blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Παρθένος
 
blank
Παρθένος
Παρθένος 24/8-22/9

Μηνιαίες Προβλέψεις - Παρθένος

Μήνας   Ιούνιος 2024    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 80

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο το μήνα Ιούνιο 2024 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Παρθένε ο Ιούνιος μπορεί να είναι ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού (μιας περιόδου που είναι συνυφασμένη με τη χαλάρωση και την ανεμελιά), όμως για εσένα θα είναι ο μήνας που θα σου δώσει το κίνητρο να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε κάποια επαγγελματικά ζητήματα, προκειμένου να επιτύχεις συγκεκριμένους επαγγελματικούς στόχους. Ακόμα και αν το παραπάνω σενάριο δεν ανήκει στα σχέδιά σου η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων (3/6) αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 6/6, καταδεικνύουν πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τα επαγγελματικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν πολύ. Ενδεχομένως να σε απασχολήσει μία επαγγελματική σχέση ή μία συνεργασία η οποία κοντά στις ημέρες της νέας Σελήνης θα εγείρει κάποιους προβληματισμούς σχετικά με την εξέλιξη της.

Από τις 9/6 που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποια σχέδια τα οποία δεν θα αφορούν τη δουλειά αλλά κάποιες προσωπικές σου επιθυμίες, κάτι το οποίο θα επαναφέρει τις ισορροπίες ανάμεσα σε αυτά που πρέπει να κάνεις κι αυτά που θέλεις εσύ να κάνεις. Ένα πιο χαλαρό διάστημα για εσένα θα ξεκινήσει σταδιακά από τις 17/6, με την είσοδο του Ερμή και της Αφροδίτης στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου. Λίγες ημέρες μετά στις 20/6 θα περάσει και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο -θερινό Ηλιοστάσιο- καταδεικνύοντας πως οι τελευταίες ημέρες του μήνα θα φέρουν προτάσεις από φίλους αλλά και τη διάθεση να ασχοληθείς με αγαπημένες σου δραστηριότητες και χόμπι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω στις 22/6 θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα που ξέρεις πως σε καταλαβαίνουν και αυτό θα έχει σημαντική επίδραση στη διάθεση σου.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η Αφροδίτη όπως και ο Ερμής θα βρίσκονται στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι και τα μέσα του μήνα, καταδεικνύοντας πως ακόμα και αν υπάρχει η επιθυμία να αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή, ίσως κάποια επαγγελματικά ζητήματα και υποχρεώσεις να δημιουργήσουν κάποια εμπόδια σ’ αυτό. Από τις 9/6 με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου σταδιακά θα αρχίσουν να υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για να αφιερώνεις χρόνο σε πράγματα που επιθυμείς και αν είσαι ελεύθερος μία αγαπημένη σου δραστηριότητα είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει την αιτία για να υπάρξει μία νέα γνωριμία. Από τις 17/6 που ο Ερμής και η Αφροδίτη θα περάσουν στο ζώδιο του Καρκίνου φαίνεται πως κάποια χόμπι, δραστηριότητες όπως και μία ομάδα στην οποία είσαι μέλος θα αποτελέσουν τις αιτίες για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα. Μέσα σε αυτά είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται και ένα πρόσωπο που θα έχετε πολλά να μοιραστείτε, πέρα από ένα κοινό σας χόμπι. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το πρώτο μισό του Ιουνίου ενδεχομένως να είναι πιο πιεστικό λόγω επαγγελματικών και άλλων υποχρεώσεων με αποτέλεσμα να μην είναι τόσο εύκολο να αφιερώσεις το χρόνο που θα ήθελες στη σχέση σου αλλά και στις δικές σου επιθυμίες. Από τις 17/6 θα ξεκινήσει ένα διαφορετικό πιο επικοινωνιακό και ανάλαφρο διάστημα, το οποίο θα προτρέψει τόσο εσένα όσο και το σύντροφό σου να αφιερώσετε χρόνο στις συναισθηματικές και προσωπικές σας ανάγκες.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η δουλειά θα αποτελέσει πρωταρχικό σου μέλημα αυτό το μήνα και η πολυαστρία στο ζώδιο των Διδύμων καταδεικνύει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αξιοποιήσεις το επικοινωνιακό σου χάρισμα ώστε να αναδείξεις τις δυνατότητες και τις ικανότητες σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις σχετικά με μία νέα επαγγελματική πρόταση ή μία νέα συνεργασία. Ενδεχομένως να υπάρξουν και κάποιες ημέρες οι οποίες θα είναι αρκετά απαιτητικές είτε από άποψη φόρτου εργασίας είτε λόγω κάποιων διαφωνιών που μπορεί να προκύψουν με συνεργάτες σου, όμως αυτές δεν θα αποτελέσουν χαρακτηριστικό του μήνα. Να θυμάσαι πως ακόμα κι αν ο Ιούνιος έχει αρκετές απαιτήσεις από εσένα στον επαγγελματικό τομέα, θα υπάρξει και η ανταμοιβή.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Μαΐου 2024, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-06-2024 00:00:00