Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Ζυγός
 
blank
Ζυγός
Ζυγός 23/9-22/10

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ζυγός

Μήνας   Ιανουάριος 2022    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 141

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό το μήνα Ιανουάριο 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Ζυγέ μου καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος ξεκινά με οικογενειακές υποθέσεις, συναντήσεις με πρόσωπα είτε του στενού είτε του ευρύτερου οικογενειακού σου περιβάλλοντος, αλλά και πολλές εκπλήξεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 2/1 δείχνει πως τις πρώτες ημέρες του μήνα θα υπάρξουν αρκετές συναντήσεις και επαφές με οικεία σου πρόσωπα, όμως κάποιες από αυτές ίσως να μην εξελιχθούν όπως είχες κατά νου. Δώσε προσοχή σε συζητήσεις καθώς ακόμα και κάποιες φαινομενικά αθώες ίσως να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Την ίδια ημέρα περνά και ο Ερμής στο ζώδιο του Υδροχόου όπου θα γυρίσει ανάδρομος στις 14/1, κάτι που θα εντείνει τις περιπτώσεις παρεξηγήσεων και παρανοήσεων. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 18/1 θα φέρει ζητήματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία καθώς και κάποιες διευθετήσεις που σχετίζονται με το σπίτι στο προσκήνιο.

Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 24/1 ίσως να υπάρξουν κάποια παραπάνω έξοδα για θέματα του σπιτιού, όπως επίσης να κάνουν την εμφάνισή τους και κάποιες επισκευές. Προσπάθησε να προκαθορίσεις στο budget σου ώστε να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού, μιας και αυτό το μήνα θα υπάρχει τάση να δαπανήσεις περισσότερα από όσα έχεις κατά νου. Σε περίπτωση που υπάρξουν σκέψεις σχετικά με μία μετακόμιση ή με μια σημαντική και δαπανηρή αλλαγή στο σπίτι, εκτός από τον ανάδρομο Ερμή δεν θα πρέπει να ξεχνάς και την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερου και ο συνδυασμός αυτών των δύο κάνουν δύσκολη μία τέτοια απόφαση. Από τις 30/1 και μετά που η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία θα είναι πιο εύκολο να βρεις ένα σπίτι κοντά στις ανάγκες σου, να συντονίσεις μια αλλαγή στο χώρο του σπιτιού και να μην υπάρξουν δυσκολίες στο πρακτικό κομμάτι αυτών αλλά ούτε και «εκπλήξεις». Για τον υπόλοιπο μήνα προτίμησε να κρατήσεις στάση αναμονής κυρίως για ζητήματα τα οποία αφορούν το σπίτι και θα χρειαστούν και χρόνο αλλά και χρήματα.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα μπορεί να δυσκολεύει την έκβαση αισθηματικών υποθέσεων, καθώς θα δημιουργήσει μία συστολή και μία εσωστρέφεια η οποία δεν θα βοηθήσει στην εξέλιξη μιας γνωριμίας. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση κάποια θέματα τα οποία σχετίζονται με το σπίτι θα σε απασχολήσουν από κοινού με το σύντροφό σου και ενδεχομένως να προκύψουν και κάποιες διαφωνίες σχετικά με υποθέσεις του σπιτιού. Από τις 14/1 που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου είναι πολύ πιθανό να φέρει ξανά είτε στη σκέψη σου είτε στη ζωή σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν. 

Σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να ξεχνάς εκτός από τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα και τα δεδομένα που υπήρξαν τότε, ώστε να δεις τι ήταν αυτό που σας απομάκρυνε κι αν μπορεί να ξεπεραστεί. Αν είσαι ελεύθερος με την παρουσία του Ερμή αλλά και του Ήλιου από τις 20/1 στο ζώδιο του Υδροχόου, φαίνεται πως θα υπάρξουν νέα στην προσωπική σου ζωή, όπως μία νέα γνωριμία ή κάποια νέα δεδομένα σε μία γνωριμία που έχεις κάνει ήδη. Οι αναδρομές των δύο ουράνιων σωμάτων (Ερμή και Αφροδίτης) δείχνουν πως το παρελθόν θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου αυτό το μήνα. Προσπάθησε να πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα βασίζονται στις πραγματικές αισθηματικές σου ανάγκες και να μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από πρόσκαιρα συναισθήματα και βιαστικές κινήσεις.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η δουλειά θα κάνει δυναμική εμφάνιση από τις αρχές του μήνα όμως φαίνεται πως θα υπάρχει ένα εσωστρεφές κλίμα σε αυτή, που δεν θα βοηθήσει την επικοινωνία με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και κατά συνέπεια τη γρήγορη διευθέτηση κάποιων επαγγελματικών ζητημάτων. Από τις 14/1 που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο μπορεί να υπάρξουν και κάποιες καθυστερήσεις όσον αφορά επαγγελματικά ραντεβού αλλά και κάποια σχέδια που είχες κατά νου. Αν νιώθεις πως υπάρχουν πράγματα που σε ενοχλούν προσπάθησε να τα συζητάς με τους άμεσα ενδιαφερόμενους και να μην τα αφήνεις να λιμνάζουν μέσα σου, καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σου δημιουργήσει εκνευρισμό, ο οποίος θα λειτουργήσει υπονομευτικά για την εξέλιξη είτε μιας επαγγελματικής υπόθεσης είτε μιας επαγγελματικής σχέσης. Να θυμάσαι πως με την κατάλληλη επικοινωνιακή προσέγγιση όλα μπορούν να διευθετηθούν.

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιανουαρίου 2022 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2022 00:00:00