blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Ταύρος
 
blank
Ταύρος
Ταύρος 21/4-20/5

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ταύρος

Μήνας   Μάρτιος 2021    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 53

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο το μήνα Μάρτιο 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Ταύρε μου ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που δείχνει πως θα πρέπει να επικεντρωθείς στα έσοδα, στα έξοδα και στις υποχρεώσεις σου, μιας και φαίνεται πως θα βρεθούν στο προσκήνιο. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3 εγκαινιάζει μία περίοδο κατά την οποία ενδεχομένως να υπάρξουν περισσότερα έξοδα από ότι έσοδα ή δεν αποκλείεται να κάνεις κάποιες αγορές και κάποιες κινήσεις στον οικονομικό τομέα που θα χαλάσουν την ισορροπία. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα τα οποία αφορούν μία ομάδα ή κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Επίσης είναι πιθανόν να παρασυρθείς από τη γνώμη άλλων για δικά σου ζητήματα και τελικά να δράσεις απερίσκεπτα.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 16/3 μπορεί να φέρει συζητήσεις επί συζητήσεων με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Το δεύτερο μισό του μήνα μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακό όμως από τις 20/3 και μετά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού, καλό θα ήταν να έχεις κατά νου πως κάποιες συζητήσεις μπορεί να κινηθούν σε παρασκηνιακό επίπεδο. Κράτα σε απόσταση ανθρώπους που δεν ξέρεις τι ρόλο παίζουν και δεν φαίνεται να ανοίγουν τα χαρτιά τους απέναντι σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 28/3 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποια υπόθεση του παρελθόντος, η οποία παραμένει σε εκκρεμότητα. Βέβαια λόγω της συνόδου Ερμή/Ποσειδώνα που θα είναι σε ισχύ κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου, θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στις «λεπτομέρειες» αλλά και σε αυτά που θα ειπωθούν.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Κατά το πρώτο μισό του μήνα τα συναισθήματά σου θα είναι ιδιαίτερα έντονα καθώς η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να εκφράσεις αυτά που νιώθεις απέναντι σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι ελεύθερος με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ένα νέο αισθηματικό ειδύλλιο με ένα πρόσωπο που με κάποιο τρόπο σχετίζεται με το φιλικό σου περιβάλλον. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα χρειάζεται προσοχή καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στις 21/3, δείχνει πως ξεκινάει ένα διάστημα το οποίο θα έχει αρκετό παρασκήνιο. Αν είσαι εσύ αυτός που κινεί τα νήματα παρασκηνιακά και ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, θα πρέπει να αποφύγεις κινήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να σε εκθέσουν αν έρθουν στο προσκήνιο. Θα πρέπει να θυμάσαι πως «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο» ώστε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από τίποτα!

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οτιδήποτε σχετίζεται με τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις φαίνεται πως δεν θα σε απασχολεί τόσο έντονα για αυτό το μήνα, τουλάχιστον όσο σε απασχολούσε τον προηγούμενο. Αυτό δεν σημαίνει πως στη δουλειά θα κυλούν όλα «ρολόι», όμως φαίνεται πως θα έχεις μία ευκολία στο να διευθετήσεις ακόμα και κάποιες απαιτητικές επαγγελματικές υποθέσεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στα μέσα του μήνα ενδυναμώνει συναδελφικές σχέσεις και δημιουργεί ένα πολύ όμορφο κλίμα στη δουλειά, όμως την ίδια στιγμή μπορεί να δημιουργήσει και πρόσφορο έδαφος για να ωραιοποιήσεις κάποιες καταστάσεις. Μετά τις 20/3 θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σχετικά με το ποιους θα επιλέξεις για να μοιραστείς τα επαγγελματικά σου σχέδια.

Μηνιαίες Προβλέψεις Μαρτίου 2021 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-03-2021 00:00:00