blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Ιχθείς
 
blank
Ιχθείς
Ιχθείς 20/2-20/3

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ιχθείς

Μήνας   Μάϊος 2018    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 75

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιχθύ το μήνα Μάιο 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Φίλε Ιχθύ, ο μήνας Μάιος σε καλεί να διαχειριστείς τον χρόνο και την προσοχή σου, μοιράζοντάς τα σε ίσα μέρη ανάμεσα στους τομείς της ζωής σου. Και τα επαγγελματικά και τα προσωπικά θα χρειαστούν χρόνο και ενέργεια που δεν πρέπει να παραλήψεις να αφιερώσεις. Παράλληλα, η συναισθηματική αντοχή που θα έχεις θα αποτελέσει ένα εξαιρετικό σύμμαχο στις προσπάθειές σου. Με τον Ποσειδώνα να κινείται στο ζώδιό σου βρίσκεσαι σε μια φάση που η διαίσθησή σου είναι ισχυρή και σε βοηθάει να διαχειριστείς αποτελεσματικά τα προβλήματα. Με την Αφροδίτη να μπαίνει στον Καρκίνο στις 19, φαίνεται πως θα είσαι περισσότερο πρόθυμος να ασχοληθείς με την οικογένεια και την αισθηματική σου ζωή με στόχο να κάνεις τα πράγματα καλύτερα στους τομείς αυτούς.  Ο ανάδρομος Δίας στον Σκορπιό δεν ευνοεί την τύχη σου όσο θα ήθελες, αλλά δεν φαίνεται να σου δημιουργεί και ιδιαίτερα προβλήματα στην καθημερινότητα.

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός το μήνα αυτό όσον αφορά στις υποσχέσεις που δίνεις και ειδικά στα μέλη της οικογένειάς σου. Η διατήρηση της συναισθηματικής και της οικογενειακής ηρεμίας θα είναι εξέχουσας σημασίας για εσένα και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τα αμελήσεις. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους μέχρι τις 19 η επικοινωνία είναι συνεχής και θα πιάσεις τον εαυτό σου να μοιράζεται πολλά περισσότερα με το ταίρι σου από ό,τι συνήθως. Έχεις ανάγκη να έρθεις σε επαφή μαζί του, μιλώντας για σημαντικά και ασήμαντα γεγονότα της καθημερινότητας. Αν είσαι μόνος, αξιοποίησε την εξωστρέφεια αυτή για να γνωρίσεις καλύτερα το πρόσωπο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου.

Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr!
Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η επαγγελματική σου ζωή φαίνεται πως θα κυλήσει ευχάριστα το μήνα αυτό και μάλιστα οι σχέσεις σου με τους συναδέλφους  ή τους ανωτέρους θα χαρακτηρίζονται αρμονικές. Μην το σκέφτεσαι, λοιπόν, και προσπάθησε να διεκδικήσεις μέσα από διπλωματικές συζητήσεις πράγματα και καταστάσεις που πιστεύεις ότι αξίζεις. Μια αύξηση μισθού, μια καλύτερη θέση, πιο ενδιαφέρουσες αρμοδιότητες… Στα οικονομικά, οι προοπτικές που προσφέρονται για αύξηση των εσόδων θα προέλθουν από τις γνωριμίες που έχεις. Μέσα από αυτές θα μπορέσεις να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου και τελικά να βγάλεις περισσότερα χρήματα. Είναι, επίσης, πίθανο να λάβεις χρήματα που δεν περίμενες από άγνωστες πηγές. Μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις την τύχη σου;

Μηνιαίες Προβλέψεις Μαΐου 2018.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-04-2018 13:20:57
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι