Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Λέων
 
blank
Λέων
Λέων 23/7-23/8

Μηνιαίες Προβλέψεις - Λέων

Μήνας   Οκτώβριος 2021    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 37

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα το μήνα Οκτώβριο 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Λέων μου ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που θα έχει πολλές ευκαιρίες για να αφιερώσεις χρόνο σε δραστηριότητες που επιθυμείς, στην ουσιαστική επικοινωνία με αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και σε εκπαιδευτικά ζητήματα, πιστοποιήσεις, σεμινάρια, θέματα σπουδών. Λόγω του ότι ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο ζώδιο του Ζυγού έως και τις 19/10, θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερη προσοχή στις μετακινήσεις σου και στις πρακτικές λεπτομέρειες συναντήσεων ώστε να μην δημιουργηθεί κάποιο μπέρδεμα. Δεν αποκλείεται να συναντήσεις ξανά φίλους σου από τα παλιά και πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10  -σε σύνοδο με τον Άρη- σε συμβουλεύει να είσαι προσεκτικός κατά τις μετακινήσεις σου και να μην αφήσεις τη βιασύνη να αναλάβει τα ηνία. Κάποιες σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα είναι πιθανό να χρειαστούν την προσοχή σου κατά το πρώτο μισό του μήνα, προκειμένου να διευθετηθούν κάποιες παρεξηγήσεις ή να μην τις αφήσεις να συμβούν καν. 

Μέχρι και την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού - Ζυγού στις 20/10 θα σε απασχολούν αρκετά ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν, όπως επίσης και κάποιες κοινωνικές, συγγενικές ή φιλικές σχέσεις που είχαν μείνει πίσω σε αυτό. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις του παρελθόντος με αγαπημένα σου πρόσωπα. Στις 20/10 που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία. Αυτό δείχνει πως τώρα ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο θα έχεις μία καλύτερη εικόνα για τις σχέσεις με τα πρόσωπα του στενού αλλά και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος και δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις πως το προηγούμενο διάστημα έγιναν και κάποιες ανακατατάξεις σε αυτές τις σχέσεις. Στις 23/10 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και στις 30/10 περνά κι ο Άρης στο ίδιο ζώδιο και θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα τα οποία αφορούν τα «εν οίκω»!

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη από τις 7/10 θα αλλάξει το κλίμα που επικρατεί στις αισθηματικές σου υποθέσεις καθώς θα σε κάνει να δεις μέσα από μία θετική οπτική κάθε ζήτημα που σε απασχολεί αυτό τον καιρό και αφορά μία σχέση, μία γνωριμία ή ένα φλερτ. Η Αφροδίτη από το νέο της ζώδιο δημιουργεί εξωστρέφεια και συνηγορεί όχι απλά σε νέα φλερτ αλλά και σε ένα νέο έρωτα, αν αυτό είναι κάτι που το επιτρέπει και ο προσωπικός σου χάρτης. Αν είσαι ελεύθερος ο συνδυασμός της Αφροδίτης στον Τοξότη και του ανάδρομου Ερμή στο Ζυγό μπορεί να φέρει πίσω έναν έρωτα από το παρελθόν! Βέβαια καλό θα ήταν να εξετάσεις προσεκτικά τα δεδομένα και να μην αφήσεις έντονα συναισθήματα και αναμνήσεις του παρελθόντος να επηρεάσουν τις αποφάσεις του παρόντος. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτό το διάστημα ενδείκνυται για να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα με το σύντροφό σου τα οποία μπορεί να είχαν δημιουργήσει αποστάσεις μεταξύ σας το προηγούμενο διάστημα. Αν δεν υπάρχουν τέτοια θέματα προς διευθέτηση απόφυγε να αναμοχλεύσεις θέματα του παρελθόντος, καθώς αυτά θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα πολύ καλό λόγο αντιπαραθέσεων και διαφωνιών. Με την παρουσία της Αφροδίτης στο πύρινο ζώδιο του Τοξότη θα υπάρξουν ευκαιρίες για να έρθετε σε επαφή με φίλους σας, να ασχοληθείτε με πράγματα που σας γεμίζουν και να περάσετε καλά!

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτό το μήνα φαίνεται πως θα έχεις αρκετές συναντήσεις και συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια αυτών των συζητήσεων να διευθετηθούν ζητήματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει για καιρό. Στα μέσα του μήνα ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια θέματα τα οποία θα δημιουργήσουν εντάσεις στη δουλειά, για αυτό από τις 14 έως και τις 20/10 θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή και στις πληροφορίες που θα ακουστούν κατά τη διάρκεια συζητήσεων αλλά και στις συμπεριφορές που θα υπάρξουν. Στις 20/10 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία θα ξεκινήσει ένα καλό διάστημα για να βάλεις σε εφαρμογή κάποια από τα σχέδια που συζητήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, ενδεχομένως να χρειαστούν και κάποιες τροποποιήσεις σε αυτά. 

Μηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου 2021 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-10-2021 00:00:00