blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Ιχθείς
 
blank
Ιχθείς
Ιχθείς 20/2-20/3

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ιχθείς

Μήνας   Μάρτιος 2021    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 94

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιχθύ το μήνα Μάρτιο 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Ιχθύ μου ο Μάρτιος είναι ο πρώτος μήνας της άνοιξης και φαίνεται πως κατά τη διάρκεια του θα αναζητήσεις τρόπους ανανέωσης και της διάθεσης σου αλλά πολύ πιθανό και του χώρου που ζεις! Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3 ευνοεί αλλαγές που αφορούν το σπίτι καθώς αν αλλάξεις ή αν βελτιώσεις κάποιο χώρο που σου αρέσει να περνάς πολύ χρόνο, φαίνεται πως αυτό θα επιδράσει πολύ θετικά και στη διάθεσή σου. Η επαφή με τη φύση θα σε βοηθήσει να νιώθεις καλά και δεν αποκλείεται να αποτελέσει το έναυσμα για σκέψεις που αφορούν μελλοντικά σχέδια. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 13/3 σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη μπορεί να φέρει κάποιες ανάγκες στο προσκήνιο, οι οποίες όμως δεν θα είναι ξεκάθαρες και φαίνεται πως θα σε μπερδέψουν.

Ο Ποσειδώνας θολώνει την κατάσταση και μπορεί να σε οδηγήσει να επικεντρωθείς σε ανάγκες που είναι δευτερεύουσες και να μην αφουγκραστείς αυτές που είναι σημαντικές για εσένα. Λίγες ημέρες μετά και συγκεκριμένα στις 16 του μήνα έχουμε και την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σου, κάτι που δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακό για εσένα. Παρόλα αυτά θα πρέπει να δώσεις προσοχή καθώς η διάθεσή σου για επικοινωνία μπορεί να σε οδηγήσει να γίνεις λαλίστατος και αυτό κάποιες φορές μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες. Στις 20/3 το κλίμα αλλάζει αισθητά καθώς ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού και εγκαινιάζει ένα νέο διάστημα το οποίο ενδείκνυται για περισυλλογή. Προς το τέλος του μήνα αξίζει να ασχοληθείς με τα συναισθήματά σου, τις βαθύτερες σκέψεις σου αλλά και όλα αυτά που σε απασχολούν, καθώς από αυτά θα συνειδητοποιήσεις αρκετά πράγματα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 28/3 δείχνει πως βρίσκεσαι σε φάση αλλαγών!

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου κατά το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα δημιουργεί ευνοϊκές συγκυρίες για να εξελιχθεί ένα φλερτ ή μία αισθηματική σχέση. Βέβαια στα μέσα του μήνα με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιό σου (13/3) θα πρέπει να δώσεις προσοχή καθώς μπορεί να ωραιοποιήσεις μία κατάσταση ή ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κράτησε μικρό καλάθι ιδιαίτερα με πρόσωπα που θα έρθεις κοντά γύρω από τις μέρες της νέας Σελήνης αλλά και στις υποσχέσεις που μπορεί να έχουν μία δόση υπερβολής. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση χρειάζεται να αφουγκραστείς όχι μόνο τις δικές σου αισθηματικές και πρακτικές ανάγκες αλλά και του συντρόφου σου ώστε να υπάρξει ισορροπία μεταξύ σας. Στις 21/3 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα της θέση δείχνει παρασκήνιο, για αυτό θα χρειαστεί να αφουγκραστείς όχι μόνο όσα λέγονται, αλλά και όσα εννοούνται!

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτό το μήνα θα πρέπει να δώσεις βάση σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς ίσως υπάρξουν κάποιες υποθέσεις οι οποίες θα είναι αρκετά απαιτητικές. Δεν αποκλείεται να νιώθεις κατά διαστήματα πως οι άλλοι δεν κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με εσένα στη δουλειά, κάτι το οποίο θα επηρεάσει τη διάθεσή σου και μπορεί να δημιουργήσει και κάποια εμπόδια στην εξέλιξη επαγγελματικών ζητημάτων. Στα μέσα του μήνα θα πρέπει να δώσεις προσοχή καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου δείχνει πως ίσως υποσχεθείς κάτι σε επαγγελματικό επίπεδο στο οποίο τελικά δεν θα μπορέσεις να ανταποκριθείς ή να σου υποσχεθούν κάτι το οποίο τελικά δεν θα γίνει. Από τις 20/3 και μετά ξεκινά ένα διάστημα που ενδεχομένως να υπάρξει παρασκήνιο και σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά, για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σχετικά με το ποιους θα επιλέξεις για να μοιραστείς αυτά που σε απασχολούν.

Μηνιαίες Προβλέψεις Μαρτίου 2021 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-03-2021 00:00:00