Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Ταύρος
 
blank
Ταύρος
Ταύρος 21/4-20/5

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ταύρος

Μήνας   Ιούλιος 2022    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 54

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο το μήνα Ιούλιο 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Ταύρε μου ο Ιούλιος είναι ένας ιδιαίτερα ενεργητικός μήνας για εσένα, καθώς η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου από τις 5/7 δείχνει πως οι ημέρες θα έχουν μετακινήσεις, συναντήσεις, επαφές και πολλά πράγματα τα οποία θα χρειαστεί να «στριμώξεις» μέσα στο πρόγραμμά σου. Το καλό νέο της υπόθεσης είναι πως ο Άρης στο δικό σου ζώδιο θα σου χαρίσει ενέργεια -πολλές φορές θα είναι πλεονάζουσα- κάτι που θα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό απέναντι σε καταστάσεις και ζητήματα που σε απασχολούν. Στις 13/7 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερω θα φέρει γύρω σου πρόσωπα του στενού αλλά και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος και δείχνει πως εκείνες οι ημέρες θα είναι πάρα πολύ κοινωνικές για εσένα. Την ίδια στιγμή είναι πολύ πιθανόν να δείξει κάποιες είτε κοινωνικές είτε φιλικές είτε ακόμα και συγγενικές σχέσεις, οι οποίες χρειάζονται ειδική διαχείριση ώστε να συνεχίσουν να είναι λειτουργικές.

Στις 23/7 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και από τη νέα του θέση θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία αφορούν οικογενειακές υποχρεώσεις. Λίγες ημέρες μετά στις 28/7 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο Λέοντα φέρει μια νέα αρχή, η οποία μπορεί να φορά μια μετακόμιση, μια αγορά σπιτιού ή ακόμα και την απόφαση για μια συγκατοίκηση. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι για τον Ιούλιο είναι πως οι τελευταίες ημέρες του χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει ξαφνικά γεγονότα και ανατροπές, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Ο τομέας των διαπροσωπικών σου σχέσεων είναι εκείνος που θα επηρεαστεί άμεσα από αυτή τη σύνοδο, γι’ αυτό η επικοινωνία, οι συζητήσεις και οι επαφές είτε με το σύντροφό σου είτε με τους συνεργάτες είτε με άλλα αγαπημένα σου πρόσωπα χρειάζονται προσοχή.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτός ο μήνας θα δημιουργήσει αντικρουόμενα συναισθήματα και φαίνεται πως θα υπάρξουν εναλλαγές στη διάθεση σου, οι οποίες θα επηρεάσουν και τις επιλογές αλλά και τις κινήσεις στην προσωπική σου ζωή. Η Αφροδίτη μέχρι και τις 17/7 θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων ενισχύοντας την εσωστρέφεια, κάτι που θα μπορούσε να δημιουργήσει συναισθηματική ανασφάλεια και την αίσθηση πως δεν υπάρχει σταθερότητα. Αυτό είναι κάτι που θα αλλάξει άρδην από τις 18/7 καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου θα επαναφέρει την εξωστρέφεια και θα μειώσει τις αρνητικές σκέψεις που θα αφορούν είτε μία προσωπική σχέση είτε μία γνωριμία που σε διαφέρει να εξελιχθεί σε σχέση. Ο κοινωνικός σου περίγυρος και οι επαφές που θα έχεις με αγαπημένα σου πρόσωπα φαίνεται πως θα παίξουν το ρόλο τους σε μία γνωριμία που θα κάνεις μετά τις 18/7. Προς τις τελευταίες ημέρες του μήνα είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός με τις κινήσεις, τις αντιδράσεις αλλά και τις αποφάσεις σου μιας και η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου και θα φέρει εκρήξεις. Αν έχεις γνωρίσει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή αν βρίσκεσαι σε μία σχέση που θέλεις να εξελιχθεί, προσπάθησε να δείξεις αυτοσυγκράτηση ακόμα κι αν υπάρξουν κάποια γεγονότα τα οποία θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό, καθώς αυτά ίσως να πυροδοτήσουν αντιδράσεις που θα μπορούσαν να πλήξουν μία αισθηματική υπόθεση.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα θέματα που αφορούν τη δουλειά φαίνεται πως έχουν μπει είτε στον αυτόματο πιλότο είτε σε μία τάξη καθώς ο Ιούλιος δεν είναι ο μήνας που θα πυροδοτήσει σκέψεις, ανησυχίες και ανασφάλειες με αφορμή επαγγελματικά ζητήματα. Αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζώδιό σου τα πράγματα για εσένα μπορεί να είναι λίγο διαφορετικά, καθώς ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου εξακολουθεί να φέρνει κάποιες στιγμές πίεσης, δημιουργώντας κόπωση. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι η ενέργεια σου η οποία σε κάποιες στιγμές -αν αφεθεί χωρίς διαχείριση- είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει ένα τεταμένο κλίμα. Αν υπάρχουν ζητήματα τα οποία σε εκνευρίζουν προσπάθησε να τα διευθετήσεις μέσω του διαλόγου και μην ξεχνάς το σημαντικό ρόλο που παίζει η επικοινωνία στο να αποφευχθούν εντάσεις και συγκρούσεις. Ίσως να υπάρχουν στιγμές που θα νιώσεις πως βρίσκεσαι ένα βήμα πριν εκραγείς, όμως προσπάθησε να αποφύγεις αυτό το σενάριο μιας και δεν θα είναι καθόλου βοηθητικό στις επαγγελματικές εξελίξεις.

My Big Astro: Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2022, από την Αξιοθέα.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2022, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-07-2022 00:00:00