Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Λέων
 
blank
Λέων
Λέων 23/7-23/8

Μηνιαίες Προβλέψεις - Λέων

Μήνας   Ιούλιος 2022    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 38

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα το μήνα Ιούλιο 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Λέων μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που χρειάζεται σύνεση και προσοχή καθώς κατά διαστήματα μπορεί να δημιουργεί κούραση, εκνευρισμό και να φέρνει περισσότερες δουλειές. Ο Άρης από τις 5/7 θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και θα επηρεάζει τον επαγγελματικό τομέα με ποικίλους τρόπους. Είναι πιθανό να δημιουργήσει κάποιες αντιπαραθέσεις με αφορμή ζητήματα της δουλειάς ή με πρόσωπα που βρίσκονται στη δουλειά ή δεν αποκλείεται να φέρει κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες δεν ήταν στο πρόγραμμα και ίσως να δημιουργήσουν ή να ενισχύσουν την κόπωση.

Τα πράγματα για το πρώτο δεκαήμερο του μήνα μπορεί να έχουν τρέξιμο και έννοιες όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα όμως μετά τις 13/7 με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερω θα αρχίσουν να διαφαίνονται η κόπωση αλλά και ο εκνευρισμός. Όλα αυτά θα αρχίσουν αλλάζουν προς το καλύτερο από τις 23/7 καθώς η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιό σου εγκαινιάζει την γενέθλια χρονιά σου, στρέφει το ενδιαφέρον των άλλων σε εσένα και ενισχύει την αυτοπεποίθηση σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιό σου στις 28/7 μπορεί να φέρει μία ευκαιρία για την υλοποίηση ενός νέου σχεδίου πολύ πιθανόν αυτό να σχετίζεται με ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στο εξωτερικό ή ένα ταξίδι που ήθελες να κάνεις καιρό. Οι τελευταίες ημέρες του Ιουλίου χρειάζονται προσοχή καθώς η σύνοδος Άρη-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να φέρει συγκρούσεις αλλά και αλλαγές που αφορούν τη δουλειά.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων έως τις 17/7 δείχνει πως αυτός ο μήνας θα είναι κοινωνικός και θα υπάρξει και κινητικότητα σε θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Τα μηνύματα, τα τηλεφωνήματα, οι συζητήσεις και η επικοινωνία σε γενικότερο πλαίσιο θα παίξουν σημαντικό ρόλο και θα ξεκαθαρίσουν την κατάσταση σε μία αισθηματική υπόθεση, κυρίως αν το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν κάποια διλήμματα. Στις 18/7 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου και από τη νέα της θέση θα δημιουργήσει εσωστρέφεια αλλά και την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Αυτή η εσωστρέφεια θα μετριαστεί αισθητά από τις 23/7 που Ήλιος θα περάσει στο ζώδιό σου και τις τελευταίες ημέρες του μήνα είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξει μία έκπληξη σε αισθηματικό επίπεδο. Μια γνωριμία που δεν περιμένεις ή ένα πρόσωπο που θα σε συναρπάσει είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια της νέας Σελήνης, αν ανήκεις στους ελεύθερους εκπρόσωπος του ζωδίου σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση τα πράγματα για εσένα θα είναι διαφορετικά καθώς οι πρώτες ημέρες αυτού του μήνα θα είναι περισσότερο επικοινωνιακές γι’ αυτό αξιοποίησε τες με το ταίρι σου, για να κάνετε κάποιες επισκέψεις που είχατε στο πρόγραμμα, να δείτε αγαπημένα σας πρόσωπα και να ασχοληθείτε με εξωτερικές δραστηριότητες. Από τα μέσα του μήνα και έπειτα θα πιάσεις τον εαυτό σου να έχει μεγαλύτερη ανάγκη να μείνεις σπίτι παρέα με το ταίρι σου και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά θα κάνουν δυναμική εμφάνιση από τις αρχές του μήνα καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/7 δείχνει αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά και αρκετή κούραση. Ο Ιούλιος χρειάζεται οργάνωση μέσω ενός καλού προγράμματος καθώς αν αφήσεις τις δουλειές και τις υποχρεώσεις χωρίς ένα πλάνο είναι πάρα πολύ πιθανό να δημιουργήσουν μια πιεστική κατάσταση. Το πρώτο δεκαήμερο αλλά και το τελευταίο πενθήμερο αυτού του μήνα θα είναι τα πιο έντονα για τη δουλειά, η οποία φαίνεται πως θα έχει πολλές απαιτήσεις. Κατά τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου καλό θα είναι να δώσεις προσοχή σε επαγγελματικές συναντήσεις αλλά και συζητήσεις που αφορούν τη δουλειά, καθώς η σύνοδος Άρη-Ουρανού δείχνει ένα τεταμένο κλίμα που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις, εντάσεις και απροσδόκητες αποφάσεις.

My Big Astro: Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2022, από την Αξιοθέα.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ιουνίου 2022, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-07-2022 00:00:00