blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Ιχθείς
 
blank
Ιχθείς
Ιχθείς 20/2-20/3

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ιχθείς

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 92

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιχθύ το μήνα Απρίλιο 2020 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Αγαπημένε μου Ιχθύ ο Απρίλιος είναι ένας μήνας ο οποίος σε καλεί να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, στο σπίτι σου, σε δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις μέσα σε αυτό καθώς και στα αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς σου. Στα παραπάνω συνηγορεί και η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/4 η οποία δείχνει πως η ενασχόληση με ανθρώπους που θεωρείς δικούς σου, θα ανεβάζει τη διάθεσή σου. Το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου μπορεί να προκύψουν κάποια ζητήματα επικοινωνιακής φύσεως καθώς ο Κρόνος σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη στον Υδροχόο και τετράγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο και αυτό δείχνει πως ο τρόπος που θα τα διαχειριστείς θα καθορίσει αν θα τα ξεπεράσεις. Στις 8/4 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού-Ζυγού με δυσαρμονική όψη του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα φέρει στην επιφάνεια φοβίες και ανασφάλειες, οι οποίες θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου, όμως αυτό θα είναι προσωρινό. Από τις 12/4 η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλύτερη καθώς η Αφροδίτη θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με μεγάλη χρονική διάρκεια με τον Άρη. Αυτό δείχνει πως δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσει ξανά ένα πρόσωπο του παρελθόντος και αυτό είναι κάτι θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου. Καλό θα ήταν να μην παρασυρθείς σε επιστροφές/καταστροφές μιας και είναι πολύ πιθανόν να γίνουν τα λάθη που είχαν γίνει και τότε. Στις 19/4 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ταύρου και δείχνει πως θα επιδιώξεις να «θωρακίσεις» κοινωνικές σχέσεις αλλά και σχέσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί λίγες ημέρες μετά (23/4) στο ίδιο ζώδιο έχει άλλη γνώμη και δείχνει πως μπορεί παρά την καλή θέληση και την προσπάθεια σου να υπάρξουν κάποιες κόντρες με πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου. Από τις 28/4 που θα βρίσκεται και ο Ερμής στο ζώδιο του Ταύρου θα είναι πιο εύκολο για εσένα να έρθεις στη θέση των άλλων και να τους καταλάβεις καλύτερα. Δείτε τις μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων ανά δεκαήμερα!

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο αν επικεντρωθείς στο ταίρι σου και σε αυτό που υπάρχει μεταξύ σας τότε είναι σίγουρο πως θα βγεις κερδισμένος. Κατά το πρώτο δεκαήμερο είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα σε εκνευρίσουν σε εκείνο, όμως αν έχεις τη θέληση σίγουρα μπορείς να τα λύσεις. Από τις 12/4 η Αφροδίτη θα σχηματίσει μία θετική όψη με τον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο η οποία θα «αναμοχλεύσει» ζητήματα του παρελθόντος και θα τα φέρει ξανά στο παρόν. Προσπάθησε να αποφύγεις να επιστρέψεις σε ένα πρόσωπο που δεν είσαι σίγουρος πως αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία. Κράτησε μακριά τα προσωπικά σου ζητήματα από ανθρώπους που δεν σχετίζονται με αυτά, καθώς κάτι που θα πουν ή κάτι που θα μεταφέρουν, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ανάμεσα σε εσένα και σε αυτόν που σε ενδιαφέρει.

Μήπως σε απατά; Μάθε μέσα από το ζώδιό του ΕΔΩ!

Ωριαία αστρολογία, Προβλέψεις για κάθε ώρα και στιγμή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτό το μήνα είναι πιθανόν να νιώθεις αρκετά εσωστρεφής και αυτό δεν θα βοηθήσει τα επαγγελματικά σου ζητήματα, καθώς θα δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους ανθρώπους που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Προσπάθησε να επικοινωνήσεις τις σκέψεις σου και τις ιδέες σου και να έρθεις σε επαφή με τους ανθρώπους που σε συνδέουν επαγγελματικά ζητήματα, αλλά και για να υλοποιήσεις κάποιες από αυτές. Καλό θα ήταν να κατευνάσεις την ανησυχία που μπορεί να νιώθεις κυρίως κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα και να θυμάσαι πως όσο περνούν οι ημέρες τόσο αυτή θα μειώνεται. Το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου και λίγο μετά και του Ερμή στο ίδιο ζώδιο, θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με ανθρώπους οι οποίοι θα «ξεμπλοκάρουν» κάποια επαγγελματικά ζητήματα. 

Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου 2020 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

myastro videosplay

Ιχθύς 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-04-2020 00:00:00