Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Πόσο καλός εραστής είναι ο Ζυγός.

 
Πόσο καλός εραστής είναι ο Ζυγός.
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 1
 

Ο άντρας Ζυγός είναι ταυτισμένος με τις μαγικές ερωτικές στιγμές. Παράξενος και ιδιόρρυθμος, που αλλάζει διάθεση κάθε στιγμή, αυτός ο ευαίσθητος άντρας, ρομαντικός και αισθησιακός σε κάθε περίπτωση, αφήνει να φανεί ότι διαθέτει τα μαγικά συστατικά του έρωτα και με τις έμφυτες γνώσεις του περί καλαισθησίας, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ασυναγώνιστος στο γούστο του με άλλο φύλο.

Sponsored Links

Ο εραστής Ζυγός

Ο Ζυγός για να βρίσκεται στο κλίμα του, έχει ανάγκη από μια γυναίκα γλυκιά και εκλεπτυσμένη και που πιστεύει πάντα ότι μπορεί να την βρει και να την έχει για ‘‘πάντα’’. Αυτό το “για πάντα” είναι αμφισβητούμενο, ωστόσο το ταυτίζει με τον υπερβολικό ναρκισσισμό του. Γι’ αυτό στην περίπτωση που εγκαταλείπεται από μια γυναίκα, του είναι αδύνατον να το δεχθεί, με την έννοια ότι πιστεύει στη μοναδικότητά του. Ίσως από αυτό να ξεκινήσει και το γεγονός ότι δεν ξεκόβουν οριστικά με τις παλιές αισθηματικές σχέσεις τους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πέφτουν σε κατάθλιψη όταν χωρίσουν, σχεδόν αμέσως θα βρεθεί η αντικαταστάτρια.

Η σεξουαλική συμπεριφορά του Ζυγού

Η σεξουαλική συμπεριφορά των Ζυγών είναι πάντα μυστήρια. Κατ’ αρχήν κάνουν μια καλή παρουσία στο κρεβάτι, στη συνέχεια η ερωτική τεχνική τους και η προθυμία τους να δοκιμάσουν κάθε δυνατή ερωτική παραλλαγή εμπνέει ενθουσιασμό.
 
Ο Ζυγός όμως για να νιώσει πραγματική σεξουαλική ευχαρίστηση πρέπει να καταφύγει στις πιο εξεζητημένες μορφές του έρωτα, διαφορετικά το ‘‘παιχνίδι’’ θα γίνει, αλλά στο βάθος τους θα παραμείνουν ψυχροί και αδιάφοροι. Ωστόσο πάντα υπάρχουν οι “υγιείς” εραστές και οι “ασθενικοί”.
 
Στην πρώτη περίπτωση, πρόκειται για έναν άντρα γεμάτο φαντασία, στοργικό και περιποιητικό στο κρεβάτι. Όταν μάλιστα η σύντροφός του δείχνει κάτι περισσότερο από ένα εφήμερο σεξουαλικό ενδιαφέρον, θα γίνεται όλο και περισσότερο δυνατός, αφού θα αναπτύσσεται μέσα από τη θαλπωρή της.
 
Στην περίπτωση του ‘‘κακού’’ Ζυγού, δεν υπάρχει σεξουαλική ισορροπία. Ενδιαφέρεται μόνο για την προσωπική του ικανοποίηση, έτσι που δεν έχει κανένα ηθικό φραγμό, προκειμένου να οδηγήσει στο κρεβάτι του ακόμα και τη σύζυγο κάποιου άλλου. Αυτός ο τύπος Ζυγού έλκεται από ιδιότυπες και εκκεντρικές γυναίκες και δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις των ζιγκολό και μαστροπών. Δεν είναι όμως σπάνιες και των ομοφυλόφιλων, οι οποίοι τις περισσότερες φορές επιδίδονται σε πράξεις ομοφυλοφιλίας από την εφηβική τους ηλικία, σαν αγοραίοι άντρες.

Ο Ζυγός και η απιστία

Οι Ζυγοί πάντως, καλοί ή κακοί δεν μπορούν ν’ ανεχθούν στις ερωτικές τους υποθέσεις τα δράματα, πόσο μάλλον όταν τους είναι δύσκολο να συγκρατηθούν στους διερχόμενους πειρασμούς. Επίσης, διατηρούν σχεδόν πάντα καλές σχέσεις με τους παλιούς ερωτικούς δεσμούς τους. Έτσι, αν τύχει, επανέρχονται ευχάριστα σ’ αυτούς. Στατιστικά, έχει βρεθεί το ποσοστό των Ζυγών που τους χωρίζουν οι γυναίκες τους για μοιχεία ότι είναι πολύ μεγαλύτερο από το μέσο όρο.
 
Κι όμως, αυτός ο άντρας μπορεί ν’ αγαπηθεί και ν’ αγαπήσει πολύ. Ελευθερία στις κινήσεις του χρειάζεται, όμορφα λόγια και μια ζεστή αγκαλιά, έστω και με λιγότερο σεξ. Μπορεί να μείνει για πάντα δίπλα στη γυναίκα, που θα κερδίσει τον θαυμασμό του.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-03-2013 00:00:00