blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Ζυγός
 
blank
 
Ζυγός
Ζυγός 23/9-22/10

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ζυγός

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό το μήνα Μάιο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη και ο Ερμής στον Κριό μέχρι τις 16 του μήνα, θα επιφέρουν μεγάλη αναστάτωση στη ζωή σου, καθώς οι εξελίξεις θα κινούνται με απίστευτη ταχύτητα και οι αλλαγές θα είναι απανωτές. Πολλές από αυτές θα είναι ευχάριστες και πολυπόθητες, ενώ άλλες ίσως σε δυσαρεστήσουν. Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, είναι λογικό να είσαι κυκλοθυμικός και νευρικός, αλλά προσπάθησε να μείνεις όσο πιο ψύχραιμος γίνεται, για να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων και του εαυτού σου. Μέχρι τις 16 του μήνα, που ο Ερμής θα μετακινηθεί στον Ταύρο, ευνοούνται ζητήματα επαγγελματικής ή αισθηματικής φύσεως, οπότε βάλε μια τάξη σε όλες τις υποθέσεις σου, για να χαλαρώσεις. Το δεύτερο μισό του μήνα και ιδιαίτερα τις ημέρες κοντά στην Νέα Σελήνη, που θα λάβει χώρα στους Διδύμους στις 25, θα κάνεις αλλαγές που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου και θα σε βοηθήσουν να κάνεις μια νέα αρχή. Κάνε την πιο αξιόπιστη επιλογή για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε τους διάσημους αστρολόγους του Myastro.gr στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις απαραίτητα ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου, ώστε να μπει μια τάξη και να είσαι ήρεμος, τόσο εσύ όσο και ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου. Αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο και δίνετε ο ένας στον άλλο ό,τι έχετε ανάγκη. Αν από την άλλη ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, οι αστρολογικές όψεις αυτού του μήνα σού προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες και ευκαιρίες, ώστε με την αυξημένη σου κοινωνικότητα, να συναντήσεις ανάμεσα στα πολλά άτομα που θα γνωρίσεις και τον άνθρωπό που θα μείνει στη ζωή σου και θα σε κάνει ευτυχισμένο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στον επαγγελματικό τομέα, από τις πρώτες κιόλας ημέρες του μήνα θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς και να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, προκειμένου να καταφέρεις να ξεμπλοκάρεις ζητήματα και υποθέσεις που έμεναν στάσιμες και δε σε άφηναν να προχωρήσεις μπροστά. Όλο αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να αναπτερωθεί το ηθικό σου και, γεμάτος θετική σκέψη, να πετύχεις όσα έχεις στο μυαλό σου. Φρόντισε να είσαι απόλυτα προσγειωμένος στην πραγματικότητα, για να είσαι σε θέση να αντιληφθείς συμφέρουσες και κερδοφόρες ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν και να αποκομίσεις από αυτές τα μέγιστα. Έχεις την εύνοια της τύχης και θα μπορέσεις να κάνεις συζητήσεις ή ακόμη και ταξίδια, που θα αποβούν εξαιρετικά ωφέλιμα για την καριέρα σου. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, αυτά από τις 20 του μήνα και μετά θα αρχίσουν να βελτιώνονται αισθητά κι έτσι θα μπορέσεις επιτέλους να κάνεις τα ανοίγματα που σχεδίαζες και που θα σου αποφέρουν πολύ μεγαλύτερα κέρδη στο μέλλον. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις.

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 132
MyAstro WebTv

 
 
blank
loading...
 
 
blank
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι