Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Πόσο καλός εραστής είναι ο Ταύρος.

 
Πόσο καλός εραστής είναι ο Ταύρος.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι συναισθηματικές ανάγκες του Ταύρου συντρόφου, όσο κι αν φαίνονται απλές, είναι ιδιαίτερα απαιτητικές και συχνά υπερβολικές.

Sponsored Links

Ο εραστής Ταύρος

Κατ’ αρχήν, ο Ταύρος δείχνει μια ιδιαίτερη εκτίμηση για τα βασικά πράγματα της ζωής (τροφή, στέγη, υλική και συναισθηματική ασφάλεια, σεξ, αγάπη, ιδιοκτησίες κ.λπ.). Όμως, τα αποκτήματά του δε σταματούν εδώ. Θεωρεί, ότι σ’ αυτά περιλαμβάνονται και η σύντροφος της ζωής του. Τελικά το καταφέρνει, γιατί δεν είναι αιθεροβάμων. Ξέρει τι θέλει και τι ζητάει, από τη ζωή του. Στις σχέσεις του, με το αντίθετο φύλο, ζητάει απλά πράγματα. Να υπάρχει ηρεμία, πίστη κι αισθησιασμός. Αν πάρει την απόφασή του να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, η γνώμη και οι υποδείξεις των οικείων και των φίλων, τον αφήνουν αδιάφορο. Εφ’ όσον έχει αποφασίσει, τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει τη γνώμη του.

Η σεξουαλική συμπεριφορά του Ταύρου

Τα προβλήματα που προκύπτουν στη σχέση των Ταύρων ανδρών, οφείλονται στη δική τους συμπεριφορά, καθότι την αποκλειστικότητα που ζητούν να έχουν, συνήθως την εκφράζουν με εκδηλώσεις ζήλιας. Ωστόσο ο Ταύρος άνδρας, εκτός από το πάθος του να βρει μια ελκυστική ερωτική σύντροφο, ως υλιστής, που είναι, έχει και ένα άλλο πάθος: να γνωρίζει, επίσης, το ύψος… των καταθέσεών της. Αυτός, λοιπόν, ο φαινομενικά συντηρητικός και ήρεμος άνδρας, στην πραγματικότητα βρίσκεται μονίμως σε εγρήγορση, περιμένοντας τη μεγάλη συνάντηση με τον έρωτα. Όταν το βρει, μπορεί να σπάει ρεκόρ στην σεξουαλική δράση, καθότι θεωρείται ως ο πλέον ακούραστος εραστής. Όπως, όμως, συμπεριφέρεται με όλα τα πράγματα που τον ενδιαφέρουν στην ζωή, έτσι και στον έρωτα αποφεύγει τη βιασύνη, γιατί νιώθει και ξέρει, ότι το κάθε λεπτό, έχει να του προσφέρει και μια ξεχωριστή ηδονή.

Ο Ταύρος και η απιστία

Μερικές φορές, όμως, γίνεται υπερβολικά κουραστικός, θέλοντας να ελέγχει όλη την ερωτική κατάσταση ή προσπαθώντας να γευτεί εκείνος το μεγαλύτερο κομμάτι, αφήνοντας έτσι, μόνο τα απομεινάρια στη σύντροφό του. Και εδώ, συμβαίνει και η μεγαλύτερη ειρωνεία. Ότι αυτός, ο ίδιος άνδρας, μπορεί να γίνει ο χειρότερος ‘‘μαινόμενος Ταύρος’’ αν υποψιαστεί και στη συνέχεια βεβαιωθεί για την απιστία της συντρόφου του.
 
Ο Ταύρος δεν λειτουργεί πάντα ως ο ‘‘σούπερ σέξι’’ άντρας, παρόλο ότι αρέσκεται σε όλων των ειδών τις σαρκικές απολαύσεις. Φτάνει να θυμηθείτε τη σκηνή στο έργο ‘‘Τομ Τζόουνς’’, όπου το ζευγάρι ερεθίστηκε, καθώς ο ένας κοιτούσε τον άλλον, την ώρα που έτρωγαν το βραδινό τους. Κάπως έτσι λειτουργεί και ο Ταύρος, δε βιάζεται. Του αρέσει να πηγαίνει αργά και να απολαμβάνει την κάθε στιγμή, το κάθε άγγιγμα ακόμα και το κάθε κοίταγμα.
 
Ο άντρας Ταύρος ξέρει να απολαμβάνει τον έρωτα και καθώς ακτινοβολεί έναν επίγειο αισθησιασμό, βρίσκει σχεδόν πάντα την ανάλογη ανταπόκριση. Έχει πολύ καλές σχέσεις με το σώμα του, το αγαπά όπως κι αν είναι και γι’ αυτό προσπαθεί να το γεμίζει με ηδονή. Στην πραγματικότητα δεν κάνει τίποτα το ιδιαίτερο, απλά μέσα από τις ‘‘μαγικές’’ κινήσεις του, καταφέρνει να προσφέρει μια απέραντη ευχαρίστηση στον ερωτικό του σύντροφο. (Σημείωση: Με παρόμοιο σχεδόν τρόπο, συμπεριφέρεται και η γυναίκα Ταύρος).
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-03-2013 00:00:00