blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Ιχθείς
 
blank
Ιχθείς
Ιχθείς 20/2-20/3

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ιχθείς

Μήνας   Μάϊος 2024    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 105

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιχθύ το μήνα Μάιο 2024 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Ιχθύ ο Μάϊος είναι ένας μήνας που θα δημιουργήσει από το ξεκίνημα του πρόσφορο έδαφος για συναντήσεις με φίλους, γνωστούς, συγγενείς, ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον αλλά και ανθρώπους που δε βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες, οπότε αυτό τον κάνει αυτόματα έναν έντονο και καθόλου βαρετό μήνα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στις 8/5 και η θετική της όψη που θα σχηματίσει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου καταδεικνύει πως μπορεί να ξεκινήσουν τώρα κάποιες νέες σχέσεις (είτε επαγγελματικές είτε φιλικές είτε κοινωνικές) οι οποίες ήρθαν για να μείνουν. Καταδεικνύει επίσης πως θα έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου και η σχέση σας θα αποκτήσει νέες πιο σταθερές βάσεις.

Από τις 15/5 που θα περάσει και ο Ερμής στον Ταύρο θα αρχίσουν να έρχονται περισσότερα τηλεφωνήματα και προτάσεις για συναντήσεις, εξόδους και προσκλήσεις από φίλους και γνωστούς. Στα μέσα του μήνα είναι πιθανό να προκύψει κάτι ξαφνικό όπως μια ξαφνική συνάντηση, ένα ξαφνικό φλερτ ή κάτι που θα σου δημιουργήσει ευχάριστα συναισθήματα. Από τις 20/5 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων και στις 23/5 με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων- Τοξότη ξεκινά ένα διάστημα που θα φέρει σε προτεραιότητα επαγγελματικά και οικογενειακά σχέδια. Στις 26/5 η είσοδος του Δία στο ζώδιο των Διδύμων και η παραμονή του σε αυτό το ζώδιο για ένα ολόκληρο έτος, καταδεικνύει πως θα είναι πιο εύκολο να διευθετηθούν ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις ή κάποια θέματα που αφορούν μία αγοραπωλησία ή μία αλλαγή σε κάποιο ακίνητο.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ένα κύριο χαρακτηριστικό του Μαΐου θα είναι η επικοινωνιακή διάθεση η οποία θα κάνει την εμφάνιση της σε προσωπικές συναντήσεις και θα δημιουργήσει ένα ευδιάθετο κλίμα σε ραντεβού αλλά και σε συζητήσεις που θα έχεις. Ή παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα καταδεικνύει πως μπορεί να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περίγυρο (συγγενών και φίλων) αλλά είναι εξίσου πιθανό να κάνεις μία γνωριμία κατά τη διάρκεια μιας βόλτας σε ένα αγαπημένο σου μέρος. Οι μετακινήσεις και οι επαφές θα είναι αρκετές αυτό το μήνα και μπορεί να αποτελέσουν την αφορμή για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα. Στις 18/5 η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο -την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και η σύνοδος του Ήλιου με το Δία στο ίδιο ζώδιο- καταδεικνύει πως μπορεί να υπάρξει μια θετική είδηση ή εξέλιξη για κάποια αισθηματικό σου ζήτημα όπως επίσης και μία γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις! Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αξιοποίησε το πρώτο μισό του Μαΐου που θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να περάσεις όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου, να αφιερώσετε χρόνο στην κοινωνική σας ζωή, να συζητήσετε και να έρθετε πιο κοντά.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι επαγγελματικές υποθέσεις δεν θα βρίσκονται σε προτεραιότητα και φαίνεται πως σταδιακά μετά τις 20/5 θα αρχίσουν να αποκτούν ολοένα και περισσότερο ενδιαφέρον. Το γεγονός πως ο Ερμής θα βρίσκεται σε ένα φιλικό ζώδιο για εσένα -τον Ταύρο- καταδεικνύει πως θα είναι πιο εύκολο να κερδίσεις πρωτίστως επικοινωνιακά κάποια πράγματα που θέλεις στη δουλειά αρκεί να αξιοποιήσεις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες για να κερδίσεις και τους συνομιλητές σου. Προς το τέλος του μήνα με την Πανσέληνο στις 23/5 είναι πιθανόν να υπάρξει επιτακτική ανάγκη να διευθετήσεις κάποια ζητήματα που έρχονται από τη δουλειά και να μην αφήσεις εκκρεμότητες, προσπάθησε να ακολουθήσεις το αίτημα της καθώς όσο νωρίτερα ασχοληθείς με αυτά τόσο πιο κερδισμένος θα είσαι στην πορεία. Αυτό που χρειάζεται προσοχή καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαΐου είναι τα οικονομικά, καθώς η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Κριού δείχνει πως μπορεί να προκύψουν κάποια έξοδα.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Μαΐου 2024, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-05-2024 00:00:00