blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Κριός
 
blank
 
Κριός
Κριός 21/3-20/4

Μηνιαίες Προβλέψεις - Κριός

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό το μήνα Ιούνιο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Στις αρχές του μήνα, αγαπητέ Κριέ, θα συμπεριφέρεσαι λίγο εγωιστικά με αποτέλεσμα να απογοητεύεις τους γύρω σου. Παράλληλα τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν καθώς φαίνεται να είναι πρώτα στην λίστα των προτεραιοτήτων σου. Απόφυγε να έρθεις σε σύγκρουση με αγαπημένα σου πρόσωπα μιας και κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό να βάλει σε κίνδυνο τη σχέση σου με αυτά. Τα προβλήματα που ίσως προκύψουν χρειάζονται καθαρή σκέψη και αυτοέλεγχο από την πλευρά σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να τα λύσεις έχοντας τις λιγότερες συνέπειες. Ωστόσο, μιας ζωτικής σημασίας αλλαγή αναμένεται στα μέσα του μήνα. Ξένες πηγές αναμένονται να αυξήσουν τα έσοδά σου, ενώ το κοινωνικό σου πρόσωπο σε βοηθάει να εξελιχθείς. Αν σχεδιάζεις ταξίδια για επαγγελματικές συναντήσεις στο εξωτερικό, είναι στιγμή να τα υλοποιήσεις καθώς φαίνεται ότι θα σου αποφέρουν πολλά οφέλη. Κάνε την πιο αξιόπιστη επιλογή για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε τους διάσημους αστρολόγους του Myastro.gr στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ευχάριστες στιγμές σε περιμένουν αυτό το μήνα στα αισθηματικά σου φίλε Κριέ. Θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου. Ωστόσο, μην ξεχνάς να είσαι προσεχτικός με κάποιες διαφωνίες που θα προκύψουν μεταξύ σας και έχουν προσωρινό χαρακτήρα. Μέσα σε αυτόν τον μήνα θα νιώσεις την αγάπη και τον έρωτα σε υπέρτατο βαθμό τόσο που θα νιώθεις να σε γεμίζουν και να σου φτιάχνουν τη διάθεση. Αν πάλι έχεις επιλέξει πιο μοναχικό δρόμο ξανασκέψου το, καθώς τώρα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και να περάσεις καλά. Αν αποφασίσεις να δεσμευτείς οι σχέσεις που θα κάνεις αναμένονται συναρπαστικές. Αν ακόμη έχεις αισθήματα για κάποιο πρόσωπο που τα κρατάς μυστικά, η κατάλληλη στιγμή να τα αποκαλύψεις θα είναι το τέλος του μήνα καθώς οι συνθήκες είναι ευνοϊκότερες από ποτέ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν και κάποια μακροπρόθεσμα σχέδιά σου μένουν σε εκκρεμότητα και χαρακτηρίζονται από αμφιβολία, η δουλειά σου δείχνει να σε ικανοποιεί. Ίσως κάποιες εργασιακές συναναστροφές και κοινά σχέδια με συναδέλφους να σου ασκήσουν πίεση. Δείξε επιφυλακτικότητα και δεύτερη σκέψη στις επικοινωνίες που έχεις με τους ανωτέρους σου καθώς κάποιες υποψίες που έχουν για τη δουλειά σου θα τους δημιουργήσουν ανασφάλειες για την αποτελεσματικότητά σου. Καλό είναι να φανείς διπλωματικός σε κόντρες και εμπόδια που θα δημιουργηθούν, δείχνοντας υποχωρητική στάση, μέχρι να περάσει το αρνητικό κλίμα αυτών των ημερών. Στα οικονομικά σου θα υπάρχουν κέρδη και οικονομική πρόοδος. Ίσως νιώσεις αγχωμένος εξαιτίας κάποιων δανείων αλλά θα είναι παροδικό και θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Η εισροή χρημάτων στο ταμείο σου είναι καλή και σου δίνει την άνεση να ξοδέψεις για να καλύψεις τις ανάγκες σου, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις ικανοποίηση και χαρά. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις.

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 110
loading...
MyAstro WebTv

 
 
blank
 
 
blank
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι