Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Ταύρος
 
blank
Ταύρος
Ταύρος 21/4-20/5

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ταύρος

Μήνας   Σεπτέμβριος 2020    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 52

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο το μήνα Σεπτέμβριο 2020 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Ταύρε μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που ξεκινά με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 2/9 η οποία θα σου δείξει πως αξίζει να αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή και να βάλεις σε προτεραιότητα ζητήματα που σχετίζονται με αυτή. Ένας νέος έρωτας είναι πολύ πιθανό σενάριο μέσα σε αυτό το μήνα, όπως επίσης και μία ευχάριστη αλλαγή σε μία σχέση που ήδη υπάρχει. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 5/9 δείχνει πως εκτός από αισθηματικά ζητήματα θα σε ταλαιπωρήσουν και ζητήματα της καθημερινότητας, για αυτό θα πρέπει να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα προκειμένου να μπορέσεις να τα διευθετήσεις εξίσου καλά. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού ξεκινά στις 9/9 και μαζί της ξεκινά και μία περίοδος η οποία θα έχει αρκετό παρασκήνιο για εσένα. Επίλεξε με προσοχή τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και μην κοινοποιείς τα σχέδιά σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 μιλάει για νέα ξεκινήματα στην προσωπική σου ζωή και πολύ πιθανό και για μία νέα γνωριμία με την οποία θα υπάρχει απόλυτη ταύτιση απόψεων! Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 δείχνει πως ξεκινά ένα διάστημα που θα έχει αρκετές υποχρεώσεις!

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στις 6/9 δείχνει πως αυτό το μήνα θα σε απασχολήσουν αρκετά ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και -σε περίπτωση που ζεις κάτω από την ίδια στέγη με το ταίρι σου- φαίνεται πώς είναι πολύ πιθανό να πέσει στο τραπέζι ακόμα και η ιδέα μιας μετακόμισης! Οι αλλαγές στο χώρο που ζεις μπορούν να ανανεώσουν μία σχέση που ήδη έχεις για αυτό τόλμησε τες αρκεί να τις έχεις μελετήσει προσεκτικά και να μην είναι αποτέλεσμα παρόρμησης. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 17/9 μιλά για νέες γνωριμίες για εσένα που είσαι ελεύθερος και δεν αποκλείεται να φέρει και ένα νέο έρωτα! Αυτό το μήνα θα παρατηρήσεις πώς θα συναντήσεις ανθρώπους με τους οποίους θα έρθεις κοντά καθώς θα έχετε αρκετά κοινά. Είναι πάρα πολύ πιθανό να προκύψει μία σχέση η οποία θα ξεκινήσει σε μία κοινωνική υποχρέωση ή μία συνάντηση με πρόσωπα του ευρύτερου σου περιβάλλοντος. Σε κάθε περίπτωση αυτός ο μήνας φαίνεται πως θα έχει ευκαιρίες για εσένα σε προσωπικό επίπεδο, αρκεί να είσαι προσεκτικός και να μην «καταχραστείς» την εύνοια που θα υπάρξει!

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά σου και τον επαγγελματικό τομέα σε γενικότερο πλαίσιο φαίνεται πως θα σε απασχολήσει περισσότερο κατά το δεύτερο μισό του μήνα, καθώς στις αρχές το μυαλό σου θα βρίσκεται είτε σε αναμνήσεις του καλοκαιριού είτε σε ζητήματα που σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού ξεκινάει στις 9/9 και σου λέει να είσαι πολύ προσεκτικός με τα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι και σχετίζονται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να υπάρξουν συζητήσεις και ενέργειες πίσω από την πλάτη σου, για αυτό καλό θα ήταν να κρατήσεις κλειστά τα χαρτιά σου ιδιαίτερα αν αφορούν επαγγελματικά σχέδια και κινήσεις που θέλεις να κάνεις. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 σηματοδοτεί μία νέα περίοδο κατά την οποία θα μπορέσεις να διευθετήσεις καλύτερα επαγγελματικές υποχρεώσεις και οτιδήποτε σχετίζεται με τι δουλειά. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 27/9 θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για «γόνιμες» συζητήσεις μεταξύ συνεργατών και δεν αποκλείεται να φέρει και μία νέα πρόταση συνεργασίας.

Μηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου 2020 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

myastro videosplay

Ταύρος 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-09-2020 00:00:00