blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Ζυγός
 
blank
Ζυγός
Ζυγός 23/9-22/10

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ζυγός

Μήνας   Ιανουάριος 2021    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 140

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό το μήνα Ιανουάριο 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Ζυγέ μου ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή καθώς και σε θέματα που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 7/1 θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις υπεύθυνα κάποιες εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, ιδιαίτερα αν αυτές σχετίζονται με θέματα δικών σου προσώπων. Θα πρέπει να δώσεις προσοχή στα έξοδα που θα κάνεις αυτό το μήνα καθώς φαίνεται πως υπάρχει τάση να πάρουν την ανιούσα, αν δεν διαχειριστείς σωστά τον οικονομικό τομέα. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στις 8/1 δείχνει πως θα υπάρξουν πληροφορίες για μία αισθηματική σου υπόθεση η οποία αρχίζει να κινείται. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 13/1 σε σύνοδο με τον Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει μία περίεργη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και στα οικεία σου πρόσωπα, η οποία με τη σειρά της μπορεί να σε οδηγήσει σε αγωνιστική συμπεριφορά. Από τις 19 έως και τις 23/1 είναι ημέρες sos για αυτό το μήνα, μιας και η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου και το τετράγωνο που θα σχηματίσουν με το Δία και τον Κρόνο στον Υδροχόο, δεν αποκλείεται να ξυπνήσουν αναμνήσεις οι οποίες δεν θα είναι ευχάριστες ή να φέρουν κάποια έξοδα τα οποία δεν έχεις υπολογίσει. Το ξαφνικό θα είναι δεδομένο για τις παραπάνω ημέρες για αυτό θα πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά σε ζητήματα που είναι σημαντικά για εσένα. Στις 20/1 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου δίνει μία ανάσα σε οτιδήποτε αφορά αισθηματικές υποθέσεις και στρέφει το ενδιαφέρον σου σε κάτι το οποίο αυξάνει τη δημιουργικότητά σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 28/1 στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο αισθηματικές ανάγκες, οι οποίες είναι δύσκολο να ικανοποιηθούν στην παρούσα περίοδο.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτό το μήνα θα νιώσεις την ανάγκη να γνωρίσεις καλύτερα το σύντροφό σου ή αν είσαι ελεύθερος ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, καθώς αυτή θα είναι η ουσιαστική επιθυμία σου όσον αφορά την προσωπική σου ζωή. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 8/1 θα σε βάλει στη διαδικασία να επικεντρωθείς στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να μην ασχοληθείς με τίποτε άλλο! Αυτό θα είναι δίκοπο μαχαίρι καθώς από τη μία θα μπορέσεις να εξελίξεις τη σχέση που υπάρχει μεταξύ σας από την άλλη όμως ο υπερβάλλων ζήλος μπορεί να οδηγήσει σε αρκετές απαιτήσεις από τους άλλους. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 13/1 σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να υπάρξουν κτητικά συναισθήματα και μία ανακριτική διάθεση εκατέρωθεν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να δώσεις προσοχή στον τρόπο που θα επιλέξεις για να προσεγγίσεις ένα θέμα που αφορά εσένα και το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος από τις 20/1 και μετά θα υπάρξουν ευκαιρίες για να έρθεις επικοινωνιακά κοντά με ένα πρόσωπο που θα σε εμπνεύσει.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτό το μήνα φαίνεται πως δεν θα έχεις ιδιαίτερη διάθεση για να ασχοληθείς με τις επαγγελματικές σου υποθέσεις όμως αυτό θα είναι απαραίτητο προκειμένου να τις φέρεις εις πέρας και να μην τις αφήσεις στον «αυτόματο πιλότο», κάτι που θα μπορούσε να τους δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου από τις 7/1 δείχνει πως θα υπάρξουν επαγγελματικά ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν άγχος και δεν θα σε αφήσουν να περάσεις ένα χαλαρό διάστημα, όμως να θυμάσαι πως είναι στο χέρι σου για να τα διευθετήσεις. Στα μέσα του μήνα είναι πιθανόν να δημιουργηθούν διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και στους ανθρώπους που βρίσκεστε στο ίδιο εργασιακό περιβάλλον, όμως αν χρησιμοποιήσεις τη διπλωματία σου είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις να τις ξεπεράσεις.

Μηνιαίες Προβλέψεις Φεβρουάριου 2021 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2021 00:00:00