Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Εβδομαδιαίες προβλέψεις / Ιχθείς
 
blank
Ιχθείς
Ιχθείς 20/2-20/3

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις - Ιχθείς

Εβδομάδα   28/09/20 - 04/10/20    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 180

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιχθύ την εβδομάδα 28 Σεπτεμβρίου ως 4 Οκτωβρίου 2020 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς περισσότερο στη διευθέτηση ζητημάτων που έχουν προκύψει μεταξύ εσένα και προσώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Είναι πιθανόν μία παρεξήγηση ανάμεσα σε εσένα και ένα φίλο σου να έχει επηρεάσει αρνητικά τη διάθεσή σου. Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη που βρίσκεται στον Κριό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ, κάτι το οποίο δεν θα βοηθήσει τη διευθέτηση παρεξηγήσεων. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 2/10 σου λέει να επικεντρωθείς σε ζητήματα που χρειάζονται διευθέτηση -ιδιαίτερα αν αφορούν τον οικονομικό τομέα- και να μην επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος.

Ιχθύ, όλα θα γίνουν όπως πρέπει την επόμενη εβδομάδα στα ερωτικά σου, ρομαντικά δηλαδή, στο στοιχείο σου! Δες την πρόβλεψή σου από τον Χ. Ντούβλη!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η αρμονική όψη τριγώνου μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και του ανάδρομου Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού θα βρίσκεται σε ισχύ αυτή την εβδομάδα. Αυτή η όψη θα είναι εξαιρετικά βοηθητική καθώς θα αναθερμάνει τη σχέση σου με ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στην καθημερινότητά σου κι είχε προκύψει «κάτι» μεταξύ σας, όμως για κάποιους λόγους αυτό το «κάτι» δεν εξελίχθηκε. Αυτή η όψη δείχνει επίσης συναντήσεις με πρόσωπα τα οποία σε γεμίζουν με φιλοφρονήσεις, κάτι το οποίο ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου! Από τις 3/10 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου ξεκινάει ένα διάστημα το οποίο θα είναι αφιερωμένο στις προσωπικές σου σχέσεις και αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, δεν αποκλείεται να υπάρχουν και θετικές εξελίξεις σε αυτή.

Δες τώρα ποια κάρτα πέφτει στα αισθηματικά σου στα Ταρώ σήμερα.

Δες εδώ με ποια ζώδια ταιριάζει ο Ιχθύς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά, τα οποία όμως θα έχουν ένα σημαντικό βαθμό δυσκολίας. Μην επιχειρήσεις να διευθετήσεις εργασιακά ζητήματα με βιασύνη, καθώς είναι πιθανόν να ανοίξουν και νέα θέματα. Σε περίπτωση που έχεις αναλάβει κάποιες δουλειές από κοινού με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον, θα πρέπει να δώσεις προσοχή στην επικοινωνία μεταξύ σας, μιας και από αυτή θα εξαρτηθεί η διευθέτηση της κοινής σας δουλειάς. Διάβασε επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις του Ιχθύ.

Διάβασε περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 28/9 ως 4/10/2020 για όλα τα ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-09-2020 00:00:00