blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Ιχθείς
 
blank
Ιχθείς
Ιχθείς 20/2-20/3

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ιχθείς

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 92

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιχθύ το μήνα Σεπτέμβριο 2019 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να δεις διεξοδικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις είτε αυτές είναι σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Η πολυαστρία που θα υπάρχει έως και τις 14/9 στο ζώδιο της Παρθένου κάνει τη γνώμη των άλλων ιδιαίτερα σημαντική για εσένα και θα είναι δύσκολο να πας κόντρα σε αυτή. Στις 14/9 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται άξονα σου (Παρθένου-Ιχθύων) δημιουργεί σύγχυση και κυκλοθυμία και αυτά τα δύο θα είναι αρκετά για να βγάλεις λάθος συμπέρασμα για κάποιον που σε ενδιαφέρει. Την ημέρα της Πανσελήνου περνά και ο Ερμής στο ζώδιό του Ζυγού και λίγο μετά και η Αφροδίτη, καταδεικνύοντας συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα. Στις 23/9 περνά και ο Ήλιος στο Ζυγό εγκαινιάζοντας ένα πολύ καλό διάστημα για να διευθετήσεις οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικές εκκρεμότητες και γραφειοκρατικές διαδικασίες. Στο τέλος του μήνα (28/9) η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό του Ζυγού, μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ένα θέμα που υπάρχει με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο.

Ιχθύ, όλα θα γίνουν όπως πρέπει την επόμενη εβδομάδα στα ερωτικά σου, ρομαντικά δηλαδή, στο στοιχείο σου! Δες την πρόβλεψή σου από τον Χ. Ντούβλη!

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το πρώτο μισό του μήνα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για τα αισθηματικά σου ζητήματα και αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις μία σχέση με ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Στις 14/9 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα σου δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητές σου στην επίλυση ενός αισθηματικού ζητήματος. Πρόσεξε ιδιαίτερα τις κινήσεις απέναντι στο σύντροφό σου καθώς ίσως να μην έχουν το αποτέλεσμα που περιμένεις. Στις 14/9 το πέρασμα του Ερμή αλλά και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού δείχνει πως το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι ιδιαίτερα ερωτικό για εσένα. Μάλιστα είναι πιθανόν να προκύψουν ερωτικές περιπέτειες οι οποίες όμως μπορεί να μην έχουν μεγάλη διάρκεια. Στο τέλος του μήνα η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο Ζυγό (28/9) σου λέει να είσαι προσεκτικός αν σκέφτεσαι να ανοίξεις την πόρτα σε ένα πρόσωπο του παρελθόντος, καθώς αυτό μπορεί να έχει ένα τίμημα.

ΣΕ ΑΦΟΡΑ: ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ! ΜΑΘΕ ΤΩΡΑ!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Από τις αρχές έως και τα μέσα του μήνα είναι πιθανόν να έχεις μία νέα πρόταση για μία επαγγελματική συνεργασία καθώς η πολυαστρία που υπάρχει στην Παρθένο δείχνει κινητικότητα στον επαγγελματικό τομέα. Καλό θα είναι ακολουθήσεις τη λογική και όχι το συναίσθημα σε αυτό τον τομέα και να προσέχεις ιδιαίτερα τις ημέρες γύρω από την Πανσέληνο στις 14/9, καθώς η εμπλοκή της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε αποπροσανατολίσει. Το δεύτερο μισό του μήνα η πολυαστρία που θα υπάρξει στο ζώδιο του Ζυγού (Ερμής, Αφροδίτη και Σελήνη) θα σου δημιουργήσει καχυποψία η οποία θα επηρεάσει αρκετά τον τρόπο διευθέτησης οποιουδήποτε επαγγελματικού θέματος. Βέβαια θα αυξήσει και τη διαίσθηση σου, την οποία χρειάζεται να «ακούσεις» προκειμένου να αποφύγεις παγίδες. 

Μηνιαίες Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 με την Λίνα Χαμπιλίδου.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

Ζώδια 2019: Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λίνα Χαμπιλίδου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-08-2019 15:10:12
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι