blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Λέων
 
blank
Λέων
Λέων 23/7-23/8

Μηνιαίες Προβλέψεις - Λέων

Μήνας   Νοέμβριος 2017    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
blank

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα το μήνα Νοέμβριο  2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Λέων, για τον μήνα αυτό η προσωπική θέληση και οι δυναμικές ενέργειες θα δώσουν προτεραιότητα στα «θέλω» των άλλων και στην κοινή βούληση. Έτσι, θα ασχοληθείς περισσότερο με ζητήματα των άλλων, παρά με τα δικά σου. Θα χρειαστεί, επίσης, να προσαρμοστείς στις καταστάσεις εκείνες που αποτελούν συνέπεια των πράξεών σου στο παρελθόν. Αν έστρωσες σωστά τα πράγματα, τώρα θα μπορέσεις να τα απολαύσεις. Ειδάλλως, προσπάθησε να βρεις τον τρόπο να βελτιώσεις τις καταστάσεις ακόμη και τώρα. Η συνεργασία τρίτων θα σε βοηθήσει για να επιτύχεις τους στόχους σου. Οι προβλέψεις δείχνουν ότι θα υπάρξει μια διαμάχη μεταξύ των επαγγελματικών συμφερόντων και των οικογενειακών ζητημάτων. Θα πρέπει να ισορροπήσεις τα πράγματα και να καταφέρεις να δείξεις το ίδιο ενδιαφέρον και στους δυο τομείς, χειριζόμενος τα διάφορα προβλήματα που θα προκύψουν. Είναι πιθανό να αλλάξεις τόπο διαμονής κάνοντας μια μετακόμιση και να ξοδέψεις χρήματα σε προσωπικές πολυτέλειες. Ζητήματα που σχετίζονται με τα παιδιά θα χρειαστούν την προσοχή σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις 4 του μήνα με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου προκαλώντας μια εσωτερική αναταραχή. Καλό είναι να δείξεις ψυχραιμία και να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Από την άλλη, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 18, σου δίνει καλή διάθεση, αισιοδοξία και καθαρό μυαλό για να σκεφτείς και να θέσεις προτεραιότητες.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η εύνοια του πλανητικού σκηνικού στον τομέα των αισθηματικών προκαλεί θετική διάθεση και δίνει τις καλύτερες προοπτικές για να συναντήσεις την αγάπη ή να αναθερμάνεις το ξεχασμένο συναίσθημα. Αν ψάχνεις να βρεις το πρόσωπο που θα σταθεί δίπλα σου, να ξέρεις ότι ο μήνας αυτός σου δίνει πολλές προοπτικές για να κάνεις μια νέα σχέση. Θα είσαι πολύ δραστήριος σε κοινωνικό επίπεδο και αυτό θα είναι κάτι που θα σε βοηθήσει, σίγουρα, στα αισθηματικά σου. Αν έχεις μια σχέση θα δεις ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο «σοβαρεύει». Μια σχέση που πίστευες ότι είναι χαλαρή, εξελίσσεται πιο «σοβαρή», ενώ εκείνη που θεωρούσες σταθμό στη ζωή σου, εξελίσσεται ακόμη και σε γάμο. Η συνύπαρξή σου στη σχέση σου είναι αρμονική, ενώ ο ρομαντισμός είναι έντονος και πλαισιώνει τις στιγμές. Ο μήνας είναι πολύ καλός για να σκεφτείς να μεγαλώσεις την οικογένειά σου… Το οικογενειακό περιβάλλον θα υποστεί σημαντικές αλλαγές και η σχέση σου με κάποια μέλη είναι πιθανό να περάσει από αναταραχές.

Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr!
Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα επαγγελματικά σου επισκιάζονται από τα οικογενειακά ζητήματα αυτόν τον μήνα. Σε ενδιαφέρει περισσότερο να είσαι καλά και ισορροπημένος συναισθηματικά. Συνεπώς, οι επαγγελματικές φιλοδοξίες έρχονται δεύτερες προς το παρόν. Καταφέρνεις να κρατάς έτσι χαμηλό προφίλ δουλεύοντας με πρόγραμμα και αρκετά συντηρητικά. Δεν σε ενδιαφέρει να ακολουθήσεις μια στρατηγική που θα σε βοηθήσει να ανέβεις σκαλιά στην ιεραρχία.  Η οικονομική σου κατάσταση από την άλλη, επηρεάζεται αρκετά από το πλανητικό σκηνικό. Για το λόγο αυτό, φαίνεται ότι μέχρι τα μέσα του μήνα τα χρήματα που θα βγάλεις θα είναι συνέπεια της ευρηματικότητας σου. Θα μπορέσεις να βγάλεις χρήματα από ιδέες που έχουν σκοπό την επίτευξη κέρδους. Έτσι, είναι απαραίτητο να εμπιστευτείς το ένστικτό σου, αλλά και τις δυνάμεις σου. Η εμπειρία θα είναι πολύτιμος σύμβουλος, για αυτό μην αψηφήσεις τη δύναμή της. Τέλος, καλό θα ήταν να διευθετήσεις τις σημαντικές επενδύσεις ή πληρωμές πριν από τα μισά του μήνα, περίοδος που προβλέπεται κατάλληλη για τέτοιες κινήσεις.

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 26
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-10-2017 12:45:28
loading...
MyAstro WebTv

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι