Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Εβδομαδιαίες προβλέψεις / Ταύρος
 
blank
Ταύρος
Ταύρος 21/4-20/5

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις - Ταύρος

Εβδομάδα   21/09/20 - 27/09/20    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 208

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο την εβδομάδα 21 ως 27 Σεπτεμβρίου 2020 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Ταύρε μου στις 22/9 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ζυγού και δείχνει πως αυτή η εβδομάδα θα έχει αρκετές δουλειές και εργασιακές υποχρεώσεις για εσένα. Αυτό που θα σε βοηθήσει είναι να εκμεταλλευτείς σωστά τον ελεύθερο σου χρόνο είτε για να δεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα είτε για να κάνεις δραστηριότητες που σε αποφορτίζουν είτε απλώς για να ξεκουραστείς. Η αντίθεση του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον ανάδρομο Άρη πού βρίσκεται στον Κριό στις 24/9 μπορεί να φέρει δουλειές τις οποίες είχες ξεχάσει στο προσκήνιο και αυτό θα σου δημιουργήσει άγχος. Προς το τέλος της εβδομάδας προσπάθησε να αποφύγεις ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να σε εκνευρίσουν και μόνο με μία λέξη τους.

Ταύρε, ο δάσκαλος της αστρολογίας X. Ντούβλης περιγράφει εβδομάδα ερωτικών παθών για σένα, τώρα όλα μπορούν να συμβούν. Δες εδώ τι λέει για την επόμενη εβδομάδα!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού δείχνει πως αυτή η εβδομάδα θα έχει αρκετές υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να αφιερώσεις το χρόνο που θα ήθελες στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον, όμως η αντίθεση του Ερμή με τον Άρη δείχνει πώς θα υπάρξουν κάποια εμπόδια μέχρι να βρεθεί η χρυσή τομή της επικοινωνίας μεταξύ σας. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το Σαββατοκύριακο με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού (27/9) θα είναι πιο εύκολο να έρθεις κοντά με το σύντροφό σου και μεγάλο ρόλο σε αυτό θα παίξει η επικοινωνία.

Δες τώρα ποια κάρτα πέφτει στα αισθηματικά σου στα Ταρώ σήμερα.

Δες εδώ με ποια ζώδια ταιριάζει ο Ταύρος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν πράγματα τα οποία πρέπει να γίνουν άμεσα και αυτό είναι κάτι το οποίο μπορεί να σε αγχώσει. Στην προσπάθειά σου να τελειώνεις όσο νωρίτερα μπορείς με τις εργασιακές σου υποχρεώσεις είναι πιθανόν να γίνεις απότομος με τους άλλους. Η αντίθεση Ερμή/Άρη αλλά και το τετράγωνο Άρη-Κρόνου δείχνουν πως αυτό που θα σε απασχολήσει περισσότερο αυτές τις ημέρες είναι η επαφή με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, παρά οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Διάβασε επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις του Ταύρου.

Διάβασε περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις.

Το Αστροσκόπιο της εβδομάδας από 21 ως 27/9/2020, με τον Χρίστο Ντούβλη.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-09-2020 00:00:00