blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Ζυγός
 
blank
Ζυγός
Ζυγός 23/9-22/10

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ζυγός

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 140

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό το μήνα Μάρτιο 2020 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Ο Μάρτιος ξεκινά με τον Ερμή να συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου και να φέρνει «περασμένες αγάπες» ξανά στο μυαλό σου και πολύ πιθανόν στη ζωή σου. Παρόλα αυτά οι υπόλοιπες πλανητικές συγκυρίες που θα υπάρξουν έως τις 11/3 με αποκορύφωμα την Πανσέληνο θα πραγματοποιηθεί στις 9/3 στον άξονα Ιχθύων- Παρθένου σου φωνάζουν να αποφασίσεις με λογική για τα ζητήματα που σε απασχολούν αποφεύγοντας ριψοκίνδυνες ενέργειες. Οι εξαπατήσεις και οι παραπλανήσεις θα παίξουν εξέχοντα ρόλο στις καταστάσεις που σε απασχολούν για αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με αυτό. Στις 11/3 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο και σου λέει πως τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να τακτοποιήσεις αισθηματικά ζητήματα. Στις 16/3 περνά στο ζώδιο των Ιχθύων φέρνοντας πληροφορίες μέσω των ανθρώπων που συναντάς καθημερινά. Στις 20/3 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού εγκαινιάζοντας μία ιδιαίτερα εξωστρεφή περίοδο με αρκετές συναντήσεις και κοινωνικές υποχρεώσεις. Λίγο πριν φύγει ο μήνας και συγκεκριμένα στις 22/3 ο Κρόνος κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Υδροχόου και σε καλεί να δεις τα αισθηματικά σου ζητήματα με υπευθυνότητα. Μέσα από τις προσωπικές σου σχέσεις θα πάρεις μαθήματα τα οποία θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς. Στις 24/3 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού σου λέει να κλείσεις τα αυτιά σου σε κακεντρεχή σχόλια που μπορεί να ακούσεις από πρόσωπα του στενού ή του ευρύτερου σου περιβάλλοντος. 

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/3 και από τη νέα της θέση θα δημιουργήσει διάχυτο ερωτισμό στην προσωπική σου ζωή. Το φλερτ θα αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου και δεν αποκλείεται να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που ποτέ δεν φανταζόσουν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση πρόσεξε κατά το πρώτο μισό του μήνα καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή έως τις 11/3 σε συνδυασμό με τα «τσιμπήματα ζήλειας» που μπορεί να νιώθεις δεν θα βοηθήσουν το κλίμα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να μπεις στον πειρασμό να συναντήσεις ξανά ένα πρόσωπο του παρελθόντος, μα θα πρέπει να σκεφτείς μακροπρόθεσμα και όχι βραχυπρόθεσμα ώστε να πάρεις την κατάλληλη απόφαση για εσένα. Στις 20/3 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αποκτήσεις ουσιαστική επαφή με το σύντροφό σου ή με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Μήπως σε απατά; Μάθε μέσα από το ζώδιό του ΕΔΩ!

Ωριαία αστρολογία, Προβλέψεις για κάθε ώρα και στιγμή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Το πρώτο μισό του μήνα οι επαγγελματικές υποθέσεις που θα σε απασχολήσουν θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας, ο οποίος δεν είναι απαραίτητο πως θα προκύψει από τη φύση αυτών, αλλά από τη συνεννόηση που θα γίνεται μεταξύ των εμπλεκομένων ατόμων σε αυτές. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός καθώς είναι πιθανόν οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις να δυσκολέψουν ακόμα και την πιο απλή εργασιακή υπόθεση. Από τις 11/3 που ο Ερμής θα περάσει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου το κλίμα στη δουλειά θα είναι πολύ καλύτερο και αυτό είναι κάτι που θα βοηθήσει και την απόδοσή σου. Στο τέλος του μήνα η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού (24/3) σου λέει να μην αφήσεις «γκρίζα σημεία» σε μία συνεργασία που σε ενδιαφέρει να παραμείνει στη ζωή σου. 

Μηνιαίες Προβλέψεις Μαρτίου 2020, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

myastro videosplay

Ζυγός 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-03-2020 00:00:00