Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Κριός
 
blank
Κριός
Κριός 21/3-20/4

Μηνιαίες Προβλέψεις - Κριός

Μήνας   Νοέμβριος 2020    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 119

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό το μήνα Νοέμβριο 2020 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Κριέ μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας ο οποίος φαίνεται πολύ πιο «ειρηνικός» από τον Οκτώβριο, καθώς οι αστρολογικές αλλαγές προμηνύουν εξελίξεις και ευχάριστα γεγονότα. Στις 4/11 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού δίνοντας τέλος σε μία μεγάλη περίοδο παρανοήσεων και παρεξηγήσεων με τους συνεργάτες σου και με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Στις 11/11 κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού, δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα αξίζει να επικεντρωθείς στην οικονομική διαχείριση καθώς σε αυτό τον τομέα φαίνεται πως θα βγεις κερδισμένος. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 δείχνει τον επαγγελματικό τομέα και μπορεί να φέρει ευκαιρίες για επαγγελματική και κοινωνική αναγνώριση.

Ένα πολύ καλό νέο για αυτό το μήνα που σε αφορά άμεσα είναι πως τις 1511 θα επιστρέψει και ο Άρης σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, δίνοντας τέλος σε καθυστερήσεις και εμπόδια που μπορεί να προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα. Στις 22/11 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη αλλάζοντας το σκηνικό, δημιουργώντας εξωστρέφεια και διάθεση για να επικοινωνήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα και να επενδύσεις χρόνο στην εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας ή ακόμα και να ξεκινήσεις σεμινάρια/πιστοποιήσεις που θα βοηθήσουν πολύ τη δουλειά σου. Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη «δείχνοντας» πως ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση, τις μετακινήσεις, τα σχέδιά σου για το μέλλον καθώς και κάποια ζητήματα προσώπων που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον, θα έρθουν στο προσκήνιο.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Κριό.

 

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Κριό.

 

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Με την επιστροφή του Ερμή αλλά και του Άρη σε ορθή πορεία στις 4 και 15/11 αντίστοιχα φαίνεται πως αυτός ο μήνας δεν θα έχει τόσα εμπόδια είτε σε επικοινωνιακό επίπεδο είτε εμπόδια στη δράση σου, όπως είχε ο προηγούμενος. Έτσι λοιπόν τώρα θα είναι πιο εύκολο είτε να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει, να καλύψεις το επικοινωνιακό χάσμα που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα είτε να κερδίσεις ένα νέο πρόσωπο. Αν είσαι ελεύθερος το πρώτο μισό του μήνα μπορεί να έχει κάποιες δυσκολίες, όμως υπόσχεται και νέες γνωριμίες. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 21/11 φαίνεται πως σε περιμένουν ημέρες και νύχτες πάθους είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Στη δεύτερη περίπτωση αυτές οι ημέρες θα κάνουν πολύ καλό σε εσένα και το ταίρι σου και θα ανάψουν ξανά τη φλόγα του έρωτα σας. Στο τέλος του μήνα με την έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί, φαίνεται πως είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο μέσω των ανθρώπων του ευρύτερου σου περιβάλλοντος και αυτή η γνωριμία δείχνει πως θα είναι καρμική.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι πρώτες ημέρες αυτού του μήνα στη δουλειά μπορεί να έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καθώς φαίνεται πως ίσως δεν υπάρχει η επικοινωνία που θα ήθελες. Αναβολές, καθυστερήσεις και παρανοήσεις σε επαγγελματικές συζητήσεις είναι ένα πιθανό σενάριο όμως δεν θα κρατήσει για πολλές ημέρες, καθώς στις 4/11 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού. Έτσι λοιπόν θα είναι πιο εύκολο για εσένα να διευθετήσεις κάποια ζητήματα στα οποία υπήρξαν εμπόδια το προηγούμενο διάστημα και να κλείσεις εδώ και τώρα εκκρεμότητες της δουλειάς. Με την ορθή πορεία του Άρη στο ζώδιό σου από τις 15/11 θα έρθουν καλύτερες ημέρες για τα επαγγελματικά ζητήματα καθώς και η δράση σου θα είναι πιο στοχευμένη και θα φέρνει το αποτέλεσμα που θέλεις. Από τις 22/11 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη άδραξε την ευκαιρία και επένδυσε χρόνο σε εκπαιδευτικά ζητήματα, πιστοποιήσεις και σεμινάρια οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν πολύ τη δουλειά σου.

Μηνιαίες Προβλέψεις Νοεμβρίου 2020 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

myastro videosplay

Κριός 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-11-2020 00:00:00