blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολόγοι / Αστρολόγοι
 
blank

Μέντιουμ Σμαρώ

Μέντιουμ Σμαρώ. Ειδική σε επανασύνδεση, ερωτικά θέματα
Μέντιουμ Σμαρώ. Ειδική σε επανασύνδεση, ερωτικά θέματα

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι πελάτες μου με αποκαλούν γιατρό της αγάπης καθώς μπορώ και τους βρίσκω τα πάντα για τα ερωτικά τους με ονόματα, αρχικά και ημερομηνίες. Ειδικεύομαι αποκλειστικά σε ερωτικά θέματα όπως επανασύνδεση, παράλληλες σχέσεις, νέα γνωριμία, εξέλιξη σχέσης. Ποιος δε θα ήθελε να ξέρει αν το ταίρι του είναι πιστό, αν θα γυρίσει η πρώην σχέση του ή τι θα γίνει με τον παράλληλο δεσμό του. Ξέρω 17 διαφορετικές μεθόδους χαρτομαντείας οι οποίες σημειώνουν κατά μέσο όρο ποσοστό επιτυχίας της τάξεως του 98%. Μάλιστα για να εκπαιδευτώ σε αυτές τις μεθόδους με εκπαίδευσαν παγκοσμίου φήμης χαρτομάντες. Παρακολουθώ 2 μήνες κάθε χρόνο ειδικά σεμινάρια και συνέδρια για νέες μεθόδους χαρτομαντείας σε διάφορες χώρες. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τα τελευταία 16 χρόνια που ασχολούμαι επαγγελματικά με την χαρτομαντεία η δια στόματος διαφήμιση από τους πελάτες μου που έμειναν ευχαριστημένοι παρουσιάζει διαρκώς αυξανόμενους δείκτες. Επειδή πίσω από κάθε επιτυχία πάντα κρύβεται κάτι γι' αυτό θα ήθελα να σας εξομολογηθώ πως για την επιτυχία μου αυτή ευθύνεται η προγιαγιά μου η οποία είχε καταγωγή από τη Μικρά Ασία και με μύησε στον κόσμο των προβλέψεων από μικρή ηλικία και με έκανε με τον τρόπο της και τη μεταδοτικότητά της να αγαπήσω το επάγγελμά μου πλέον. Μην κάθεσαι και σκας λοιπόν για τα αισθηματικά σου, γιατί όλες οι λύσεις κι οι απαντήσεις απέχουν μόνο 1 τηλεφώνημα. Θα σε καταπλήξω από την αρχή της συνομιλίας μας καθώς θα σου βρω το όνομα του προσώπου για το οποίο ενδιαφέρεσαι.

Τηλεφώνησε μου στο

14788

ή με SMS στείλε

ΑΣΤΡΟ στο 54848

Διαβάστε την παρακάτω συνέντευξη και γνωρίστε καλύτερα την αστρολόγο κα Σμάρω!
1. Πως και πότε ανακάλυψες για πρώτη φορά τις ικανότητες σου;
 
Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση. Θυμάμαι λοιπόν την προγιαγιά μου γύρω από το τζάκι να μου μαθαίνει με υπομονή την τέχνη της χαρτομαντείας και των Ταρώ. Στα μάτια μου τότε φάνταζε παιχνίδι, ποιος θα μου το έλεγε όμως και θα τον πίστευα τότε, ότι μετά από χρόνια θα γινότανε το επάγγελμα που τόσο θα αγαπούσα.
 
2. Πως ήταν η ζωή σου με αυτές τις εξαιρετικές ικανότητες;  
 
Θα έλεγα ότι στάθηκα ιδιαίτερα τυχερή σε αυτό το σημείο, γιατί έκανα αυτό που τόσο αγαπούσα από μικρό παιδί επάγγελμα. Στις μέρες μας είναι πολύ δύσκολο να κάνεις αυτό που αγαπάς κι έτσι έχοντας αυτήν την ευκαιρία προσπαθώ να γίνομαι ολοένα και καλύτερη γιατί μέσα από την βοήθεια που προσφέρω στους ανθρώπους νιώθω μια πνευματική ολοκλήρωση.
 
3. Πιστεύεις ότι ο κάθε άνθρωπος θα μπορούσε να μάθει να λέει χαρτιά και τι θεωρείς ότι πρέπει να διαθέτει κάποιος για να το υποστηρίξει;
 
 Ίσως στα μάτια κάποιων ανθρώπων να φαντάζει ως μία εύκολη δουλειά την οποία μπορεί να μάθει και να βγάζει χρήματα από αυτήν. Πιστέψτε με όμως, η εμπειρία μου με έχει διδάξει ότι κατάφεραν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους μόνο όσοι δεν προσπάθησαν να κάνουν το επάγγελμα προς άγραν των χρημάτων. Καθημερινά δεκάδες άνθρωποι κρέμονται από τα χείλη μου στο τι θα τους απαντήσω για το αν τους απατά, αν θα τους παντρευτεί αν θα μπορούν να είναι ξανά μαζί, ερωτήσεις που μπορούν να φαντάζουν καθημερινές, ωστόσο οι απαντήσεις πολλές φορές πληγώνουν, διχάζουν και στεναχωρούν, άλλες πάλι κάνουν ανθρώπους ευτυχισμένους. Με τους ανθρώπους και την ψυχολογία τους δεν παίζουμε γι' αυτό και πιστεύω πως όσοι ασχολούνται με τις προβλέψεις θα πρέπει να έχουν πλήρη συνείδηση του γεγονότος ότι έχουν να κάνουν με ανθρώπους.
 
4. Σε ποιο βαθμό σε επηρεάζουν τα προβλήματα των ανθρώπων που ακούτε καθημερινά;
Πολύ εύστοχη η ερώτησή σου για τον εξής λόγο: Σε καθημερινή βάση έρχομαι αντιμέτωπη με σοβαρά προβλήματα ανθρώπων που παλεύουν με αυτά και ψάχνουν εναγωνίως λύσεις. Πολλές φορές γυρίζω σπίτι μου και σκέφτομαι πολλούς ανθρώπους με τους οποίους συνομιλώ και πραγματικά στεναχωριέμαι για τα χτυπήματα που τους δίνει η μοίρα. Η δουλειά αυτή εκτός από χαρές έχει και λύπες ειδικά όταν βλέπω στο χαρτί κάτι αρνητικό και πρέπει αυτό το αρνητικό που βλέπω να το μεταφέρω, εκεί νιώθω πολύ άσχημα επειδή δημιουργείται μια φιλική σχέση με τους πελάτες μου, τους νοιάζομαι και στεναχωριέμαι όταν το χαρτί δεν τα λέει θετικά γι' αυτούς.
 
5. Έχεις κρύψει ποτέ από τον συνομιλητή σου την αλήθεια; Κάτι δηλαδή που βλέπεις και δε θέλεις να το πεις για να μην πληγωθεί;
 
Κοίταξε να δεις, η ερώτησή σου είναι λίγο άτοπη κι έρχεται σε αντίθεση με όσα πρεσβεύω. Δε θα κοιμόμουν ήσυχα τις νύχτες αν κορόιδευα τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται. Ότι και να δω, όσο σκληρή κι αν είναι η αλήθεια, θα την πω κι αυτό γιατί θέλω οι πελάτες μου να ξέρουν που βαδίζουν. Λογικές παραμυθιού δε χωράνε στη δική μου φιλοσοφία γι' αυτό άλλωστε οι πελάτες μου με συστήνουν σε φιλικά τους πρόσωπα, γιατί δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου!

6. Υπάρχει κάποια ιστορία πελάτη σου που σε άγγιξε ή σου έμεινε χαραγμένη στη μνήμη;

Με πας κάποια χρόνια πίσω όταν με κλάματα με κάλεσε μία νέα κοπέλα γεμάτη γκρεμισμένα όνειρα και προσδοκίες μιας ζωής χωρίς αντίκρισμα που της είχε τάξει ο καλός της. Τον είχε πιάσει στα πράσα που λέμε με μία φίλη του, τη χρονική στιγμή που συζητούσαν για ημερομηνία γάμου, ξέρετε αυτά τα απωθημένα που πιάνουν τους άντρες λίγο πριν τη μεγάλη απόφαση που θέλουν να γευτούν τους τελευταίους καρπούς της ελευθερίας τους. Στο χαρτί έβλεπα ότι την αγαπάει κι ότι θέλει όντως να την παντρευτεί απλά τον έπιασε το σύνδρομο που ανέφερα παραπάνω. Δυσκολεύτηκα πολύ να την πείσω γι' αυτό που έβλεπα, στο τέλος όμως τα κατάφερα και τώρα είμαστε κουμπάρες και τα παιδιά είναι πολύ ευτυχισμένα και χαίρομαι που βοήθησα για την επίτευξη αυτού του αποτελέσματος.