Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Λέων
 
blank
Λέων
Λέων 23/7-23/8

Μηνιαίες Προβλέψεις - Λέων

Μήνας   Ιούλιος 2021    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 37

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα το μήνα Ιούλιο 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Λέων μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που σε καλεί «να σηκώσεις τα μανίκια» και να δώσεις προτεραιότητα σε κάποιες από τις υποχρεώσεις σου ώστε μετά να μπορέσεις να κάνεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές χωρίς το άγχος και την αίσθηση πως έχεις αφήσει πράγματα σε εκκρεμότητα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 10/7 στο ζώδιο του Καρκίνου σου δημιουργεί εσωστρέφεια και σε προτρέπει να κρατήσεις μυστικά τα επόμενα σχέδιά σου είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Έως και τα μέσα Ιουλίου θα υπάρχει ένας δύσκολος σχηματισμός όψεων, της Αφροδίτης και του Άρη που βρίσκονται στο ζώδιό σου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο και τον Κρόνο στον Υδροχόο.

Αυτό δείχνει πως ενδεχομένως να υπάρξουν ζητήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις τα οποία θα σου δημιουργήσουν κούραση ή επιπλέον ευθύνες. Από τις 22/7 η διάθεσή σου θα αλλάξει αισθητά προς το καλύτερο καθώς ο Ήλιος θα περάσει στο δικό σου ζώδιο και θα δημιουργήσει ευκαιρίες για να ξεχωρίσεις! Τώρα ξεκινά ένα πολύ δημιουργικό διάστημα για εσένα που θα σε βοηθήσει να καταφέρεις κάποιους από τους στόχους σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Λέοντα- Υδροχόου) στις 24/7 σε πιέζει να κλείσεις οριστικά κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν σε σχέσεις και συνεργασίες. Στις 28/7 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιό σου δίνοντας σου ακόμα ένα μπόνους μέσω της επικοινωνίας και στις 29/7 η ανάδρομη πορεία του Δία θα συνεχιστεί το ζώδιο του Υδροχόου, κάτι που θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις οριστικά θέματα που άνοιξαν το προηγούμενο διάστημα και αφορούν τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στο ζώδιό σου κάτι που δείχνει πως θα υπάρχουν ευκαιρίες σε αισθηματικό επίπεδο όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως δεν είναι «ελεύθεροι και ωραίοι» μιας και βάλλονται από τον Κρόνο από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από τον Ταύρο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην αφήσεις διαφωνίες να ενταθούν και προσπάθησε να διευθετήσεις ζητήματα όσο πιο νωρίς γίνεται, καθώς όσο αφήνεις διαφωνίες, παράπονα και γκρίζα σημεία στη σχέση σου, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να τα προσπεράσεις. Μετά τα μέσα Ιουλίου και με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο σου (22/7) θα υπάρξουν ευκαιρίες χαλάρωσης μαζί με το σύντροφό σου και ευκαιρίες να αναθερμάνεις τη σχέση σου. Η Αφροδίτη θα περάσει στην Παρθένο στις 22/7 κάτι που δείχνει πως θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα η συναισθηματική ασφάλεια. Αν είσαι ελεύθερος προς το τέλος του μήνα είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξει μια γνωριμία η οποία μπορεί να μην συνοδεύεται από τα «πυροτεχνήματα του καλοκαιριού», όμως θα έχει όλα τα πρακτικά δεδομένα για να εξελιχθεί σε μία σταθερή σχέση.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι ευθύνες που απορρέουν από τη δουλειά καθώς και κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις ή ακόμα και εργασιακές αγγαρείες θα δώσουν δυναμικά το παρόν μέσα σε αυτό το μήνα και θα σε απασχολήσουν τουλάχιστον έως και τα μέσα του. Από εκεί και μετά θα είναι πιο εύκολο να βάλεις σε μία σειρά οτιδήποτε αφορά τον επαγγελματικό τομέα, καθώς φαίνεται πως θα μειωθούν οι υποχρεώσεις οι οποίες «ξεφύτρωσαν σαν τα μανιτάρια» το προηγούμενο διάστημα. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σου στις 22/7 αλλά και η ανάδρομη πορεία του Δία στον Υδροχόο στις 29/7 θα φέρουν ευκαιρίες να δεις ξανά μία συνεργασία ή να υλοποιήσεις κάποια επαγγελματικά σχέδια που έχεις κατά νου. Δεν αποκλείεται να προκύψει μία νέα επαγγελματική πρόταση ή να διευρυνθεί μία ήδη υπάρχουσα συνεργασία.

Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου 2021 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-07-2021 00:00:00