blank
 
blank
Ιχθείς
Ιχθείς 20/2-20/3

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ιχθείς

Μήνας   Ιουλίου 2017    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
blank

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιχθύ το μήνα Ιούλιο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αυτό το μήνα δείχνεις αποφασισμένος να έρθεις σε απευθείας σύγκρουση με ανθρώπους και καταστάσεις που έως τώρα είτε άμεσα είτε έμμεσα δεν σου επέτρεπαν να κινηθείς στους ρυθμούς που επιθυμούσες αγαπητέ Ιχθύ. Ωστόσο με τον Ερμή να κινείται στον Λέων από τις 6 μέχρι τις 26 του μήνα θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός και να ασκείς πίεση στα σημεία και στο χρόνο που πρέπει, διαφορετικά το μόνο που θα σου μείνει στο τέλος είναι οι αρνητικές συνέπειες μιας ανώφελης σύγκρουσης. Αν κινηθείς έξυπνα πολλά πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι προσπάθειές σου θα είναι εντελώς αναίμακτες. Με τον καιρό θα έρθουν όλα όσα έχεις βάλει στόχο. Στα προσωπικά σου δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές αλλά οι ημέρες με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους από τις 5 και μετά είναι κατάλληλες για να περάσεις χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σου. Προσέγγισε τους όσο το δυνατόν περισσότερο διατηρώντας όμως ταυτόχρονα την ανάγκη σου να χαράξεις κάποιες φορές την δική σου ανεξάρτητη πορεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στην αισθηματική σου ζωή αγαπητέ Ιχθύ, θα διανύσεις μια περίοδο που οι σχέσεις σου θα βαθαίνουν όλο και περισσότερο και θα σου αποκαλύπτουν τις θετικές πλευρές τους. Τώρα θα επικοινωνείς καλύτερα με τον σύντροφο σου και θα καταφέρεις τώρα να βάλεις κοινούς στόχους και επιδιώξεις. Ίσως κάποιοι από εσάς να θελήσετε αλλαγή πλεύσης της κοινής σας ζωής και να πάρετε την απόφαση να μετακομίσετε. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς, θα έχετε τόσο την εξωστρέφεια που χρειάζεται για να επικοινωνήσετε καλύτερα με τους άλλους, όσο και την κρίση να κρατήσετε αυτούς που πραγματικά αξίζουν για εσάς. Ο Άρης στον Καρκίνο μέχρι τις 20 θα προσδώσει ιδιαιτερότητα στο προφίλ σας και δεν θα σας αφήσει να περάσετε απαρατήρητοι. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κερδίσετε αυτούς που σας ενδιαφέρουν!

Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr!
Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 ΜΟΝΟ 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν και ευοίωνη η αίσθηση που έχεις με τον ερχομό του Ιουλίου αγαπητέ Ιχθύ με διάθεση για νέες συνεργασίες και ανοίγματα, θα πρέπει να έχεις το νου σου σε επαγρύπνηση. Είσαι έτοιμος για αλλαγές και μπορείς να τις πραγματοποιήσεις αρκεί πρωτύτερα να τις έχεις σκεφτεί καλά και να έχεις αναλύσεις τα θετικά και αρνητικά οποιασδήποτε επιλογής σου. Αυτό το μήνα θα μπορέσεις να πάρεις τις απαραίτητες ανάσες και να βελτιώσεις την θέση σου. Προσοχή χρειάζεται μεγάλη και στα οικονομικά σου, παρά την όποια ανοδική τάση. Είσαι εγκλωβισμένος σε λογαριασμούς και υποχρεώσεις που δεν σου επιτρέπουν να δεις το πορτοφόλι σου να φουσκώνει. Μην πτοηθείς και μην καταβληθείς από την ένταση που θα υπάρχει και αξιοποίησε προς όφελος σου τις πλανητικές επιρροές που θα δεχθείς. Άλλωστε και ο Ερμής που θα κινείται στον Λέων από τις 6 μέχρι τις 26 θα είναι σύμμαχος σου, και οι επικοινωνίες όλων των τύπων, θα διευκολυνθούν και θα είναι πιο άμεσες και αποτελεσματικές από ότι συνήθως. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις.

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 46
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-07-2017 00:00:00
loading...
MyAstro WebTv

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι