blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Ταύρος
 
blank
Ταύρος
Ταύρος 21/4-20/5

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ταύρος

Μήνας   Ιούλιος 2018    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 50

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο το μήνα Ιούλιο 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Φίλε Ταύρε, για τον μήνα αυτό οι προβλέψεις είναι παραπάνω από αισιόδοξες σε ό,τι αφορά τις σχέσεις, τα οικονομικά και την υγεία. Από την άλλη τα θέματα καριέρας είτε θα έχουν κάποια αδράνεια, είτε θα κυλήσουν πιο αργά από ό,τι θα ήθελες. Για αυτό χρειάζεται περισσότερη προσοχή από πλευράς σου στον τομέα αυτόν. Παράλληλα, τα οικογενειακά ζητήματα απαιτούν κομμάτι από τον χρόνο σου. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα μέχρι και τις 10 του μήνα, μάχεσαι να ισορροπήσεις τις δικές σου ανάγκες με εκείνες των γύρω σου. Κάποιες φορές ίσως νιώσεις προβληματισμένος, όσον αφορά την ενέργεια που πρέπει να αφιερώσεις σε υποθέσεις τρίτων. Εξ ορισμού αγαπάς την ανεξαρτησία σου και θέλεις να κινείσαι αυτόνομα, όμως, θα κληθείς να δείξεις προσαρμοστικότητα για να καταφέρεις να προχωρήσεις μπροστά. Θέματα συνεργασίας και κοινωνικής συναναστροφής θα σε απασχολήσουν, έτσι ώστε να κάνεις καλύτερες τις σχέσεις σου με τους άλλους. Τον μήνα αυτό φαίνεται ότι θα ξεφύγεις από το «εγώ» και θα ασχοληθείς και με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν για να επιλύσεις ζητήματα, να βελτιώσεις καταστάσεις, να εξελίξεις σχέσεις.

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τα νέα για την αισθηματική σου ζωή είναι χαρούμενα. Ο τομέας αυτός αποκτάει αρμονία και μεγαλύτερη ευαισθησία. Με την Αφροδίτη να περνάει στην Παρθένο, έχεις την ανάγκη να βάλεις σε τάξη τα προσωπικά σου και την σχέση σου με τον σύντροφό σου στην περίπτωση που είσαι δεσμευμένος. Ίσως υπάρξουν διαφωνίες για διάφορα ζητήματα, αλλά αυτές είναι οι συνέπειες της ανασυγκρότησης. Σε κάθε αλλαγή υπάρχει αντίδραση, οπότε μην σκας για την κάθε μικρή σύγκρουση. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα δημιουργήσει αναταράξεις στην ζωή των δεσμευμένων, όπως επίσης μπορεί να φέρει και μια εγκυμοσύνη. Αν ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, ο μήνας αυτός λειτουργεί προπαρασκευαστικά για να καταφέρεις να βρεθείς σε μια κατάσταση που θα σου επιτρέψει να δεσμευτείς με ουσία και υπευθυνότητα.

Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr!
Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι προβλέψεις για τα επαγγελματικά προμηνύουν προκλήσεις που απαιτούν τον δικό τους χρόνο προκειμένου να ξεπεραστούν. Ο Ουρανός, πλανήτης της καριέρας σου, κινείται ανάδρομα με αποτέλεσμα να μην βοηθάει στην ολοκλήρωση των επαγγελματικών σου θεμάτων. Μάλλον καθυστερήσεις φέρνει και αδράνεια. Προσωρινές αναστατώσεις αναμένονται κατά τη διάρκεια της δεύτερης εβδομάδας του μήνα. Όσον αφορά στα οικονομικά σου όμως, τα νέα είναι καλά. Θα βρεις τον τρόπο να επινοήσεις λύσεις που θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση. Επίσης, είναι στιγμή που μια καλή ιδέα μπορεί να σου ανοίξει τον δρόμο για να κερδίσεις χρήματα, περισσότερα από το μέσο όρο. Η οικογένεια θα παίξει σημαντικό ,επίσης, ρόλο στα οικονομικά σου κέρδη. Με κάποιον τρόπο λειτουργεί καταλυτικά και σε βοηθάει να βγάλεις χρήμα.

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουλίου 2018.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-06-2018 17:28:14
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι