Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Λέων
 
blank
Λέων
Λέων 23/7-23/8

Μηνιαίες Προβλέψεις - Λέων

Μήνας   Δεκέμβριος 2022    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 39

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα το μήνα Δεκέμβριο 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Λέων μου ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που δεν θα έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις από εσένα, αρκεί να προσέξεις κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά και θα μπορούσαν -αν τα αφήσεις χωρίς διευθέτηση- να δημιουργήσουν προβλήματα. Αυτός ο μήνας, δείχνει πως πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική ζωή και τον αισθηματικό τομέα, ώστε να μην εκτεθείς απέναντι σε κάποιον που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Οι αισθηματικές σου υποθέσεις χρειάζονται μικρά, συνετά βήματα προκειμένου να μπορέσουν να εξελιχθούν χωρίς προβλήματα. Ίσως να υπάρξουν στιγμές κατά τις οποίες μπορεί να παρασυρθείς και να δώσεις υποσχέσεις οι οποίες δεν θα έχουν αντίκρισμα και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό του Δεκεμβρίου.

Γενικά ο Δεκέμβριος, δημιουργεί σου υπερκινητικότητα και τη διάθεση να προλάβεις να κάνεις πράγματα που ήθελες να κάνεις το προηγούμενο διάστημα, αλλά οι συγκυρίες που υπήρξαν δεν σου το επέτρεψαν. Καλό θα ήταν να μην πιεστείς ώστε να προλάβεις όλα αυτά που θέλεις να κάνεις μέσα σε μερικές μόνο ημέρες, καθώς αυτό θα μπορούσε να σου δημιουργήσει άγχος. Προς το τέλος του μήνα, θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα φέρει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη δουλειά σου. Ίσως να υπάρξουν κάποια πράγματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν πίεση, από την άλλη όμως ίσως υπάρξουν και κάποιες υποθέσεις που αφορούν την καθημερινότητα οι οποίες -με την απαραίτητη προσοχή εκ μέρους σου- θα μπορέσουν να διευθετηθούν.

 

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο Δεκέμβριος είναι ένας «ζωηρός» μήνας για εσένα ο οποίος θα φέρει ευκαιρίες για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, να μάθεις καλύτερα ένα πρόσωπο το οποίο έχεις γνωρίσει ήδη, να συναναστραφείς με κόσμο αλλά και να φλερτάρεις. Το πρώτο μισό του μήνα θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στα παραπάνω καθώς ο ενθουσιασμός σου μπορεί να σε οδηγήσει να υποσχεθείς πράγματα που δεν θα είναι εύκολο να υλοποιήσεις. Πρόσεξε αυτό το σενάριο σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και δεν θέλεις να υπάρξουν προβλήματα με το ταίρι σου. Γενικά ο Δεκέμβριος, μπορεί να φέρει «αναδρομές» σε κάποια συναισθήματα, τα οποία με τη σειρά τους θα σε οδηγήσουν στο να δεις ξανά μία αισθηματική υπόθεση του παρελθόντος. 

Προσπάθησε να μην ανοίξεις πολλά μέτωπα ταυτόχρονα στον αισθηματικό τομέα, καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να δημιουργήσει μεγαλύτερα μπερδέματα από ότι θα μπορούσες να σκεφτείς. Αν είσαι ελεύθερος θα σου δοθεί η ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις τις πραγματικές σου ανάγκες και με βάση αυτές να κάνεις και την ανάλογη επιλογή. Η σύνεση και στις επιλογές και στις υποσχέσεις σου θα είναι αυτή που θα σε προφυλάξει από κακοτοπιές στις αισθηματικές σου υποθέσεις και δεν θα σε αφήσει να εκτεθείς στα μάτια ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει. Αυτός ο μήνας θα έχει ευκαιρίες για επανασυνδέσεις όμως πριν προχωρήσεις σε κάτι τέτοιο θα πρέπει να αξιολογήσεις προσεκτικά τα δεδομένα που υπάρχουν.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η δουλειά θα είναι αρκετά απαιτητική για αυτό το μήνα και όσο περνούν οι ημέρες τόσο περισσότερο θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα σε απασχολούν επαγγελματικά ζητήματα. Γενικά ο Δεκέμβριος, δείχνει πως ίσως υπάρχουν κάποια ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν πίεση στη δουλειά ή θα κάνουν την εμφάνιση τους κάποιες υποθέσεις που νιώθεις πως σε καταπιέζουν και δεν σε αφήνουν να λειτουργήσεις. Οι έκτακτες υποχρεώσεις, οι νέες ευθύνες ακόμα και μερικές αγγαρείες είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια αυτού του μήνα. Προσπάθησε να αποφύγεις τις σπασμωδικές αντιδράσεις ιδιαίτερα σε πράγματα τα οποία μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους τελευταία στιγμή, καθώς μέσα σε αυτό το διάστημα δεν φαίνεται πως θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να βρεις το δίκιο σου, ιδιαίτερα αν προσπαθήσεις να το διεκδικήσεις με ένταση. Κράτησε χαμηλούς τόνους σε καταστάσεις που νιώθεις πως σε ενοχλούν και κέρδισε χρόνο μέχρι να βρεθεί η ευκαιρία για να τις διευθετήσεις.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-12-2022 00:00:00