blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / /
 
blank
 
Λέων
Λέων 23/7-23/8

Μηνιαίες Προβλέψεις - Λέων

Μήνας       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα το μήνα Φεβρουάριο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Το πλανητικό σκηνικό του Φεβρουαρίου για το ζώδιό σου προβλέπει ανακατατάξεις και ανατροπές σε βασικούς τομείς της ζωής σου, που ενώ αρχικά θα σε δυσκολέψουν, μελλοντικά θα αποδειχθούν ιδιαίτερα ευνοϊκές. Με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στις 11, στο ζώδιό σου και να σε επηρεάζει, θα καταλάβεις ότι οι αντιλήψεις, τα «πιστεύω» σου και η φιλοσοφική θεώρηση των πραγμάτων δεν ανταποκρίνονται πλέον στις απαιτήσεις σου και στο κλίμα, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί, και θα θελήσεις από μόνος σου να αλλάξεις την οπτική σου. Από τις 7 μέχρι τις 26 του μήνα που ο Ερμής θα κινείται στον Υδροχόο, η υπομονή που έχεις και η σταθερότητα του χαρακτήρα σου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις σχέσεις σου, καθώς θα βλέπεις του γύρω σου να βασίζονται πάνω σου και να σου έχουν απεριόριστη εμπιστοσύνη. Χρησιμοποίησε αυτό το χάρισμα της υπομονής που έχεις, έτσι ώστε να είσαι σε ετοιμότητα όταν έρθει η κατάλληλη ώρα για να δράσεις...

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο ερωτισμός, ο ρομαντισμός, η γοητεία σου και η καλή σου διάθεση θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του μήνα, ιδιαίτερα αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων. Η αισιοδοξία σου και η πίστη στις δυνατότητές σου θα είναι τόσο αυξημένες, που θα το μεταδίδεις πολύ έντονα στο σύντροφό σου. Από τις 3 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα κινείται στον Κριό, οι ημέρες είναι κατάλληλες για να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο από όλα αυτά, που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει μέχρι τώρα. Οι πλανήτες θα σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους, ώστε να απαλλαγείς από όλες αυτές τις καταστάσεις, που μπορεί να σου χαλούσαν την ψυχολογική σου διάθεση και δεν περνούσες καλά μαζί του. Και αν ακόμη η μοναξιά παραμένει στη ζωή σου, με την εύνοια που θα σου χαρίζει ο Άρης στον Κριό για όλο το Φεβρουάριο, μπορείς να ακούσεις την καρδιά σου και να πάρεις την απόφαση να δεσμευτείς με ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον που σε ελκύει πολύ και έχετε έρθει κοντά το τελευταίο διάστημα.

Κάνε την πιο αξιόπιστη επιλογή για την προσωπική σου πρόβλεψη!
Κάλεσε τους διάσημους αστρολόγους του Myastro.gr στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο Φεβρουάριος επιφυλάσσει αρκετές εντάσεις, αλλά και ζυμώσεις για την επαγγελματική πορεία των περισσότερων Λεόντων. Μέχρι τις 7 του μήνα που ο Ερμής θα κινείται στον Αιγόκερω, πιθανόν να αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις σε συμφωνίες ή να αποδεσμευτείς δύσκολα από συμβόλαια και συνεργασίες που σε ταλαιπωρούν και που πλέον δε σε αντιπροσωπεύουν. Θα υπάρξουν προβλήματα στην επαγγελματική σου καθημερινότητα και στην εξέλιξη των υποθέσεών σου, που αν όμως επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα σου και την υπομονή σου, πραγματικά θα καταφέρεις να βρεις ιδανικές λύσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι ακόμη στο σημείο που θα ήθελες. Ο Άρης που θα κινείται στον Κριό για όλη τη διάρκεια του μήνα θα σου δώσει όλα τα φόντα να κάνεις συζητήσεις, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και να τακτοποιήσεις και πολλά στάσιμα θέματα. Γραφειοκρατικά, νομικά και φορολογικά θέματα μπορείς να τα τακτοποιήσεις αποτελεσματικά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 17
MyAstro WebTv

 
 
blank
loading...
 
 
blank