blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Ζυγός
 
blank
Ζυγός
Ζυγός 23/9-22/10

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ζυγός

Μήνας   Νοέμβριος 2017    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
blank

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό το μήνα Νοέμβριο  2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Ζυγέ, το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί περισσότερο στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και ειδικά μετά τις 5 του μήνα. Στις 4, άλλωστε, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου, οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός, διατηρώντας χαμηλά τους τόνους. Ο τομέας της εργασίας από την άλλη, φαίνεται πως θα κυλήσει πιο ομαλά ή και αδιάφορα. Δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις που θα σε κάνουν να καταναλώσεις χρόνο και ενέργεια. Στόχος σου είναι, λοιπόν, να αφιερωθείς στα ενδοοικογενειακά ζητήματα, δουλεύοντας με σκοπό τη δημιουργία ενός αρμονικού περιβάλλοντος που θα βελτιώσει και τη δική σου ψυχική δύναμη. Από την πλευρά της προσωπικής σου εξέλιξης, θα είσαι αρκετά δυνατός. Οι δικές σου δυνάμεις θα αρκούν για να επιτύχεις τους στόχους σου και να προχωρήσεις με σθένος προς την επίτευξή τους. Δεν θα χρειάζεσαι τη στήριξη και την καθοδήγηση τρίτων, γεγονός που σε εξυπηρετεί στην περίπτωση που θέλεις να αποφύγεις τους συμβιβασμούς. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 18 και η επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία από το ζώδιο των Ιχθύων στις 22, είναι ημέρες αρκετά ευνοϊκές.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Οι αισθηματικές προβλέψεις σου εφιστούν την προσοχή για τον μήνα αυτό, καθώς φαίνεται ότι η σχέση σου θα έχει προβλήματα και εντάσεις. Το πλανητικό σκηνικό δίνει αρνητικές επιρροές στον τομέα αυτό και έτσι καλά θα κάνεις να είσαι πιο συγκρατημένος. Η σχέση σου θα μπορούσε να πει κανείς, ότι θα περάσει από δοκιμασία και αν είναι αρκετά δυνατή θα καταφέρει να διατηρηθεί. Αν πάλι δεν είναι, τότε έχει έρθει η στιγμή που θα πρέπει να επανεξετάσεις τα δεδομένα και να δεις τί είναι καλύτερο για εσένα και τον σύντροφό σου. Ίσως μια ξεχωριστή πορεία να είναι καλύτερη και για τους δυο. Αν είσαι μόνος, φαίνεται πως θα είσαι αρκετά δυναμικός και θα αναζητάς το άλλο σου μισό που θα μπορέσει να σου καλύψει τόσο τις οικονομικές όσο και τις συναισθηματικές ανάγκες. Το πάθος θα κυριαρχεί δημιουργώντας ένα κλίμα έντονο και άκρως θερμό.

Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr!
Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά, ο μήνας αυτός δεν αναμένεται ιδιαίτερα παραγωγικός. Ιδιαίτερες εξελίξεις δεν θα υπάρξουν, οπότε εκμεταλλεύσου την περίοδο για να κάνεις όνειρα ως προς το επαγγελματικό σου μέλλον και σχέδια προκειμένου να τα πραγματοποιήσεις. Οι αποφάσεις που σχετίζονται με τις εξελίξεις στην εργασία σου θα υποστούν μεγάλες αλλαγές. Τα οικονομικά σου, από την άλλη, βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Τα εισοδήματά σου θα είναι εξαιρετικά, καθώς οι πλανητικές επιρροές είναι ευνοϊκές. Μπορείς να δώσεις μια ώθηση στον τομέα αυτό, μέσα από το εμπόριο, τις πωλήσεις και την επικοινωνία. Η δημιουργικότητά σου αναμένεται να σε οδηγήσει στην ευημερία.

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 137
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-10-2017 12:46:25
loading...
MyAstro WebTv

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι