Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Πόσο καλός εραστής είναι ο Αιγόκερως.

 
Πόσο καλός εραστής είναι ο Αιγόκερως.
Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 3
 

Η γυναίκα η οποία ψάχνει να βρει τον ώριμο, υπεύθυνο άνδρα, ν’ ακουμπήσει επάνω του για όλη της τη ζωή, δεν έχει παρά να τον αναζητήσει στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Αυτός ο φιλόδοξος, ο εργασιομανής, ο σκληρός διαπραγματευτής, δεν χαρίζεται σχεδόν σε κανέναν, γιατί τις περισσότερες φορές η ωρίμανσή του ξεκινά από την παιδική του ηλικία. Όταν αποφασίσει να παντρευτεί, η επιλογή του θα γίνει από σχολαστικά κριτήρια. Και αυτό βέβαια θα γίνει, εφόσον επαγγελματικά αισθάνεται τόσο εξασφαλισμένος, όσο να μπορεί να συντηρήσει ακόμα και μία πολυμελή οικογένεια. Γι’ αυτό δεν είναι καθόλου περίεργο να τον δεις να πηγαίνει σε δεξίωση, κρατώντας και τον χαρτοφύλακά του. Διότι πάνω από όλα προέχει η εργασία και οι συζητήσεις γύρω από την οικονομία, το χρηματιστήριο, την πολιτική κατάσταση.
 
Είναι αυτός ο άνδρας, που αν χαιρετηθεί μεγαλοφώνως ή φιληθεί από μία πολύ εκκεντρική κυρία σε δημόσιο χώρο, είναι βέβαιον ότι θ’ αλλάξει πολλά χρώματα στο πρόσωπό του. Η σοβαρότητά του άλλωστε φαίνεται και από το στυλ του ντυσίματός του. Ακόμα και αν είναι ένας playboy, τα ρούχα του θα ‘ναι διαχρονικά και ποτέ εξεζητημένα.
Sponsored Links

Ο εραστής Αιγόκερως

Αυτός ο ψυχρός άντρας, ο οποίος μπορεί να ‘ναι μόνο φαινομενικά έτσι, ως εραστής πάντως, εκδηλώνει μια πολύ ζεστή και ρομαντική καρδιά. Και κάτι που τον κάνει ακόμα πιο επιθυμητό, είναι ο τρόπος της συμπεριφοράς του απέναντι στο θηλυκά που του έλκουν την προσοχή, τα οποία, σε κάθε περίπτωση μαζί του αισθάνονται κολακευμένα. Διότι ξέρει πώς να συγκινήσει, καθώς σίγουρα έχει εμπειρίες από τον αρκετά μεγάλο κύκλο των καταστάσεών του.
 
Συχνά όμως δείχνει σνομπ και αυτό συμβαίνει, γιατί από τη νεαρή του ακόμα ηλικία έχει σχεδιάσει πολύ καλά στο μυαλό του το συντροφικό του πρότυπο. Ψάχνει για εκείνη την αγαπημένη, που θα βρίσκεται για όλο το υπόλοιπο της ζωής του στο πλάι του και φυσικά, στο επίπεδο της «κυρίας», όπως αυτός την εννοεί. Δηλαδή σεμνή, μετριόφρων, οικονόμα, φιλόξενη οικοδέσποινα, πιστή σύζυγο και αφοσιωμένη μητέρα. Και κυρίως, να δείχνει ότι προτιμά τη δική του συντροφιά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Η σεξουαλική συμπεριφορά του Αιγόκερου

Στον έρωτα όμως όλα αυτά παραμερίζονται. Τη σύντροφό του τη θέλει τεχνίτρια, πλανεύτρα και σχεδόν «μηχανοκίνητη», καθώς ο ίδιος δεν έχει ιδιαίτερη φαντασία και μαζί της θα θέλει να χρησιμοποιεί όλες τις τεχνικές του έρωτα…
 
Η γυναίκα που δείχνει να τον απορρίπτει, τον ερεθίζει σε τέτοιο βαθμό, που μπορεί να την ακολουθεί από πίσω κατά βήμα, άλλοτε σαν ένα πληγωμένο σκυλάκι και άλλοτε σαν ένα αγριόσκυλο. Σ’ αυτήν την περίπτωση, αυτός ο εγκρατής και αξιοπρεπής κύριος μπορεί να αντιδρά μ’ έναν τελείως μαζοχιστικό τρόπο.
 
Όμως, το ερωτικό του δαιμόνιο, που επηρεάζει το κορμί και τις ορμές του, αν δεν μπορεί να βρει την σεξουαλική του πληρότητα με τη νόμιμη σύντροφό του, τον ωθεί να την αναζητήσει σε εξωσυζυγικές γνωριμίες.
 
Καλή λοιπόν η αγάπη, καλή η περιποίηση, καλός ο σεβασμός από την ερωτική του σύντροφο, όμως και το σεξ γι’ αυτόν αποτελεί οπωσδήποτε μία βιολογική ανάγκη. Η οποία, αν δεν διανθίζεται με τρυφερά λόγια δεν πειράζει, πειράζει όμως, όταν το «θήραμά» δεν του δημιουργεί πάθος. Στον Αιγόκερω φαίνεται πως η κατσίκα, το ζώο με το οποίο συμβολίζεται, υπάρχει. Μέσα του, ο φιλήδονος σάτυρος της ελληνικής μυθολογίας εμφανίζεται περισσότερο με μορφή κατσίκας και λιγότερο ανθρώπου.
 
Ο εκπρόσωπος του «κακού» πολύ συχνά σκιαγραφείται με κατσίκα. Ο κάθε Αιγόκερως τρέμει το διάβολο, διότι κατά την άποψή του, τον έχει μέσα του και παλεύει να του αντισταθεί. Όμως στη διάρκεια του σεξ φαίνεται πως του παραδίδεται και καθοδηγείται από αυτόν σε μία ορμητική ίσως και διαστροφική ερωτική δράση.
 
Συνοπτικά λοιπόν, η σύντροφός του Αιγόκερω θα περάσει καλά μαζί του, αν ασκηθεί στην υπομονή, στην οικονομία, στο να κρατά τα προσχήματα και κυρίως να δείχνει σεβασμό στα κοινωνικό επαγγελματικά του ενδιαφέροντα. Όσο για το ερωτικό του ταμπεραμέντο, σ’ αυτό προέχουν τα έργα και όχι τα λόγια.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-03-2013 00:00:00