blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Ζυγός
 
blank
Ζυγός
Ζυγός 23/9-22/10

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ζυγός

Μήνας   Μάϊος 2024    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 142

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό το μήνα Μάιο 2024 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Ζυγέ ο Μάϊος είναι ένας μήνας που θα σε βάλει στη διαδικασία να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε μπορεί να δημιουργήσει ή να ενισχύσει τη σταθερότητα στη ζωή σου είτε αυτή είναι οικονομική είτε συναισθηματική. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στις 8/5 αλλά και η πολυαστρία σε αυτό το ζώδιο, καταδεικνύει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες να διαπραγματευτείς κάποια οικονομική συμφωνία ή θέματα τα οποία σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα, δάνεια, ασφάλειες και τέτοιου είδους υποχρεώσεις. Η υποστηρικτική όψη που θα έχει ο Κρόνος από το ζώδιο των Ιχθύων με αυτή τη νέα Σελήνη καταδεικνύει πως αν προσεγγίσεις κάθε τέτοιο ζήτημα με σύνεση και μεθοδικότητα τότε θα βγεις κερδισμένος.

Στα μέσα του μήνα (18/5) τόσο η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό όσο κι αυτή του Ήλιου με το Δία στο ζώδιο του Ταύρου καταδεικνύουν πως μπορεί να υπάρξει ένα ευχάριστο νέο το οποίο να σχετίζεται με μια νέα οικονομική συμφωνία όπως επίσης και με κάποια έξτρα κέρδη. Στις 20/5 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων και στις 23/5 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη προϊδεάζει πως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είναι περισσότερο επικοινωνιακό και θα φέρει αρκετές συναντήσεις με φίλους, συγγενείς και γνωστούς. Τέλος στις 26/5 η είσοδος του Δία στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως από τα τέλη του μήνα ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα διαρκέσει για ένα έτος και θα βοηθήσει ιδιαίτερα σε περίπτωση που θέλεις να ακολουθήσεις ένα νέο πρόγραμμα σπουδών, μία μετεκπαίδευση ή να ανοίξεις τα (επαγγελματικά) φτερά σου στο εξωτερικό!

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το πρώτο δεκαπενθήμερο αυτού του μήνα μπορεί να έχει μία συναισθηματική εσωστρέφεια η οποία δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα νέες γνωριμίες όμως θα βοηθήσει να προσεγγίσεις και να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο γνωρίζεις ήδη και σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου έως τις 22/5 καταδεικνύει πως η συναισθηματική σταθερότητα θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο στις κινήσεις, τις αποφάσεις αλλά και τις επιλογές σου. Το γεγονός πως ο Άρης πέρασε στο ζώδιο του Κριού την τελευταία ημέρα του Απριλίου -και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο όλο τον Μάϊο-δείχνει πως αυτός ο μήνας κατά διαστήματα μπορεί να δημιουργεί κάποιες αφορμές για εντάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να προσεγγίσεις διπλωματικά κάθε διαφωνία που μπορεί να υπάρχει με το σύντροφό σου καθώς με αυτό τον τρόπο θα βγαίνεις περισσότερο κερδισμένος και ήρεμος. Από τις 20/5 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων και στις 23/5 (την ημέρα της Πανσελήνου) που θα περάσει και η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο, φαίνεται πως σταδιακά θα αρχίσουν να υπάρχουν περισσότερες στιγμές εξωστρέφειας, οι οποίες αν είσαι ελεύθερος μπορούν να φέρουν νέες γνωριμίες αλλά και ευκαιρίες για φλερτ! Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα προσφέρεται για μία εξόρμηση με το ταίρι σου!

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η δουλειά και πολύ περισσότερο το οικονομικό σκέλος επαγγελματικών υποθέσεων θα σε απασχολήσει αρκετά κατά τη διάρκεια του Μαΐου και φαίνεται πως θα υπάρξουν και ευκαιρίες για κάποια έξτρα έσοδα ή για να κάνεις μία νέα επαγγελματική συμφωνία η οποία θα έχει άμεσο αντίκτυπο στο ταμείο σου. Η διαίσθηση σου θα είναι σημαντικός σύμμαχος σου γι’ αυτό προσπάθησε να την αξιολογείς κάθε φορά που χρειάζεται να πάρεις μία απόφαση που να αφορά τη δουλειά αλλά και τα οικονομικά. Στα μέσα του μήνα (από 15 έως 19/5) είναι πιθανόν να υπάρξει κάτι ξαφνικό και πολύ θετικό, καθώς τόσο η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού όσο και η σύνοδος του Ήλιου με το Δία (στον Ταύρο) δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση. Από τις 26/5 με την είσοδο του Δία στο ζώδιο των Διδύμων ξεκινά ένα καλό διάστημα σε περίπτωση που θέλεις να ξεκινήσεις ένα νέο πρόγραμμα σπουδών ή να επεκτείνεις τη δουλειά σου είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Μαΐου 2024, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-05-2024 00:00:00