Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Λέων
 
blank
Λέων
Λέων 23/7-23/8

Μηνιαίες Προβλέψεις - Λέων

Μήνας   Ιανουάριος 2022    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 38

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα το μήνα Ιανουάριο 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Λέων μου καλή χρονιά! O Ιανουάριος είναι ο μήνας που θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στη δουλειά και στις επαγγελματικές σου σχέσεις, φέρνοντας κάθε λεπτομέρεια και κάθε τι που σχετίζεται με αυτές στο προσκήνιο. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 2/1 μιλάει για ένα νέο ξεκίνημα είτε σε μία εργασιακή σχέση είτε στη δουλειά. Αυτή η νέα Σελήνη θα φέρει ευκαιρίες για να αλλάξεις προς το καλύτερο θέματα τα οποία αφορούν τον επαγγελματικό τομέα. Την ίδια ημέρα η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει πως ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων σε γενικότερο πλαίσιο θα βρεθεί στο προσκήνιο και όταν ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του σε αυτό το ζώδιο στις 14/1, μπορεί να υπάρξουν και κάποιες ανακατατάξεις ή αναθεωρήσεις.

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω στις 18/1 μιλά για ένα ζήτημα της καθημερινότητας το οποίο θα έρθει στο προσκήνιο και θα αποτελέσει το κίνητρο για να πάρεις κάποιες αποφάσεις που θα αλλάξουν την καθημερινότητα σου. Από τις 20/1 που θα περάσει και ο Ήλιος στο ζώδιο του Υδροχόου θα ξεκινήσει ένα διάστημα κατά το οποίο οι «άλλοι» θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή, καθώς η ενασχόληση σου με θέματα που αφορούν άλλα πρόσωπα μπορεί να γίνει με τις καλύτερες προθέσεις από εσένα, αλλά και λόγω του ανάδρομου Ερμή να παρερμηνευθεί και να μην θεωρηθεί ενδιαφέρον αλλά περιέργεια, για αυτό χρειάζεται ισορροπία. Καλό θα ήταν να δώσεις προσοχή σε αυτούς που εμπιστεύεσαι και έχεις δίπλα σου ώστε να μειώσεις τις πιθανότητες τέτοιων καταστάσεων.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας ο οποίος μπορεί να βάλει ξανά στο κάδρο αισθηματικές υποθέσεις του παρελθόντος ή να μπερδέψει κάποια ζητήματα που αφορούν το παρόν. Η αναδρομή πορεία της Αφροδίτης μέχρι και τις 30/1 στο ζώδιο του Αιγόκερου, σε συνδυασμό με την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 14/1 έως και τον άλλο μήνα στο ζώδιο του Υδροχόου, δείχνουν αναδρομές στο παρελθόν και επιστροφές προσώπων. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε μία σχέση θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή στο κομμάτι της καθημερινότητάς καθώς θα είναι αυτή που είτε θα σας φέρει πιο κοντά με το ταίρι σου είτε θα σας απομακρύνει.

Προσπάθησε να την κάνεις πιο φιλική για εσάς και να βρίσκεις έστω και λίγο ελεύθερο χρόνο για να τον αφιερώνετε σε πράγματα που αγαπάτε. Σε περίπτωση που δουλεύεις μαζί με το ταίρι σου θα χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερη προσοχή, καθώς κατά το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι πιο δύσκολο να διαχωρίσετε τη δουλειά από τα προσωπικά σας, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τριβές σε περίπτωση που σε κάποιον από τους δύο τομείς δημιουργηθεί ένα θέμα. Αν είσαι ελεύθερος αυτό το μήνα θα υπάρξουν ευκαιρίες για επαναπροσεγγίσεις και επιστροφές ανθρώπων που έρχονται από το παρελθόν. Καλό θα είναι να μη βιαστείς να πάρεις μία απόφαση και να μη βασιστείς μόνο στα δεδομένα του παρελθόντος, καθώς αυτά από τότε μπορεί να έχουν διαφοροποιηθεί. Σε περίπτωση που υπάρξει ένα αισθηματικό ειδύλλιο στη δουλειά -ένα πολύ πιθανό σενάριο για αυτό το μήνα- θα χρειαστεί να είσαι διπλά προσεκτικός ώστε να μη δημιουργηθούν ζητήματα τα οποία θα μπορούσαν να επηρεάσουν το πρακτικό κομμάτι της δουλειάς ή να αποτελέσουν θέμα συζήτησης σε αυτή. 

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα επαγγελματικά ζητήματα και η εργασιακή καθημερινότητα θα κάνουν δυναμική εμφάνιση από τις αρχές αυτού του μήνα και δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα που υπάρχουν στη δουλειά. Η νέα Σελήνη αλλά και η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου πιέζουν για αλλαγές, όμως εσύ θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με το είδος των αλλαγών. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως δύο πλανήτες θα κινούνται σε ανάδρομη πορεία (Ερμής και Αφροδίτη) κάτι που αυτόματα δεν βοηθά στη δημιουργία σταθερότητας. Ίσως να υπάρξουν συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για ένα επαγγελματικό ζήτημα ή μία επαγγελματική σχέση η οποία έρχεται από το παρελθόν, όπως επίσης και ευκαιρίες για να διευθετηθούν ζητήματα που έχουν μείνει καιρό σε εκκρεμότητα. Τώρα είναι ένα πολύ καλό διάστημα για να κλίσεις θέματα που έρχονται από παλιά, όχι όμως για να συνάψεις νέες συμφωνίες. Από τις 24/1 με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου θα κληθείς «να σηκώσεις τα μανίκια», καθώς ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα έχει αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις στην επαγγελματική σου καθημερινότητα. 

Μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2022 00:00:00