blank
 
blank
Ζυγός
Ζυγός 23/9-22/10

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ζυγός

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
blank

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό το μήνα Ιούνιο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Ο μήνας αυτός ίσως ξεκινήσει με περιορισμένα αποθέματα ζωντάνιας και δύναμης για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ. Αυτό, όμως, μη σε πτοεί και προσπάθησε να αποσπάσεις την προσοχή σου από όλα όσα αφορούν το εγώ σου. Απόλαυσε την εύνοια που θα έχεις στα ερωτικά. Αν και φαίνεται να δημιουργούνται κάποια μικρά εμπόδια, ευχάριστες εξελίξεις θα έχεις στα οικονομικά σου, αφού μη αναμενόμενες πηγές εισοδήματος θα κάνουν την εμφάνισή τους. Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί, ωστόσο, να δείξεις σε θέματα που αφορούν τη συνδιαλλαγή σου με το δημόσιο ή την εφορία. Από τα μέσα του μήνα και μετά η τύχη μάλλον θα είναι πιο καλή μαζί σου. Στα εργασιακά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες ανάπτυξης και εισοδήματος που δεν είχες σχεδιάσει μέχρι τώρα. Μια ευκαιρία για ένα ξαφνικό αλλά ευχάριστο ταξίδι μπορεί να σου προκύψει προς το τέλος του μήνα. Μην την αγνοήσεις και εκμεταλλεύσου τη για να περάσεις καλά. Επιπλέον, κερδίζει έδαφος ό,τι αφορά στην πνευματικότητά σου και σε ωθεί στην εξερεύνηση του εσωτερικού σου κόσμου. Σε κάθε περίπτωση άφησε στην άκρη τις δεύτερες σκέψεις σου και μην ακούς το ανασφαλές κομμάτι του εαυτού σου. Απόλαυσε τις εμπειρίες που θα βιώσεις. Κάνε την πιο αξιόπιστη επιλογή για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε τους διάσημους αστρολόγους του Myastro.gr στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου η σχέση με τον σύντροφο σου θα είναι τεταμένη και θα πρέπει να επανεξετάσεις κάποια πράγματα. Το πρώτο δεκαήμερο δεν είναι κατάλληλος για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για αυτό καλύτερα εκμεταλλεύσου το χρόνο σου για να σκεφτείς και να επανεξετάσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Μετά από το διάστημα αυτό μπορείς να κάνεις μια συζήτηση μαζί του για να του αναλύσεις τους προβληματισμούς σου και όλα όσα σε θλίβουν. Η ανταπόκρισή του θα είναι θετική απέναντί σου. Αν πάλι ανήκεις σε εκείνους που προχωρούν μόνοι στη ζωή, ήρθε η ώρα να ενεργήσεις δραστικά για να απαλλαγείς μια και καλή από τη μοναξιά. Μην κλείνεις την πόρτα σου στα πρόσωπα εκείνα που θέλουν να σε προσεγγίσουν και σε φλερτάρουν. Δώσε τους την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά και σίγουρα θα εκπλαγείς θετικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου, οι ημέρες θα είναι κάπως ασταθείς και αυτό δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να το επηρεάσεις. Πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις διάφορα μικροεμπόδια και αναβολές σχετικά με συμφωνίες που είναι ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση τους. Η υπομονή θα είναι το ιδανικότερο όπλο για να τα αντιμετωπίσεις. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να μελετήσεις διεξοδικότερα τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται σε αυτές, ώστε να αποφύγεις ανεπιθύμητες εκπλήξεις στο μέλλον. Το κλίμα στις σχέσεις με τους συναδέλφους θα είναι αρκετά καλό και θα μπορέσεις να τους συμβουλευτείς και να συζητήσεις μαζί τους. Στα οικονομικά σου θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποια προβλήματα που φαίνεται να προκύπτουν ως αποτέλεσμα κάποιον οικονομικών δεσμεύσεων του παρελθόντος σου. Δείξε καθαρό μυαλό και λογική για να τα διαχειριστείς και κάνε το καλύτερο δυνατό να τα διευθετήσεις όσο ακόμη τα οικονομικά σου σου το επιτρέπουν. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις.

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 133
loading...
MyAstro WebTv

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι