blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Λέων
 
blank
 
Λέων
Λέων 23/7-23/8

Μηνιαίες Προβλέψεις - Λέων

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα το μήνα Απρίλιο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Ο Απρίλιος έρχεται φέρνοντας εντάσεις και διαφωνίες με τα πολύ κοντινά σου άτομα, γεγονός που σε αποσυντονίζει και σε στενοχωρεί. Με τον Ερμή να κινείται σε ορθή πορεία μέχρι τις 9, ζητήματα επαγγελματικής φύσεως ευνοούνται και συνεργασίες που μέχρι τώρα συναντούσαν εμπόδια, τώρα διευκολύνονται και προχωρούν. Βέβαια, η Πανσέληνος στις 11 στον Ζυγό, θα προκαλέσει μια μικρή αναστάτωση, λόγω ανατρεπτικών εξελίξεων, αλλά μην επιτρέψεις να σε πάρει από κάτω και βγεις από το πρόγραμμά σου. Με υπομονή και πάντα με γνώμονα τη λογική, θα μπορέσεις να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, από τις 9 και μετά, καλό θα ήταν να μην αφήσεις υποχρεώσεις που θα προκύψουν άλυτες, αλλά να προτιμήσεις να τις διευθετήσεις άμεσα. Ακόμη, φρόντισε να έχεις καλή σχέση με τα άτομα που ό,τι και να γίνει θα βρίσκονται στη ζωή σου, διότι δεν είναι υπέρ σου να έχεις εντάσεις στην καθημερινότητά σου. Κάνε την πιο αξιόπιστη επιλογή για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε τους διάσημους αστρολόγους του Myastro.gr στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

 

Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms τα οποία έχει επιμεληθεί σύσσωμη η ομάδα διάσημων αστρολόγων, για να μάθεις με γεγονότα και ημερομηνίες όσα θα διαδραματιστούν μεσούσης της Άνοιξης! 
Για να λάβεις στο κινητό σου τα 4 sms δωρεάν θα πρέπει  να στείλεις το ζώδιό σου στο 695 999 5581
Για παράδειγμα αν είσαι ΚΡΙΟΣ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή θα κυμαίνονται σε πολύ καλά επίπεδα τον φετινό Απρίλιο. Εσύ που έχεις σταθερή σχέση, θα έχεις την εύνοια του Ερμή μέχρι τις 9 σε ορθή πορεία, ώστε να διώξεις όλα τα μαύρα σύννεφα, που δε σε αφήνουν να είσαι καλά με τον αγαπημένο σου. Ειδικότερα από τις 15 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από τους Ιχθείς, οι συνθήκες στη σχέση σου θα είναι ιδανικές και θα έχεις πολλές ευκαιρίες να περάσεις αξέχαστα. Αν από την άλλη βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, τα νέα για εσένα είναι ευχάριστα, αφού σύντομα ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον θα σε προσεγγίσει, δείχνοντάς σου τις αληθινές του προθέσεις για εσένα. Αν κινηθείς σωστά, όλο αυτό θα καταλήξει σε μια όμορφη σχέση. Η Νέα Σελήνη πάντως, που θα πραγματοποιηθεί στις 26 στον Ταύρο, σου δίνει όλες τις πιθανότητες να το πετύχεις αυτό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στον επαγγελματικό τομέα σημειώνεις σημαντική άνοδο. Ο Ερμής μέχρι τις 9 σε ευνοεί και σε βοηθάει να έχεις μια άριστη και άκρως αποδοτική συνεργασία με τους συναδέλφους σου. Έτσι, ζητήματα και σχέδια που κωλυσιεργούσαν και σε εκνεύριζαν, τώρα επιτέλους δρομολογούνται και θα φτάσεις στην επιτυχία που προσδοκούσες. Ο Άρης από τον Ταύρο μέχρι τις 22, σε κάνει εξαιρετικά δυναμικό και παίρνεις πρωτοβουλίες για αλλαγές, που θα εξασφαλίσουν την καριέρα σου. Τα οικονομικά σου, με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Ταύρο στις 20, μπαίνουν σε μια καλή περίοδο, όπου έχεις την άνεση πλέον να τακτοποιήσεις χρέη και εκκρεμότητες που σε βάραιναν. Καλό θα ήταν να μην επαναπαυτείς και να βρεις νέες πηγές εσόδων, ώστε να βρεθείς σε ακόμη καλύτερη κατάσταση. Προς το τέλος του μήνα ειδικότερα, πρόσεχε πολύ, γιατί τυχόν ανοίγματα θα σε οδηγήσουν πάλι σε προβλήματα. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις.

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 18
MyAstro WebTv

 
 
blank
loading...
 
 
blank
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι