blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Ζυγός
 
blank
 
Ζυγός
Ζυγός 23/9-22/10

Μηνιαίες Προβλέψεις - Ζυγός

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό το μήνα Μάρτιο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Η έναρξη της ανάδρομης κίνησης του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, από τον Κριό στο ξεκίνημα του μήνα, θα μπερδέψει περισσότερο τα πράγματα, τόσο στα ερωτικά, όσο και στα εργασιακά σου. Καλό θα ήταν να προσέξεις τα ρίσκα και τις απότομες αλλαγές. Φρόντισε να είσαι σίγουρος για την κάθε σου κίνηση και μην παρασύρεσαι από επιπολαιότητες. Εκμεταλλεύσου ό,τι έχεις στα χέρια σου και προετοίμασε το έδαφος, ώστε αν κάποιο σχέδιό σου δεν βρει πρόσφορο έδαφος, να είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις εκ νέου, με άλλα δεδομένα και στόχους. Μην πιέζεις αυτούς που βλέπεις ότι δυσκολεύονται να σε βοηθήσουν και στηρίξου στα πόδια σου. Από τις 13 του μήνα που ο Ερμής θα εισέλθει στον Κριό, τα δεδομένα θα ανατραπούν και οι καταστάσεις θα είναι με το μέρος σου. Οι εκνευρισμοί και οι διαφωνίες θα υποχωρήσουν και αυτό το γεγονός θα σε βοηθήσει να δεις με πιο ξεκάθαρη ματιά τι γίνεται γύρω σου και να κρίνεις λογικά τι πρέπει να κάνεις από εδώ και πέρα. Τις ημέρες γύρω στις 28, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Κριό, καλό θα ήταν να γίνεις περισσότερο μεθοδικός, να υπολογίζεις και να μετράς περισσότερο την ισχύ την ανταγωνιστών σου, ενώ επίσης καλό θα ήταν να δώσεις έμφαση και προτεραιότητα στην υγεία σου και τον εαυτό σου γενικότερα. Κράτησε το καλό επίπεδο που έχεις πετύχει στις επαγγελματικές σου επαφές, αλλά και στις πιο προσωπικές. Άφησε τα πράγματα να κυλάνε από μόνα τους και μην αναλαμβάνεις να πάρεις αποφάσεις. Κάνε την πιο αξιόπιστη επιλογή για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε τους διάσημους αστρολόγους του Myastro.gr στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου έχεις αφήσει πίσω ζητήματα που πρέπει άμεσα να διευθετηθούν. Τις πρώτες μέρες του μήνα θα βιώσεις μια έντονη αμφιβολία και ανασφάλεια για την πίστη του συντρόφου σου απέναντί σου. Η κτητικότητα που θα δείχνεις θα πιέσει πολύ τον άνθρωπό σου και αυτό θα βλάψει το δεσμό σας. Εσύ, με τη σειρά σου, προσπαθώντας να μην εκδηλώνεις τόσο έντονα τη ζήλεια που σε έχει κυριεύσει, πιέζεσαι και κλείνεσαι στον εαυτό σου. Θα στραφείς προς τα κοντινά φιλικά και οικεία άτομα, για να σε ακούσουν και να σε συμβουλεύσουν. Αυτό θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις κάπως και να ξεχαστείς. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί θα έχετε μια νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί σε μα πολύ όμορφη σχέση, όσο ο Άρης θα κινείται στον Ταύρο, από τις 10 του μήνα και μετά. Γι’ αυτό μην κάθεστε κλεισμένοι στο σπίτι σας κι έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο επαγγελματικός σου τομέας αυτόν το μήνα θα ακροβατεί σε ένα τεντωμένο σκοινί και από εσένα θα εξαρτηθεί αν τελικά θα είναι κερδοφόρος ή καταστροφικός. Εάν ασχολείσαι με ταξίδια κι επικοινωνία ή αν η δουλειά σου έχει σχέση με το εξωτερικό, να περιμένεις ευχάριστες εκπλήξεις το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στον Κριό, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, και θα σε ευνοεί πολύ. Βάλε σε εφαρμογή τα σχέδιά σου και σταμάτα να τα αναβάλεις διαρκώς. Έλεγξε τις μεθόδους που χρησιμοποιείς και προσπάθησε να μην έρχεσαι σε ρήξη με τους συναδέλφους σου. Αυτό το διάστημα θα σε απασχολήσουν και θέματα ακίνητης περιουσίας. Φρόντισε να μην αφήσεις τις διαφωνίες με τους οικείους σου να ενταθούν, γιατί σύντομα θα διαπιστώσεις πως αυτό μόνο κακό μπορεί να σου κάνει. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις.

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 131
MyAstro WebTv

 
 
blank
loading...
 
 
blank
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι