blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Κριός
 
blank
Κριός
Κριός 21/3-20/4

Μηνιαίες Προβλέψεις - Κριός

Μήνας   Φεβρουάριος 2018    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 117

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό το μήνα Φεβρουάριο  2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Κριέ, τον μήνα αυτό η είσοδος του Άρη στον Τοξότη θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου. Θα έχεις την τάση να είσαι λίγο πιο ορμητικός, με αποτέλεσμα να είσαι επιρρεπής σε γκάφες και ατυχήματα. Με λίγη προσοχή δεν θα έχεις πρόβλημα. Την ίδια στιγμή όμως, ενισχύεται η πνευματική σου πλευρά και θα τα πας πολύ καλά στον τομέα των σπουδών και της εκπαίδευσης. Αν ο τομέας της εργασίας σου σχετίζεται με την εκπαίδευση αξίζει να αφιερώσεις λίγο χρόνο παραπάνω. Με την Αφροδίτη στους Ιχθείς από τις 11 και μετά, είναι μια καλή περίοδος για να ακολουθήσεις πιο υγιεινούς τρόπους διαβίωσης και να ξαναφέρεις την ισορροπία και την αρμονία στη ζωή σου. Επιβράβευσε τον εαυτό σου για τους κόπους σου μέσα από στιγμές χαλάρωσης, είτε μόνος είτε με παρέα. Με την Έκλειψη Ηλίου στις 15 η κατάσταση θα είναι πολύ πιο διασκεδαστική για εσένα και θα αναζητήσεις τρόπους να περάσεις καλά με κόσμο.

 

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Από σήμερα μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει την ευκαιρία να ανανεώσεις την κατάσταση που επικρατεί. Ειδικά αν είσαι μόνος/η, είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις κάποιο πρόσωπο που θα εκπληρώσει τις προσδοκίες σου σε αυτό τον τομέα. Αν πάλι είσαι μόνος, θα πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον άνθρωπό σου, γιατί μέσα σου γίνεται όλο και πιο έντονη η ανάγκη για ανεξαρτησία. Οι περιορισμοί που δημιουργούνται σε κάνουν να δυσανασχετείς και να αντιδράς σπασμωδικά κάποιες φορές. Μετά τις 11 του μήνα που η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί μια κρυφή σχέση ή να νιώσεις συναισθήματα για κάποιο άλλο άτομο πέρα από τον μόνιμο δεσμό σου. Προσοχή στα διπλά παιχνίδια. Προτίμησε τις ξεκάθαρες καταστάσεις ακόμη και αν πονάνε κάποιες φορές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Με τον Άρη στον Τοξότη  το πλανητικό σκηνικό σε σπρώχνει να διεκδικήσεις το καλύτερο για εσένα στην εργασία σου. Υπερασπίζεσαι με πάθος ό,τι έχεις κατακτήσει, καθώς ξέρεις ότι δεν σου έχει χαριστεί τίποτα. Οι υποχωρήσεις, όμως, σε κάποια ζητήματα κρίνονται απαραίτητες για να κινηθείς με ευελιξία και να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς, απαραίτητους για την εξέλιξή σου. Η καριέρα σου επηρεάζεται θετικά με τον Ουρανό να βρίσκεται στο ζώδιό σου, καθώς η εφευρετικότητα που σε χαρακτηρίζει θα σου δώσει ιδέες και τρόπους ιδανικούς για να λύσεις προβλήματα για δυνατούς λύτες! Όπως αντιλαμβάνεσαι η εκτίμηση των ανωτέρων θα αυξηθεί και θα σου δώσει το δικαίωμα να απαιτήσεις ακόμη περισσότερα προς όφελός σου. Στα οικονομικά πάρε τα μέτρα σου και προσπάθησε να περιορίσεις την ανυπομονησία. Μην αναβάλλεις πληρωμές, ειδικά στις αρχές του μήνα, αλλά προσπάθησε να μην φανείς εκτεθειμένος στο υπόλοιπό του.

Μηνιαίες Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-01-2018 12:49:00
loading...
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι