blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολόγοι / Αστρολόγοι
 
blank

Έλσα Κάραλη - Χαρτομάντης Ταρώ

Έλσα Κάραλη, η κορυφαία χαρτομάντης ταρώ της Ελλάδας.
Έλσα Κάραλη, η κορυφαία χαρτομάντης ταρώ της Ελλάδας.

Με την ερωτική ταρώ η Έλσα Κάραλη μπορεί να βρει όσα δε φαντάζεσαι, σε όποιο ερώτημα της κάνεις! Δες παρακάτω τι λένε οι πελάτες της!

Η Έλσα αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής σου σε ένα τηλεφώνημα!

Ότι θέλεις να μάθεις για ✔επανασύνδεση, ✔παράλληλη σχέση, ✔νέα γνωριμία, ✔γάμο ή ότι άλλο σε απασχολεί θα στα πει η Έλσα χωρίς πολλά λόγια, με ένα μόνο τηλεφώνημα!

Μάθε από τη μεγάλη δασκάλα της ταρώ για το ερωτικό σου μέλλον!

Είναι τόσο καλή αναλύτρια ταρώ που θα σε κερδίσει αμέσως!

Έχεις πολλούς λόγους για να μιλήσεις με την Έλσα:

Είναι αποκαλυπτικότατη,

Αμεσότατη, Ευγενέστατη,

Θα καταλάβεις αμέσως ότι μιλάς με επαγγελματία,

Δε σε αφήνει να περιμένεις στο τηλέφωνο,

Θα σου πει μέχρι και ονόματα,

Κατέχει όσο κανείς άλλος την ταρώ,

ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ; Θα αναρωτηθείς....Μα καλά με ξέρει; Πως γίνεται να βρίσκει τι έχω περάσει ως τώρα;

ΑΓΑΠΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ... ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ++++ ✨

Τηλεφώνησε στο 14788 ή με SMS στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54848

Για να μιλήσεις με την Έλσα Κάραλη, μπορείς επίσης να πάρεις πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις την προσωπική πρόβλεψη σου πρόβλεψη από την κορυφαία χαρτομάντη ταρώ! Μάθε εδώ πως!

Σχόλια για την Έλσα Κάραλη

Μπορείτε και εσείς να μας στείλετε το σχόλιο σας στο info@myastro.gr. Για να προστατέψουμε την ανωνυμία σας, μόνο το μικρό σας όνομα θα δημοσιευτεί στον ιστότοπο. Σας ευχαριστούμε!

Γωγώ Εκπληκτική επαγγελματίας. Η Έλσα δεν είναι μια συνηθισμένη χαρτομάντης. Μου αποκάλυψε πράγματα για τον άντρα μου, που δυστυχώς ήταν αλήθεια. Δεν μιλά ξεκάρφωτα για το μέλλον, ότι πει βγαίνει, είναι πολύ ακριβής στην πρόβλεψη και δεν σε αφήνει σε αναμονή. Σέβεται και νιάζεται τον πελάτη. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα.

Νίκη Δεν έχω λόγια, είναι εξαιρετική. Μου πρόβλεψε συγκεκριμένη ημερομηνία. Μου είπε συγκεκριμένα ότι εκείνο το Σάββατο θα μου τηλεφωνούσε ένα άτομο που είχαμε σχέση παλιά και ότι θα γινόταν επανασύνδεση. Έτσι και έγινε, και τώρα είμαστε μαζί και ευτυχισμένοι και σχεδιάζουμε να παντρευτούμε.

Στέλλα Μόλις της τηλεφώνησα, μου είπε πράγματα από το παρελθόν μου που μόνο εγώ ήξερα. Είναι φοβερή στις προβλέψεις. Κάθε φορά που έχω ένα σημαντικό πρόβλημα τη συμβουλεύομαι heartheartheartheart

Βασιλική Έχω συμβουλευτεί την Έλσα δυο φορές και θέλω να της πω ένα μεγάλο μπράβο, για την πρόβλεψη της. Στο πρώτο τηλεφώνημα, μου είπε ότι ο σύντροφος με απατά με την καλύτερη μου φίλη και δεν την πίστεψα, αλλά δυστυχώς αποδείχθηκε ότι ήταν αλήθεια. Στο δεύτερο τηλεφώνημα μου είπε συγκεκριμένη ημερομηνία που ο σύντροφος μου θα επέστρεφε και έπεσε μέσα. Είναι πραγματικά εκπληκτική!

Μαρία Σίγουρα η καλύτερη στα χαρτιά. Ότι μου είπε βγήκε με ακρίβεια. Την ευχαριστώ.

Αγγέλα Είχα φτάσει στον πάτο του βαρελιού και η Έλσα μου άνοιξε τα μάτια. Με βοήθησε πολύ να ξαναφτιάξω τον εαυτό μου και να ξαναβρώ την αυτοπεποίθησή μου. Δεν μπορώ να την ευχαριστήσω αρκετά για όλα όσα έκανε και μπορώ να πω ότι είναι ένας από τους πιο αξέχαστους ανθρώπους που βρέθηκαν στην πορεία της ζωής μου. Σήμερα χάρη στην Έλσα είμαι ευτυχισμένη και έχω πλέον μια εξαιρετική σχέση.

Ράνια Η Έλσα είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Είναι γεμάτη γνώσεις και είναι πάντα εκεί για να βοηθήσει τους άλλους.

Λαμπρινή Κυρία Έλσα, είστε ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο... με μεγάλη ψυχή! Εκτιμώ όλα όσα κάνατε για μένα. Δεν ξέρω τι θα συνέβαινε αν δεν σας είχα τηλεφωνήσει, χίλια ευχαριστώ!