blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Λέων
 
blank
Λέων
Λέων 23/7-23/8

Μηνιαίες Προβλέψεις - Λέων

Μήνας   Ιανουάριος 2021    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 35

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα το μήνα Ιανουάριο 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Λέων μου ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας ο οποίος φαίνεται πως θα έχει αρκετές απαιτήσεις από εσένα ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο και ίσως να χρειαστεί να επικεντρωθείς περισσότερο στη δουλειά. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 7/1 εγκαινιάζει ένα διάστημα που θα έχει συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα και επαγγελματικές υποχρεώσεις οι οποίες τώρα θα αρχίσουν να πιέζουν λίγο περισσότερο. Στις 8/1 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου αποτελεί μία βοηθητική πλανητική μετακίνηση για εσένα, καθώς θα είναι πιο εύκολο να βρεις ένα κοινό σημείο επαφής με τους συνεργάτες σου αλλά και με τα αγαπημένα σου πρόσωπα σε γενικότερο πλαίσιο. Στα μέσα του μήνα η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου (13/1) θα σου δείξει με κάθε τρόπο πως πρέπει να διευθετήσεις κάποιες από τις υποχρεώσεις «εδώ και τώρα» καθώς η καθημερινότητά σου θα αρχίσει να γίνεται ιδιαίτερα απαιτητική. Από τις 19 έως και τις 23/1 χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στον Ταύρο και το τετράγωνο που θα σχηματίσουν με τον Κρόνο και το Δία στον Υδροχόο δημιουργούν παρανοήσεις, μπερδέματα και συγκρούσεις και όλα αυτά θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο σε συζητήσεις που αφορούν συνεργασίες και επαγγελματικά θέματα. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις τελεσίδικες αποφάσεις και τα συμπεράσματα τις παραπάνω ημέρες για να μην παρασυρθείς σε λάθος εκτιμήσεις. Στις 20/1 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου τονίζει ακόμα περισσότερο το κομμάτι των διαπροσωπικών σχέσεων, το οποίο θα τραβήξει την προσοχή σου το επόμενο διάστημα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Λέοντα-Υδροχόου) στις 28/1 θα φέρει στο προσκήνιο κάποια ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων με τα οποία δεν θέλεις να ασχοληθείς, όμως αυτό θα αποτελεί «καθήκον» για εσένα.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτός ο μήνας θα έχει αρκετές υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να χρειαστεί να τακτοποιήσεις με σύνεση τις συστηματικές σου υποθέσεις, ώστε να μην έχεις κι άλλα θέματα στο κεφάλι σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 8/1 και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο δείχνουν πως θα καταφέρεις να επικοινωνήσεις αρμονικά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μπορεί το προηγούμενο διάστημα να υπήρχαν εμπόδια στην επικοινωνία μεταξύ σας. Αυτό το πρόσωπο ενδεχομένως να σχετίζεται με το εργασιακό σου περιβάλλον ή να βρίσκεται κάπου που το συναντάς σχεδόν καθημερινά. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις μαζί με το ταίρι σου, καθώς αυτές θα αποτελέσουν αιτία κούρασης και ενδεχομένως απομάκρυνσης μεταξύ σας. Από τις 20/1 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου το ενδιαφέρον σου θα στραφεί περισσότερο στις προσωπικές σου σχέσεις και την αισθηματική σου ζωή, κάτι το οποίο θα σε βοηθήσει να εξετάσεις προσεκτικά τα δεδομένα και να κινηθείς με το σωστό τρόπο στις υποθέσεις που σε απασχολούν.

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις θα κρατούν καλά αυτό το μήνα και θα πρέπει να θυμάσαι πως όσο νωρίτερα ασχοληθείς μαζί τους προκειμένου να τις διευθετήσεις, τόσο πιο εύκολο θα είναι να τις φέρεις εις πέρας, ακόμα κι αν προκύψουν κάποιες αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 14/1 δείχνει πως θα υπάρξουν αρκετά ζητήματα τα οποία μπορεί να φέρουν διαφωνίες ή παρανοήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο εργασιακό σου περιβάλλον. Ενδεχομένως να συνειδητοποιήσεις πως κάποια άτομα προσπαθούν να σε πιέσουν να ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο μοτίβο σε ένα επαγγελματικό θέμα, όμως προσπάθησε να διευθετήσεις τέτοιου είδους διαφωνίες με καλή διάθεση και διάλογο. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου από τις 7/1 και για όλο το μήνα θα φέρει τρέξιμο για επαγγελματικές υποθέσεις, για αυτό θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στην διαχείριση του χρόνου σου.

Μηνιαίες Προβλέψεις Φεβρουάριου 2021 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2021 00:00:00