Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Ζυγός
 
blank
Ζυγός
Ζυγός 23/9-22/10

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ζυγός

Μήνας   Ιούλιος 2022    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 141

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό το μήνα Ιούλιο 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Ζυγέ μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που θα έχει θετικά στοιχεία για εσένα, αυτά όμως θα αρχίσουν να φαίνονται μετά τις 5/7.Μέχρι τότε το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενδεχομένως να φέρει συγκρούσεις είτε με αγαπημένα σου πρόσωπα είτε με κάποιο συνεργάτη σου, κάτι το οποίο θα μπορούσε να επηρεάσει αρκετά την εξέλιξη μιας προσωπικής σχέσεις ή μίας συνεργασίας. Από τις 5/7 που ο Άρης θα εισέλθει στο ζώδιο του Ταύρου θα αρχίσουν να διαφαίνονται ευκαιρίες βελτίωσης των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Είναι γεγονός πως η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Κριού μπορεί να είχε φέρει τα «πάνω - κάτω» σε αυτό τον τομέα, όμως τώρα που ο Άρης αλλάζει ζώδιο θα υπάρξουν θετικές αλλαγές. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις γι’ αυτό το μήνα είναι κάποια ζητήματα οικονομικής φύσεως, ιδιαίτερα αν υπάρχουν σε εκκρεμότητα δάνεια ή κληρονομικές υποθέσεις.

Στις 13/7 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερω θα φέρει επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις στο προσκήνιο και θα τονίσει το πόσο σημαντική είναι η διευθέτηση αυτών των υποθέσεων. Από τις 23/7 το κλίμα θα αλλάξει αισθητά καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα θα δημιουργήσει εξωστρέφεια, καλή διάθεση και όρεξη για «αποδράσεις». Οι φίλοι σου θα παίξουν μεγάλο ρόλο στα σχέδια σου και θα είναι εκείνοι που ενδεχομένως να σε παρακινήσουν στο να κάνεις ένα διάλειμμα από τις τόσες υποχρεώσεις σου. Ένα ταξίδι με φίλους είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Τέλος στις 28/7 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα θα δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες όσον αφορά ένα ταξίδι ή μια γνωριμία, η οποία φαίνεται πως θα φέρει ενθουσιασμό.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων έως και τα μέσα του μήνα, κάτι που δείχνει πως όσες δουλειές και υποχρεώσεις και να υπάρξουν πάντα θα υπάρχει τρόπος να κάνεις μία δραστηριότητα για να ξεφύγεις, να αλλάξεις παραστάσεις και να ξεκουραστείς. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα μπορεί να φέρει ένα ταξίδι με το ταίρι σου ή να φέρει περισσότερες ευκαιρίες για να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε, να περάσετε όμορφα παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα. Από τις 18/7 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου -στο 10ο ηλιακό σου οίκο- και θα στρέψει περισσότερο το ενδιαφέρον σου στη δουλειά. Αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου σου δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα φλερτ το οποίο θα ξεκινήσει σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον ή με αφορμή μια επαγγελματική συνάντηση. Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή, ώστε να μην αφήσεις τα προσωπικά ζητήματα να εμπλακούν με τα επαγγελματικά. Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στα τέλη του μήνα, συνηγορούν σε πολλές συναντήσεις με φίλους, οι οποίες θα φέρουν νέες γνωριμίες.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Το πρώτο πενθήμερο του μήνα φαίνεται πως θα είναι αρκετά απαιτητικό σε επίπεδο επαγγελματικών σχέσεων και συνεργασιών, καθώς το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει ένα τεταμένο κλίμα σε κάποιες από αυτές. Από τις 5/7 που και ο Άρης θα αλλάξει ζώδιο και θα περάσει στον Ταύρο αλλά και ο Ερμής θα περάσει στον Καρκίνο, φαίνεται πως θα υπάρχουν περισσότεροι τρόποι να διευθετήσεις μέσω του διαλόγου και της καλής επικοινωνίας ζητήματα τα οποία αφορούν είτε την δουλειά είτε τους συνεργάτες σου. Τώρα είναι μια καλή περίοδος για να προλειάνεις το έδαφος μέσα από συναντήσεις και συζητήσεις και να κερδίσεις κάτι σε επαγγελματικό επίπεδο αργότερα. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 18/7 και μετά θα βελτιώσει το κλίμα στον επαγγελματικό τομέα, θα φτιάξει γέφυρες επικοινωνίας ακόμα και με πρόσωπα που μέχρι στιγμής δεν είχες και τις καλύτερες σχέσεις και πολύ πιθανό να φέρει και μια επιβράβευση.

My Big Astro: Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2022, από την Αξιοθέα.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2022, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-07-2022 00:00:00