Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Πόσο καλός εραστής είναι ο Κριός.

 
Πόσο καλός εραστής είναι ο Κριός.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Θερμόαιμος, ο άντρας Κριός δεν αρέσκεται σε μακρόσυρτα ερωτικά παιχνίδια, ακόμα δε περισσότερο, στα ρομαντικά του είδους. Χωρίς χρονοτριβές, θίγει κατευθείαν το σεξουαλικό θέμα, καθότι προτιμά να είναι ο κυνηγός και όχι το θήραμα.

Πολλές φορές, ο έρωτάς του ξεκινάει από μια παρόρμηση της στιγμής και όχι από μια βαθιά σκέψη για την ορθότητα της επιλογής. Έτσι, η όποια σχέση του γίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα στην αρχή και ιδιαίτερα στο ξεκίνημά της, εκεί δηλαδή που παίζεται η πρώτη πράξη του έργου και υπάρχει η πρώτη συγκίνηση του κυνηγιού. Οι επόμενες πράξεις του έργου, αν δε του δημιουργούν επίσης έντονες συγκινήσεις, τότε η αποστολή του ως κυνηγού τελειώνει και μαζί τελειώνει και ο έρωτάς του.
Sponsored Links

O εραστής Κριός

Ο Κριός αναγνωρίζεται εύκολα ως ο δραστήριος και φλογερός εραστής, με τον τρόπο ‘‘του ανθρώπου των σπηλαίων’’. Με τη συμπεριφορά του ερεθίζει, δημιουργεί φαντασιώσεις, γίνεται επιθυμητός και ποθητός από το ‘‘θήραμά’’ του, γιατί ξέρει πώς να το εντυπωσιάσει και να το ‘‘δέσει’’ στο κρεβάτι. Και από το γεγονός ότι δεν είναι άνδρας της καθημερινότητας, δηλαδή όπως λέγεται των ίδιων και ίδιων ‘‘γευμάτων’’, ο έρωτας μαζί του πρέπει να διανθίζεται από κεραυνοβόλα βέλη. Αν του προστεθεί σε αυτό και η αυθόρμητη γενναιοδωρία του, τότε μπορεί να είναι ένας γόης μεγάλης ολκής.
 
Δυστυχέστερος άνθρωπος από τον Κριό, που τον αρνήθηκε μια γυναίκα, δε θα βρεθεί ούτε στην Κόλαση. Οι πολλές αρνήσεις, όμως, μπορεί να αποβούν καταστρεπτικές, κάνοντας τα πράγματα όλο και χειρότερα, οδηγώντας τον ακόμα και στην ανικανότητα, χωρίς να είναι πραγματικά ανίκανος. Απλά, το πρόβλημα μπορεί να του δημιουργηθεί στο μυαλό, αλλά πάντως, γι’ αυτόν θα είναι πρόβλημα ουσιαστικό.

Η σεξουαλική συμπεριφορά του Κριού

Ο άνδρας Κριός είναι πάντα πρόθυμος να δοκιμάσει οποιαδήποτε μορφή σεξουαλικής ετεροφυλοφιλίας, ακόμα και εκείνες τις μορφές που ορισμένοι μπορεί να τις θεωρούν ‘‘διαστροφές’’. Πάντως, το ποσοστό ομοφυλοφιλίας μεταξύ των ανδρών αυτού του ζωδίου, είναι αισθητά χαμηλότερο σε σύγκριση με άλλους ζωδιακούς άνδρες. Αυτό εξηγείται από το γεγονός, ότι εφόσον παντού θέλει να είναι ο αφέντης, δεν επιτρέπει στον εαυτόν του καμιά γεύση θηλυπρέπειας. Ωστόσο, αν κάποια στιγμή μπει στο γκέτο των ομοφυλόφιλων, θα κρατηθεί στο ρόλο του ενεργητικού και όχι του παθητικού.

Ο Κριός και ο γάμος

Ο Κριός, όταν παντρευτεί, είτε επειδή πίστευε ότι θα έβρισκε την υποταγμένη γυναίκα σε αυτόν, είτε γιατί αναζητούσε την κοινωνική του καταξίωση, είτε γιατί, όπως είπαμε, το ‘‘θήραμα’’ δεν τον συγκινεί πλέον, γρήγορα θ’ αναζητήσει εξωσυζυγικές συγκινήσεις. Και δεν είναι σπάνιο στους Κριούς να αλλάζουν πορεία στην ωριμότητά τους και να αφιερώνονται ακόμα και σε μια πόρνη, ίσως και πανάσχημη γυναίκα ή ακόμα και σε ομαδικούς έρωτες. Το παράξενο είναι, ότι παρ’ όλη την ανδροπρέπειά του, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, ο Κριός δεν αποκτά πολλά παιδιά ή μπορεί να μην αποκτήσει και κανένα, όχι γιατί είναι στείρος, αλλά γιατί φοβάται ότι τα παιδιά θα του δημιουργήσουν μπελάδες. Όμως, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις, ότι παρ’ όλα τα επακόλουθα του ανδρισμού του, συχνά αισθάνεται ανασφάλεια. Έτσι, από τον φόβο να μη μείνει η σύντροφός του έγκυος και επειδή δεν εμπιστεύεται ούτε καν τα αντισυλληπτικά, τις περισσότερες φορές αποσύρεται πριν την εκσπερμάτωση.
 
Τελικά, δεν χρειάζεται καμιά ιδιαίτερη τέχνη να προσελκύσει μια γυναίκα έναν Κριό. Το δύσκολο είναι να τον κρατήσει. Είναι πάντως ευτύχημα, ότι μεγάλος αριθμός γυναικών έλκονται από αυτόν, ακόμα και όταν είναι γέρος. Όμως τότε, το σεξ που τόσο κυριάρχησε στη νιότη του, έρχεται σα φάντασμα να διαταράξει τα τελευταία χρόνια μιας ζωής, που όλα γινόντουσαν τόσο πρώιμα, όπως και αυτή η εκσπερμάτωση, εξαιτίας του πάθους του για όλα τα πράγματα της ζωής.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-03-2013 00:00:00