blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Ιχθείς
 
blank
Ιχθείς
Ιχθείς 20/2-20/3

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ιχθείς

Μήνας   Νοέμβριος 2017    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
blank

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιχθύ το μήνα Νοέμβριο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Ιχθύ, ο μήνας αυτός φέρνει ευημερία και θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σου, αφήνοντας λίγο πιο πίσω τον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Οπότε η καριέρα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου, καθώς η οικογενειακή αρμονία θα σε βοηθήσει να στραφείς ανενόχλητος προς αυτήν. Τα μέλη της οικογένειάς σου σε βοηθούν και σε στηρίζουν με τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Σταδιακά μέσα στον μήνα, θα νιώσεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς από τα «φώτα» του και να στραφείς λίγο περισσότερο προς τον εαυτό σου. Θα αναζητήσεις την αυτονομία και την ανεξαρτησία σου, κάνοντας κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά στον εαυτό σου. Θα μπορέσεις έτσι να βγάλεις στην επιφάνεια τις ικανότητές σου. Το πλανητικό σκηνικό ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου, κάνοντάς την ισχυρή με σκοπό να επιτύχεις τις φιλοδοξίες σου. Δώσε λίγη προσοχή, ωστόσο, στις 4 του μήνα που η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον Ταύρο. Από την άλλη, δέχεσαι θετικότατες επιρροές στις 18 και στις 22 με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και την επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία από το ζώδιό σου.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου τα πράγματα δεν αναμένονται τόσο ιδανικά. Θα υπάρξουν, κατά πάσα πιθανότητα, αξιοσημείωτες αλλαγές στην σχέση σου. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να επανεξετάσεις τις υπάρχουσες συνθήκες και να δεις τί πρέπει να τροποποιηθεί για να γίνει πιο λειτουργική η όλη κατάσταση. Αν νιώθεις ότι τα πράγματα βαίνουν προς το τέλος, μην αρνηθείς το ενδεχόμενο αυτό, καθώς ό,τι θα συμβεί θα γίνει για το δικό σου καλό. Αν είσαι μόνος, θα δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στις προσωπικές σου φιλοδοξίες και λιγότερο σε θέματα καρδιάς. Αν πάλι μπορούν να συνδυαστούν, αυτή θα είναι μια άψογη εναλλακτική για εσένα. Σε έλκουν πρόσωπα που είναι μορφωμένα, με πολλές γνώσεις και ικανά να σε ταξιδέψουν σε νέους κόσμους, μακριά από τα τετριμμένα. Η ψυχολογική σου ισορροπία είναι πιο σημαντική από το να βρεις έναν νέο σύντροφο. Πάρε το χρόνο σου, λοιπόν, και κάνε ο,τιδήποτε μπορεί να βελτιώσει την διάθεσή σου.

Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr!
Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά θα μπορέσεις να βιώσεις την ανάπτυξη της καριέρας σου, καθώς αυτή θα είναι αποτέλεσμα των πρωτοβουλιών σου, αλλά και της στήριξης που λαμβάνεις από τα μέλη της οικογένειάς σου. Οι επαγγελματικές απαιτήσεις θα σε αναγκάσουν να ταξιδέψεις ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου μέσα από σεμινάρια και ημερίδες. Η στήριξη του πλανητικού σκηνικού θα είναι εμφανής και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να χαμηλώσεις ταχύτητα και να γίνεις λιγότερο αυθόρμητος. Η θέση των πλανητών δυσκολεύει τη ροή χρήματος, για αυτό σκέψου καλά πριν από κάθε οικονομική δοσοληψία. Καλό είναι να δίνεις σημασία στη λεπτομέρεια, έτσι ώστε να σε βρει ισορροπημένο το τέλος του μήνα.

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 59
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-10-2017 12:49:00
loading...
MyAstro WebTv

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι