Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Ζυγός
 
blank
Ζυγός
Ζυγός 23/9-22/10

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ζυγός

Μήνας   Νοέμβριος 2020    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 140

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό το μήνα Νοέμβριο 2020 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Ζυγέ μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας πολύ πιο ήρεμος και βατός για εσένα σε σχέση με τον Οκτώβριο και θα σου δώσει την ευκαιρία να διορθώσεις κάποια «κακώς κείμενα» είτε διαπροσωπικών σχέσεων είτε επαγγελματικών ζητημάτων που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Από τις 4/11 ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου κάτι το οποίο θα βελτιώσει κατά πολύ την επικοινωνία που θα έχεις με τους άλλους. Τώρα δεν αποκλείεται να ξεμπλοκάρουν και επαγγελματικές συζητήσεις οι οποίες είχαν αρκετά εμπόδια το προηγούμενο διάστημα. Στις 11/11 ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού και ταυτόχρονα εντείνει την καχυποψία η οποία θα επηρεάσει τη διάθεσή σου και τη συμπεριφορά σου απέναντι σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 «φωτίζει» κάποια ζητήματα τα οποία σου είχαν δημιουργήσει ανησυχία το προηγούμενο διάστημα ιδιαίτερα αυτά που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Την ίδια ημέρα η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού δείχνει πως θα υπάρχει ένα καλύτερο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους σε γενικότερο πλαίσιο, καθώς οι άλλοι δεν θα είναι τόσο εριστικοί απέναντί σου όσο το προηγούμενο διάστημα. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/11 δημιουργεί ακόμα καλύτερες προϋποθέσεις για να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να συσφίξεις τις σχέσεις σου με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 30/11 σε βάζει στη διαδικασία αναθεώρησης των σχέσεων με πρόσωπα του στενού αλλά και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα έχει ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή ιδιαίτερα κατά το πρώτο μισό του όπου και ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία αλλά και η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σου. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες που θα υπάρξουν για να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αν είσαι ελεύθερος ή για να λύσεις κάποια ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Από τις 15/11 και μετά που ο Άρης θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού φαίνεται πως θα είναι πιο εύκολο να ξεπεραστούν κάποια εμπόδια που υπήρξαν σε αισθηματικά ζητήματα κατά το προηγούμενο διάστημα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 21/11 σε κάνει περισσότερο εσωστρεφή αλλά και πιο σίγουρο για αυτά που αναζητάς, κάτι το οποίο θα σε βοηθήσει να κάνεις σωστές επιλογές και σωστές κινήσεις στον αισθηματικό τομέα. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/11 δείχνει πως θα σε προσεγγίσουν πρόσωπα τα οποία θα έρθουν κοντά σου μέσω κοινών γνωστών!

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτό το μήνα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς περισσότερο στη δουλειά και σε οτιδήποτε αφορά το οικονομικό σκέλος αυτής καθώς η πολυαστρία που θα υπάρξει στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει ανησυχία για οικονομικά ζητήματα είτε νέων είτε υπαρχουσών επαγγελματικών συμφωνιών. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα είναι πιο απαιτητικό σε σχέση με τον υπόλοιπο μήνα, καθώς φαίνεται πως μπορεί να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν μία διαφορετική εικόνα για συγκεκριμένα επαγγελματικά ζητήματα. Από τις 15/11 που ο Άρης θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού θα υπάρξει ένα καλύτερο κλίμα στη δουλειά, κάτι το οποίο θα βοηθήσει και την απόδοσή σου αλλά και την επικοινωνία που θα έχεις με τους άλλους. 

Μηνιαίες Προβλέψεις Νοεμβρίου 2020 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

myastro videosplay

Ζυγός 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-11-2020 00:00:00