Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Πόσο καλός εραστής είναι ο Υδροχόος.

 
Πόσο καλός εραστής είναι ο Υδροχόος.
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 2
 

Η γυναίκα που ψάχνει να βρει στο ζώδιο του Υδροχόου τον άνδρα των ονείρων της, τον καβαλάρη που θα την πάρει να φύγουν σε μια όμορφη, ήσυχη και ερωτική πολιτεία, φαίνεται πως ζει με ψευδαισθήσεις. Στην αρχή, που ο έρωτάς του είναι κεραυνοβόλος, όλα αυτά μπορεί να ικανοποιηθούν. Όμως, από τη στιγμή που θα περάσει ο ενθουσιασμός και συνήθως περνάει γρήγορα, θα δείχνει πολυάσχολος, αδιάφορος, ψυχρός.

Sponsored Links

Ο εραστής Υδροχόος

Αυτός ο άνδρας μπορεί να δημιουργήσει μια μοναδική απροσδόκητη εμπειρία στη ζωή μιας γυναίκας, αφού τη μια στιγμή μπορεί να γίνεται μια ζεστή ηλιαχτίδα και την άλλη μια καταιγίδα. Είναι ο άνδρας που με τους συλλογισμούς και τα έργα του μπορεί να σε εξαγριώνει «εκατό φορές την ημέρα».
 
Είναι ο άνδρας, που έχει κάτι εκκεντρικό επάνω του. Είναι αυτός που σε κάνει να πιστέψεις ό,τι θέλει εκείνος, αφού έχει την ικανότητα, μετά από ένα δυνατό ‘‘σοκ’’ που θα σου δημιουργήσει, να σε κάνει να του παραδοθείς άνευ όρων. Είναι ο άνδρας που υπόσχεται πολύ περισσότερα με τα μάτια, απ’ όσα θα σου πει με το στόμα.
 
Και βέβαια, είναι αυτός που δεν έχει επίγνωση των επιθυμιών του σώματός του, αν δεν περάσουν προηγουμένως από το μυαλό του. Κι όταν αυτή η επιθυμία ζωντανέψει, τότε χωρίς ενδοιασμούς και προκαταλήψεις, μπορεί να πάρει μέρος και στα πιο παράξενα ερωτικά παιχνίδια, αναζητώντας την ηδονή με τον πιο αργό και ασυνήθιστο τρόπο.

Η σεξουαλική συμπεριφορά του Υδροχόου

Εξαιτίας της εγκεφαλικότητάς του και των πολύπλευρων κοινωνικών ενδιαφερόντων του, μπορεί να μη δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη σεξουαλική πράξη. Όμως σίγουρα νιώθει μεγάλη έλξη προς τους διαστροφικούς τρόπους δράσης ή αυξάνει η επιθυμία του για σεξ μετά από ένα σκληρό καβγά με τη σύντροφό του. Γι’ αυτό οι περισσότεροι καβγάδες των Υδροχόων καταλήγουν στο κρεβάτι. Λέγεται μάλιστα, ότι αν θέλει μια γυναίκα να κάνει έναν άνδρα Υδροχόο ηφαίστειο, δεν έχει παρά να του κρύψει τα αληθινά της αισθήματα. Να του φερθεί ψυχρά, να τον απογοητεύσει και να τον βάλλει στην αναμονή!
 
Ο παντρεμένος Υδροχόος δεν βάζει στεγανά σε σχέση με το γάμο του. Αν σαγηνευτεί από μια άλλη γυναίκα κι αν πιστέψει ότι μπορεί να ‘χει μια καλύτερη ζωή μαζί της απ’ ότι με τη σύζυγό του, δεν τον περιορίζει τίποτα να ξεκινήσει… και όπου βγει.
 
Το σεξ καθ’ αυτό δεν του προκαλεί ιδιαίτερες συγκινήσεις, το θέλει σερβιρισμένο και με πολλά άλλα «ορεκτικά» και όσο πιο περίεργα είναι αυτά, τόσο το καλύτερο. Γεγονός από το οποίο επισημαίνεται η ευαρέσκειά του στην ποικιλία. Γι’ αυτό και στο ζώδιο του Υδροχόου βρίσκονται καταγραμμένοι οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι και λάτρεις των ομαδικών ερωτικών συνευρέσεων.
 
Ωστόσο, το βασικότερο πλεονέκτημα του άνδρα Υδροχόου είναι ο πλατύς και απροκάλυπτος τρόπος που βλέπει τα πράγματα. Χωρίς κανένα δισταγμό, εκφράζει την αλήθεια. Δείχνει τα πραγματικά του συναισθήματα, πιστεύει στη φιλία, απεχθάνεται τα πονηρά τεχνάσματα και τη δέσμευση. Περισσότερο από οποιοδήποτε άλλον πιστεύει στην ατομική ελευθερία. Όπως πιστεύει επίσης, ότι ο έρωτας πρέπει ν’ αποτελεί ένα μέρος της ζωής και όχι να εξουσιάζει τη ζωή.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-03-2013 00:00:00