Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Πόσο καλός εραστής είναι ο Παρθένος.

 
Πόσο καλός εραστής είναι ο Παρθένος.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ίσως, αυτό το γήινο ζώδιο να σας ξεγελάσει με το όνομά του. Πάντως, υπάρχει μια αλήθεια, οι Παρθένοι δεν υποκύπτουν εύκολα στον έρωτα και ξέρουν, αν χρειαστεί, να κρατάνε τις αποστάσεις τους.

Από τη φύση τους είναι άνθρωποι σχολαστικοί και μεροληπτικοί. Δίνουν μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια κι έχουν αρκετές απαιτήσεις, τόσο από τον εαυτό τους, όσο κι από τους άλλους. Οι άλλοι, μέχρι να τους γνωρίσουν καλά, κρατούν τις επιφυλάξεις τους. Όταν όμως ζήσουν κοντά τους, καταλαβαίνουν πως πρόκειται για ζωηρούς, δραστήριους και τρυφερούς ανθρώπους.
Sponsored Links

Ο εραστής Παρθένος

Το κριτικό πνεύμα και οι διανοητικές ικανότητες του άνδρα Παρθένου δεν του επιτρέπουν να βάλει την κάθε ‘‘τυχαία’’ στο κρεβάτι του κι ακόμα περισσότερο στην καρδιά του. Δίνεται ολοκληρωτικά, σώμα και ψυχή, μόνο σ’ εκείνη που έχει κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του και φυσικά την αγαπά. Τότε και μόνο τότε, δείχνει τον πραγματικό εαυτό του και η σεξουαλική πράξη μεταμορφώνεται σε μία απίθανη εκστατική ιεροτελεστία, αφήνοντας πίσω της τις ομορφότερες αναμνήσεις.
 
Ωστόσο, μιας και σ’ αυτό το ζώδιο συναντάμε τους πιο μεθοδικούς ανθρώπους, εύλογο είναι και στην αναζήτηση της συντρόφου ν’ ακολουθείται η ίδια τακτική. Ο Παρθένος θα αναζητήσει εκείνη τη γυναίκα, της οποίας ο τρόπος ζωής και οι συνήθειές της θα συμβαδίζουν με δικές του. Η σύντροφος πρέπει να κατανοεί απόλυτα τις επαγγελματικές δραστηριότητές του.
 
Ο Παρθένος άνδρας θεωρείται έξυπνος και πρακτικός στις σκέψεις του. Γι’ αυτό θαυμάζει τους ανθρώπους με θετικό μυαλό και κατανοεί όσους δέχονται την αυστηρή κριτική του.
 
Πολλές φορές, οι Παρθένοι και των δύο φύλων, περνούν απαρατήρητοι και αυτό γιατί συχνά τους κατατάσσουν στους ‘‘βιβλιοθηκάριους’’ και τις ‘‘καθαρίστριες’’. Τους κατατάσσουν επίσης, στους γκρινιάρηδες και τους απόμακρους. Αυτό συμβαίνει γιατί θέλουν να εμφανίζουν ποιότητα ανθρώπου, με αποτέλεσμα να κρατούν τις σχετικές αποστάσεις τους. Και όμως, με μια προσεχτικότερη έρευνα διαπιστώνει κανείς, ότι η συντηρητικότητα τους είναι άκρως γοητευτική και ότι διαθέτουν μια αρκετά ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ και μάλιστα εξαιρετικά ποιοτική.

Η σεξουαλική συμπεριφορά του Παρθένου

Το πιο ελκυστικό σ’ έναν Παρθένο, είναι η ικανότητα του να γνωρίζει τι αρέσει και ευχαριστεί τη σύντροφο του. Μπορεί να θυμάται πράγματα για αυτήν με την παραμικρή λεπτομέρεια. Μπορεί να της προσφέρει χρήσιμα δώρα, να της ετοιμάζει φαγητά που θυμάται ότι της αρέσουν ιδιαίτερα και το σημαντικότερο, να της ικανοποιεί τις σεξουαλικές ιδιαιτερότητές της.
 
Ωστόσο, μπορεί να είναι αρκετά επιφυλακτικός με τις γυναίκες αυτές που του εκδηλώνουν αμέσως το ερωτικό τους ενδιαφέρον. Αντίθετα, έλκεται από εκείνες που διαθέτουν ‘‘μυαλό’’, και από την πρώτη στιγμή αφήνουν να φανεί ότι πατούν γερά με τα δύο τους πόδια στη γη, τον δε έρωτα, τον αντιμετωπίζουν με ένταση αλλά και νηφαλιότητα. Γι’ αυτό, οι σχέσεις με αυτούς τους άνδρες επιβιώνουν όταν βασίζονται περισσότερο στην επικοινωνία, παρά στις φλογερές ερωτικές ιστορίες, όπου κυριαρχεί το σεξ. Όχι γιατί δεν είναι σεξουαλικοί, αλλά διότι τους μετράνε και άλλα πολλά πράγματα σε μια σχέση.
 
Κατ’ αρχήν, η ‘‘υγιής’’ ζωή του άνδρα Παρθένου του δίνει την ικανότητα και την αντοχή για διάρκεια κατά τη σεξουαλική πράξη, κάτι που τον κάνει ακαταμάχητο, αφού μπορεί και προσφέρει δυνατές συγκινήσεις. Αλλά πάντως, ο γόης ή ο ‘‘αγαπητικός’’ Παρθένος είναι από τις λιγοστές περιπτώσεις. Ο φόβος του βρώμικου, της ‘‘μόλυνσης’’ των αφροδίσιων κ.λπ. γίνονται πρόσθετοι παράγοντες περιορισμού των ελεύθερων σεξουαλικών σχέσεων. Αν δει ένα λερωμένο ρούχο και κυρίως εσώρουχο σε μια γυναίκα, αρκεί για να χάσει κάθε σεξουαλική επιθυμία.
 
Αυτός ο άνδρας όμως, που συνηθίζει κατά τη λαϊκή ρήση να ‘‘διυλίζει τον κώνωπα’’, μπορεί να έχει μια έντονη διαστροφική επιθυμία προς όλα αυτά και να εξαναγκάζει την ερωτική του σύντροφο να βρωμίζει το σώμα του με οποιοδήποτε τρόπο. Κι αν ρέπει προς την ομοφυλοφιλία, συνήθως, αναλαμβάνει τον παθητικό (γυναικείο) ρόλο.

Ο Παρθένος και οι σχέσεις

Τίποτα δεν ενοχλεί περισσότερο ετούτον τον σαδομαζοχιστή άνδρα, από το να υποστεί την εμπειρία της εγκατάλειψης από τη σύντροφό του. Ενώ μπορεί να εγκαταλείψει μια γυναίκα που του δίνεται ολοκληρωτικά χωρίς τύψεις, μπορεί επίσης να τρέχει σα σκυλάκι πίσω από τη γυναίκα που για διάφορους λόγους τον αρνείται.
 
Πάντως, με τα χρόνια γίνεται όλο και πιο δύστροπος και δύσπιστος, όμως, επειδή αισθάνεται αυτάρκης, δεν τον πειράζει να ζει μόνος. Βέβαια, μπορεί να έχει αποκτήσει χρήματα, αλλά να έχει χάσει τη ζεστασιά από τους πολύ δικούς του ανθρώπους…

Ο Παρθένος στην τρίτη ηλικία

Βρισκόμενος στην τρίτη ηλικία, είναι πλέον ένας σοφός και δε θα σκεφτεί να κυνηγήσει τα ‘‘δεκαοχτάρικα’’, για να μη γελοιοποιηθεί. Όμως, τι γίνεται με όλες αυτές τις σεξουαλικές επιθυμίες του που τόσο χρόνια ευρίσκοντο υπό έλεγχο; Θα μείνει να ατενίζει τα νεαρά θηλυκά με το μάτι του αθώου ή του σάτυρου;
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-03-2013 00:00:00