Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Λέων
 
blank
Λέων
Λέων 23/7-23/8

Μηνιαίες Προβλέψεις - Λέων

Μήνας   Απρίλιος 2021    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 36

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα το μήνα Απρίλιο 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Λέων μου ο Απρίλιος ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 4/4 μία πλανητική μετακίνηση που θα λειτουργήσει πολύ θετικά για εσένα, ιδιαίτερα σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει ένα θέμα που αφορά την εκπαίδευση. Τα σεμινάρια, οι πιστοποιήσεις καθώς και οι εξετάσεις, ενδεχομένως να βρεθούν στο προσκήνιο αυτό το μήνα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 12/4 στο ζώδιο του Κριού μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που υπήρξαν αρκετές εντάσεις το προηγούμενο διάστημα. Ενδεχομένως να δημιουργήσει και κάποια ζητήματα στην καθημερινότητά σου, για αυτό θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερη σημασία στο πρόγραμμα που ακολουθείς. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 και η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο μία ημέρα μετά (20/4) εγκαινιάζουν ένα νέο διάστημα το οποίο θα έχει αρκετές συζητήσεις, σκέψεις αλλά και ανησυχία για θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα. 

Παρόλα αυτά θα πρέπει να θυμάσαι πως θα φέρει και ευκαιρίες σε υποθέσεις που αφορούν τη δουλειά, δεν αποκλείεται να έρθει και μία νέα επαγγελματική πρόταση. Στις 23/4 ο Άρης κάνει την είσοδό τους στο ζώδιο του Καρκίνου και από τη νέα του θέση μπορεί να αυξήσει την εσωτερική αναστάτωση αλλά και το αίσθημα της ευθύνης απέναντι σε ορισμένα πρόσωπα και ορισμένες καταστάσεις που σε απασχολούν. Λόγω του ότι θα είναι εύκολο να χάνεις την ψυχραιμία σου προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις από ανθρώπους που έχουν ως αγαπημένο χόμπι να δημιουργούν εντάσεις. Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4 η οποία σε καλεί να λύσεις κάποια θέματα που αφορούν επαγγελματικές εκκρεμότητες, ώστε να αποκτήσεις μία πιο σαφή εικόνα για το πως πρέπει να κινηθείς σε ζητήματα δουλειάς.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου φαίνεται πως θα συνεχίσει η επικοινωνία με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο περιβάλλον σου και είναι πολύ πιθανό να είχατε έρθει κοντά το προηγούμενο διάστημα. Μέχρι και τις 14/4 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού θα είναι πιο εύκολο για εσένα να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεσαι να γνωρίσεις καλύτερα και να σπάσεις τον πάγο ανάμεσά σας. Στις 15/4 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και από τη νέα της θέση θα στρέψει περισσότερο το ενδιαφέρον σου στη δουλειά και σε ότι σχετίζεται με αυτή, πολύ πιθανό να στρέψει το ενδιαφέρον σου και σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Θα πρέπει να γνωρίζεις πως ένα αισθηματικό ειδύλλιο στη δουλειά μπορεί να έχει ένα βαθμό δυσκολίας ή ένα βαθμό ρίσκου καθώς πιθανά να επηρεάσει και τη δουλειά αλλά και τις προτεραιότητές σου! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε αυτή καθώς θα υπάρχει η τάση να την βάλεις στον αυτόματο πιλότο, καθώς οι προτεραιότητές σου θα στραφούν στον επαγγελματικό τομέα. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να επηρεάσει δυσμενώς τη σχέση και την επικοινωνία με το σύντροφό σου, όμως είναι στο χέρι σου αν θα το αφήσεις να συμβεί.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο Απρίλιος χωρίζεται σε δύο μέρη καθώς κατά το πρώτο μισό του θα υπάρξουν ευκαιρίες για επαγγελματικές πιστοποιήσεις και σεμινάρια που θα μπορούσαν να αυξήσουν τα τυπικά σου προσόντα και να αποτελέσουν τη βάση για σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις στο μέλλον. Είναι εξίσου πιθανόν να προκύψει και ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους ή να σου γίνει μία πρόταση για δουλειά εξ αποστάσεως. Πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση καλό θα ήταν να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά και να μην αφήσεις την παρόρμηση σου να αποφασίσει για εσένα. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα με την πολυαστρία που θα υπάρχει στο ζώδιο του Ταύρου (Αφροδίτη, Ερμής, Ουρανός και Ήλιος) φαίνεται πως μπορεί να προκύψουν κάποιες ξαφνικές ανακατατάξεις ή αλλαγές που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα. Ίσως κάποιες από αυτές να σου δημιουργήσουν ανησυχία, όμως να θυμάσαι πως «ουδέν κακόν αμιγές καλού»!

Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου 2021 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-04-2021 00:00:00