Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Ιχθείς
 
blank
Ιχθείς
Ιχθείς 20/2-20/3

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ιχθείς

Μήνας   Ιούλιος 2022    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 105

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιχθύ το μήνα Ιούλιο 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Ιχθύ μου ο Ιούλιος μπορεί να είναι ένας απαιτητικός μήνας για αρκετά ζώδια όμως για εσένα θα είναι πιο φιλικός, κάτι που σε κατατάσσει στους τυχερούς αυτού του μήνα. Τις πρώτες ημέρες ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα και μπορεί να σου δημιουργήσουν μια «στενότητα», όμως να θυμάσαι πως αυτά θα είναι διαχειρίσιμα. Στις 5/7 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου μία θέση που σου ταιριάζει καλύτερα και θα δημιουργήσει έντονη κινητικότητα, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αυτό το μήνα φαίνεται πως θα έχεις «φτερά στα πόδια σου», καθώς οι μετακινήσεις θα είναι αρκετές όπως επίσης και οι συναντήσεις, οι επαφές, η επικοινωνία με πρόσωπα του περιβάλλοντος σου, πολύ πιθανό να κανονίσεις και μία απόδραση σε κοντινό προορισμό.

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 13/7 στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερω θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν πρόσωπα του στενού και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος. Ίσως κάποια νέα να σου δημιουργήσουν αρνητικά συναισθήματα, κάποια άλλα να σε χαροποιήσουν, καθώς φαίνεται πως «απ’ όλα θα έχει ο μπαξές». Στις 23/7 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Λέοντα και στις 28/7 πραγματοποιείται και η νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο. Εκεί προς τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή του ένα θέμα το οποίο αφορά την εργασία σου, πολύ πιθανό να είναι και μία ευκαιρία σε αυτή. Στο τέλος του μήνα θα πραγματοποιηθεί και η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό η οποία δημιουργεί βιασύνη παντού. Καλό θα είναι να αποφύγεις την ταχύτητα και να είσαι προσεκτικός και στην οδήγηση, για να μην υπάρξουν προβλήματα.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Άλλος ένας τομέας που θα έχει ευκαιρίες αυτό το μήνα, ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό του που η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιο του Καρκίνου (18/7). Η Αφροδίτη από τη νέα της θέση είναι πολύ φιλική προς εσένα και θα σε γεμίσει με «δώρα», είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση είτε είσαι ελεύθερος. Αν έχεις βρει το ταίρι σου τότε μέσα σ’ αυτό το μήνα θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά, να αφιερώσετε χρόνο σε πράγματα που σας διασκεδάζουν, να κάνετε ένα ταξίδι. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας οι οποίες δεν θα γίνεται να αναβληθούν και μπορεί να φέρουν διαφωνίες μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που όχι μόνο θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου αλλά θα σε οδηγήσει να βάλεις την προσωπική σου ζωή σε προτεραιότητα. Αν αυτό το πρόσωπο θα γίνει η επόμενη σου σχέση ή ένας «έρωτας του καλοκαιριού» είναι κάτι το οποίο θα φανεί αργότερα, όμως σίγουρα γι’ αυτό το μήνα φαίνεται πως θα υπάρχουν ευχάριστες στιγμές και έντονα συναισθήματα.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Κατά το πρώτο μισό του μήνα θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός με επαγγελματικές συζητήσεις και συμφωνίες -και ο οικονομικός τομέας χρειάζεται προσοχή- ώστε να ευνοηθεί από μία συμφωνία και όχι να συμβεί το αντίθετο. Ίσως να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία δεν θα κυλήσουν με ιδιαίτερη ευκολία, όμως αυτό είναι κάτι που θα αλλάξει μετά τις 18/7 που θα υπάρξουν περισσότερες επιλογές για να διευθετήσεις οτιδήποτε κι αν θελήσεις. Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα από τις 23/7 θα φέρει ευκαιρίες στα εργασιακά, προωθώντας τη δουλειά σου. Μάλιστα φαίνεται πως το κλίμα στο εργασιακό σου περιβάλλον θα είναι πάρα πολύ καλό, κάτι που θα έχει θετικό αντίκτυπο στον τρόπο που θα προσεγγίσεις και τις εργασιακές σου υποθέσεις.

My Big Astro: Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2022, από την Αξιοθέα.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2022, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-07-2022 00:00:00