blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για τα ζώδια
 
blank

Πως συμπεριφέρονται στον έρωτα οι άντρες! (Για γυναίκες μόνο...).

Πως συμπεριφέρονται στον έρωτα οι άντρες! (Για γυναίκες μόνο...).
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

«Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος,» σύμφωνα με τον αξέχαστο τροβαδούρο του έρωτα Στράτο Διονυσίου, που ανήγαγε σε διαχρονικό λαϊκό άσμα μια μεγάλη αλήθεια! Από αρχής κόσμου έχουν ξοδευτεί τόνοι μελάνης με σκοπό να περιγράψουν τον τρόπο που λειτουργεί μια γυναίκα στον έρωτα και τι ζητά από έναν άντρα.

«Οι ενάρετες γυναίκες είναι απαρηγόρητες για τα αμαρτήματα που δεν τις βαρύνουν» λέει χαρακτηριστικά ο Γάλλος συγγραφέας Sacha Guitry, (1885-1957) σε μια προσπάθεια να «εντρυφήσει» στο γυναικείο μυαλό, πράγμα δύσκολο ως ακατόρθωτο για έναν άνδρα. Αν προσθέσουμε εδώ το ρηθέν από τον Ταλεϋράνδο (1754-1838) «Οι γυναίκες μπορεί να συγχωρέσουν κάποιον που εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία, ποτέ όμως κάποιον που την έχασε», παίρνουμε μόνο μια μικρή ιδέα για την περιπλοκότητα των συναισθημάτων που δημιουργούνται  όταν μια γυναίκα ερωτεύεται και γι αυτό που αναζητά στο αντρικό φύλο.

Και άντε να μην πιστέψουμε τον Μολιέρο(1622-1673) που διατείνεται ότι «η μόνη φιλοδοξία της γυναίκας είναι να εμπνέει τον έρωτα», δεν μπορούμε όμως να μη συμφωνήσουμε με τον Γάλλο δραματουργό Paul Lefevre Geraldy,(1885-1983) όστις και διαρρηγνύει τα ιμάτιά του, φωνάζοντας πως «Είναι η γυναίκα που επιλέγει τον άντρα που θα την διαλέξει»!

Διαβάστε λοιπόν παρακάτω όλα τα ζώδια και επιλέξτε εκείνο του «αρσενικού» που εσείς θα επιλέξετε! Και επειδή όπως  έλεγε ο Oscar Wilde,(1854-1900, Ιρλανδός συγγραφέας) «Μ' αρέσουν οι άντρες που έχουν μέλλον και οι γυναίκες που έχουν παρελθόν» και σίγουρα εσείς, κυρίες μου, που έχετε διδαχθεί από σχέσεις του παρελθόντος, μπορείτε παρακάτω να ανατρέξετε στο ζώδιο του «πρώην» και να «ψάξετε» εκείνο του «νυν».

ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ, Ο ΕΡΩΤΑΣ & ΤΑ ΖΩΔΙΑ

ΚΡΙΟΣ: Μάλλον ψάχνετε για μια sex machine τύπου Μήτσου και Τασούλας!! Όταν ένας Κριός σας αγαπήσει, γίνεται πιστός, τρυφερός και προστατευτικός!! Περισσότερα στο ΑΝΤΡAΣ ΚΡΙΟΣ. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ: Χμμμ!! προτιμάτε μια αγάπη ερωτική και αισθησιακή, που «καίγεται» αργά, και σας μεθάει με το άρωμα του έρωτα!! Περισσότερα στο ΑΝΤΡAΣ ΤΑΥΡΟΣ. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Από σήμερα μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!


ΔΙΔΥΜΟΙ: Αντέχετε να τον βλέπετε να φλερτάρει και να μη «βγαίνετε» από τα ρούχα σας;; Σας αρέσει να ακούτε, να μιλάτε, και να διοργανώνετε ολόκληρη «διάλεξη» ενώ κάνετε σεξ; Ε, τότε βρείτε ένα Δίδυμο!! Περισσότερα στο ΑΝΤΡAΣ ΔΙΔΥΜΟΣ. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο ευαίσθητος άνθρωπος που κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα!! Ρομαντικός και δεκτικός όσο δεν παίρνει!! Θα το αντέξετε; Περισσότερα στο ΑΝΤΡAΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ: «Γουστάρετε» έναν άνδρα με πάθος, παιχνιδιάρη, γενναιόδωρο και «τζογαδόρο»; Μόλις τον βρήκατε!! Περισσότερα στο ΑΝΤΡAΣ ΛΕΩΝ. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σοβαρός, κριτικός και λεπτολόγος, αλλά κατά βάθος πολύ μα πολύ σέξι!!Ένας Παρθένος «αποκλειστικά» δικός σας!! Περισσότερα στο ΑΝΤΡAΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ: Ένας Ζυγός ομορφαίνει τη ζωή σας, όχι μόνο στο κρεβάτι, αλλά σε κάθε περίπτωση! Μια ωραία συντροφιά για όλες τις ώρες!! Περισσότερα στο ΑΝΤΡAΣ ΖΥΓΟΣ. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μυστήριο, πάθος και σεξ;; Θα τα ανακαλύψετε όλα μαζί του, αλλά θα πρέπει να τον κάνετε να πιστέψει ότι είναι το «αφεντικό». Περισσότερα στο ΑΝΤΡAΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ.Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αθλητικό σεξ!! Δεν «ωριμάζει» με τίποτε, ωστόσο και εσείς γουστάρετε!! Περισσότερα στο ΑΝΤΡAΣ ΤΟΞΟΤΗΣ. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όσο μεγαλώνει ηλικιακά, τόσο σας προσφέρει ασφάλεια και σεξ! Θα του το αρνηθείτε; Περισσότερα στο ΑΝΤΡAΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φίλος και εραστής για πάντα!! Ανάλογα με την περίπτωση!! Περισσότερα στο ΑΝΤΡAΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΕΣ: Μαζί του θα ανακαλύψετε μυστικά και μυστήρια του έρωτα που ούτε καν φανταζόσαστε… Τώρα, με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό του... τι να λέμε… Περισσότερα στο ΑΝΤΡAΣ ΙΧΘΥΕΣ. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Από σήμερα μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Γιώργος Ματσάγγος
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-04-2011 00:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι