blank
 
blank
Λέων
Λέων 23/7-23/8

Μηνιαίες Προβλέψεις - Λέων

Μήνας   Ιουλίου 2017    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
blank

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα το μήνα Ιούλιο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Το γενικότερο κλίμα του Ιουλίου επιτάσσει αποδέσμευση και ανεξαρτητοποίηση από τα τετριμμένα και αυτό δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και εσένα αγαπημένε Λέοντα. Είναι σίγουρο πως το αλάνθαστο ένστικτό σου θα σε οδηγήσει στο σωστό δρόμο και σε αποφάσεις που θα κάνουν την διαφορά αρκεί να μην υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου. Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους από τις 5 και μετά, είναι εύκολο να παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό και τη χαρά  που δίνει η αναζήτηση καινούργιων εμπειριών, γεγονός που δεν αποκλείεται να προκαλέσει λάθη απροσεξίας. Επαγγελματικά δεν προβλέπονται ιδιαίτερες αλλαγές. Ούτε πολλά εμπόδια θα υπάρξουν, ούτε ιδιαίτεροι λόγοι ανησυχίας. Βρίσκεσαι σε μία αρκετά αρμονική επαγγελματική κατάσταση, που είναι ίσως ότι καλύτερο σου έχει συμβεί μέχρι τώρα από τις αρχές του χρόνου και ύστερα. Στα αισθηματικά σου οι σχέσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου βρίσκονται σε πορεία βελτίωσης και ο καιρός φαίνεται πως όσο περνά προωθεί περισσότερο τα πράγματα στον τομέα των κοινωνικών σου επαφών. Είναι μια καλή περίοδος για να περάσεις όμορφες και ξεκούραστες στιγμές με την οικογένειά και τον σύντροφό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου κυρίαρχο ζήτημα σου θα είναι η κοινωνική αναγνώριση της σχέσης σου φίλε Λέοντα. Τις ημέρες που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 9 θα έχεις κάποιες δυσκολίες, οι οποίες θα ξεπεραστούν εάν ανταποκριθείς στα κοινωνικά πρότυπα. Εάν η σχέση σου δεν ανταποκρίνεται σε αυτά, τότε θα έχεις πρόβλημα. Καθόλου απίθανο επίσης να βρεθείς αντιμέτωπος με κάποιο ολίσθημα του αγαπημένου σου. Το κατά πόσο θα τον συγχωρέσεις εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα, αν και η κατάσταση που βρίσκεσαι τη δεδομένη στιγμή της ζωής σου δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια για να θελήσεις να μείνεις μόνος σου. Το ψυχικό κόστος θα είναι μεγάλο και εσύ όσο και αν το θέλεις δεν είσαι έτοιμος να το αντιμετωπίσεις. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου  θα έχετε πολλές δυνατότητες και ευκαιρίες να ερωτευτείτε και να ξεκινήσετε τώρα μία σοβαρή σχέση στη ζωή σας.

Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr!
Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 ΜΟΝΟ 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αρχίζει να στρώνει κάπως η επαγγελματική σου κατάσταση τον Ιούλιο αγαπημένε Λέοντα και αφήνεις πίσω την ταλαιπωρία και το άγχος, που τόσο πολύ σε έχουν ταλαιπωρήσει. Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες στην επαγγελματική σου ζωή, τις οποίες αν τις αξιοποιήσεις θετικά θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τους σκοπέλους. Βοήθεια θα έχεις από φίλους και συνεργάτες και θα μπορέσεις να προχωρήσεις στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Βέβαια, τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο θα πρέπει να προσέξεις κάπως περισσότερο τις συνεργασίες σου και την κατάστρωση των σχεδιασμών σου, καθώς υπάρχει ακόμα ο απόηχος των παλαιότερων λαθών σου, που σε βασανίζει και σε επιβαρύνει. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση και θα πρέπει να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή, αν και προς το τέλος του μήνα διαφαίνεται κάποια βελτίωση. Απόφυγε τον δανεισμό και φρόντισε χρέη και εκκρεμότητες του παρελθόντος, γιατί θα υπάρξει άμεση απαίτηση διευθέτησης τους. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις.

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 21
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-07-2017 00:00:00
loading...
MyAstro WebTv

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι