blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Λέων
 
blank
Λέων
Λέων 23/7-23/8

Μηνιαίες Προβλέψεις - Λέων

Μήνας   Φεβρουάριος 2018    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 28

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα το μήνα Φεβρουάριο  2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Λέων, οι προβλέψεις λένε ότι η καριέρα και οι προσωπικές επιδιώξεις θα έχουν τον πρώτο λόγο στις επιλογές σου. Οι συναισθηματικές σου ανάγκες, καθώς και οι οικογενειακές υποχρεώσεις θα έρθουν αναγκαστικά λίγο πιο πίσω. Η αίσθηση της προσωπικής σου ελευθερίας θα είναι πολύ σημαντική αυτό τον μήνα. Δεν έχεις ούτε τη διάθεση, αλλά ούτε και την ικανότητα να περιορίσεις τον εαυτό σου. Θέλεις να έχεις την ελευθερία να εκφράζεις την σκέψη σου και να κάνεις τις επιλογές που θα καθορίσουν τη ζωή σου. Είναι αυτός ο Ουρανός στον Κριό, που σε κάνει μαχητικό και τρομερά αντιδραστικό απέναντι σε όποιον και ό,τι προσπαθεί να σε περιορίσει. Με τον Ήλιο στον Υδροχόο μέχρι τις 19 θα σου φανεί δύσκολο να ελέγξεις κάποιες καταστάσεις και τα πράγματα θα καθορίζονται από τις συνθήκες που επικρατούν. Άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν, φροντίζοντας να προσαρμόζεσαι στα δεδομένα. Με την Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο στις 15 του μήνα, θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποιες συνειδητοποιήσεις. Τώρα η σκέψη ότι μπορείς να αλλάξεις πολλά από αυτά που ενοχλούν στη ζωή σου κυριαρχεί και σε κινητοποιεί.

 

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Από σήμερα μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά το πλανητικό σκηνικό χαρίζει αρμονία όσον αφορά στην κοινή σου ζωή με τον σύντροφό σου. Θα υπάρχει ένα ευχάριστο κλίμα που κάνει και το ταίρι σου και εσένα αρκετά ικανοποιημένους. Οι κοινή κοινωνική σας ζωή επηρεάζεται από τον Ουρανό στον Κριό με αποτέλεσμα να γίνεται πιο πλούσια και απολαυστική. Όσο καλύτερη διάθεση υπάρχει τόσο πιο ωραίο είναι το κλίμα στη σχέση σου. Επίσης, η περίοδος αυτή σε ωθεί να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο της επισημοποίησης της σχέσης σου. Έχουν ωριμάσει οι συνθήκες και τώρα θα είσαι πιο έτοιμος να κάνεις το επόμενο βήμα. Στην περίπτωση που δεν έχεις βρει ακόμη το πρόσωπο που θα σε συγκινήσει, να ξέρεις ότι θα έχεις πολλές ευκαιρίες να δημιουργήσεις μια σχέση με άτομα του αντίθετου φύλου και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να βρεις την αγάπη σε χώρους που σχετίζονται με την υγεία. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόσωπο που έχετε έρθει πιο κοντά στο γυμναστήριο ή στο πάρκο;

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι προοπτικές αυτό το μήνα για την εργασία σου θα είναι εξαιρετικές. Τα προηγούμενα χρόνια έχεις εργαστεί σκληρά και αυτό σου έχει χαρίσει βαθιά συναισθηματική δύναμη. Με αυτό το όπλο θα κληθείς να αντιμετωπίσεις τις όποιες δυσκολίες προκύψουν. Οι απαιτήσεις στα επαγγελματικά θα είναι αρκετές κατά τη διάρκεια του μήνα, αλλά δεν πρέπει να πτοείσαι γιατί πάντα θα βρίσκεις τον τρόπο να αντιμετωπίζεις τα εμπόδια. Η ικανότητά σου να αντιδράς άμεσα και να είσαι σε εγρήγορση θα σου φανεί εξαιρετικά ευνοϊκή. Γύρω στις 15 του μήνα που πραγματοποιείται η Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, θα προκύψει μια σημαντική ευκαιρία για την καριέρα σου και για αυτό θα πρέπει να τη σκεφτείς πολύ σοβαρά. Ίσως αποτελέσει το κλειδί στις εξελίξεις που επιδιώκεις. Στον οικονομικό τομέα, προτείνεται περισσότερη προσοχή όταν επενδύεις ή αγοράζεις κάτι αυτό τον μήνα. Φαίνεται πως έχεις την τάση να μην κάνεις και τόσο έξυπνες αγορές που αργότερα θα μετανιώνεις που τις έκανες.

Μηνιαίες Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-01-2018 12:51:25
loading...
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι