blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Το ποτήρι ξεχείλισε και άρχισε ο καυγάς... Θα βγάλεις άκρη ή απλά θα τα πεις για να εκτονωθείς;

 
Το ποτήρι ξεχείλισε και άρχισε ο καυγάς... Θα βγάλεις άκρη ή απλά θα τα πεις για να εκτονωθείς;
Βαθμολόγησε
Score: 3.5  Ψήφοι: 2
 

Το ποτήρι ξεχείλισε, ακόμα και η υπομονή έχει τα όριά της! Έτσι λοιπόν μία μέρα παίρνεις την απόφαση να τα πεις έξω από τα δόντια, να μαλώσεις το άτομο που αγαπάς και να το κατσαδιάσεις για όλα όσα του έχεις μαζεμένα το τελευταίο διάστημα! Ποια θα είναι όμως η αντίδρασή του; Θα βγάλεις άκρη ή απλά θα τα πεις για να εκτονωθείς;

Η αστρολογία είναι εδώ για να σε διαφωτίσει! Διάβασε το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε πώς θα αντιδράσει αν το στήσεις στον τοίχο για καβγά, προσπαθώντας να το βάλεις σε τάξη...

Sponsored Links

Τα ζώδια και οι καυγάδες

ΚΡΙΟΣ

Έστησες το Κριάρι στον τοίχο και τον κατσαδιάζεις αλύπητα για τα παραπτώματά του; Ακόμα και δίκιο να έχεις, ξαφνικά θα αρχίσει ένας σκληρός πόλεμος μεταξύ σας και θα σας ακούσει όλο το οικοδομικό τετράγωνο. Θα έχεις διαβάσει ότι ο κυβερνήτης πλανήτης του Κριού, είναι ο μαχητικός Άρης, αυτό λοιπόν σημαίνει ότι έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο που είναι αρκετά οξύθυμος, νευρικός, αλλά και καβγατζής. Δεν σηκώνει λοιπόν από τσαμπουκάδες, ακόμα και να έχει φταίξει... Θα αρχίσει τις φωνές, άσε που είναι και αθυρόστομος και μπορεί ξαφνικά να ακούσεις του κόσμου τα… κοσμητικά επίθετα! Για να πετύχεις λοιπόν αυτό που θέλεις και για να σου παραδεχτεί το σφάλμα του, θα πρέπει να τον μαλώσεις με το “γάντι”, δηλαδή να προσπαθήσεις με ευγενικό τρόπο και διπλωματία να του πεις ό,τι έχεις να του πεις...

ΤΑΥΡΟΣ

Αν τα έχεις μαζεμένα και θέλεις να ξεσπάσεις στον Ταύρο, το πιο πιθανό είναι να μαλώσεις μοναχικά και να μην συμμετέχει καθόλου στον καβγά που ξεκίνησες. Ο Ταύρος δεν χάνει την ψυχραιμία του σε τέτοιες καταστάσεις, θα σε ακούσει, δεν θα πει τίποτα και όταν ηρεμήσεις τότε είναι που θα έρθει η δική του σειρά να μιλήσει, για να σου εκθέσει τις απόψεις του για το μεταξύ σας θέμα. Ωστόσο να ξέρεις ότι έχει μεγάλο πείσμα και έτσι δεν του είναι εύκολο να υποχωρήσει και να δεχτεί αυτά που θα του πεις. Ο Ταύρος θα σε προειδοποιήσει να ρίξεις τους τόνους αρκετές φορές, θα δεχτεί το “μάλωμά” σου, όμως αν εσύ το συνεχίσεις για πολύ και τον προσβάλεις ή του μιλήσεις άσχημα, τότε το ποτήρι θα ξεχειλίσει και θα τον δεις να μεταμορφώνεται σε… ταύρος σε υαλοπωλείο!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Είναι γνωστό ότι ο Δίδυμος έχει πολύ παιδικές αντιδράσεις, έτσι λοιπόν, αν τον στήσεις στην γωνία για να του τα “χώσεις” και να τον μαλώσεις, το πιο πιθανό είναι ότι θα σε πιάσουν τα γέλια. Ο Δίδυμος θα το ρίξει στην πλάκα, θα σου κάνει γκριμάτσες, θα πετάξει ένα έξυπνο αστείο, που θα ξεχάσεις στη στιγμή το λόγο, που ξεκίνησες να τον μαλώνεις! Αν τον πετύχεις στις μαύρες του... τότε μην νομίζεις ότι θα προλάβεις να πεις και πολλά... Με το που ξεκινήσεις να μιλάς, θα σε πιάσει μονότερμα και θα πάρει αυτός τη θέση τη δική σου, θα ξεκινήσει δηλαδή να σε μαλώνει χωρίς σταματημό... Όπως και να έχει λοιπόν, μην περιμένεις να βρεις το δίκιο σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μαλώνεις έναν Καρκίνο; Τώρα ξεκινά η τραγωδία... Θα σε κοιτάξει με ένα λυπητερό βλέμμα, τα μάτια του θα βουρκώσουν, θα προσπαθήσει να σου κεντρίσει το συναίσθημα, μπας και σταματήσεις... Αν δεν τα καταφέρει να σε συγκινήσει με αυτό τον τρόπο, τότε ξεκινά το σόου! Θα αρχίσει να κλαίει γοερά, θα φωνάζει και θα προσπαθήσει να βγει και από πάνω, γιατί θα σου χτυπάει όλες τις παλιές ατασθαλίες σου, προκειμένου ο ίδιος να βγει λάδι! Αν εσύ όμως συνεχίζεις να του επιτίθεσαι και δει ότι κανένα από τα παραπάνω κόλπα δεν έπιασαν... τότε εκεί είναι πραγματικά που θα κλάψει και θα ζητά γονατιστός συγνώμη!

προβλέψεις

προβλέψεις1

ΛΕΩΝ

Σκέφτεσαι να στήσεις στην γωνία τον Λέοντα για να το κατσαδιάσεις; Θα πρέπει από την αρχή να ξέρεις ότι δεν πρόκειται να παραδεχτεί το λάθος του, αλλά θα αντιδράσει κάπως έτσι: Θα σε κοιτάξει με ύφος μπλαζέ, γεμάτο από ειρωνεία... θα σου πει με νόημα “Βρε τι μας λες” και αν εσύ πάρεις φωτιά και αρχίζεις να του μιλάς ακόμα πιο έντονα κατηγορώντας τον, εκεί θα σου βγει στην επίθεση και θα αρχίσει να σε κατηγορεί για χίλια δυο πράγματα, που θα σκεφτεί επιτόπου εκείνη την στιγμή! Το σίγουρο είναι ότι θα σε φέρει στο σημείο να πεις: “Εντάξει, εντάξει... εσύ έχεις δίκιο... υποχωρώ”! Με τέτοιο πείσμα και εγωισμό, πού πας παιδάκι μου να τα βγάλεις πέρα;.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος συνηθίζει να κριτικάρει και να μαλώνει τον άνθρωπο που αγαπά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι του αρέσει όταν του κάνουν το ίδιο. Εσύ λοιπόν μπορεί να ξεκινήσεις έναν καβγά και να αρχίζεις να λες όλα όσα σου έρχονται στο μυαλό εκείνη την ώρα... Αν το ύφος σου δεν είναι το κατάλληλο, αν υψώσεις τον τόνο της φωνής σου ή χρησιμοποιήσεις λόγια που δεν του αρέσουν, εκεί θα σηκωθεί να φύγει, χωρίς να κάτσει να σε ακούσει! Η απάθεια στο βλέμμα και στις αντιδράσεις του, είναι πολύ πιθανό να σε κάνουν να εξοργιστείς ακόμα περισσότερο... Για να σου παραδεχτεί λοιπόν ότι έχεις δίκιο, θα πρέπει να του εκθέσεις με ήρεμο τρόπο τα επιχειρήματά σου!

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Τα έχεις μαζεμένα στο Ζυγό και θέλεις να τα πεις έξω από τα δόντια, θέλεις να τον μαλώσεις και να κάνεις μαζί του έναν καβγά που θα έχει να τον θυμάται; Να ποια θα είναι η αντίδρασή του: Θα σε κοιτάξει σαν τρομαγμένο γατί, θα κλείσει τα αυτιά του και θα ψάχνει κατευθείαν τρόπο να ξεφύγει... Ο Ζυγός δεν τα πάει καλά με τους καβγάδες και τις φωνές, μπλοκάρει εντελώς, χάνει τα λόγια του, τρομοκρατείται και δεν μπορεί να συμμετέχει σε όλο αυτό το “τζέρτζελο”! Επομένως, ναι μεν εσύ θα τα πεις και θα εκτονωθείς, απάντηση όμως δεν θα πάρεις και το χειρότερο από όλα είναι ότι μετά θα κάνεις να τον δεις και να τον ακούσεις μέρες, γιατί πολύ απλά θα φοβάται ότι θα τα ξανακούσει ή απλά θα περιμένει να συνέλθει από το σοκ! Ο καβγάς που για σένα φαίνεται φυσιολογικός, γι’ αυτόν μπορεί να είναι ότι χειρότερο μην ξεχνάς...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις να κάνεις με μία δύσκολη περίπτωση ανθρώπου, όπου οι αντιδράσεις του μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικές, ανάλογα με το λόγο για τον οποίο θα καβγαδίσεις μαζί του! Αν λοιπόν σκοπεύεις να τον μαλώσεις, γιατί σε έφερε εκτός ορίων, να ξέρεις στην αρχή θα κάνει ότι δεν σε άκουσε, θα συνεχίσει τις δουλειές του, θα προσπαθήσει να αλλάξει κουβέντα. Αν όμως εσύ συνεχίσεις με ύφος ακάθεκτο... εκεί πιάσε τρύπα να κρυφτείς! Θα σου ρίξει τέτοιο καβγά, που θα τον θυμάσαι για χρόνια, άσε που μπορεί να σου έχει φυλαγμένη και κάποια δική σου ατασθαλία, την οποία θα στην παρουσιάσει φόρα παρτίδα εκείνη την στιγμή και θα σε φέρει σε δύσκολη θέση! Για το λόγο αυτό λοιπόν, σκέψου πολύ καλά πριν μαλώσεις έναν Σκορπιό, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει!

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης μπορεί να δίνει πολλές αφορμές για να τον μαλώσεις, όμως σε καμία περίπτωση δεν αντέχει τις σκηνές και τον κουράζουν πολύ οι καβγάδες! Η αντίδρασή του λοιπόν σε ένα τέτοιο γεγονός, θα είναι κατευθείαν να το ρίξει στο χαβαλέ, θα προσπαθήσει να σπάσει τον πάγο πετώντας ένα αστείο, αν εσύ εξακολουθήσεις να του τα χώνεις, εκεί θα σου δώσει μία σύντομη εξήγηση. Αν όμως εξακολουθείς και θέλεις να συνεχίσεις να κατσαδιάζεις, εκεί θα γίνει απότομος, μπορεί και αθυρόστομος και θα σηκωθεί να φύγει! Μην παραξενευτείς αν μετά κάνεις να τον δεις ή να τον ακούσεις μέρες... Αν του χαλάσεις την διάθεση, μετά θέλει την ησυχία του!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας Αιγόκερως συνηθίζει αυτός να μαλώνει το αγαπημένο του πρόσωπο και όταν συμβαίνει το αντίθετο θίγεται, προσβάλλεται, το παίρνει πολύ προσωπικά το όλο θέμα! Αν λοιπόν έχεις εκραγεί και τον κολλήσεις στον τοίχο για να τον κατηγορήσεις για τα λάθη του, αυτός θα νιώσει μειονεκτικά, έστω και αν δεν το εκφράσει! Δεν θα σου πει πολλά λόγια, δεν θα προσπαθήσει να δικαιολογήσει την στάση σου, το πιο πιθανό είναι να μην εκφραστεί... Το σίγουρο είναι όμως, ότι αν ο τρόπος σου δεν ήταν ο κατάλληλος, ο Αιγόκερως θα σε τιμωρήσει με την παγερή αδιαφορία του! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα να θυμάσαι, μπορεί ο Υδροχόος να είναι άνθρωπος συζητήσιμος, που θα σε ακούσει, θα κουβεντιάσει και θα προσπαθήσει να μπει στη θέση σου, αν τα πάρει όμως... τότε ψάξε τρύπα να κρυφτείς, γιατί λειτουργεί απρόβλεπτα! Πώς θα αντιδράσει λοιπόν αν τον μαλώσεις; Αρχικά θα κουβεντιάσει μαζί σου, αν εσύ συνεχίζεις να τον κατηγορείς με φωνές και απότομο τρόπο, τότε αυτός θα αρχίσει να παίζει με το κινητό του, θα προσπαθήσει να αλλάξει κουβέντα... και αν αυτά δεν πιάσουν, τότε ξαφνικά γίνεται ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί και δεν λογαριάζει τίποτα! Για αυτό λοιπόν, να θυμάσαι πως μόνο με το διάλογο μπορείς να τον καταφέρεις... 

ΙΧΘΕΙΣ

Αν έχεις σκοπό να μαλώσεις έναν Ιχθύ, τότε πάρε μαζί σου πολλά χαρτομάντηλα και φρόντισε να μην χάσεις την υπομονή σου! Ακόμα και ήρεμη διάθεση να έχεις, μόλις ξεκινήσεις την κουβέντα μαζί του και αρχίσεις να τον μαλώνεις διακριτικά, θα αντιληφθείς ότι βλέπει τα πράγματα από μία εντελώς διαφορετική σκοπιά, σαν να είναι χαμένος στον δικό του κόσμο, και αυτό μπορεί να σε εξωθήσει ακόμα περισσότερο! Αν ο καβγάς σας πάρει σε μάκρος, εκεί θα τον δεις να κλαίει και να εκλιπαρεί να του δώσεις μία ακόμα ευκαιρία, δίνοντας τον όρκο του ότι δεν θα επαναλάβει το ίδιο λάθος (αλλά μην έχεις και μεγάλη σιγουριά για αυτό)!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-04-2024 17:20:25