blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Κριός
 
blank
Κριός
Κριός 21/3-20/4

Μηνιαίες Προβλέψεις - Κριός

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 118

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό το μήνα Νοέμβριο 2019 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Ο μήνας ξεκινά με ευχάριστη διάθεση για εσένα καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη (1/11) ευνοεί τις κοινωνικές συναναστροφές, τη διασκέδαση τη χαρά και το φλερτ! Στις 12/11 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος -ιδιαίτερα οικονομικής φύσεως- δηλώνοντας πως τώρα είναι η ώρα να τα διαχειριστείς με τον σωστό τρόπο προκειμένου να μην γίνουν πιεστικά αργότερα. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως οι συγκυρίες δεν είναι κατάλληλες για νέα ανοίγματα σε οικονομικό επίπεδο και κάθε κίνησή σου σε αυτό τον τομέα θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική. Στις 19/11 ο Άρης περνά στο ζώδιο που κυβερνά παραδοσιακά τον Σκορπιό και αυτό είναι ένα ευχάριστο νέο για εσένα καθώς θα νιώσεις ξανά τα αποθέματα της ενέργειάς σου να ανεβαίνουν, αρκεί να προσέξεις πως θα το διαχειριστείς αυτό! Στις 20/11 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία βελτιώνοντας κατά πολύ την επικοινωνία με τους γύρω σου. Στις 22/11 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη δείχνει ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για να κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή για να συγκεντρώσεις πληροφορίες προκειμένου να ξεκινήσεις κάτι νέο που σχετίζεται με εκπαιδευτικά ζητήματα. Ο μήνας κλείνει με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη στις 26/11 ανοίγοντας νέες προοπτικές συνεργασίας με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω στρέφοντας το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά ζητήματα.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Κριό.

 

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Κριό.

 

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη την πρώτη ημέρα του μήνα δείχνει πώς τα ζητήματα που σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή θα έχουν ευκαιρίες να βελτιωθούν είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση είτε είσαι ελεύθερος. Ένα ταξίδι μπορεί να γίνει αφορμή για να γνωρίσεις ένα νέο έρωτα με το οποίο θα σε συνδέσουν κοινά ενδιαφέροντα αλλά και κοινές αντιλήψεις. Έως και τις 20/11 όπου ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού είναι πιθανόν να κάνουν συχνά πυκνά την εμφάνισή τους πρόσωπα από το παρελθόν και εσύ καλείσαι να το διαχειριστείς με πολλή προσοχή, ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Σε γενικότερο πλαίσιο αυτός ο μήνας θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή, αρκεί να αποφύγεις «παγίδες» του παρελθόντος.

Μήπως σε απατά; Μάθε μέσα από το ζώδιό του ΕΔΩ!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Μία νέα επαγγελματική πρόταση είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο για αυτό το μήνα και δεν αποκλείεται να έρθει μέσω ενός ανθρώπου που ζει και εργάζεται στο εξωτερικό. Αν εσύ θέλεις να δοκιμάσεις να ανοίξεις τα φτερά σου εκεί, ίσως παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα-κλειδιά που θα σε βοηθήσουν σε αυτό που έχεις βάλει στόχο. Δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία έως και τις 20/11 και αυτό δεν θα ευνοήσει νέα ξεκινήματα προς το παρόν. Από τις 19/11 που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού θα έχεις την ευκαιρία να βγεις δυναμικά μπροστά σε οτιδήποτε αφορά επαγγελματικά ζητήματα και να κερδίσεις το στοίχημα.

Μηνιαίες Προβλέψεις Νοεμβρίου 2019, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

Ζώδια 2019: Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λίνα Χαμπιλίδου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-10-2019 14:10:52