blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Λέων
 
blank
Λέων
Λέων 23/7-23/8

Μηνιαίες Προβλέψεις - Λέων

Μήνας   Απρίλιος 2024    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 39

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα το μήνα Απρίλιο 2024 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Λέων ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα σε βάλει στη διαδικασία σκέψεων, αναθεωρήσεων και αλλαγών σχετικά με ζητήματα που αφορούν προσωπικούς και μελλοντικούς σου στόχους. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Κριού από τις 2 έως τις 26/4 μπορεί να δημιουργήσει κάποια ζητήματα στην επικοινωνία όπως επίσης να φέρει και αναβολές σε σχέδια που αφορούν ταξίδια, μετακινήσεις αλλά και συναντήσεις με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό. Από την άλλη θα βοηθήσει να διευθετηθούν κάποια ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει σε μία κοινωνική, συγγενική ή φιλική σχέση. Η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού (8/4) πιθανό να σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς γιατί δεν «κυνήγησες» περισσότερο κάποιους στόχους σου, κυρίως αν αυτοί σχετίζονται με εκπαιδευτικά ζητήματα ή ταξίδια.

Ο τίτλος της έκλειψης θα μπορούσε να είναι «ποτέ δεν είναι αργά» και δεν αποκλείεται υπό την επιρροή της να πάρεις τώρα την απόφαση να οργανώσεις ένα ταξίδι ζωής ή να ξεκινήσεις ένα προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών. Ο Απρίλιος κατά το πρώτο μισό του μπορεί να φέρει κάποιες παρανοήσεις ή κάποιες καθυστερήσεις, όμως σε γενικότερο πλαίσιο θα έχει εξωστρέφεια και θα φέρει αρκετές ευκαιρίες για συναντήσεις και επαφές. Από τις 19/4 που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα σε οδηγήσει να βάλεις σε προτεραιότητα ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού στις 24/4 μπορεί να καταδείξει το κλείσιμο οικογενειακών και επαγγελματικών ζητημάτων αλλά και να αποκαλύψει το ρόλο που παίζουν κάποια πρόσωπα σε συγκεκριμένα ζητήματα.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η Αφροδίτη από τις 5 έως τις 28/4 θα βρίσκεται σε ένα φιλικό ζώδιο για εσένα τον Κριό και από αυτή τη θέση θα συμβάλλει στο να υπάρξουν κάποιες νέες γνωριμίες κυρίως κατά τη διάρκεια κοινωνικών επαφών και συναντήσεων. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ίδιο ζώδιο και η συνάντηση του με την Αφροδίτη στις 18 και 19/4, ενδεχομένως να φέρει και μία συνάντηση με ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρξε ένα ειδύλλιο κατά το παρελθόν. Μία επανασύνδεση είναι ένα πιθανό σενάριο γι’ αυτό το μήνα και αν είναι κάτι που επιθυμείς τότε βάλε τα δυνατά σου! Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση ο Απρίλιος προμηνύεται περισσότερο εξωστρεφής και με λιγότερες σκέψεις που θα σου δημιουργούν ανησυχία, τουλάχιστον όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα. Αξιοποίησε το καλό κλίμα που θα υπάρξει μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου για να κάνετε πράγματα για εσάς, να βγείτε, να αφιερώσετε χρόνο στις κοινωνικές σας σχέσεις, αλλά και να συζητήσετε προκειμένου να διευθετήσετε κάποια ζητήματα τα οποία έχουν παραμείνει σε εκκρεμότητα. Μέσα σε αυτό το μήνα δεν αποκλείεται να έρθει ξανά στο προσκήνιο και ένα σχέδιο σχετικά με ένα ταξίδι που θέλετε να κάνετε αλλά το είχατε αφήσει στη μέση.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτό το μήνα θα έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν τη δουλειά, κυρίως θέματα τα οποία σχετίζονται με επαγγελματική εκπαίδευση ή εξειδίκευση. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή καταδεικνύει πως ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες αλλαγές ή καθυστερήσεις στα παραπάνω, όμως από την άλλη ίσως να επανέλθει το ενδιαφέρον σου σχετικά με κάποιο στόχο που είχες για την απόκτηση μιας πιστοποίησης ή ακόμα και σχετικά με την εκμάθηση μιας νέας γλώσσας. Ένα επαγγελματικό ταξίδι ανήκει στα σενάρια αυτού του μήνα σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή και στις λεπτομέρειες του, καθώς η αναδρομή του Ερμή ενδεχομένως να δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες. Από τις 19/4 ξεκινά ένα διάστημα που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στον επαγγελματικό τομέα καθώς και ο Ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου και η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού καταδεικνύουν νέα δεδομένα. Η σύνοδος Δία -Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου (21/4) μπορεί να φέρει μία ξαφνική απόφαση εκ μέρους σου ή μια ξαφνική αλλαγή στη δουλειά, στη δεύτερη περίπτωση να θυμάσαι πως «ουδέν κακόν αμιγές καλού». Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα υπάρχει μία ροπή προς την υπερβολή σε σκέψεις, κινήσεις ακόμα και αποφάσεις και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή ώστε να μην επηρεάσει την κρίση σου.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2024, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-04-2024 00:00:00