blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / /
 
blank
 
Ζυγός
Ζυγός 23/9-22/10

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ζυγός

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό το μήνα Φεβρουάριο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Ο Φεβρουάριος μπαίνει δυναμικά για τους περισσότερους. Το πρώτο μισό του μήνα, απόφυγε άτομα που είναι έτοιμα για καβγά και αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου δώσει το πλανητικό σκηνικό, για να απαλλαγείς από εκκρεμότητες, άγχη και προβλήματα. Βάλε τα δυνατά σου για να βρεις λύσεις στα οικονομικά ή να γεφυρώσεις διαφωνίες και να διευθετήσεις διαφορές με πρόσωπα, με τα οποία σε ενώνουν συναισθηματικοί δεσμοί. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι, αν και έχεις πολλά ταλέντα, δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου. Στις 26 του μήνα, που ο Ερμής θα εισέλθει στους Ιχθείς, τα πράγματα αρχίζουν να απαιτούν περισσότερο την προσοχή σου, ιδιαίτερα στην προσέγγιση ευαίσθητων θεμάτων, ώστε να αποφύγεις τη ρήξη με άτομα από το στενό σου περιβάλλον. Ακόμη κι αν δε γίνεις ιδιαίτερα διπλωματικός για να τα αντιμετωπίσεις, προσπάθησε να μην είσαι τόσο «ωμός» και απόλυτος στα λόγια σου, ώστε να εξασφαλίσεις τις απαραίτητες ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, η σχέση σου αυτόν τον μήνα θα πάρει άλλη τροπή, προς το καλύτερο, και θα μπορέσεις από το ξεκίνημά του κιόλας, να δώσεις πολλές λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη στον Κριό από τις 3, θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του δώσεις να καταλάβει τι ζητάς. Θα μπορέσεις να βάλεις τη σχέση σου σε σωστές βάσεις, ώστε να νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Μέχρι τέλος του μήνα η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα κάνει το ταίρι σου ευτυχισμένο. Όσο για εσένα που μιλάς ακόμη με τη… μοναξιά, η Αφροδίτη θα σου δώσει τόση γοητεία και ερωτισμό, που θα είναι αδύνατον να σου αντισταθεί κανένας. Μην καθίσεις με τα χέρια σταυρωμένα αλλά διεκδίκησε το δικαίωμά σου στον έρωτα πιο δυναμικά!!!

Κάνε την πιο αξιόπιστη επιλογή για την προσωπική σου πρόβλεψη!
Κάλεσε τους διάσημους αστρολόγους του Myastro.gr στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν ακόμη μεγαλύτερη επαγγελματική καταξίωση, από τις 7 μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου που οι επικοινωνίες σου θα ευνοούνται και οι όροι και οι προϋποθέσεις θα είναι ξεκάθαρες. Αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για να κάνεις πραγματικότητα μία παλιά σου ιδέα που έχει άμεση σχέση με το αντικείμενό σου. Από εκεί και μετά, προσπάθησε να δείξεις υπομονή και κατανόηση στις συναλλαγές σου, γιατί θα πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορούν όλοι να σκεφτούν με την ταχύτητα που σκέφτεσαι και θα δημιουργούνται εντάσεις και διαφωνίες με τους συναδέλφους σου, που θα παρερμηνεύουν τα λόγια σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις και οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές. Από τις πρώτες ημέρες του μήνα κάνε ένα σωστό προγραμματισμό και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, άμεσα. Μην αναβάλλεις τίποτα για αργότερα, γιατί με τον Δία να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιό σου από τις 6 και μετά, θα έρθεις αντιμέτωπος με αναβολές και καθυστερήσεις.

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 130
MyAstro WebTv

 
 
blank
loading...
 
 
blank