blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Ταύρος
 
blank
Ταύρος
Ταύρος 21/4-20/5

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ταύρος

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 52

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο το μήνα Φεβρουάριο 2020 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Ο Φεβρουάριος είναι ένας άκρως επικοινωνιακός μήνας για εσένα καθώς προμηνύει επαφές και συναντήσεις με γνωστούς και φίλους, όμως μέσα σε αυτές μπορεί να υπάρξουν και κάποιες παγίδες επικοινωνιακής φύσεως τις οποίες θα πρέπει να προσέξεις. Στις 3/2 ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και σε φέρνει ακόμα πιο κοντά με τους φίλους σου και με ανθρώπους που νιώθεις πως έχεις πολλά κοινά. Η συμμετοχή σου σε μία ομάδα ή σε κάποιο σύλλογο ανθρώπων είναι πολύ πιθανή κατά τη διάρκεια του μήνα και θα αυξήσει τη δημοτικότητα σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 9/2 σε προτρέπει να κλείσεις επαγγελματικές και οικογενειακές εκκρεμότητες καθώς αυτοί οι δύο τομείς μπορεί να γίνουν πιεστικοί αν τους αφήσεις τον αυτόματο πιλότο. Στις 18/2 ο Ερμής ξεκινάει την αναδρομή πορεία του στους Ιχθύς φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα ανάμεσα σε παρέες και σε φίλους. Επίσης μπορεί να δημιουργήσει ασυνεννοησία και επικοινωνιακά προβλήματα και αυτό είναι κάτι θα πρέπει να έχεις κατά νου σε κάθε συνάντηση με πολλά άτομα! Στις 23/2 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων θα δημιουργήσει ευκαιρίες να λύσεις κάποια παρεξήγηση που είχε συμβεί το προηγούμενο διάστημα με ένα φιλικό σου πρόσωπο.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στις 8/2 δείχνει πως αυτός ο μήνας θα έχει έντονο παρασκήνιο σε ζητήματα της προσωπικής σου ζωής. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτή προκειμένου να αφουγκραστείς το κλίμα που υπάρχει. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 18/2 δεν θα βοηθήσει να γίνουν εποικοδομητικές συζητήσεις για αυτό καλό θα ήταν να αποφύγεις αυτό το μήνα να ανοίξεις νέα ζητήματα στις σχέσεις σου. Προτίμησε να λύσεις παλαιότερα θέματα, καθώς τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για αυτά. Αν είσαι ελεύθερος η Αφροδίτη από αυτή τη θέση μπορεί να δημιουργήσει ένα νέο ειδύλλιο το οποίο θα κρατήσεις μακριά από τα φώτα καθώς είναι πολύ πιθανόν να μην σου αρέσει καθόλου η ιδέα να αφήσεις εκτεθειμένη την προσωπική σου ζωή. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 16/2 μπορεί να φέρει μία νέα γνωριμία ή να φέρει ξανά στη ζωή σου μία παλαιότερη μέσω ενός τηλεφωνήματος το οποίο θα γίνει η αφορμή για να τη σκεφτείς ξανά. Μάθε περισσότερα στις μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου με βάση το δεκαήμερο γέννησης σου.

Μήπως σε απατά; Μάθε μέσα από το ζώδιό του ΕΔΩ!

Ωριαία αστρολογία, Προβλέψεις για κάθε ώρα και στιγμή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις θα κρατούν καλά αυτό το μήνα και είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως δουλεύεις καλύτερα σε ομαδικό περιβάλλον. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 18/2 δείχνει πώς μπορεί να υπάρξουν επικοινωνιακά ζητήματα τα οποία θα δημιουργήσουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Στις 9/2 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου σε καλεί να κλείσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες καθώς αργότερα αυτό το «πόνημα» θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα η δημοτικότητα σου στη δουλειά θα ανέβει, καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 19/2 δείχνει πως θα έχεις την ικανότητα να κερδίζει «συμμάχους» μέρα με την ημέρα.

Μηνιαίες Προβλέψεις Μαρτίου 2020, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

myastro videosplay

Ταύρος 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-01-2020 00:07:14