blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / /
 
blank
 
Παρθενος
Παρθενος 24/8-22/9

Μηνιαίες Προβλέψεις - Παρθενος

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο το μήνα Φεβρουάριο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Ο Φεβρουάριος θα ξεκινήσει με πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο για το ζώδιό σου, προκειμένου να προλάβεις πολλά θέματα, που σε προβληματίζουν ακόμη. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 11 στο ζώδιο του Λέοντα, θα κάνει τα πράγματα αρκετά διφορούμενα για σένα. Από τη μία, θα αισθάνεσαι ότι απελευθερώνεσαι από άγχη και δεσμεύσεις και θα μπορέσεις να ωθήσεις τα σχέδιά σου, εκφράζοντας ιδέες και πεποιθήσεις, ενώ από την άλλη, θα βιώνεις ενδόμυχα μια κρίση ταυτότητας, ειδικά στον τομέα των καθημερινών δραστηριοτήτων σου. Φρόντισε να σκέφτεσαι γρήγορα και όχι βιαστικά, εφαρμόζοντας πρακτικές λύσεις και πάνω απ’ όλα διατηρώντας την αισιοδοξία σου, γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι μπορείς να φέρνεις εις πέρας και το πιο δύσκολο θέμα που μπορεί να παρουσιαστεί. Με τον Ερμή να κινείται στον Υδροχόο από τις 7 μέχρι τις 26, οι δυσκολίες που θα εμφανιστούν θα είναι εύκολα αντιμετωπίσιμες, αν σεβαστείς τις απόψεις των άλλων και δεν προσπαθήσεις να τους επιβάλλεις τις δικές σου ιδέες και πεποιθήσεις. Καλοσχεδιασμένες αποφάσεις και ενέργειες θα σε οδηγήσουν σε μία καλή οικονομική συμφωνία στις 26 του μήνα, που θα λάβει χώρα η ευνοϊκή για εσένα Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα έχεις έντονο πάθος στη σχέση σου και θα θέλεις να περάσεις όμορφα με το σύντροφό σου. Δυσκολίες και προβλήματα που μπορεί να είχες στη σχέση σου, τώρα θα πάρουν τέλος, καθώς θα γυρίσεις σελίδα, ώστε να δώσεις καινούργιο αέρα ανανέωσης στη σχέση σου. Με την Αφροδίτη να κινείται στον Κριό από τις 3 του μήνα, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και να του πεις όλα αυτά που δεν του έχεις πει μέχρι τώρα και θα το κάνουν ευτυχισμένο. Και αν δεν έχεις βρει ακόμη κάποιο ταίρι που θα σου δώσει χαρά στη ζωή σου, μην απογοητεύεσαι αφού με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης πολύ σύντομα θα βρεις αυτό που ψάχνεις εδώ και καιρό. Αρκεί να ακούσεις την καρδιά σου και όχι τη λογική σου, που πολλές φορές σε παραπλανά.

Κάνε την πιο αξιόπιστη επιλογή για την προσωπική σου πρόβλεψη!
Κάλεσε τους διάσημους αστρολόγους του Myastro.gr στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου θα μπορέσεις να τα πας καλά, αν εστιαστείς μόνο στους στόχους, που έχεις και δεν αναλωθείς σε θέματα, που μπορεί να μην έχουν μεγάλη σημασία. Φρόντισε να μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση και να μην πάρεις καμιά απόφαση, αν δεν την έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν. Μπορεί να έχεις προτάσεις, που μπορεί να φαίνονται πολύ δελεαστικές, αλλά καλό είναι να μη βιαστείς να προχωρήσεις σε κάτι, το οποίο μπορεί αργότερα να σε προβληματίσει. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά να καλυτερεύουν, παρόλο που δεν μπορείς να το καταλάβεις, γιατί οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου έξοδα και αγορές που δε σου χρειάζονται, γιατί πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 36
MyAstro WebTv

 
 
blank
loading...
 
 
blank