Βρίσκεστε Eδώ>> Προβλέψεις / Μηνιαίες προβλέψεις / Λέων
 
blank
Λέων
Λέων 23/7-23/8

Μηνιαίες Προβλέψεις - Λέων

Μήνας   Νοέμβριος 2020    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 35

Οι προβλέψεις σας.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα το μήνα Νοέμβριο 2020 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Λέων μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας ο οποίος θα δημιουργήσει ευνοϊκές συγκυρίες σε ορισμένους τομείς οι οποίες με τη σειρά τους θα βοηθήσουν πολύ την εξέλιξη ζητημάτων, ιδιαίτερα όσα αφορούν εσένα και πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος. Από τις 4/11 ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού δίνοντας «ανάσες» στην επικοινωνία και λίγες ημέρες μετά στις 11/11 θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού. Από αυτή τη θέση θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε θέματα που αφορούν το σπίτι σου, κάποιες οικογενειακές υποθέσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αρκετές συζητήσεις με πρόσωπα της οικογένειας σου.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 δημιουργεί ευνοϊκές συγκυρίες για να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου είτε με κάποιες κομβικές αλλαγές στο ημερήσιο σου πλάνο είτε με την αρχή μιας νέας δραστηριότητας. Την ίδια ημέρα ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού, δίνοντας τέλος στο «πολεμικό» κλίμα που υπήρχε όλο το προηγούμενο διάστημα και μπορεί να είχε δημιουργήσει εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και σε πρόσωπα του ευρύτερου σου περιβάλλοντος. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/11 σε γεμίζει αισιοδοξία καθώς φαίνεται να φέρνει ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή! Στις 30/11 η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί τον άξονα Διδύμων-Τοξότη, θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις το σημαντικό ρόλο που παίζει να κινείσαι στο ίδιο μήκος κύματος, είτε με το σύντροφό σου είτε με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα.

Sponsored Links

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας ο οποίος κινείται σε δύο ταχύτητες καθώς στο πρώτο δεκαπενθήμερο του φαίνεται πως θα είσαι περισσότερο εσωστρεφής, κάτι που δεν θα βοηθήσει να εξελιχθούν πρόσφατες και νέες γνωριμίες, όμως κατά το δεύτερο μισό του φαίνεται πως θα υπάρξει επικοινωνιακή διάθεση η οποία θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν να γνωρίσεις καλύτερα. Η ορθή πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού από τις 15/11 θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα τα οποία είχαν παραμείνει σε εκκρεμότητα και αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 21/11 δείχνει πως ίσως κάποια ξεκαθαρίσματα να μην είναι τόσο εύκολα, όμως θα σε βοηθήσουν να έχεις μία ξεκάθαρη εικόνα για συγκεκριμένα πρόσωπα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση φαίνεται πως θα περάσεις αρκετό χρόνο στο σπίτι, παρέα με τον σύντροφό σου και αυτό θα σε βοηθήσει να τον προσεγγίσεις περισσότερο μέσα από συζητήσεις και την ουσιαστική επαφή που θα υπάρξει. Αν είσαι ελεύθερος από τις 22/11 με την είσοδο του Ήλιου το ζώδιο Τοξότη αλλά και με την έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 30/11 φαίνεται πως θα κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο το οποίο θα σου αλλάξει εντελώς την κοσμοθεωρία για τις αισθηματικές σχέσεις!

Δες επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η εσωστρέφεια που θα υπάρχει στις αρχές του μήνα μπορεί να επηρεάσει κάποια επαγγελματικά ζητήματα καθώς θα δημιουργήσει ένα ψυχρό κλίμα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Οι ευκαιρίες φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνισή τους κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου καθώς η ορθή πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού στις 15/11 θα παίξει μεγάλο ρόλο στην ενέργεια σου αλλά και στη διάθεση που έχεις να προσεγγίσεις ζητήματα που αφορούν τη δουλειά. Ένα εκπαιδευτικό ζήτημα, ένα επαγγελματικό ταξίδι ή ακόμα και μία επαγγελματική πρόταση που σχετίζεται με το εξωτερικό φαίνεται πως αποτελούν όνειρα τα οποία παίρνουν ξανά σάρκα και οστά ή -αν υπήρχαν ήδη στο πλάνο- τώρα δείχνουν πιο υλοποιήσιμα. Στο τέλος του μήνα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη και την έκλειψη Σελήνης, φαίνεται πως θα πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα επηρεάσουν τον επαγγελματικό τομέα το επόμενο διάστημα, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ώστε να μην είναι αποτέλεσμα παρόρμησης.

Μηνιαίες Προβλέψεις Νοεμβρίου 2020 από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Δείτε όλα τα βίντεο με προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube.

myastro videosplay

Λέων 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-11-2020 00:00:00