Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Κριός
 
blank
Κριός
Κριός 21/3-20/4

Μηνιαίες Προβλέψεις - Κριός

Μήνας   Απρίλιος 2021    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 119

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό το μήνα Απρίλιο 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Κριέ μου ο Απρίλιος ξεκινά σε αστρολογικό επίπεδο στις 4/4 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σου. Ο Ερμής από τη νέα του θέση θα βοηθήσει να επανέλθει η επικοινωνιακή σου διάθεση, που φαίνεται πως ήταν αρκετά υποτονική τον προηγούμενο καιρό. Βέβαια μαζί με αυτή θα υπάρξει και έντονη παρόρμηση την οποία θα πρέπει να κατευνάσεις προκειμένου να μη σε οδηγήσει σε κάποια παρεξήγηση. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 12/4 θα βοηθήσει πολύ ζητήματα που σχετίζονται με πρόσωπα του στενού και φιλικού σου περιβάλλοντος, καθώς και οτιδήποτε αφορά συλλόγους στους οποίους έχεις ενεργό ρόλο. Βέβαια θα πρέπει να προσέξεις κάποια θέματα επαγγελματικής φύσεως, τα οποία ίσως είναι περισσότερο απαιτητικά από ότι φαίνονται. 

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στη 19/4 και η είσοδος του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο μία ημέρα μετά στις 20/4, εγκαινιάζουν ένα νέο διάστημα κατά το οποίο τα οικονομικά θέματα θα βρίσκονται σε προτεραιότητα. Τότε θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διαπραγματευτείς προς όφελός σου μία οικονομική υπόθεση και να δημιουργήσεις μία σταθερή βάση στο ταμείο σου. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό του Καρκίνου στις 23/4 δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση, η οποία αρκετές φορές θα αποτελεί την αιτία του εκνευρισμού που θα νιώθεις. Απόφυγε εντάσεις στο σπίτι καθώς με την παρουσία του Άρη σε αυτό το ζώδιο είναι πιθανές. Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4, η οποία σε προτρέπει να διαφυλάξεις τα οικονομικά σου κεκτημένα και να αποφύγεις τις κινήσεις που ενέχουν ρίσκο. Δεν αποκλείεται να προκύψει και μία ευκαιρία ή κάποιο έξτρα έσοδο ξαφνικά.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Κριό.

 

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Κριό.

 

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτό το μήνα θα υπάρξουν ευκαιρίες να ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα τα οποία ήταν λίγο «μπερδεμένα», λίγο θολά και αβάσιμα το προηγούμενο διάστημα, ιδιαίτερα για εσένα που ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου σου. Ο Ερμής ο οποίος θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από τις 4/4 θα είναι πολύ βοηθητικός στο παραπάνω σενάριο καθώς ενισχύει και την αυτοπεποίθηση αλλά και τις επικοινωνιακές σου ικανότητες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/4 θα σε οδηγήσει σε κάποιον που σου δίνει το αίσθημα της ασφάλειας και της σταθερότητας, καθώς αυτό θα είναι το επιθυμητό για εσένα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτός ο μήνας φαίνεται πως θα κυλήσει όμορφα για εσένα και το σύντροφό σου, αν εξαιρέσεις κάποιες στιγμές έντασης που μπορεί να προκύψουν μετά τα μέσα του μήνα. Από τις 23/4 και μετά με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου, θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που εκφράζεις τα συναισθήματά σου, καθώς αυτά πολλές φορές μπορεί να γίνουν η αιτία εντάσεων. Ιδιαίτερα αν μένεις με το σύντροφό σου κάτω από την ίδια στέγη θα πρέπει να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν το σπίτι, ώστε να μην τα αφήσεις να εγείρουν αντιπαραθέσεις μεταξύ σας.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Το πρώτο μισό του Απριλίου ενδεχομένως να φέρει έναν αέρα ανανέωσης και σε επαγγελματικά θέματα καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 12/4, δείχνει πως «κάτι» ετοιμάζεται. Οι δουλειές που σχετίζονται με μία ομάδα ανθρώπων καθώς και η εργασία σε μία ομάδα ανθρώπων ενισχύει την καλή σου διάθεση και δημιουργεί ένα κλίμα αισιοδοξίας σε γενικότερο πλαίσιο. Από τις 15/4 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου δεν αποκλείεται να υπάρξει και μία επαγγελματική πρόταση η οποία θα αλλάξει και το οικονομικό σου στάτους. Προς το τέλος του μήνα καλό θα είναι να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις όπως επίσης και τις κινήσεις λόγω εκνευρισμού, καθώς αυτές θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε επαγγελματικές εξελίξεις.

Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου 2021 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-04-2021 00:00:00