blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Ταύρος
 
blank
Ταύρος
Ταύρος 21/4-20/5

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ταύρος

Μήνας   Φεβρουάριος 2024    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 55

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο το μήνα Φεβρουάριο 2024 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Ταύρε ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που θα φέρει τα επαγγελματικά σε πρώτο πλάνο και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από τις πρώτες κιόλας ημέρες του, με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου (5/2). Ο Ερμής από αυτή τη θέση θα δημιουργήσει μια κινητικότητα στη δουλειά μέσα από επαγγελματικές συναντήσεις, συζητήσεις για νέες συμφωνίες όπως και διευθέτηση ζητημάτων τα οποία σχετίζονται με αυτή. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου (10/2) μπορεί να φέρει κάποιες ανατροπές σε πράγματα που περιμένεις γι’ αυτό καλό θα είναι να μην βιαστείς να προδικάσεις καταστάσεις που αφορούν τη δουλειά. Λίγες ημέρες μετά (13/2) η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου και η σύνοδος του με τον Πλούτωνα καταδεικνύει πως μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Οι ημέρες στα μέσα του μήνα θα χρειαστούν ιδιαίτερη προσοχή καθώς μπορεί να εγείρουν αντιδράσεις, αντιπαραθέσεις και εντάσεις είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Από τις 19/2 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων θα ξεκινήσει ένα διάστημα που ναι μεν θα έχει κάποια θέματα της δουλειάς να σε απασχολούν αλλά από την άλλη θα αρχίσει να φέρνει στο προσκήνιο και επαφές με φίλους, συλλογικές δραστηριότητες όπως επίσης και την κοινωνική σου ζωή σε γενικότερο πλαίσιο. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων (24/2) καταδεικνύει πως ίσως χρειαστεί να αναλάβεις μία υποχρέωση για λογαριασμό φίλου ή να συνδράμεις σε ένα ζήτημα που αφορά μία ομάδα ανθρώπων στην οποία είσαι μέλος.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω το πρώτο μισό του μήνα φαίνεται πως θα υπάρχουν ευκαιρίες για γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα, με ανθρώπους που βλέπουν τα πράγματα με μία διαφορετική οπτική από την δικιά σου και αυτό είναι κάτι που θα σε βάλει στη διαδικασία να τους γνωρίσεις καλύτερα και να δημιουργηθεί μία συναισθηματική εξωστρέφεια η οποία θα μπορούσε να βοηθήσει μια νέα γνωριμία. Βέβαια το πρώτο μισό του μήνα φαίνεται πως θα φέρει αρκετές έννοιες γύρω από δουλειές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, κάτι το οποίο θα αφήνει κάποιες στιγμές λίγο πίσω την προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτά που πρέπει να κάνεις (υποχρεώσεις) θα υπερισχύσουν αυτών που θέλεις να κάνεις (επιθυμίες), με αποτέλεσμα να χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια προκειμένου να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε επιθυμίες και υποχρεώσεις και να αφιερώσεις και χρόνο στο ταίρι σου. Από τις 16/2 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου, από τη νέα της θέση θα δημιουργήσει μια συναισθηματική απομάκρυνση και μία ανάγκη για ανεξαρτησία, αυτή όμως θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποια ζητήματα σε μία σχέση ή μία γνωριμία.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η δουλειά, οι επαγγελματική σου στόχοι και κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις -αν όχι στο άμεσο τότε στο προσεχές μέλλον- θα σε απασχολήσουν αρκετά κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Με τον Ερμή να βρίσκεται στον Υδροχόο από τις αρχές του μήνα και να τον ακολουθεί τόσο ο Άρης όσο και η Αφροδίτη, φαίνεται πως θα υπάρξει μία έντονη κινητικότητα σε ζητήματα, αποφάσεις και στόχους που αφορούν τη δουλειά. Τώρα είναι πιθανόν να υπάρξει και πρόσφορο έδαφος για την υλοποίηση ενός επαγγελματικού σχεδίου. Από τις 13/2 θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο μπορεί να φέρει και περισσότερες επαγγελματικές υποχρεώσεις οι οποίες να σε «αναγκάσουν» να αλλάξεις λίγο το πρόγραμμα σου, όμως να θυμάσαι πως αυτός ο μήνας μπορεί να είναι απαιτητικός από θέμα όγκου εργασιών όμως θα φέρει και ευκαιρίες για την επαγγελματική σου εξέλιξη.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2024, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-02-2024 00:00:00