Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Ιχθείς
 
blank
Ιχθείς
Ιχθείς 20/2-20/3

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ιχθείς

Μήνας   Σεπτέμβριος 2020    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 93

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιχθύ το μήνα Σεπτέμβριο 2020 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Ιχθύ μου ο Σεπτέμβριος θα κινήσει τα νήματα σε αρκετά θέματα που σε ενδιαφέρουν καθώς θα υπάρξουν πολλά αστρολογικά δρώμενα τα οποία θα προκαλέσουν δράση και αντίδραση. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 2/9 ανοίγει την αυλαία για αυτό το μήνα και στρέφει το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Βέβαια την ίδια στιγμή σου λέει να είσαι προσεκτικός με τις αποφάσεις που θα πάρεις καθώς φαίνεται πώς μπορεί να μην αξιολογήσεις σωστά τα δεδομένα που υπάρχουν. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 5/9 σηματοδοτεί μία περίοδο όπου θα είσαι αρκετά εσωστρεφής, όμως η διαίσθησή σου θα είναι «λαλίστατη» και θα σε βοηθήσει να αποφύγεις παγίδες. Επίσης σου λέει να επικεντρωθείς στη διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων κυρίως αν αυτά έρχονται από το παρελθόν. Ο Άρης ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού στις 9/9 και αυτή η ανάδρομη πορεία κάνει το Σεπτέμβριο έναν ιδιαίτερο -σε αστρολογικό επίπεδο- μήνα. Για τους επόμενους δύο μήνες η ανάδρομη πορεία του Άρη σου λέει να επικεντρωθείς στη διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων, χρεών και λοιπών υποχρεώσεων διαφορετικά οι μελλοντικές κινήσεις θα έχουν ένα σημαντικό βαθμό δυσκολίας. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 μιλά για συζητήσεις με συνεργάτες και δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για υποψήφιες νέες συνεργασίες. Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 κάνοντας ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη για διευθέτηση των εσόδων και των εξόδων. Προς το τέλος του μήνα δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια ευκαιρία στον οικονομικό τομέα. Ο μήνας κλείνει με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 27/9 που δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ασχοληθείς με εκπαιδευτικά ζητήματα και οτιδήποτε μπορεί να σου προσφέρει νέες γνώσεις.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στις 6/9 χρωματίζει το τοπίο στα αισθηματικά ζητήματα αυτό το μήνα και φαίνεται πώς μπορεί να φέρει ενδιαφέρουσες γνωριμίες κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεων της καθημερινότητας! Επίσης είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να ξεκινήσει ένα φλερτ στο εργασιακό περιβάλλον... Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να αποφύγεις την παγίδα η οποία θα σε οδηγήσει να μην αφιερώσεις τον απαραίτητο χρόνο στο σύντροφό σου, καθώς το μυαλό σου και το ενδιαφέρον σου φαίνεται πως είναι στραμμένο στο πρόγραμμα της καθημερινότητας. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στην Παρθένο στις 17/9 μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που γνωρίζεις ήδη πολύ καλά και να δημιουργήσει όμορφα συναισθήματα μεταξύ σας. Δεν αποκλείεται να είναι ένα φιλικό σου πρόσωπο ή ακόμα και κάποιος συνεργάτης σου. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να κάνεις συνετές επιλογές και να μην αφήσεις παρορμητικά συναισθήματα να σε παρασύρουν.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτό το μήνα ο επαγγελματικός τομέας και οι υποχρεώσεις που θα έχεις σε καθημερινή βάση θα σε απασχολήσουν αρκετά, όμως φαίνεται πως θα επικεντρωθείς περισσότερο σε συζητήσεις για δουλειά παρά στην ίδια τη δουλειά. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου στις 2/9 φέρνει συζητήσεις για νέες συνεργασίες, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχεις κλείσει τον κύκλο κάποιων παλαιότερων. Σκέψου προσεκτικά τα επόμενα σου βήματα και πάρε τις κατάλληλες αποφάσεις. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα από τις 6/9 θα βοηθήσει την καθημερινότητά σου, βοηθώντας τη διάθεσή σου. Έτσι λοιπόν φαίνεται πως όσες δουλειές και αν έχεις στο πρόγραμμα δεν πρόκειται να χάσεις την καλή σου διάθεση! Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στην Παρθένο στις 17/9 είναι πολύ πιθανό να φέρει μία επαγγελματική πρόταση από ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον, ανοίγοντας ένα νέο δρόμο στην επαγγελματική σου ζωή.

Μηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου 2020 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

myastro videosplay

Ιχθύς 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-09-2020 00:00:00