blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Λέων
 
blank
Λέων
Λέων 23/7-23/8

Μηνιαίες Προβλέψεις - Λέων

Μήνας   Μάϊος 2018    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 28

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα το μήνα Μάιο 2018 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Φίλε Λέων, ο μήνας αυτός προβλέπεται εξαιρετικός για τον τομέα των οικονομικών και της καριέρας. Από την άλλη ο τομέας των σχέσεων και της υγείας απαιτεί προσεκτικούς χειρισμούς. Με τον Ουρανό στον Κριό μέχρι τα μέσα του μήνα η ανεξαρτησία και η ελεύθερη βούληση ενισχύονται. Με τις κατάλληλες κινήσεις μπορείς να ασκήσεις επιρροή στα πρόσωπα που θέλεις και να στρέψεις την εξέλιξη των πραγμάτων προς τα εκεί που σε συμφέρει. Όσον αφορά στην κοινωνική σου ζωή, φαίνεται ότι δεν θα βρίσκεται στο προσκήνιο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να την παραμελήσεις πλήρως. Τα πράγματα γενικότερα θα προχωρήσουν με τον τρόπο που θέλεις, αλλά με αργό ρυθμό. Η καριέρα, η οικογένεια και η πνευματικότητα, είναι το τρίπτυχο των ενδιαφερόντων σου. Ένα ταξίδι εκτός χώρας είναι , επίσης, πιθανό να προκύψει.

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η σχέση σου με τον σύζυγο ή τον σύντροφό σου αναμένεται τεταμένη. Ο σύντροφός σου ψάχνει την προσωπική ελευθερία και ίσως οδηγηθεί σε ενέργειες που δεν θα σου αρέσουν. Για χάρη της αρμονίας πρέπει να εξασκήσεις την υπομονή σου και να δείξεις την ικανότητά σου να ελίσσεσαι όταν αυτό χρειαστεί. Ένας χωρισμός είναι πολύ εύκολο να συμβεί τον μήνα αυτό, περισσότερο από κάθε άλλη περίοδο. Εσύ που είσαι μόνος την περίοδο αυτή, να ξέρεις ότι θα έχεις την τύχη με το μέρος σου και δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες να αλλάξεις τα δεδομένα που επικρατούν στη ζωή σου αυτή την στιγμή. Θα μπορέσεις να βγεις ραντεβού, να κάνεις γνωριμίες, ακόμη και να γνωρίσεις τον μελλοντικό σου σύντροφο. Μην περιμένεις, όμως, μακροπρόθεσμη ισχύ σε αυτό που θα ξεκινήσει την περίοδο αυτή.

Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr!
Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά μετά τις 16 που ο Άρης μπαίνει στον Υδροχόο. Η δράση σου χαρακτηρίζεται από ευρηματικότητα και δημιουργικότητα. Οι ενέργειες που θα κάνεις θα έχουν στόχο και αποτέλεσμα. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους μέχρι τις 19, η γοητεία σου μαγεύει τον συνομιλητή και σου δίνει πλεονέκτημα σε διαπραγματεύσεις και συζητήσεις. Ως προς τα οικονομικά, ο μήνας αυτός θα κυλήσει πολύ καλά για το ζώδιό σου. Έχεις μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαπενθημέρου.

Μηνιαίες Προβλέψεις Μαΐου 2018.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-04-2018 13:17:29
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι