blank
 
blank

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΩΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΥΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟΥ ΙΟΥΛΗ!

 
ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΩΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΥΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟΥ ΙΟΥΛΗ!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή και όλη η ομάδα αστρολόγων του myastro.gr θα βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο ΣΗΜΕΡΑ στο 875 5000 606 για την προσωπική σου πρόβλεψη στην καλύτερη τιμή μόνο από 0,75/λεπτό!

Sponsored Links

 

Θερμό το Σαββατοκύριακο και γενικά το τρέχον 24ωρο. Με Πανσέληνο και ταυτόχρονα την τρίτη κατά σειρά έκλειψη μέσα στο φετινό καλοκαίρι, την Έκλειψη Σελήνης αύριο στον Αιγόκερω, ένα είναι σίγουρο, πως κάθε κατεργάρης θα μπει στο πάγκο του και κάθε πρόβλημα θα βρει μια λύση τις επόμενες μέρες. Ας μην ξεχνάμε το κλασικό ρητό «Κάθε τέλος σημαίνει ταυτόχρονα και μια νέα αρχή»

Και επειδή σε κάθε Πανσέληνο ερχόμαστε αντιμέτωποι με τα συναισθήματα μας, έτσι και μέσα στο επόμενο 24ωρο θα έρθουμε αντιμέτωποι με τέτοια πρωτόγνωρα συναισθήματα, ίσως ακόμα να μπούμε και σε κάποια διλήμματα και να χρειαστεί να κάνουμε κάποιες επιλογές.

 

Πως θα κάνεις όμως τις σωστές επιλογές μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα;

 

Για αυτό το λόγο σήμερα ειδικά ανοίγουμε την πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων της αγοράς το 875 5000 606 για να μιλήσεις προσωπικά και ζωντανά με τον Χρίστος Ντούβλης, την Ολυμπία Χριστοδουλή και όλη την ομάδα αστρολόγων του myastro.gr

Σκέψου τον κύκλο αυτής της Πανσελήνου, και προσπάθησε να δεις την ζωή σου μέσα από το πρίσμα των επιλογών που ανοίγονται μπροστά σου από αυτή την εβδομάδα. Μην ξεχνάς ότι ο κύκλος αυτής της σημαντικής έκλειψης συνδέεται και ενεργοποιεί γεγονότα που έχουν σχέση με την έκλειψη της 1ης Ιουλίου 2011.

 

Τι κινήσεις πρέπει να κάνεις αυτές τις μέρες;

 Τι αλλαγές να περιμένεις στα αισθηματικά σου;

Με ποιο πρόσωπο θα πας ένα βήμα παρακάτω στον έρωτα; 

 Μήπως οι όψεις σε ευνοούν για μια νέα γνωριμία; 

 Τι θετικό θα συμβεί σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο; 

 

Διάσημοι αστρολόγοι όπως ο Χρίστος Ντούβλης και αναλυτές τάρω κοντά σου, στη φθηνότερη τιμή με την καλύτερη ποιότητα προβλέψεων που δε θα βρεις πουθενά αλλού!

Το myastro.gr με χαρά κάνει τις καλύτερες προσφορές για να μαθαίνεις τα πάντα για τα ερωτικά σου και ότι σε απασχολεί!

Μη χάσεις την ευκαιρία να μάθεις τις καρμικές εξελίξεις των ημερών από τους Νο1 αστρολόγους και αναλυτές ταρώ της χώρας που είναι πάντα δίπλα σου με τις πιο αξιόπιστες αλλά και αλάνθαστες προβλέψεις τους!

 

 ▶ ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ

 ▶ ΕΔΩ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

 ▶ ΕΔΩ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ

 ▶ ΕΔΩ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΣΗΜΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΩΝ

 ▶ ΕΔΩ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ

 

Μίλησε με τον Χρίστο Ντούβλη, την Ολυμπία Χριστοδουλή, την Νάντια Ρήγα, την Έλσα Κάραλη, τον Γιάννη Πέτρου και όλους τους συνεργάτες του myastro.gr για την προσωπική σου πρόβλεψη αυτό το τόσο σημαντικό διάστημα!

 

Μόνο για σήμερα έως τις 23:30

Κάλεσε στο 875 5000 606

 

* Η προσφορά ισχύει μόνο για σήμερα Σάββατο 04/07/2020 ως τις 23:30.

* Κλήση 875 5000 606 κόστος με ΦΠΑ σταθερό 0,79€/λεπτό κινητά 0,75€/λεπτό, με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον τέλος κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-06-2020 23:55:00