blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Ιχθείς
 
blank
Ιχθείς
Ιχθείς 20/2-20/3

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ιχθείς

Μήνας   Δεκέμβριος 2020    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 94

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιχθύ το μήνα Δεκέμβριο 2020 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Ιχθύ μου ο Δεκέμβριος  θα σου δημιουργήσει έντονα την ανάγκη να συναναστραφείς με ανθρώπους που αγαπάς και να επικοινωνήσεις μαζί τους  και αυτή η ανάγκη θα γίνει πιο έντονη κατά το δεύτερο μισό του μήνα.  Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη την 1/12 φέρνει επαγγελματικές συζητήσεις στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται μαζί με αυτές να έρθουν και κάποια νέα που αφορούν τη δουλειά. Έως και τα μέσα του μήνα θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε οτιδήποτε αφορά επαγγελματικά βήματα και διευθετήσεις που σχετίζονται με αυτόν τον τομέα, καθώς η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στις 14/12 φαίνεται πως θα φέρει στο προσκήνιο  πληροφορίες οι οποίες θα σε μπερδέψουν. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που θα δεσπόζει κατά τη διάρκεια της έκλειψης δεν εγγυάται ειλικρίνεια, για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις αποφάσεις και τις κινήσεις σου καθώς και το ποιους εμπιστεύεσαι.

Στις 17/12 ο Κρόνος κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Υδροχόου και σε βάζει στη διαδικασία να κάνεις την αυτοκριτική σου, ώστε να μπορέσει να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό θέλεις να αλλάξεις αλλά και ποια είναι τα επόμενα σου σχέδια. Η «συζήτηση» με τον εαυτό σου είναι απαραίτητη  με τη νέα θέση του Κρόνου, προκειμένου να μπορέσεις να αφήσεις πίσω σου καταστάσεις που σε κρατάνε δέσμιο.

Ο Δίας κάνει και εκείνος την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου στις 19/12 δείχνοντας εύνοια και έναν «Από μηχανής Θεό», ο οποίος θα σε βοηθά ακόμα και τις πιο δύσκολες στιγμές. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 20/12 και η είσοδος του Ηλίου δύο ημέρες μετά, δημιουργούν έντονα την ανάγκη συναναστροφής και επικοινωνίας με αγαπημένα σου πρόσωπα και ιδιαίτερα με αγαπημένους σου φίλους! Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 30/12 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ένα νέο ή ένα παλαιότερο έρωτα.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το πρώτο μισό του μήνα θα είναι πολύ ευνοϊκό για αισθηματικές διευθετήσεις είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καθώς η παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού βοηθά ιδιαίτερα την κατάσταση. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου στις 6/12 δείχνει πως θα υπάρχει μία ευκολία στο να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, να μοιραστείς τα συναισθήματά σου με το σύντροφό σου ή να κάνεις μία νέα γνωριμία. Τα έντονα συναισθήματα θα έχουν την τιμητική τους και θα είναι αυτά που θα αναζωπυρώσουν μία σχέση.

Στις 15/12 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Τοξότη και από τη νέα της θέση θα στρέψεις περισσότερο το ενδιαφέρον σου στην «εικόνα» των επιλογών σου. Έτσι λοιπόν θα πιάσεις τον εαυτό σου να ανησυχεί αρκετά για το τι γνώμη έχουν οι άλλοι για μία επιλογή που έχεις κάνει ή που θα κάνεις στην προσωπική σου ζωή, όμως θα πρέπει να προσέξεις και να αποφύγεις αυτή την παγίδα. Στα μέσα του μήνα καλό θα είναι να «κλείσεις τα αυτιά σου» σε μεγάλες υποσχέσεις και να αποφύγεις και εσύ να υποσχεθείς πράγματα που ξέρεις πως θα είναι δύσκολο να τηρήσεις. 

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είναι άκρως επικοινωνιακό και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 30/12 είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει κατάλληλες συνθήκες για να εξελιχθεί μία γνωριμία που έχεις ήδη κάνει. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο με το οποίο θα υπάρξουν αμοιβαία συναισθήματα.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η δουλειά  φαίνεται πως θα σε απασχολήσει αρκετά αυτό το μήνα καθώς η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη την πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου, δείχνει πως θα έχεις αρκετές συζητήσεις για επαγγελματικά ζητήματα, καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν και κάποιες επαγγελματικές συναντήσεις. 

Θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε θέματα που αφορούν τη δουλειά έως και τα μέσα του μήνα μιας και η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Τοξότη στις 14/12 μπορεί να δημιουργήσει «σύγχυση» ή να φέρει συγκεχυμένες πληροφορίες που δεν θα σε βοηθήσουν να εκτιμήσεις σωστά κάποια πράγματα. Απόφυγε κινήσεις ρίσκου που αφορούν τη δουλειά όπως και το να υποτιμήσεις κάποιες καταστάσεις σε αυτή. 

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στις 15/12 σε βοηθά να βελτιώσεις την επαγγελματική σου εικόνα, κάτι το οποίο δεν θα περάσει απαρατήρητο από τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι. 

Μηνιαίες Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2020 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-12-2020 00:00:00