blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Ζώδια-χιούμορ
 
blank

Τα παραμύθια σε ζωδιακή έκδοση. Θα σου πω το δικό σου παραμύθι!

Τα παραμύθια σε ζωδιακή έκδοση. Θα σου πω το δικό σου παραμύθι!
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
 

Όταν ήσουν παιδί, αλλά και μετά που μεγάλωσες, δεν θα ήθελες μερικά από τα κλασικά παραμύθια που σου έλεγαν να έχουν διαφορετική εξέλιξη; Ίσως και το ζώδιό σου να έπαιζε κάποιο ρόλο στην εκδοχή που φανταζόσουν.
Σου παρουσιάζουμε λοιπόν εδώ, με χιούμορ, μερικά παραμύθια των ζωδίων σε υποθετικές διασκευές. Αφού προηγουμένως θυμηθούμε, με το τραγούδι των Μπλε «Μια φορά κι έναν καιρό», ότι τα ωραιότερα παραμύθια θα μας τα λέει πάντα ο έρωτας…


το παραμύθι έχει πια σβήσει...

Μουσική/Music: Γιώργος Παπαποστόλου
Στίχοι/Lyrics: Γιώργος Παρώδης
Εκτέλεση: Μπλε

Επτά οι νάνοι κι εγώ στον πάγκο / να παριστάνω τον σαλτιμπάγκο
Μαύρη Χιονάτη αλλού κοιτάζει / το παραμύθι έχει αλλάξει

Στρίβω πιο πέρα να βρω Αλίκη / άδεια η χώρα, το θαύμα λείπει
Τα γουρουνάκια γίναν γουρούνια / κι αντί για τρια είναι μιλούνια

Μια φορά κι έναν καιρό / ήμουν ελπίδα για τον κόσμο
τώρα μόνη κολυμπώ
Μια φορά κι έναν καιρό / τα παραμύθια μου αντέχαν
τώρα δεν αντέχω εγώ

Καλά που είσαι κι εσύ / να μ'αγαπάς πιο πολύ
και να μου λες δυο καινούργια παραμύθια
Καλά που είσαι κι εσύ / να μ'αγαπάς πιο πολύ
και που και που να μου κρύβεις την αλήθεια

Μια φορά κι έναν καιρό

Η Σταχτοπούτα φοράει escada / και για το πόδι δυο-τρια prada
Σκουφίτσα πέτα το κόκκινό σου / ο λύκος είναι μες στο μυαλό σου

Τα πήγα πίσω τα όνειρά μου / ήταν μεγάλα για την καρδιά μου
Κι αν ρίξεις κλότσο δεν θα γυρίσει / το παραμύθι έχει πια σβήσει

Ποτέ ξανά, ποτέ εδώ
Ποτέ γι'αυτούς που αντιπαθώ

ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

ΚΡΙΟΣ: Η Κοκκινοσκουφίτσα φορούσε τη γελοία κόκκινη μπέρτα με την κουκούλα, γιατί στην πραγματικότητα αυτό ήταν το κοστούμι της, όταν δούλευε part-time στο γειτονικό τσίρκο σαν «το κορίτσι-παλαιστής». Έτσι, δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να κάνει μαύρο στο ξύλο τον Κακό Λύκο, όταν αποπειράθηκε να τη φάει. Στη συνέχεια έδειρε και τον Κυνηγό που ήρθε τάχα να τη σώσει, γιατί άργησε και άφησε σε εκείνη όλη τη σιχαμερή δουλειά να ξεκοιλιάσει τον Λύκο, για να βγάλει έξω τη Γιαγιά της. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΤΑΥΡΟΣ: Όταν ο Τζακ ανέβηκε με τη μαγική Φασολιά στο σύννεφο όπου έμενε ο Κακός Γίγαντας, και το έσκασε κλέβοντας τη χήνα με τα χρυσά αυγά, δεν έκοψε τη Φασολιά για να γλιτώσει από την καταδίωξή του, όπως λέει το παραμύθι. Αντ’ αυτού έριξε στον Κακό Γίγαντα φαγουρόσκονη, και εκείνος προσπαθώντας να ξυστεί, γκρεμοτσακίστηκε. Ο Τζακ δεν θα έκοβε ποτέ ένα τέτοιο χρήσιμο δέντρο. Επίσης την ήθελε για να ξανανέβει, ώστε να κατεβάσει και τους υπόλοιπους θησαυρούς του Γίγαντα. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όταν ο Κακός Λύκος γκρέμισε με το δυνατό φύσημά του τα σπίτια των δύο από τα Τρία Γουρουνάκια, το τρίτο και πιο έξυπνο Γουρουνάκι του πρότεινε μια συμφωνία. Να του δώσουν ποσοστά για να φυσάει τις ανεμογεννήτριες στο αιολικό πάρκο που είχαν φτιάξει, όταν θα είχε άπνοια. Όμως δεν τα βρήκαν στη διαπραγμάτευση και ο Λύκος τελικά έπαθε αποφρακτική πνευμονοπάθεια από τα «φου-φου», προσπαθώντας να γκρεμίσει το τρίτο γουρουνόσπιτο. Έτσι έχασε και τον χοιρινό μεζέ, και τη δουλειά. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το κουτσό Μολυβένιο Στρατιωτάκι ερωτεύτηκε ανάμεσα στα άλλα παιχνίδια την Μπαλαρίνα, νομίζοντας αρχικά ότι είχε κι εκείνη ένα πόδι. Μετά από πολλές περιπέτειες, όχι μόνο δεν πέσανε στο τζάκι μόλις ξαναβρέθηκαν και έγιναν κάρβουνο, που λέει το παραμύθι (αν είναι δυνατόν!), αλλά έζησαν μαζί ευτυχισμένοι. Πήγαν σε ένα Κέντρο Αποκατάστασης και εκεί οι γιατροί μπόρεσαν να κατεβάσουν και το άλλο πόδι της Μπαλαρίνας, που είχε πάθει αγκύλωση. Το Μολυβένιο Στρατιωτάκι έβαλε προσθετικό μέλος και κέρδισε μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΛΕΩΝ: Το Άσχημο Παπί που το κορόιδευαν ενώ ήταν κύκνος, και μεγάλωσε δείχνοντας όλη την ομορφιά του, στην πραγματικότητα ήταν ένας τροπικός παπαγάλος. Εκτός από εντυπωσιακό πολύχρωμο φτέρωμα, είχε και την ικανότητα να μιλάει, κάνοντας τα ηλίθια παπιά που έλεγαν μόνο «κουακ κουακ» να παραδεχτούν την ανωτερότητά του και τον παρακαλέσουν να γίνει ηγέτης τους. Ο Παπαγάλος τους συγχώρεσε για την προηγούμενη συμπεριφορά τους και δέχτηκε. Καλύτερα πρώτος στις πάπιες παρά ένας από το κοπάδι στους παπαγάλους. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Χάνσελ και η Γκρέτελ, εγκαταλειμμένοι από την άστοργη μητέρα τους στο δάσος, βρήκαν καταφύγιο στο σπίτι μιας Μάγισσας, που ήταν φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από ζαχαρωτά, παντεσπάνια και λοιπά παρόμοια. Γρήγορα όμως διαπίστωσαν πως όλα αυτά παρασκευάζονταν από νοθευμένα υλικά και χωρίς να τηρείται καμία απολύτως προδιαγραφή υγιεινής. Την κατάγγειλαν στις υγειονομικές υπηρεσίες και μπήκε φυλακή. Τα παιδιά δημιούργησαν ένα πρότυπο εργοστάσιο ζαχαροπλαστικής, με γλυκά χαμηλών θερμίδων, από αγνά βιολογικά υλικά, καλά και για διαβητικούς. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΖΥΓΟΣ: Η Σταχτοπούτα έχασε το γοβάκι της στον χορό και ο Πρίγκιπας ξεκίνησε την αναζήτηση της ωραίας που το φορούσε. Όταν όμως έφτασε η ώρα να της το δοκιμάσει, έφριξε από το βρομερό πόδι με τη σκασμένη φτέρνα και χωρίς πεντικιούρ που αντίκρισε. Επίσης το παπούτσι της έπεφτε μεγάλο, διαφορετικά δεν θα της είχε φύγει τότε στον χορό. Ζοχαδιασμένος ο Πρίγκιπας παράτησε την αναζήτηση και παντρεύτηκε μια από τις περιποιημένες και καλλιεργημένες κοπέλες της αυλής του. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Μικρή Γοργόνα, διαπιστώνοντας ότι ο Πρίγκιπας, που για χάρη του είχε αποκτήσει ανθρώπινα πόδια μετά πόνου και βασάνων, επρόκειτο να παντρευτεί άλλη, δεν αποχώρησε ευγενικά, όπως την ήθελε ο Άντερσεν. Αντίθετα απήγαγε τον Πρίγκιπα στα βάθη του ωκεανού, όπου η Μάγισσα-Γοργόνα ξανάδωσε σε εκείνην την ψαρίσια ουρά της και αυτόν τον μεταμόρφωσε σε κουτσομούρα, έτσι ώστε να έχει και γελοίο όνομα και ηλίθια φάτσα. Και τον ξαμόλυσε στα πέλαγα, να κινδυνεύει καθημερινά να ψαρευτεί και να γίνει μεζεδάκι. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όταν ο Πρίγκιπας έφτασε με χίλιους κινδύνους στο παλάτι της Κομισμένης Βασιλοπούλας, όπου οι πάντες εκεί μέσα είχαν παγώσει ακριβώς στη στάση που βρίσκονταν πριν από 100 χρόνια, το θεώρησε σαν ένα εκπληκτικό μουσείο της ζωής όπως ήταν έναν αιώνα πριν. Η Κοιμισμένη Βασιλοπούλα του άρεσε, αλλά του έπεφτε μεγάλη, έτσι κι αλλιώς. Οπότε δεν πείραξε τίποτα, αλλά γύρισε και ειδοποίησε το Υπουργείο Πολιτισμού και την Αρχαιολογική Υπηρεσία για την πολιτιστική αξιοποίηση του χώρου. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μάγισσα που είχε φυλακίσει τη μακρομαλλούσσα Ραπουνζέλ σε έναν πανύψηλο πύργο, ανακάλυψε ότι η νεαρή έβλεπε έναν Πρίγκιπα, που του πετούσε τα μαλλιά της σαν ανεμόσκαλα για να σκαρφαλώσει. Αλλά αντί να την κουρέψει γουλί, όπως στο παραμύθι, άκουσε τη συμβουλή του Πρίγκιπα να έρθουν σε επαφή με μια εταιρία προϊόντων περιποίησης μαλλιών. Με μάνατζερ τον Πρίγκιπα, η Ραπουνζέλ έκλεισε ένα «χρυσό» συμβόλαιο για διαφημίσεις και ζήσαν όλοι πλουσιοπάροχα, μοιράζοντας τα ποσοστά. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όταν ο Πρίγκιπας αντίκρισε τη δηλητηριασμένη Χιονάτη τέζα και τους Επτά Νάνους να την κλαίνε, του γεννήθηκε μεγάλη περιέργεια για αυτό το είδος κοινοβίου που είχαν. Κατόπιν πήγε στην Κακιά Μητριά να της ζητήσει αντίδοτο, αλληλοερωτευτήκανε και η μητριά έπαψε να είναι κακιά, γιατί όλοι οι άνθρωποι κατά βάθος έχουν μια καλοσύνη. Στη συνέχεια ανάστησαν τη Χιονάτη, και ζήσανε και οι δέκα μαζί αγαπημένοι στο σπιτάκι του δάσους, όπου δημιούργησαν μια οικολογική και αυτόνομη ενεργειακά φάρμα. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΙΧΘΕΙΣ: Το Κοριτσάκι με τα Σπίρτα δεν καθόταν στο κρύο έξω από ένα πλουσιόσπιτο, ανάβοντας σπίρτα και βλέποντας οράματα, μέχρι που ξεπάγιασε εντελώς. Οι ένοικοι του σπιτιού την περιμάζεψαν και την έστειλαν για θεραπεία από την πυρομανία αλλά και από την εξάρτηση από ουσίες, διότι φυσικά δεν βλέπεις οράματα απλώς και μόνο ανάβοντας σπίρτα. Στο κέντρο απεξάρτησης, ο διευθυντής την αναγνώρισε σαν το χαμένο του παιδί. Την υιοθέτησε και τη σπούδασε ψυχιατρική, ώστε να κληρονομήσει την κλινική του. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-02-2012 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι