Quantcast
blank
 
blank

Αφροδίτη στον Σκορπιό από 23 Οκτωβρίου ως 16 Νοεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Αφροδίτη στον Σκορπιό από 23 Οκτωβρίου ως 16 Νοεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 12
 

Από τις 23 Οκτωβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 16 Νοεμβρίου 2022. Αν και βρίσκεται σε θέση αδυναμίας στο ζώδιο αυτό, φέρνοντας υπόγεια παιχνίδια εξουσίας τόσο σε ερωτικές όσο και σε επαγγελματικές σχέσεις, αλλά και γενικότερα τάσεις χειραγώγησης, κρυφά κίνητρα και απολυτότητα.

Το πάθος, η επιθυμία για βαθιά ένωση με τον Άλλο και η συναισθηματική ένταση θα κυριαρχήσουν. Σε πρώτο πλάνο έρχονται και οικονομικά ζητήματα, συμφωνίες και συναλλαγές. Από την άλλη, μας δίνει την ευκαιρία να βγάλουμε από μέσα μας βαθιά συναισθήματα και καταπιεσμένες επιθυμίες, να βελτιώσουμε την σεξουαλική μας ζωή και να έρθουμε πιο κοντά με αυτούς που αγαπάμε.

Sponsored Links

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στον Σκορπιό;

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από αυτή την νέα θέση της Αφροδίτης είναι αυτά του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) καθώς και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι).

Αφροδίτη στον Σκορπιό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό και στον 8ο ηλιακό σου οίκο, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο οικονομικές συμφωνίες και οφειλές προς τρίτους. Μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, θα θελήσεις να δρομολογήσεις χρέη και οικονομικές εκκρεμότητες, ενώ παράλληλα ευνοείσαι σε ρυθμίσεις προς τράπεζες, εφορίες και οικονομικούς οργανισμούς. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, αν διατηρείς μόνιμο δεσμό δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε μια συμβίωση το διάστημα αυτό και γενικώς, η λίμπιντό σου ανεβαίνει και το πάθος στη σχέση σου αναζωπυρώνεται. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να έχουν επιστροφές προσώπων από το παρελθόν…

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, περνά απέναντι από το ζώδιό σου μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, θέτοντας ως προτεραιότητα τον τομέα των σχέσεων. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου, θα διανύσουν μια όμορφη περίοδο, διανθισμένη με πάθος και συναισθηματική πληρότητα, ενώ φαίνεται πως το ταίρι τους γίνεται πιο δοτικό και ρομαντικό απέναντί τους. Από την άλλη, όσοι δε διατηρούν μόνιμο δεσμό, δεν αποκλείεται να θελήσουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο από το ερωτικό τους παρελθόν, με το οποίο αισθάνονται ότι δεν έχει κλείσει ακόμη ο κύκλος μεταξύ τους ή ακόμη και να γνωρίσουν ένα νέο πρόσωπο, με το οποίο θα υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο εξ αρχής. Εύνοια δέχονται και οι επαγγελματικές σου συνεργασίες, είτε με τη σύναψη μιας νέας είτε με βελτίωση στις συνθήκες των υπαρχουσών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και στο 6ο ηλιακό σου σπίτι, βελτιώνοντας τις συνθήκες που επικρατούν στον χώρο εργασίας σου και γενικά, την πορεία της καθημερινότητάς σου. Αν και ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στη δουλειά σου, σε επίπεδο συναδελφικών σχέσεων ή που αφορούν το αντικείμενό σου, φαίνεται πως αυτές θα σε ευνοήσουν μακροπρόθεσμα. Μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, δεν αποκλείεται να καταφέρεις να ξεκλέψεις χρόνο για τον εαυτό σου την περίοδο αυτή και να εντάξεις δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου, που θα βελτιώσουν την φυσική σου κατάσταση. Δεν αποκλείεται επίσης, να υπάρξει ένα ερωτικό ειδύλλιο, με ένα πρόσωπο από τον χώρο εργασίας σου…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο φιλικά προσκείμενο ζώδιο του Σκορπιού, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σου. Μέχρι τις 16 Νοεμβρίου είναι ιδανική περίοδος για να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να κοινωνικοποιηθείς και να εντάξεις τον έρωτα και το πάθος στη ζωή σου. Παράλληλα, αισθάνεσαι πιο δημιουργικός και ανακαλύπτεις μικρές χαρές που σε κάνουν να νιώθεις ενθουσιασμό και ευχαρίστηση. Η διέλευση αυτή φέρνει εύνοια και στα επαγγελματικά σου, καθώς φαίνεται ότι ένα νέο σου εγχείρημα, αποδίδει άμεσα οφέλη και αναγνωρίζεται η αξία σου, ενώ θετική έκβαση παρουσιάζουν υπάρχουσες ή νέες συνεργασίες.

Αφροδίτη

Αφροδίτη

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού και στο ηλιακό σου ναδίρ μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο το σπίτι και τις οικογενειακές σου σχέσεις. Ίσως κάποια αλλαγή που αφορά ένα μέλος της οικογένειάς σου, να επηρεάσει άμεσα και σένα, ενώ γενικώς φαίνεται ότι οι σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα βελτιώνονται το διάστημα αυτό. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να θελήσεις να αναδιαμορφώσεις το χώρο που μένεις, να προχωρήσεις σε μια ανακαίνιση ή μετακόμιση. Οφειλές και διακανονισμοί που αφορούν την ακίνητη περιουσία σου θα σε απασχολήσουν έντονα, ενώ αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, ενδέχεται να προχωρήσεις σε συμβίωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού και στο 3ο ηλιακό σου σπίτι, μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για την επικοινωνία, τις μετακινήσεις και τις σχέσεις σου γενικότερα. Μέχρι τις 16 Νοεμβρίου θα δεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα να βελτιώνονται και την διορατικότητά σου να αυξάνεται, ενώ αν ασχολείσαι με τη συγγραφή, είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική περίοδος. Παράλληλα, φαίνεται πως δικτυώνεσαι, τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά, με τα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σου να κουβαλούν μαζί τους ευκαιρίες που σε πάνε παρακάτω. Αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, γίνεσαι πιο εκφραστικός προς το ταίρι σου. Αν όχι, οι υποψήφιοι ερωτικού σύντροφοι, πολλαπλασιάζονται… Κοντινές αποδράσεις και μετακινήσεις αυξάνονται, ενώ σχέσεις με αδέρφια και κοντινούς συγγενείς βελτιώνονται.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιό σου, περνά στον Σκορπιό και 2ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 16 Νοεμβρίου. Από τη νέα της θέση ευνοεί τις οικονομικές σου υποθέσεις, είτε βελτιώνοντας τις απολαβές σου, είτε βοηθώντας σε να βρεις νέες πηγές εισοδήματος. Από την άλλη, ίσως χρειαστεί να τακτοποιήσεις διαφόρων ειδών οφειλές το διάστημα αυτό και να πραγματοποιήσεις αγορές που είναι απαραίτητες. Γενικά, η οικονομική σου ασφάλεια γίνεται θέμα, όπως και οι πόροι που μοιράζεσαι με το ταίρι σου, και καλό είναι να κάνεις μια καλή διαχείριση για να αποκομίσεις οφέλη από τη διέλευση αυτή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου, αγαπητέ Σκορπιέ, χαρίζοντάς σου την εύνοιά της μέχρι τις 16 Νοεμβρίου. Αισθάνεσαι και δείχνεις πιο όμορφος την περίοδο αυτή, προσελκύοντας ευκολότερα υποψήφια… θηράματα, ενώ μέσα από την γοητεία και την σεξουαλικότητά που εκπέμπεις, μπορείς να κατακτήσεις με άνεση ερωτικούς στόχους. Όσοι διατηρούν μόνιμο δεσμό, θα διανύσουν μια ιδιαίτερα παθιασμένη και ρομαντική περίοδο και θα νιώσουν πως υπάρχει μια βαθιά και ουσιαστική ένωση με το ταίρι τους. Η διέλευση της Αφροδίτης ευνοεί και τα οικονομικά σου, ενώ φέρνει θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά σχέδια και σε νέες συνεργασίες. 

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με τη διαίσθησή σου και με την ανάγκη σου να ξεφύγεις από τα στενά όρια της πραγματικότητας. Έτσι, μέχρι τις 16 Νοεμβρίου φαίνεται πως θα θελήσεις να ξεκλέψεις χρόνο για σένα, μέσα από εκδρομές και αποδράσεις που γεμίζουν τις μπαταρίες σου. Παράλληλα, το ένστικτο και η διαίσθησή σου οξύνονται και λειτουργείς καλύτερα με βάση αυτά, παρά με τη λογική σου. Η διέλευση σε ευνοεί και συναισθηματικά, αφού ανακαλύπτεις θησαυρούς μέσα σου, ενώ καταφέρνεις να διαχειριστείς καλύτερα λάθη, παραλείψεις και απωθημένα του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό, ενεργοποιώντας τον 11ο ηλιακό σου οίκο που αφορά στους στόχους σου και στις κοινωνικές σου επαφές. Μέχρι τις 16 Νοεμβρίου θα δεις τον κοινωνικό σου κύκλο να διευρύνεται και να προκύπτουν ακόμη και ερωτικές γνωριμίες μέσα από αυτόν, ενώ αν είχαν παρουσιαστεί τριγμοί σε φιλικές σου σχέσεις, τώρα αποκαθίστανται. Παράλληλα, φαίνεται πως φτάνεις πιο κοντά σε έναν επαγγελματικό σου στόχο, οι οικονομικές σου συμφωνίες προχωρούν και τα σχέδιά σου υλοποιούνται. Δεν αποκλείεται επίσης, να θελήσεις να ενταχθείς σε μια ομάδα ατόμων, με τα οποία μοιράζεστε κάποιες κοινές ιδέες ή ένα όραμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη ενεργοποιεί το ηλιακό σου μεσουράνημα, αγαπητέ Υδροχόε, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο την καριέρα σου. Μέχρι τις 16 Νοεμβρίου πρόκειται να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές που αφορούν την επαγγελματική σου πορεία, είτε μέσα από ένα νέο εγχείρημα, το οποίο επηρεάζει άμεσα και τα οικονομικά σου, είτε μέσα από μια προαγωγή που ανέμενες καιρό. Παράλληλα, σχέσεις με ανώτερους και συναδέλφους δέχονται εύνοια και δεν αποκλείεται να συνάψεις μια νέα συμφωνία που θα παίξει σημαντικό ρόλο για το επαγγελματικό σου μέλλον. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι πιθανές χειριστικές συμπεριφορές ή το παρασκήνιο στη δουλειά σου, γιατί αν εμπλακείς σε τέτοιου είδους καταστάσεις, μπορεί να επηρεαστεί η δημόσια εικόνα σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό και στον 9ο ηλιακό σου οίκο, επηρεάζοντας οτιδήποτε αφορά το εξωτερικό, τις σπουδές και γενικότερα την κοσμοθεωρία σου. Οι επαγγελματικές σου συνεργασίες ευνοούνται ιδιαίτερα και ειδικά οι διεθνείς, ενώ μέχρι τις 16 Νοεμβρίου είναι ιδανική περίοδος να ξεκινήσεις ένα μεταπτυχιακό και γενικά, να εξελιχθείς μορφωτικά. Δεν αποκλείεται επίσης, να πραγματοποιήσεις ένα μακρινό ταξίδι που θα διευρύνει τους ορίζοντές σου το διάστημα αυτό. Οραματίζεσαι το μέλλον και κάνεις σχέδια για την πορεία σου, θέτεις νέους στόχους που επαναφέρουν το νόημα στη ζωή σου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-10-2022 12:00:00