Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Ζυγός
 
blank
Ζυγός
Ζυγός 23/9-22/10

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ζυγός

Μήνας   Απρίλιος 2021    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 141

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό το μήνα Απρίλιο 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Ζυγέ μου ο Απρίλιος είναι ένας μήνας ο οποίος θα φέρει στο προσκήνιο τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και ενδεχομένως να δημιουργήσει και κάποια νέα δεδομένα σε αυτές. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 4/4 δείχνει πως θα υπάρχει επικοινωνιακή διάθεση μεταξύ εσένα και των ανθρώπων που σε ενδιαφέρουν, κάτι το οποίο θα βοηθήσει σημαντικά το να διευθετηθούν είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά ζητήματα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 μπορεί να δημιουργήσει μία θετική εξέλιξη σε μία αισθηματική υπόθεση. Την ίδια στιγμή πιθανόν να φέρει και κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις στο προσκήνιο, οι οποίες μπορεί να σου δημιουργήσουν κούραση κατά τη διευθέτηση τους, όμως ο αισθηματικός τομέας θα αποτελέσει το αντίβαρο σε αυτήν την κόπωση.

Λίγο μετά τα μέσα του μήνα και συγκεκριμένα στις 19/4 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου φαίνεται πως το τελευταίο δεκαήμερο θα σε απασχολήσουν περισσότερο τα θέματα που αφορούν οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος. Εκτός από τον Ερμή περνά και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο στις 20/4, κάτι που δείχνει πως χρειάζεται να επιληφθείς αυτών των υποθέσεων μέχρι και το τέλος του μήνα, για να μπορέσεις να τις διευθετήσεις και να βγεις κερδισμένος. Στις 23/4 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και από τη νέα του θέση ενδεχομένως να αναμοχλεύσει κάποια θέματα τα οποία αφορούν τη δουλειά. Ίσως να μην υπάρχει και το καλύτερο κλίμα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον όμως η διάθεση με την οποία θα αντιμετωπίσεις πρόσωπα που σε εκνευρίζουν θα παίξει καθοριστικό ρόλο για εσένα. Λίγο πριν το τέλος του μήνα θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού (27/4) η οποία θα σου δώσει την ευκαιρία να κλείσεις εκκρεμότητες είτε σε προσωπικά είτε σε επαγγελματικά θέματα, ώστε να μην υπάρξουν εκπλήξεις.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την εξέλιξη μιας γνωριμίας που έχεις κάνει ή τη διευθέτηση κάποιων ζητημάτων που αφορούν μία σχέση που ήδη έχεις. Από τις 15/4 και μετά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου φαίνεται πως το ενδιαφέρον σου θα στραφεί περισσότερο σε αισθηματικές εκκρεμότητες οι οποίες κάνουν την επανεμφάνισή τους. Ένα ειδύλλιο από το παρελθόν θα βρίσκεται στη σκέψη σου και δεν αποκλείεται να υπάρξει και επικοινωνία με ένα πρόσωπο που θα σε γυρίσει σε παρελθοντικά ζητήματα. Όσο νωρίτερα κλείσεις κάποιες αισθηματικές εκκρεμότητες τόσο καλύτερα θα νιώθεις αλλά και τόσο πιο εύκολο θα είναι να πάρεις αποφάσεις που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Βέβαια θα πρέπει να έχεις κατά νου πως το δεύτερο μισό του μήνα ιδιαίτερα μετά τις 20/4 με την πολυαστρία που θα υπάρχει στο ζώδιο του Ταύρου (Ήλιος, Ερμής, Ουρανός και Αφροδίτη) είναι πολύ πιθανό να έχει εκπλήξεις είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Μία από αυτές τις εκπλήξεις μπορεί να είναι η επικοινωνία με ένα πρόσωπο που έχετε αφήσει εκκρεμότητες μεταξύ σας. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε οποιαδήποτε κίνηση θα μπορούσε να σε βάλει σε μπελάδες με το ταίρι σου.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διευθέτηση οποιουδήποτε ζητήματος προκύψει στον επαγγελματικό τομέα αυτό το μήνα. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Κριού από τις 4/4 θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με συνεργάτες σου και με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, με σκοπό να βελτιωθούν οι σχέσεις σας. Το καλό κλίμα στη δουλειά θα μπορούσε να βοηθήσει σημαντικά και την εξέλιξη των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων αλλά και τη δική σου διάθεση. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 πιθανόν να σε βάλει σε ένα δίλημμα που θα αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Καλό θα ήταν να ζυγίσεις προσεκτικά τα δεδομένα και να μην πάρεις κάποια απόφαση λόγω παρόρμησης ή λόγω εγωισμού. 

Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου 2021 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-04-2021 00:00:00