Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Ταύρος
 
blank
Ταύρος
Ταύρος 21/4-20/5

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ταύρος

Μήνας   Ιανουάριος 2022    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 54

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο το μήνα Ιανουάριο 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Ταύρε μου καλή χρονιά! O Ιανουάριος θα αποτελέσει έναν μήνα-ανάσα για εσένα καθώς θα έχει ευκαιρίες για να χαλαρώσεις, να ασχοληθείς με αγαπημένες σου δραστηριότητες, να δεις ανθρώπους που έχεις καιρό και να επικεντρωθείς σε πράγματα τα οποία σε γεμίζουν. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 2/1 σε τρίγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι πολλά υποσχόμενη για την προσωπική σου ζωή, καθώς φαίνεται πως θα φέρει νέες συναρπαστικές γνωριμίες για εσένα που είσαι ελεύθερος. Την ίδια μέρα η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνει στο προσκήνιο και κάποια επαγγελματικά ζητήματα τα οποία μπορούν να διευθετηθούν μέσω της καλής επικοινωνίας. Καλό θα ήταν να μην αφήσεις θέματα που αφορούν τη δουλειά για αργότερα, καθώς αργότερα και συγκεκριμένα στις 14/1 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του.

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 18/1 θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία αφορούν ταξίδια, μετακινήσεις, αγορές αλλά και πρόσωπα του στενού και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος. Εκείνες τις ημέρες θα πρέπει να προσέξεις τα άτομα που σε πλησιάζουν, καθώς ανάμεσά τους μπορεί να υπάρχουν και κάποιοι κόλακες χωρίς ειλικρινείς προθέσεις. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 24/1 εγκαινιάζει ένα διάστημα κατά το οποίο θα δεις διαφορετικά και πιο αισιόδοξα πράγματα τα οποία σου δημιουργούσαν ανησυχία το προηγούμενο διάστημα. Δώσε προσοχή στις μετακινήσεις και μην πατάς το γκάζι, μιας και θα υπάρχει αυτή η τάση προς τις τελευταίες ημέρες του μήνα.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η Αφροδίτη μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας καθώς συνεχίζει την αναδρομή πορεία της και σε κάθε πλανήτη που συναντά και σχηματίζει όψη μαζί του μπορεί να φέρνει και μία έκπληξη. Το ζώδιο που βρίσκεται η Αφροδίτη -ο Αιγόκερως- είναι ένα ζώδιο φιλικό προς εσένα και έτσι φαίνεται πως δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερα ζητήματα και δυσκολίες για την προσωπική σου ζωή κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Αν είσαι ελεύθερος με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 2/1 είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξει μία νέα γνωριμία ή να περάσεις συναρπαστικές στιγμές με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Ο Ουρανός σε κυρίαρχη θέση κατά τη διάρκεια αυτής της νέας Σελήνης φέρνει θετικές εκπλήξεις όσον αφορά συναντήσεις, γνωριμίες και φλερτ. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα έχεις ευκαιρίες να περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου αρκεί να δώσεις προσοχή από τα μέσα του μήνα και μετά, μιας και μπορεί να υπάρξουν κάποια ζητήματα στην επικοινωνία τα οποία θα μπορούσαν να δημιουργήσουν τριβές μεταξύ σας. Από τις 24/1 και μετά το φλερτ θα έχει την τιμητική του και στις 30/1 που η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα είναι πιο εύκολο για εσένα να κατασταλάξεις όσον αφορά μία αισθηματική σου υπόθεση και να πάρεις τις αποφάσεις σου σχετικά με μία γνωριμία που μπορεί να έχει επιστρέψει από το παρελθόν.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου οι επαγγελματικές συζητήσεις θα έχουν την τιμητική τους και δεν αποκλείεται μέσα σε αυτό το μήνα να υπάρξουν και κάποια νέα δεδομένα στη δουλειά. Προσπάθησε να δώσεις προτεραιότητα σε κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να γίνουν και αν είναι δυνατό να τις φέρεις εις πέρας μέχρι τα μέσα του μήνα, καθώς από τις 14/1 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και μπορεί να φέρει κάποιες καθυστερήσεις σε θέματα που αφορούν τη δουλειά. Στις 20/1 περνά και ο Ήλιος στο ζώδιο του Υδροχόου εγκαινιάζοντας μία περίοδο που το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις, οι οποίες θα αποτελέσουν κίνητρο για να δραστηριοποιηθείς και να τις επιτύχεις . 

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιανουαρίου 2022 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2022 00:00:00