Quantcast
blank
 
blank

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο. Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο. Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2021 ο Ήλιος από τις 06° 59’ του Ζυγού θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο που θα βρίσκεται στις 06° 59’ του Υδροχόου. Με την όψη αυτή θα κληθούμε να είμαστε δίκαιοι και να αντιμετωπίσουμε τις όποιες καταστάσεις της ζωής μας, όχι με γνώμονα την καλοπέρασή μας, ρίχνοντας το μπαλάκι των προβλημάτων δεξιά και αριστερά, αλλά με το να σηκώσουμε τα μανίκια και να πιάσουμε τη ζωή στην κυριολεξία από τα μαλλιά.

Sponsored Links

Αναλαμβάνοντας τις ευθύνες μας!

Θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να βλέπουμε τα πράγματα όχι όπως θα θέλαμε να είναι αλλά όπως πραγματικά είναι. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πάρουμε ώριμες αποφάσεις και να είμαστε σωστοί και αντικειμενικοί. Μόνο αν έχουμε θέληση και όρεξη για σκληρή δουλειά θα αποδείξουμε ότι είμαστε άξιοι, κάτι που θα φέρει κοντά μας πρόσωπα, τόσο επαγγελματικά, όσο και κοινωνικά, ισχυρά τα οποία, αναγνωρίζοντας την αξία μας, θα μας δώσουν ευκαιρίες για ανάπτυξη, καθώς θα μας ανοίξουν πόρτες. Το σημαντικότερο φυσικά είναι να μην είμαστε ευθυνόφοβοι, εξουσιομανείς και δειλοί αλλά τουναντίον να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, να είμαστε αξιόπιστοι και να υπερασπιζόμαστε το σωστό και το δίκαιο.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 6 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους καθώς και του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα σας απασχολήσει περισσότερο η κοινωνική σας ζωή ή η θέση σας σε κοινωνικές ομάδες. Σε κάθε περίπτωση, η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να βρείτε συμμάχους στις επιδιώξεις σας ανάμεσα σε άτομα ισχυρά με τα οποία η σχέση σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα σχέδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Καριέρα σας θα δεχθεί ενέσεις ισχυροποίησης καθώς θα αναλάβετε κάποια καινούργια καθήκοντα ή ακόμα καλύτερα θα αλλάξετε εντελώς αντικείμενο πηγαίνοντας σε κάτι που είναι κλάσεις ανώτερο από αυτό που ήσασταν. Μπορεί να μην έχετε πολύ χρόνο όμως θα ανταμειφθείτε για αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη αυτή είναι άκρως βοηθητική για εσάς κυρίως σε ότι έχει να κάνει με καινούργια επαγγελματικά σας σχέδια ή με την ανανέωση κάποιων παλαιών τα οποία επιστρέφουν σε εσάς με καινούργια ατζέντα. Σε κάθε περίπτωση έχετε μπει σε πορεία πτήσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικογενειακά θέματα που τυχόν υπήρξαν κυρίως αν αυτά αφορούσαν οικονομικές εκκρεμότητες τώρα βρίσκουν την λύση τους καθώς η όψη αυτή σας βοηθάει έτσι ώστε να κάνετε καλύτερες συμφωνίες αποπληρωμής δανείων και λοιπών υποχρεώσεων, τόσο σε τράπεζες όσο και σε δημόσιους οργανισμούς.

ΛΕΩΝ

Άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον θα πιστέψουν σε εσάς και θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά, κάτι που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας οδηγήσει στο να πάρετε σημαντικές και σωστές αποφάσεις, τόσο για εσάς όσο και για την καριέρα σας. Η σοβαρότητα και η αξιοπιστία σας θα εκτιμηθούν δεόντως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα ανακαλύψετε τρόπους καλύτερης οργάνωσης της εργασίας σας με αποτέλεσμα καλύτερα και ποιοτικότερα αποτελέσματα, κάτι που θα εκτιμηθεί και από τους ανωτέρους σας. Επίσης, θα ασχοληθείτε και με την εμφάνισή σας κάνοντας μια αλλαγή η οποία θα σας ανανεώσει …μέσα και έξω!!

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Με την όψη αυτή χορηγό, οι ελεύθεροι του ζωδίου θα κάνουν μια νέα γνωριμία με άτομο πολλά υποσχόμενο και όσοι είστε σε κάποια σχέση θα πάρετε την απόφαση να την πάτε στο επόμενο στάδιο. Γενικά μιλώντας πάντως, όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου θα δικαιωθείτε για τις όποιες προσπάθειες έχετε, ως ώρας, κάνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένειά σας αλλά και με την κατοικία σας. Οι καταστάσεις θα είναι τέτοιες που θα σας βοηθήσουν να πάρετε κάποιες πολύ σημαντικές αποφάσεις που θα αφορούν την διαχείριση της ακίνητης περιουσίας σας ή κάτι που από κοινού έχετε με συγγενή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το γεγονός του ότι έχετε κερδίσει, και μάλιστα με το σπαθί σας, την εκτίμηση και τον σεβασμό ατόμων, όχι μόνο από το στενό φιλικό, αλλά και από το ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον, θα σας χαρίσει μέγιστη ικανοποίηση. Η αξιοπιστία σας και η ωριμότητά σας θα ανταμειφθούν από τα κατάλληλα άτομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η προνοητικότητά σας, η υπευθυνότητά σας αλλά και γενικά η σοβαρότητα που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις, όπως και γενικά οι κόποι σας, επιτέλους ανταμείβονται, είτε οικονομικά, είτε ηθικά, είτε και τα δυο. Επίσης, κάποιοι από εσάς θα λάβετε κάποια χρήματα που αναμένατε ακόμα και από το δημόσιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα με την προϋπόθεση να δουλέψετε με σοβαρότητα και φυσικά υπευθυνότητα και να αντιμετωπίσετε νέες προκλήσεις με την πρέπουσα ωριμότητα. Η ανώτερη μόρφωση θα σας τραβήξει και θα αποφασίσετε να πάρετε κάποιο πτυχίο ή πιστοποίηση.

ΙΧΘΥΣ

Έχει έρθει η ώρα να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις προετοιμασίας με την έννοια των επαφών με άτομα που θα σας βοηθήσουν να ξεκολλήσετε ενεργειακά και να προχωρήσετε την ζωή σας. Αφήστε τον φόβο σας στην άκρη και βρείτε το κατάλληλο επίπεδο ρίσκου που θα σας βγάλει από την αφάνεια στην επιφάνεια.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-09-2021 02:59:00