blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Ιχθείς
 
blank
Ιχθείς
Ιχθείς 20/2-20/3

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ιχθείς

Μήνας   Φεβρουάριος 2018    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 68

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιχθύ το μήνα Φεβρουάριο  2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Ιχθύ, ο μήνας αυτός θα είναι πολύ καλός για την κοινωνική σου ζωή, καθώς ο Ήλιος στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τις 19 χαρίζει κέφι, ζωντάνια και μαγνητισμό που προσελκύει και νέα άτομα στη ζωή σου. Με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιό σου από τις 12 και μετά η οικογένεια και τα ζητήματα που την αφορούν θα κυριαρχούν, έναντι εκείνων που αφορούν την εργασία ή τις προσωπικές επιδιώξεις. Δεν θα είσαι διατεθειμένος να δώσεις προτεραιότητα στη δουλειά, γιατί η οικογένεια και ο συναισθηματικός σου κόσμος θα έχει περισσότερη σημασία για εσένα. Με τον Ερμή στον Υδροχόο μέχρι και τις 18 του μήνα, η ανεξαρτησία σου θα είναι σημαντικότερη από ο,τιδήποτε άλλο. Ο λόγος των γύρω δεν θα έχει επίπτωση επάνω σου και δύσκολα θα «νερώνεις το κρασί σου» μόνο και μόνο για να γίνεις αρεστός σε κάποιους. Έτσι, θα καθοδηγείς τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο χωρίς να δείχνεις εξάρτηση στους άλλους. Οι καταστάσεις θα βρίσκονται υπό τον έλεγχό σου και ο,τιδήποτε επιδιώξεις θα συμβεί.

 

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Από σήμερα μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά ο μήνας αυτός θα δοκιμάσει την σχέση σου και τις αντοχές σου. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Υδροχόο στις 15 θα είναι ένα κομβικό σημείο, το οποίο θα σε θέσει σε έντονο προβληματισμό και θα σε κάνει να επιδιώξεις την ελευθερία, ίσως όχι με τόσο καλό τρόπο. Για αυτό φρόντισε να σκεφτείς καλά την συμπεριφορά που θα έχεις προς το άλλο σου μισό. Ίσως το συναίσθημά σου είναι υπερεκτιμημένο και οδηγηθείς θα σε υπερβολές που θα μετανιώσεις μετά. Εκμεταλλεύσου τις ημέρες για να πάρεις αποφάσεις, να ξεκαθαρίσεις μέσα σου και να διευθετήσεις τα ζητήματα ανάμεσα στον σύντροφό σου κι εσένα. Με μια εκ βαθέων συζήτηση θα δεις ότι θα νιώσεις την ελευθερία που αναζητάς! Αν πάλι είσαι μόνος οι ευκαιρίες που θα έχεις να ξεκινήσεις μια σχέση θα είναι αρκετές. Όμως, φρόντισε να είσαι επιλεκτικός και προσεκτικός προτού ξεκινήσεις κάτι σοβαρό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο τομέας της εργασίας θα σε απασχολήσει αρκετά και φαίνεται πως η οικογένειά σου και οι δικοί σου άνθρωποι θα σταθούν δίπλα σου προκειμένου να επιτύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Η εξέλιξη της καριέρας θα συνδέεται στενά με την οικονομική σου βελτίωση αυτό τον μήνα. Όσο ο Ήλιος μένει στον Υδροχόο – μέχρι τις 19 δηλαδή- αξιοποίησε το διάστημα για να κάνεις δυναμικές κινήσεις με ευελιξία και εφευρετικότητα. Είναι καλή ευκαιρία να αποδείξεις τις ικανότητές σου που τελευταία φαίνεται ότι έχουν αμφισβητηθεί. Στα οικονομικά θα έχεις και την στήριξη της οικογένειάς σου, οπότε δεν πρέπει να σε αγχώνει πιθανή δυσκολία που θα προκύψει.

Μηνιαίες Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-01-2018 12:54:00
loading...
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι