Αστρολόγος

Ισιδώρα

Κάλεσε τώρα στοbanner
με sms στείλε ΙΣΙΔΩΡΑ στοbanner

Αν θέλεις να πάρεις μια πρόβλεψη από αστρολόγο που θα βγει αληθινή, η Ισιδώρα είναι η ιδανική για σένα. Διαθέτει τεράστια τεχνογνωσία και εμπειρία στην αστρολογία και έχει ένα επιπλέον ατού που είναι η ισχυρή διόραση της. Όλοι μας ξέρουμε ότι η ικανότητα της διόρασης δεν αποκτάται με δίπλωμα. Είναι έμφυτη και αναπτύσσεται ή όχι ανάλογα με τις εμπειρίες ζωής κάθε ατόμου.

Αστρολόγος Ισιδώρα: Η καλύτερη στην Ελλάδα για ερωτικά, επανασύνδεση!

Εδώ και 20 χρόνια παρέχει επαγγελματικά αστρολογικές προβλέψεις. Της αρέσει να ασχολείται με θέματα σχέσεων και γι' αυτό έχει εντρυφήσει στην εξελικτική και καρμική Αστρολογία, χωρίς να εγκαταλείψει την παραδοσιακή. Εκπαιδεύτηκε παράλληλα σε διάφορες τεχνικές συναστρίας, έχοντας βοηθήσει χιλιάδες ζευγάρια να δημιουργήσουν το μέλλον που τους αξίζει. Με την εμπειρία της θα σας προσφέρει τις πιο ποιοτικές αστρολογικές προβλέψεις που πήρατε ποτέ.

Η Ισιδώρα από πολύ μικρή προέβλεπε διάφορα γεγονότα. Στην εφηβεία της είχε κατασταλάξει  ότι αυτή θα ήταν η καριέρα της και άρχισε να μελετά σε βάθος την Αστρολογία, χωρίς να αφήσει στην άκρη τη Μεταφυσική. Στην πραγματικότητα, αν και η Ισιδώρα είναι μια εκπληκτική αστρολόγος, εμείς στο Myastro, έχουμε επίσης από πρώτο χέρι διαπιστώσει τις φοβερές ικανότητες που διαθέτει και ως μέντιουμ.

Η Ισιδώρα αποκαλύπτει μυστικά που κανένας αστρολόγος δεν μπόρεσε να σου πει. Για αισθηματικά και επαγγελματικά, δεν θα βρεις καλύτερη. Αν σε απασχολούν θέματα επανασύνδεσης, χωρισμού, προβλήματα γάμου, παράλληλη σχέση, τότε θα αποκτήσεις μια αξιόπιστη πρόβλεψη και θα ξέρεις άμεσα τι συμβαίνει στη ζωή σου και τις διαφορετικές επιλογές που θα έχεις για ένα ευτυχισμένο μέλλον.

Αυτό συμβαίνει, επειδή σύμφωνα με τους ανθρώπους και το θέμα που τους απασχολεί, χρησιμοποιεί διαφορετικές τεχνικές αστρολογίας, με εκπληκτική ταχύτητα. Η Ισιδώρα, πίσω από τη μοναδική ευγενική φωνή της κρύβει ένα μαθηματικό μυαλό. Γι' αυτό έχει και την ικανότητα να σου αποκαλύψει γεγονότα και ημερομηνίες με απίστευτη ακρίβεια. Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος που είναι περιζήτητη στις γραμμές, γιατί εδώ και χρόνια, δίνει με ακρίβεια ευνοϊκές ημερομηνίες για επανασύνδεση ή άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με σχέσεις, καθώς και ότι πολλοί γνωστοί επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων τηλεφωνούν στη γραμμή της για επαγγελματικές συμβουλές.

Αν θέλεις να ρίξεις φως στη συναισθηματική ή στην επαγγελματική σου ζωή...

Αν θέλεις να εξελιχθείς σε αρμονία με τον εαυτό σου και με τους άλλους στη ζωή...

Η Ισιδώρα είναι εγγύηση για ποιοτική πρόβλεψη. Τηλεφώνησε τώρα στην κορυφαία αστρολόγο!

ΑΓΑΠΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ... ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ++++ ✨

Κάλεσε στο 14788 ή με SMS στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54848

Για να μιλήσεις με την Ισιδώρα, μπορείς επίσης να πάρεις πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις την προσωπική πρόβλεψη σου πρόβλεψη από την κορυφαία αστρολόγο! Μάθε εδώ πως!

Έχεις πολλούς λόγους για να μιλήσεις μαζί της.

Ποιος είπε ότι πρέπει να περιμένεις αρκετό διάστημα για να σου βγει η πρόβλεψη; Αυτά δεν ισχύουν με την Αθηνά!

  • Η Αθηνά είναι άμεση, δεν θα σε αφήσει να περιμένεις στη γραμμή. Θα σου πει αμέσως αυτό που βλέπει.
  • Δεν θα σου κρύψει τίποτε, θα σου αποκαλύψει πράγματα που δεν τα είχες φανταστεί!
Πρόβλεψη σε σταθερό αριθμό stars
και χαμηλή τιμή από Ελλάδα και Εξωτερικό
10' ΛΕΠΤΑ
14€
20' ΛΕΠΤΑ
26€
30' ΛΕΠΤΑ
36€
60' ΛΕΠΤΑ
66€
90' ΛΕΠΤΑ
90€
120' ΛΕΠΤΑ
114€
0,95€/λεπτό
Η εμπειρία των πελατών της Ισιδώρας stars
Γιατί πρέπει να καλέσεις
Kαι τις δυο φορες που τη συμβουλευτηκα για αισθηματικα ηταν σωστη στις προβλεψεις της. Αισθανθηκα την υποχρεωση να το πω. Ειναι πολυ καλη.
avatar
Θέμης
Πολύ ευγενική, απαντά αμέσως, τα λέει ντόμπρα και το καλύτερο προβλέπει με ακρίβεια. Όταν σου πει ημερομηνία που θα συμβεί κάτι, να ξέρεις πως θα συμβεί! Η Ισιδώρα είναι μοναδική!
avatar
Λένα
Η Ισιδώρα μου αποκάλυψε πράγματα που ούτε φανταζόμουν πως συνέβαιναν στη ζωή μου. Οι προβλέψεις της βγαίνουν με μοναδική ακρίβεια.
avatar
Πόπη
Ισιδώρα, σε σένα οφείλω το γάμο μου και χαίρομαι που θα γίνεις κουμπάρα μου!
avatar
Μαρία
Η Ισιδώρα έβαλε φως στη ζωή μου. Μου είπε πράγματα που βγήκαν όλα αληθινά.
avatar
Στέλλα
Είναι αλήθεια πως στην αρχή ήμουν διστακτική, αφού μου έλεγε πράγματα για το μέλλον που δεν τα πίστευα. Μόλις βγήκαν κατάλαβα το λάθος μου. Αν θες πρόβλεψη για αισθηματικά, δεν υπάρχει καλύτερη.
avatar
Μαριάνα
Η Ισιδώρα ήταν η μόνη που μου προέβλεψε πράγματα που συνέβησαν και μου είπε πότε να επικοινωνήσω με ένα άτομο που ήθελα στη ζωή μου. Είναι φοβερή, την εμπιστεύομαι απόλυτα.
avatar
Αθηνά
Η Ισιδώρα είναι η πιο ευγενική αστρολόγος που υπάρχει. Πραγματικά σκύβει πάνω από το πρόβλημα σου. Όσες φορές τηλεφώνησα, όλα βγήκαν με ακρίβεια.
avatar
Ελένη
Μια δεύτερη πρόβλεψη ένα χρόνο μετά την πρώτη, και πάλι βγήκαν οι προβλέψεις της. Εξαιρετική αστρολόγος.
avatar
Αρτεμις
Όλη μου τη ζωή, έτρεχα τσάμπα σε ραντεβού με διάσημους αστρολόγους. Πάνε δυο χρόνια τώρα που συμβουλεύουμε μόνο την Ισιδώρα. Στα επαγγελματικά που με ενδιαφέρουν, δεν υπάρχει άλλη.
avatar
Γιάννης
Ισιδώρα δεν είσαι απλά το πιο ευγενικό πλάσμα που έχω δει στη ζωή μου, αλλά και οι προβλέψεις σου δεν παίζονται. Ο φίλος μας επέστρεψε όπως μου τα είχες πει.,. Σε ευχαριστώ!
avatar
Μαρία
Από αστρολόγους, μόνο στην Ισιδώρα να τηλεφωνείτε. Δεν έχω λόγια για την ακρίβεια της πρόβλεψης της. Είναι εξαιρετική.
avatar
Γωγώ
Μπορείτε και εσείς να μας στείλετε τη μαρτυρία σας στο info@myastro.gr.
Για να προστατέψουμε την ανωνυμία σας, μόνο το μικρό σας όνομα θα δημοσιευτεί στον ιστότοπο. Σας ευχαριστούμε!