blank
 
blank

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Στις 24 Οκτωβρίου 2023 ο Ήλιος από τις 00° 37' του Σκορπιού θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα μας χαρίσει εσωτερική πειθαρχία. Ενσυνείδητα, λοιπόν, θα αποφασίσουμε να υπακούσουμε σε συγκεκριμένους κανόνες και αξίες και να βάλουμε στόχους τους οποίους θα πετύχουμε βάσει σωστής στρατηγικής και σκληρής δουλειάς.

Sponsored Links

Αυτοέλεγχος και υπευθυνότητα

Θα σεβαστούμε, τόσο τον εαυτό μας, όσο και τους γύρω μας και θα έχουμε ώριμη και προσγειωμένη στην πραγματικότητα και στο εδώ και τώρα, συμπεριφορά και δεν θα ονειροβατούμε. Τουναντίον, θα είμαστε ρεαλιστές και πρακτικοί. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν θα βλέπουμε και τη θετική πλευρά των πραγμάτων ή δεν θα κάνουμε όνειρα, απλά θα έχουμε μια συγκρατημένη αισιοδοξία.

Η υπομονή, η επιμονή και, φυσικά, η υπευθυνότητα που θα δείξουμε, θα μας φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι σχέσεις με τους ανώτερους από εμάς στην επαγγελματική ιεραρχία και τους κατέχοντες εξουσία θα είναι πρακτικές και ωφέλιμες ενώ θα υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και, φυσικά, κατανόηση.

Επίσης, πολύτιμες θα είναι και οι συμβουλές και η καθοδήγηση που θα λάβουμε από τους πρεσβύτερους της οικογένειάς μας. Ειδικά σε ό,τι αφορά την επαγγελματική μας ζωή, αρκετοί από εμάς θα αναλάβουμε περισσότερη δουλειά ή ευθύνες ακόμα και εξαιτίας μιας προαγωγής ή αναβάθμισης, ενώ άλλοι, θα κερδίσουμε αναγνώριση. Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα νιώσουμε ικανοποίηση και, ταυτόχρονα, θα ανανεωθεί μέσα μας η επιθυμία να δουλέψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αισθηματικά, ευνοούνται οι μακροχρόνιες σχέσεις, οι σχέσεις με ηλικιακή διαφορά ενώ ορισμένοι από εμάς θα αποφασίσουμε να προχωρήσουμε στο επόμενο επίσημο βήμα με το ταίρι μας.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού και του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Διδύμους, Λέοντες, Παρθένους, Σκορπιούς, Τοξότες, Υδροχόους και Ιχθύες γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικές με την οικονομική σας ασφάλεια και το επαγγελματικό σας μέλλον. Ορισμένοι θα κάνετε μια εμπορική συμφωνία "κάτω από το τραπέζι".

ΤΑΥΡΟΣ

Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά τις φιλικές σχέσεις σας, την κοινωνική σας ζωή και τις σχέσεις με ομάδες και συλλόγους. Θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες που θα εξελιχθούν σε συμμαχίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί οι υποχρεώσεις σας να είναι πολλές και το πρόγραμμά σας ιδιαίτερα φορτωμένο ακόμα και με επιπλέον καθήκοντα, ωστόσο θα έχετε απολαβές που θα σας αποζημιώσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα στρέψετε το βλέμμα σας στο μέλλον και θα βάλετε σε πορεία υλοποίησης κάποια φιλόδοξα σχέδιά σας. Θετικές εξελίξεις θα έχετε αναφορικά με υπογραφές και επαφές με το εξωτερικό.

ΛΕΩΝ

Η αναβάθμιση των εσόδων σας θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Εύνοια έχετε αν εργάζεστε από το σπίτι.

Άποφάσεις

Άποφάσεις2

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα κάνετε σημαντικές επαφές και συζητήσεις σε σχέση με ένα επαγγελματικό σας πλάνο. Επίσης, εύνοια θα έχετε σε θέματα σχετικά με σπουδές και μετακινήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Θα βρείτε έξυπνες λύσεις που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε με αποτελεσματικό τρόπο την οικονομική σας πραγματικότητα. Ορισμένοι θα κάνετε μια αλλαγή στην εμφάνισή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα νιώσετε ανανεωμένοι και έτοιμοι για να προχωρήσετε σε βασικές αλλαγές σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Κάποιοι από εσάς θα προχωρήσετε στο επόμενο επίσημο στάδιο τη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας απασχολήσει η ακίνητη περιουσία σας καθώς και τα έσοδά σας. Επίσης, γεγονότα που θα συμβούν θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε ανασφάλειες και φοβίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα θελήσετε να βγείτε από το καβούκι σας και να ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο μέσα από τον οποίο θα κάνετε και γνωριμίες με άτομα σοβαρά και αξιόπιστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικά, η επιμονή και η υπομονή που έχετε δείξει θα ανταμειφθεί και θα επιβραβευτείτε για τις προσπάθειές σας, τόσο σε υλικό, όσο και σε ηθικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΕΣ

Μελετήστε με την πρέπουσα σοβαρότητα τα επόμενα επαγγελματικά βήματά σας και εργαστείτε πάνω στην υλοποίηση ενός σχεδίου σας. Αισθηματικά, θα αναζητήσετε κάτι σταθερό και σίγουρο.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-10-2023 19:32:13