blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για τα ζώδια
 
blank

Τι είδους εραστής είναι ένας άντρας; Δες το ζώδιό του. Η σεξουαλική συμπεριφορά και οι άπιστοι των ζωδίων.

Τι είδους εραστής είναι ένας άντρας; Δες το ζώδιό του. Η σεξουαλική συμπεριφορά και οι άπιστοι των ζωδίων.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
 

Δύο ισχυρές ροπές, βαθιά ριζωμένες, που προωθούν τη ζωή, η πρωταρχική σεξουαλική ορμή και το ένστικτο, φαίνεται πως προσαρμόζονται ανάλογα στους πολιτισμούς που γίνονται όλο και πιο πολύπλοκοι. Η ψυχολογικά επιζήμια σεμνότητα και σεμνοτυφία έχουν πλέον εξαφανιστεί. Τώρα, δεν υπάρχει ούτε ντροπή, ούτε δισταγμός για να ομολογήσει κάποιος την ερωτική επιθυμία του. Όμως, δεν θα ήταν υπερβολή, αν παραδεχθούμε ότι αυτή η επιθυμία είναι ανάλογη του βιοτικού επιπέδου. Πολλές αυθεντίες, μάλιστα, υποστηρίζουν τη θεωρία, ότι η σχέση χρήματος και σεξ αποτελούν δυο το ίδιο σημαντικούς τομείς.

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

 

Αν θέλουμε να συγκρίνουμε τον Έρωτα με τη σημερινή του μορφή, μ’ αυτόν που υπήρχε σε προηγούμενες γενιές, μάλλον θα εκπλαγούμε. Οι σημερινοί άνθρωποι και των δύο φύλων είναι πολύ πιο απελευθερωμένοι, γιατί τώρα γνωρίζουν και παραδέχονται ότι ο έρωτας είναι μια φυσιολογική ορμή για την ικανοποίηση του βιολογικού τους κύκλου. Το είδος μας, o HomoSapiens, βαδίζει πάνω σ’ ένα φυσιολογικό πρόγραμμα από το οποίο επιτυγχάνεται η αναπαραγωγή και η μεταξύ ψυχής και σώματος ισορροπία.

Πόσο καλός εραστής είναι ένας άντρας;

Η καταστολή των φυσικών σωματικών ορμών, έχει αποδείξει ότι μπορεί ν’ αναστατώσει την πνευματική ισορροπία ή ακόμα να οδηγήσει σε διαστροφές. Αλλά και η αντίθετη συμπεριφορά, η υπέρμετρη σεξουαλική ορμή, δημιουργεί τα προβλήματά της. Έτσι, ο κάθε άνθρωπος, για να απολαύσει τον έρωτα, πρέπει να μάθει, κατ’ αρχήν, πολύ καλά τον εαυτό του για να μπορέσει στη συνέχεια, να διεισδύσει στους άλλους. Είναι αλήθεια ότι μερικοί χαρακτηρίζονται ως πολύ ‘‘θερμά’’ άτομα και μερικοί άλλοι, αλίμονο, ως ‘‘παγόβουνα’’. Κατά βάση, λέγεται ότι υπάρχουν δώδεκα βασικοί τύποι του σεξουαλικού ανθρώπου, όσα και στα ζώδια. Παρατίθενται παρακάτω αποσπάσματα από το κεφάλαιο ‘‘Ο Εραστής…’’, της σειράς βιβλίων ¨Οι 12 προφητείες του σύμπαντος κόσμου" της Γιώτα Καλογερά, όπου επιχειρείται μια προσέγγιση στο ειδικό αυτό θέμα από την πλευρά του άνδρα. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

Ο άντρας εραστής και το ζώδιο του

Γιώτα Καλογερά
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-03-2013 08:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι