blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Ζυγός
 
blank
Ζυγός
Ζυγός 23/9-22/10

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ζυγός

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 140

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό το μήνα Σεπτέμβριο 2019 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου προμηνύεται γεμάτος ασάφεια ιδιαίτερα κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του, για αυτό καλό θα ήταν μέχρι τα μέσα του μήνα να μην κάνεις κάποια σημαντική κίνηση σε οποιοδήποτε τομέα. Η πολυαστρία που υπάρχει στην Παρθένο δείχνει παρασκηνιακές ενέργειες και συζητήσεις για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ποιους εμπιστεύεσαι. Στις 14/9 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων θα φέρει δίπλα σου ανθρώπους που δεν θα έχουν ξεκάθαρες προθέσεις απέναντί σου. Την ίδια ημέρα περνά και ο Ερμής στο ζώδιό σου και λίγο μετά τον ακολουθεί και η Αφροδίτη, σηματοδοτώντας μία νέα εποχή με περισσότερες ευκαιρίες για εσένα. Στις 23/9 ξεκινά ο μήνας των γενεθλίων σου μιας και ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σου και φωτίζει την προσωπικότητα, τα προτερήματα και τις αρετές σου! Ο μήνας κλείνει με τη νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου η οποία θα είναι ιδιαίτερα δυναμική και μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με τους οικείους σου. Ίσως ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου να χρειαστεί την έμπρακτη βοήθεια σου σε κάτι και αυτό ενδεχομένως να προσθέσει μία ακόμη ευθύνη…

Ζυγέ τι θα γίνει με την ερωτική σου περίπτωση τελικά; Θα παραμείνει περίπτωση ή θα γίνει το μεγάλο κεφάλαιο της ζωή σου; Δες την πρόβλεψη του Χ. Ντούβλη!

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το πρώτο μισό του μήνα θα υπάρξουν κάποια κολλήματα στα αισθηματικά σου ζητήματα, κυρίως λόγω της στάσης που θα έχει «η άλλη πλευρά» να κρατά κλειστά τα χαρτιά σας με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να παρθούν αποφάσεις. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 14/9 μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα, για αυτό προτίμησε να καταλήξεις σε αυτά μόνο αν έχεις λογικά επιχειρήματα που να τα αποδεικνύουν. Από τις 14/9 που θα υπάρξει μετακίνηση πλανητών στο ζώδιό σου (Ερμής, Αφροδίτη και Ήλιος) θα πάρεις τα πάνω σου και θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις εντύπωση. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα καταφέρεις και μάλιστα το επόμενο διάστημα προμηνύεται πολύ καλό και ελπιδοφόρο για τα αισθηματικά σου ζητήματα. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι οι εγωκεντρικές τάσεις οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα.

ΣΕ ΑΦΟΡΑ: ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ! ΜΑΘΕ ΤΩΡΑ!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτό το μήνα καλό θα ήταν να ξεκινήσεις με χαμηλές προσδοκίες από τα επαγγελματικά σου θέματα καθώς είναι πολύ πιθανόν να μην έχεις πλήρη αντίληψη των πραγμάτων. Αυτό θα συμβεί καθώς πολλά πράγματα λαμβάνουν χώρα στο παρασκήνιο με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να καταλάβεις τι και πως. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 14/9 δείχνει πιθανότητες για μία λάθος κίνηση στα επαγγελματικά σου ζητήματα για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και χωρίς μεγάλες προσδοκίες τουλάχιστον για τώρα. Από τις 14/9 και έπειτα η πολυαστρία που θα υπάρξει στο ζώδιό σου (Ερμής, Αφροδίτη και Ήλιος) θα σε βοηθήσει να αναδείξεις όλα αυτά που μπορείς να κάνεις στη δουλειά σου.

Μηνιαίες Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 με την Λίνα Χαμπιλίδου.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

Ζώδια 2019: Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λίνα Χαμπιλίδου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-08-2019 15:18:42
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι