blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Τα προειδοποιητικά σημάδια ότι η σχέση σου δεν πάει καλά, ανάλογα με το ζώδιο του συντρόφου σου.

 
Τα προειδοποιητικά σημάδια ότι η σχέση σου δεν πάει καλά, ανάλογα με το ζώδιο του συντρόφου σου.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Πολλές σχέσεις λήγουν άδοξα και μπορεί να μην μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε τι έφταιξε και γιατί έφτασαν τα πράγματα στο σημείο του χωρισμού… Πόσες φορές δεν έχουμε ευχηθεί να μπορούσαμε να γυρίσουμε έστω και για λίγο το χρόνο πίσω, για να διορθώσουμε τις καταστάσεις προκειμένου να σώσουμε τη σχέση μας;

Sponsored Links

Τα ζώδια και τα σημάδια φθοράς μιας σχέσης

Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι ο ερωτευμένος εξιδανικεύει τόσο τη σχέση όσο και τον σύντροφό του και αρνείται να δει την αλήθεια κατά μέτωπο. Ο χωρισμός όμως, δεν έρχεται ποτέ ξαφνικά, υπάρχουν πρώτα κάποια προειδοποιητικά σημάδια που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, ότι κάτι δεν πάει καλά! Αναγνωρίζοντας αυτά τα σημάδια, μπορείς να καταφέρεις να σώσεις τη σχέση σου!

Διάβασε λοιπόν το ζώδιο (και τον ωροσκόπο) του ατόμου που σε ενδιαφέρει και ανακάλυψε ποια είναι τα προειδοποιητικά σημάδια που σου δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά! Με αυτό τον τρόπο, μπορείς και θα τα καταφέρεις να αλλάξεις τακτική, προκειμένου η σχέση σου να καταφέρει να διατηρηθεί!

ΚΡΙΟΣ

Είναι απόλυτα ξεκάθαρο το πώς εκφράζει ένας Κριός την προειδοποίηση ότι κάτι δεν πάει καλά μεταξύ σας… Αρχίζει να επαναστατεί, να νευριάζει με το παραμικρό και να απομακρύνεται! Χάνει το ενδιαφέρον του και δεν σε κυνηγά για να σε φέρει στα νερά του, αρχίζει και κάνει πράγματα που αρέσουν μόνο σε αυτόν, χωρίς να υπολογίζει την άποψη και την επιθυμία την δική σου! Εσύ τι πρέπει να κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Να αλλάξεις τακτική και να του δείξεις ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, ακόμα και τα αισθήματά σου μπορούν εύκολα να αλλάξουν! Κάνε το Κριάρι να νιώσει και πάλι κυνηγός και άφησε του τα χαλινάρια ελεύθερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι σε σχέση με έναν Ταύρο, ο οποίος είναι μόνιμα στο σπίτι με τις πιτζάμες και την τηλεόραση, βλέποντας σειρές και δεν έχει καμία επιθυμία να φτιάξει ρομαντική ατμόσφαιρα για να χαρείτε τον έρωτά σας, τότε υπάρχει σοβαρός λόγος να ανησυχήσεις! Η νωχελική στάση του Ταύρου, είναι πολλές φορές το προειδοποιητικό σημάδι, ότι η σχέση σας έχει οδηγηθεί σε κάποιο αδιέξοδο. Η σιωπή ενός Ταύρου, μπορεί να κρύβει αλήθειες που πραγματικά πονάνε και που πρέπει να αντιμετωπιστούν! Εσύ αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να τον ξυπνήσεις από το λήθαργο που έχει πέσει, ταρακουνώντας τα νερά και ξαφνιάζοντάς τον με έναν όμορφο τρόπο, που θα ξαναζωντανέψει τη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όταν ένας Δίδυμος κόψει τα τηλέφωνα και τις επικοινωνίες, τότε σε προειδοποιεί ότι τα πράγματα στη σχέση σας δεν πάνε και τόσο καλά! Είναι αναμενόμενο ότι ο Δίδυμος βαριέται πολύ εύκολα και, με την συμπεριφορά του, θα υπάρξουν στιγμές που θα σου το δείξει και εσύ θα πρέπει να το δεχτείς! Αν λοιπόν δεν σηκώνει τηλέφωνα, δεν ανταποκρίνεται σε όσα του λες, βγαίνει και ξενυχτά με φίλους χωρίς να σε προσκαλεί να πας και εσύ μαζί του, τότε ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση! Ο Δίδυμος είναι σαν ένα μικρό παιδί, που για να καταλάβει και να διορθώσει τη στάση του, πρέπει να του δείξεις με πράξεις το λάθος του! Κάνε ό,τι κάνει… χωρίς να φαίνεται όμως ότι προσποιείσαι! Σύντομα θα γυρίσει κοντά σου, ζητώντας το λόγο της στάσης σου… εκεί θα του δώσεις τις εξηγήσεις σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος που δεν είναι πλέον ευτυχισμένος από μία σχέση, δεν μπορεί να κρυφτεί, φαίνεται στο πρόσωπο και στα λόγια του! Ποια είναι τα προειδοποιητικά σημάδια που θα σου δείξουν ότι κάτι δεν πάει καλά; Θα σου γκρινιάζει αλύπητα, θα θυμάται και θα συζητά όλα τα προβλήματα που πέρασε η σχέση σας στο παρελθόν και θα προσπαθεί με κάθε τρόπο να σε χτυπά εκεί που πονάς, ακόμα και δημιουργώντας συναισθήματα λύπης ή τύψεων! Εσύ αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τον καθησυχάσεις, δείχνοντας την αγάπη σου και καταφέρνοντας να του δείξεις ότι υπάρχουν όμορφες προοπτικές για τη σχέση σας. Η διαδικασία αυτή δεν είναι εύκολη, όμως ο Καρκίνος όταν νιώσει συναισθηματικά ασφαλής, θα είναι πάλι όπως τον παλιό καλό καιρό!

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΛΕΩΝ

Ένας Λέοντας θα σε προειδοποιήσει πρώτα με τα λόγια του, εκφράζοντας τις σκέψεις και τις ανησυχίες του… Αν εσύ δεν πάρεις στα σοβαρά τις λεκτικές του προειδοποιήσεις, τότε θα ακολουθήσουν οι πράξεις… Ποιες είναι αυτές; Το Λιοντάρι προειδοποιεί με τις πράξεις του ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν ντύνεται, στολίζεται, βγαίνει, φλερτάρει και δεν σε έχει ως προτεραιότητα, όπως έκανε στο παρελθόν… Με αυτή την στάση σου εκφράζει ότι θέλει να κεντρίσει την προσοχή και ότι αναζητά τον θαυμασμό και την επιβεβαίωσή σου! Αν θέλεις να τον κρατήσεις κοντά σου, πρέπει για μία ακόμα φορά να τον κάνεις να νιώσει ότι είναι μοναδικός!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας Παρθένος που ξεκινά να γκρινιάζει και να μην σταματά, που κριτικάρει με άσχημο τρόπο το κάθε τι σε εσένα, βρίσκοντας συνέχεια ελαττώματα, σε προειδοποιεί να κάνεις γρήγορες αλλαγές! Ο Παρθένος δεν κρύβεται, είναι αρκετά λογικός και πρακτικός και σου εξηγεί με λεπτομέρεια τι του φταίει, τι τον ενόχλησε και τι θέλει από εσένα… Αν εσύ αδιαφορήσεις και συνεχίζεις να κάνεις τα ίδια λάθη, τότε θα σε τιμωρήσει! Δώσε λοιπόν προσοχή στα λόγια του και θυμήσου πως ό,τι λέει, πραγματικά το εννοεί και δεν δίνει και τόσες πολλές ευκαιρίες!

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Το προειδοποιητικό σημάδι που θα σου δώσει ένας Ζυγός για να ανησυχήσεις ότι η σχέση σας δεν πάει καλά, είναι η αδιαφορία. Όταν ο Ζυγός πάψει πλέον να σου δείχνει με λόγια κα με πράξεις την αγάπη του και αρχίζει να ξεγλιστράει από κοντά σου, κρατώντας μυστήρια και απόμακρη στάση, τότε εσύ θα πρέπει να ταρακουνηθείς! Αν τον τσιμπήσεις ότι έχει αρχίσει να παίζει το ματάκι του… τότε βάλε στο μυαλό σου ότι η σχέση σας δεν έχει πορεία! Εσύ τι πρέπει να κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Δημιούργησε ένα πιο ρομαντικό και αγαπησιάρικο κλίμα στη σχέση, δείξε του την αγάπη σου και προσπάθησε να μην του βάζεις δύσκολα…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σταμάτησε ο Σκορπιός να σε ζηλεύει και να σε ζητά κάθε ώρα και στιγμή στο κρεβάτι του; Δεν σου ανοίγεται συναισθηματικά, κρατά μυστικά και η στάση του είναι μυστήρια; Η διάθεσή του είναι μόνιμα πεσμένη και τα μούτρα του φτάνουν στα πατώματα κάθε φορά που είστε μαζί; Αυτά είναι τα βασικά προειδοποιητικά σημάδια που σου δηλώνουν ότι η σχέση σας είναι σε πρόβλημα… Τι πρέπει να κάνεις εσύ σε αυτή την περίπτωση; Είναι απαραίτητο με κάποιον τρόπο να τον ιντριγκάρεις και να ξυπνήσεις το πάθος που κρύβει μέσα του… Κάνε μία αλλαγή στην εμφάνιση και στο στυλ σου και αιφνιδίασε τον με τρόπο ερωτικό! Όταν τον επαναφέρεις στα κανονικά του, εκεί συζήτησε μαζί του τους τρόπους για να κάνετε τη σχέση σας καλύτερη!

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο 2

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σου μιλά απότομα, χωρίς να κρατά τα προσχήματα; Σου είπε ότι θα βρεθείτε και εξαφανίστηκε χωρίς καμία ειδοποίηση; Βάζει στο facebook φωτογραφίες από τις νυχτερινές του εξορμήσεις στα μπαράκια και είναι όλο δικαιολογίες και υπεκφυγές; Κάπως έτσι ο Τοξότης σε προειδοποιεί ότι θέλει την ελευθερία του και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να μπει σε καλούπια. Εσύ αν θέλεις η σχέση σας να συνεχίσει, αυτό που δεν πρέπει να κάνεις είναι να του γκρινιάξεις και να του ζητήσεις εξηγήσεις! Δείξε του με την στάση σου ότι χαίρεσαι όταν περνά καλά, ακόμα και αν δεν είναι μαζί σου και προσπάθησε να τον δελεάσεις, δείχνοντας ότι έχεις αλλάξει…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έναν παγερό τοίχο υψώνει ο Αιγόκερως στη σχέση σας για να σε προειδοποιήσει ότι το κλίμα μεταξύ σας δεν είναι και τόσο καλό! Δείχνει σαν ένας αυστηρός δάσκαλος, ο οποίος σε τιμωρεί με σκληρό τρόπο, για τις ατασθαλίες σου και ο οποίος πρόκειται να είναι καλός μαζί σου, μόνο όταν θα διαπιστώσεις ότι προσπαθείς πολύ! Ο Αιγόκερως δεν θα σε προειδοποιήσει με λόγια, αλλά με πράξεις, θα το ρίξει στη δουλειά, δεν θα σου αφιερώνει πολύ χρόνο και δεν θα κάνει όνειρα για την πορεία της σχέση σας. Εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να καταλάβεις με τι έχει «στραβώσει» και να προσπαθήσεις να το διορθώσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μήπως η σχέση σας τον τελευταίο καιρό μοιάζει περισσότερο φιλική παρά ερωτική; Το χάδι του Υδροχόου είναι τόσο αθώο σαν αδερφικό και το βλέμμα του δεν έχει την σπιρτάδα του έρωτα; Ξεκινά να κάνει καινούργιες παρέες, η στάση του αλλάζει και εσύ δεν αναγνωρίζεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου; Τότε σου δίνει τα προειδοποιητικά σημάδια ότι η σχέση σας θέλει αλλαγή και ανανέωση, για να καταφέρει να διατηρηθεί! Εσύ τι πρέπει να κάνεις για να τον κρατήσεις κοντά σου; Κάνε του μία έκπληξη, πρότεινέ του να κάνετε μαζί κάτι για πρώτη φορά, φέρσου απρόβλεπτα και αιφνιδίασε τον, κάνοντας να πιστέψει ότι υπάρχουν πτυχές της προσωπικότητάς σου, που δεν έχει ανακαλύψει ακόμα…

ΙΧΘΕΙΣ

Τον τελευταίο καιρό ο Ιχθύς σου τα μασάει; Λέει ψέματα και προσπαθεί να ξεγλιστρήσει κάθε φορά που ζητάς κάποιες εξηγήσεις; Κρύβεται, αποφεύγει και δείχνει ύποπτος; Τότε υπάρχουν τα προειδοποιητικά σημάδια που σου χτυπούν το καμπανάκι ότι κάτι δεν πάει καλά… Ο Ιχθύς που δεν είναι ευχαριστημένος από μία σχέση, θέλει και πάλι να νιώσει ότι είναι το επίκεντρο, λειτουργεί άστατα για να σου δώσει το μήνυμα ότι πρέπει να του κάνεις τα χατίρια, ότι οφείλεις να κάνεις θυσίες για αυτόν, για να του αποδείξεις την αγάπη σου! Ξύπνησέ του τις ευαισθησίες, φέρνοντας στη μνήμη του τις όμορφες στιγμές της σχέση σας και δημιουργώντας νέες, που θα τον κάνουν να αρχίσει να κάνει όνειρα και πάλι μαζί σου!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-11-2014 08:00:00