Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Ταύρος
 
blank
Ταύρος
Ταύρος 21/4-20/5

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ταύρος

Μήνας   Ιούνιος 2021    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 53

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο το μήνα Ιούνιο 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Ταύρε μου ο Ιούνιος θα στρέψει την προσοχή σου στον οικονομικό τομέα και είναι πολύ πιθανόν να σε βάλει στη διαδικασία σκέψεων για αλλαγές όσον αφορά τα επαγγελματικά σου. Η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στην 19η μοίρα των Διδύμων στις 10/6 μπορεί να φέρει κάποιες παλιές οικονομικές υποθέσεις στο προσκήνιο, σε περίπτωση που αυτές δεν είχαν διευθετηθεί. Το πρώτο μισό του μήνα δεν θα έχει πρόσφορο έδαφος για να κάνεις ένα σταθερό βήμα στον οικονομικό τομέα, για αυτό προσπάθησε να αποφύγεις συμφωνίες οι οποίες θα αφορούν σε ένα μεγάλο ποσοστό ταμείο σου. Αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό προσπάθησε να δεις και να αξιολογήσεις προσεκτικά όλα τα δεδομένα και τις λεπτομέρειες αυτών, πριν αποφασίσεις να μπεις σε μία νέα συμφωνία στον οικονομικό τομέα. 

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις ζητήματα του παρελθόντος και οικονομικές υποθέσεις οι οποίες παραμένουν σε εκκρεμότητα. Στις 14/6 θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια για άλλη μία φορά το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Αυτή η όψη ενδεχομένως να πιέσει για αλλαγές που αφορούν τη δουλειά, αλλάζοντας τα δεδομένα που υπάρχουν σε αυτή. Στις 21/6 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του καρκίνου δείχνει πως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακό, κάτι το οποίο θα γίνει ακόμα πιο εμφανές με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 23/6. Στις 24/6 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου είναι πάρα πολύ πιθανό να σε φέρει κοντά με πρόσωπα του στενού αλλά και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος που είχες απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η προσοχή σου αυτό το μήνα θα φαίνεται πως δεν θα είναι στραμμένη στις αισθηματικές σου υποθέσεις καθώς κάποια επαγγελματικά ζητήματα και ενδεχομένως η πίεση από αυτά να μην σου αφήνει ελεύθερο χρόνο αλλά και διάθεση για οτιδήποτε άλλο. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 2/6 θα υπάρξουν ευκαιρίες επικοινωνίας με ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον και αυτή η επικοινωνία θα αποτελεί το ευχάριστο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις για αυτό καλό θα ήταν να πάρεις τις αποφάσεις που αφορούν την εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας μετά τις 23/6 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το πρώτο μισό του μήνα θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακό αν και από τις 11/6 και μετά με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα, θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε κάποια ζητήματα που αφορούν το σπίτι μιας και αυτά ενδεχομένως να προκαλέσουν διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Στις 27/6 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα εγκαινιάζοντας ένα πολύ δημιουργικό, ερωτικό αλλά και εσωστρεφές διάστημα για την προσωπική σου ζωή.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η επικοινωνία με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον καθώς και κάποιες επαγγελματικές συναντήσεις φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν πολύ, ιδιαίτερα κατά το πρώτο μισό του μήνα. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να υπάρξουν αντικρουόμενα συναισθήματα ή διπλά μηνύματα κάτι που δεν θα σε βοηθήσει να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις που αφορούν επαγγελματικά ζητήματα. Στις 14/6 το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό είναι πολύ πιθανόν να σε βάλει στη διαδικασία να επιλέξεις ανάμεσα σε κάποιες καταστάσεις και φαίνεται πως η επιλογή δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αρκετά θέματα τα οποία θα σε βάλουν στη διαδικασία αλλαγών αυτό το μήνα, όμως να θυμάσαι πως «ουδέν κακόν αμιγές καλού». Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 23/6 θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσεις τα νέα δεδομένα που θα κάνουν την εμφάνισή τους στη δουλειά.

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουνίου 2021 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-06-2021 00:00:00