blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Κριός
 
blank
Κριός
Κριός 21/3-20/4

Μηνιαίες Προβλέψεις - Κριός

Μήνας   Μάϊος 2018    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 118

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό το μήνα Μάιο 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Κριέ, οι προβλέψεις μιλούν για έναν εξαίσιο μήνα με εξαιρετική πρόοδο σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Οι επαγγελματικοί σου στόχοι, καθώς επίσης και οι προσωπικές επιθυμίες θα είναι τόσο σημαντικά για εσένα, όσο και οι οικογενειακοί δεσμοί ή οι συναισθηματικές πτυχές της ζωής σου. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου μέχρι και τις 13 του μήνα θα μπορέσεις να έχεις την κυριαρχία και την ελευθερία να κάνεις αυτό που θέλεις, στρέφοντας τα πράγματα προς την κατεύθυνση που θα σε ικανοποιήσει. Με τον κυβερνήτη σου Άρη στον Αιγόκερω μέχρι τις 15 οι επιλογές και η δράση σου χαρακτηρίζονται από σοφία και γνώση. Λαμβάνεις υπόψη τα λάθη του παρελθόντος και έχοντας μάθει το μάθημά σου αξιολογείς καλύτερα τις καταστάσεις. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15 στρέφει τη ματιά σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε ωθεί να αφιερώσεις ποιοτικό χρόνο σε αυτές. Πλησίασε περισσότερο τα μέλη της οικογένειάς σου με στόχο να ανακτήσεις την αρμονία στην σχέση σου με αυτά.

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο από τις 19 και μετά με αποτέλεσμα η προσωπική σου ζωή να χαρακτηρίζεται από τρυφερότητα, στοργή και ζεστό συναίσθημα. Η σκληρότητα που θέλεις να δείχνεις υποχωρεί και τη θέση της παίρνει ένα πρόσωπο πιο γλυκό και τρυφερό. Είναι κατάλληλη εποχή να δείξεις την αγάπη στου στο ταίρι σου και να θυμηθείς και πάλι όσας σας ένωσαν εξ αρχής. Η συμπεριφορά θα είναι πολύ πιο καλή και το κλίμα ευχάριστο. Οι συγκρούσεις και η επιθετικότητα δεν θα έχουν θέση στην σχέση σου τις ημέρες αυτές, οπότε η βελτίωση θα είναι αισθητή και με το παραπάνω. Μπορείς να διασκεδάσεις με το άλλο σου μισό και να αντισταθμίσεις το άγχος της καθημερινότητας με ευχάριστες στιγμές προσωπική ευτυχίας. Εσύ που ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου, μπορείς να προσελκύσεις το μελλοντικό σου σύντροφο δείχνοντας στοργή και προστατευτικότητα.

Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr!
Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η επαγγελματική σου ζωή θα είναι πολύ δραστήρια και ευχάριστη, ενώ η οικονομική σου κατάσταση θα είναι εξαιρετική καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, σου δίνει τη δυνατότητα να συναναστραφείς με τα κατάλληλα πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις την καριέρα σου, αλλά και να βελτιώσεις την οικονομική σου θέση. Για αυτό φρόντισε να κάνεις επαφές και συναντήσεις που θα σε βοηθήσουν να παρουσιάσεις ιδέες και σκέψεις προς όφελος της επαγγελματικής σου εξέλιξης. Όσον αφορά στα έξοδά σου θα έχεις τη δυνατότητα να τα περιορίσεις καθώς δεν αναμένονται απρόοπτα. Έχε κατά νου, όμως, ότι θα χρειαστεί να δώσεις χρήματα για να στηρίξεις την συναισθηματική και επαγγελματική σου ζωή. Μην τα τσιγκουνευτείς στους τομείς αυτούς, γιατί θα σε βοηθήσουν να φέρεις τα αποτελέσματα που ελπίζεις!

Μηνιαίες Προβλέψεις Μαΐου 2018.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-04-2018 13:14:40
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι