blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Λέων
 
blank
Λέων
Λέων 23/7-23/8

Μηνιαίες Προβλέψεις - Λέων

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 35

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα το μήνα Μάρτιο 2020 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Ένας ιδιαίτερος μήνας ξεκινά για εσένα καθώς ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Υδροχόου έως τις 10/3 φέρνοντας ξανά στο παρόν καταστάσεις του παρελθόντος είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Πρώην σχέσεις και πρώην συνεργάτες είναι πιθανόν να εμφανιστούν αυτό το μήνα και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που θα διαχειριστείς την επιστροφή τους. Στις 9/3 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων σου λέει να είσαι πολύ προσεκτικός με οικονομικά ζητήματα καθώς και θέματα που μπορεί να προκύψουν με συνεταίρους, μιας και οι λάθος αποφάσεις είναι πολύ πιθανές. Απόφυγε τα ξεσπάσματα καθώς μπορεί να κοστίσουν σημαντικές συνεργασίες. Στις 11/3 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου και στις 16/3 περνά στο ζώδιο των Ιχθύων βοηθώντας την επικοινωνία. Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού στις 20/3 δείχνοντας πως ξεκινά μία περίοδο κατά την οποία θα είναι πιο εύκολο να υλοποιήσεις σχέδια που σχετίζονται με εκπαίδευση, πιστοποιήσεις, σεμινάρια αλλά και ένα ταξίδι. Από τις 22/3 που ο Κρόνος κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Υδροχόου ξεκινά μία περίοδος αρκετών μηνών όπου θα κληθείς να κάνεις ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 24/3 στο ζώδιο του Κριού μπορεί να σου ξυπνήσει ένα όνειρο που είχες και πιθανόν να σε βάλει στη διαδικασία υλοποίησης του.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/3 δείχνει πως η αυτοπεποίθησή σου και ο αέρας που αποπνέεις θα τραβήξουν γύρω σου ανθρώπους οι οποίοι θα σου δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα. Η εικόνα που δίνεις στους άλλους θα φέρει νέες γνωριμίες οι οποίες θα έχουν υπόβαθρο για να εξελιχθούν. Μέχρι τις 10/3 που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου δεν αποκλείεται να επιστρέψει σε εσένα ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Αν εσύ έχεις ένα τέτοιο σχέδιο διευθέτησε το κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα καθώς αυξάνονται οι πιθανότητες να επιτύχεις αυτό που θέλεις. Από τις 22/3 και έπειτα με την είσοδο του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου ξεκινά μία περίοδος αρκετών μηνών κατά την οποία καλείσαι να δεις με υπευθυνότητα μία σχέση που ήδη έχεις. Οι ανακατατάξεις στον προσωπικό τομέα δεν αποκλείονται καθώς ο Κρόνος σε αυτό το ζώδιο θα αποδώσει «τα του καίσαρος τω καίσαρι», προκειμένου να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να συνειδητοποιήσεις καλύτερα τις αισθηματικές ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

Μήπως σε απατά; Μάθε μέσα από το ζώδιό του ΕΔΩ!

Ωριαία αστρολογία, Προβλέψεις για κάθε ώρα και στιγμή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Το πρώτο μισό του μήνα μπορεί να δημιουργήσει κάποιες παρεξηγήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς ίσως συνειδητοποιήσεις πως θα έχεις εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης στη δουλειά από αυτόν που έχει ένας συνεργάτης σου. Παρελθοντικά ζητήματα επαγγελματικού ενδιαφέροντος που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα μπορεί να κάνουν ξανά την εμφάνισή τους έως τις 10/3 που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Υδροχόου. Επίσης δεν αποκλείεται να αρχίσεις να συζητάς ξανά μία επαγγελματική πρόταση η οποία έχει «παγώσει» μέχρι τώρα. Από τις 22/3 που ο Κρόνος περνά στο ζώδιο του Υδροχόου ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές σε μία συνεργασία. Δεν αποκλείεται αυτές οι αλλαγές να δημιουργήσουν πιεστικές συνθήκες είτε στην καθημερινότητα είτε στη ψυχολογία σου, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί τις δύο με τρεις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου.

Μηνιαίες Προβλέψεις Μαρτίου 2020, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

myastro videosplay

Λέων 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-03-2020 00:00:00