις θα μπουν σε μια σειρά για να τακτοποιηθούν άμεσα. Δικαστικές ή νομικές υποθέσεις, φαίνεται πως θα βρουν τον δρόμο της διεκπεραίωσης και μάλιστα με τις λιγότερες, δυνατόν, συνέπειες. Θα μπορέσεις να απαλλαγείς από τον βραχνά τους. Φρόντισε, λοιπόν, να κινηθείς όπως υποδεικνύουν οι συμβουλές αυτές, για να μην βρεθείς αντιμέτωπος με μεγάλες δυσκολίες στο τέλος του μήνα. Αφού η τύχη θέλει να σου κάνει το δώρο της, μην το αρνηθείς. Διαφορετικά το τέλος του μήνα θα σε ζορίσει πολύ.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου ένας νέος κύκλος μπορεί να κάνει το ξεκίνημά του, εφόσον το αποφασίσεις εσύ ο ίδιος. Αυτό σημαίνει ότι αν επιλέξεις να έρθεις σε ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφό σου θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε ζητήματα που υπάρχουν και να τα λύσετε μια και καλή. Το τελευταίο διάστημα, ο μεγάλος φόρτος εργασίας και οι διαδοχικές υποχρεώσεις σε έχουν αποξενώσει και έχουν βγάλει στην επιφάνεια άγχος και εκνευρισμό που δεν μπορείς να διαχειριστείς. Οπότε, τώρα είναι καλή στιγμή να αντιστρέψεις το κλίμα και να παρουσιάσεις μια άλλη εικόνα στο ταίρι σου, κάνοντας το κλίμα πιο ζεστό και ευχάριστο. Αν είσαι ελεύθερος, κάνε μια νέα αρχή που θα ξεκινάει πρώτα από μέσα σου. Αναθεώρησε τις σκέψεις που δεν σε οδηγούν πουθενά και ετοιμάσου για τις εκπλήξεις που σου φέρνει η τύχη!

Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr!
Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο μήνας αυτός αναμένεται να είναι αρκετά καλός σε γενικές γραμμές ό,τι αφορά στα επαγγελματικά σου. Ωστόσο, θα υπάρξουν κάποιες ημέρες που οι εντάσεις και η πίεση θα είναι αρκετά έντονες. Ας τα πάρουμε από την αρχή, όμως. Τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα, θα είσαι σε θέση να διαχειριστείς πολύ καλά όσα προκύπτουν στην εργασία. Μάλιστα, θα μπορείς να έχεις πολύ καλή συνεργασία με συναδέλφους και συνεργάτες, με αποτέλεσμα να απογειώνεις την ποιότητα της εργασίας σου. Κατά το τρίτο δεκαήμερο, όμως, το σκηνικό αλλάζει και δεν θα έχεις την ίδια άνεση να διαχειρίζεσαι τις δυσκολίες. Για αυτό, αν μπορείς να προγραμματίσεις κάποιες υποχρεώσεις, καλό είναι να το κάνεις για τις αρχές του μήνα. Προς το τέλος, αρκέσου με τις καθημερινές αρμοδιότητες. Στα οικονομικά, το κλίμα θα είναι γενικότερα καλό και μια συγκρατημένη αισιοδοξία θα τα χαρακτηρίζει.

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 46
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-09-2017 14:59:39
loading...
MyAstro WebTv

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι