blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολόγοι / Αστρολόγοι
 
blank

Χαρτομάντης - Κυρία Σούλα

Σούλα - Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια. Αλάνθαστη!
Σούλα - Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια. Αλάνθαστη!

H καταγωγή μου είναι από την Μ.Ασία και το να ακολουθήσω το επάγγελμα της χαρτομαντείας ήταν φυσική εξέλιξη για εμένα, καθώς μεγάλωσα σε ένα σπίτι που από την προγιαγιά μου κιόλας, όλοι ασχολούμασταν με την μαντική τέχνη. Τράπουλες, φλυτζάνια, ρούνοι κ.λ.π ήταν και είναι τα εργαλεία και τα ''παιχνίδια'' μου για μια ολόκληρη ζωή. Στην αρχή πίστευα ότι όλοι οι άνθρωποι μπορούσαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να μαντέψουν τα μελλοντικά γεγονότα της ζωής τους και διερωτόμουν γιατί ερχόντουσαν στην μάνα μου, για να την συμβουλευτούν. Στην πορεία διαπίστωσα ότι τελικά το φυσιολογικό δεν είναι να μπορείς να προβλέπεις το μέλλον και ότι αυτή η έκτη αίσθηση και διορατικότητα που κατείχα ήταν χάρισμα και ταλέντο, που χρειαζόταν πολύ δουλειά και εξάσκηση ώστε να μπορώ να το κάνω και ως επάγγελμα. Αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχισμένη και ικανοποιημένη με τον εαυτό μου που καταφέρνω να βοηθήσω, όσους με συμβουλεύονται. Αισθάνομαι όμως και την απόλυτη ευθύνη για όσα πράγματα και λόγια ξεστομίζω, γιατί από τη δική μου φωνή, υπάρχουν πολλές ζωές που παίρνουν διαφορετική τροπή. Είμαι εδώ και θα εξακολουθώ να είμαι για να σας λέω τα ανομολόγητα και αυτά που πιθανόν άλλοι φοβούνται να σας πουν.

Τηλεφώνησε μου στο

14788

ή με SMS στείλε

ΤΑΡΩ στο 54848

Γνωρίστε καλύτερα την κα Σούλα! Διαβάστε πρόσφατη συνένετυξη της!
 1. Πως και πότε ανακάλυψες για πρώτη φορά τις ικανότητες σου;
Όπως σας ανέφερα και πριν προέρχομαι από μια οικογένεια που εξασκούσε το επάγγελμα του μάντη εδώ και πολλά χρόνια. Έτσι λοιπόν ανάμεσα σε ένα σωρό τράπουλες και μαντικά τεχνάσματα, άρχισα και εγώ σιγά σιγά να βλέπω πράγματα και καταστάσεις που θα συνέβαιναν σε εμένα την ίδια αλλά και στην οικογένειά μου. Για να σας το κάνω πιο συγκεκριμένο, το καλοκαίρι που θα πήγαινα στο Γυμνάσιο, η γιαγιά μου- η οποία θεωρείτο τότε η καλύτερη και η πιο αποτελεσματική στις προβλέψεις της, στο Κουσάντασι- μου έδωσε την Τράπουλα των Αγγέλων και ενώ μου έκοψε, μου έδωσε οδηγίες πώς να ανοίξω τα χαρτιά. Ευθύς αμέσως, λες και μία ηλιαχτίδα φώτισε την τράπουλα και χωρίς πλέον να βλέπω τις φιγούρες πάνω στα χαρτιά, άρχισα να μιλάω ακατάπαυστα και να της λέω όλα τα μελλούμενα σχετικά με την ζωή της. Ούτε η ίδια δεν πίστεψε εαυτό που γινόταν και ως γνήσια πολίτισσα, άφησε το χρόνο να περάσει και να δει αν όλα αυτά που της έλεγα είχαν μια βάση αλήθειας ή όχι. Μέχρι που επιβεβαιώθηκα.
 
  2. Πως ήταν η ζωή σου με αυτές τις εξαιρετικές ικανότητες; Συνάντησες δυσκολίες με τους ανθρώπους που συναναστρεφόσουν;
Στην αρχή ήταν κάπως δύσκολα τα πράγματα, γιατί το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να μαθαίνω ολοένα και περισσότερα πράγματα σχετικά με τη διόραση και τις τεχνικές της. Με φυσική συνέπεια να ξεχάσω τα παιχνίδια της ηλικίας μου και την ανεμελιά της. Σχετικά με το δεύτερο ερώτημα σας, έχουν υπάρξει πολλές στιγμές στην ζωή μου και ιδιαίτερα όταν ήμουν πιο νέα, που πολλοί με αμφισβητούσαν και ήταν αρνητικοί μαζί μου μόνο και μόνο από τη δουλειά που εξασκούσα. Βέβαια αυτές οι υποψίες μειώνονταν, από τη στιγμή που με γνώριζαν λίγο καλύτερα και έβλεπαν τελικά ότι και εγώ είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος όπως και αυτοί.
 
3. Πιστεύεις ότι ο κάθε άνθρωπος κρύβει μέσα του αυτές τις ικανότητες;
Ο καθένας από μας έχει μέσα του αυτά τα χαρίσματα. Οι περισσότεροι από εμάς δημιουργούμε την πραγματικότητα στην οποία ζούμε ασυνείδητα και αντιμετωπίζουμε ανέκφραστα τα συναισθήματα που μας δείχνουν οι συνάνθρωποί μας. Το να χρησιμοποιούμε συνειδητά αυτές τις ικανότητες βοηθάει την ίδια μας τη ζωή να καλυτερεύσει. Μερικοί άνθρωποι συνδέονται πολύ με τις βασικές ψυχικές ικανότητες. Αν έχετε σκοπό να ασχοληθείτε θα πρέπει προχωρήσετε πέρα από τον απλό ορισμό του να είσαι μέντιουμ και θα πρέπει να αφήσεις αυτές τις ικανότητες να ενισχύσουν όλη σου τη ζωή.
 
  4. Τι είδος ψυχισμού πιστεύεις ότι χρειάζεται για να αναπτυχθούν αυτά τα προσόντα;     
Για να γίνει κάποιος μέντιουμ πιστεύω ότι είναι όπως όταν αρχίζεις να διαβάζεις. Είναι απλά θέμα εκπαίδευσης και να θέσεις έναν καλό κώδικα δεοντολογίας. Εάν έχετε σκοπό να προχωρήσετε πέρα από αυτό το επίπεδο μια εστιασμένη προσοχή σε όλα αυτά που βρίσκονται γύρω σου και μέσα σου, και τι ακριβώς είναι αυτό που επικοινωνεί μαζί σου.
 
  5. Θα μπορούσες να φανταστείς τη ζωή σου με κάποιο άλλο επάγγελμα;
Δε θα είμαι κάθετα αρνητική στο ερώτημα σας. Εξασκώ αυτό το επάγγελμα εδώ και 31 χρόνια, μου έχει προσφέρει πολλά και σημαντικά οφέλη, τόσο ψυχικά όσο και υλικά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι όλη μου η ζωή. Το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα είναι να αισθάνομαι υγιής και δημιουργική και αν μπορώ να βοηθήσω και κάποιους ανθρώπους, τόσο καλύτερα για εμένα. Ξέρετε, υπάρχει ένα ρητό στα μέρη μας που λέει, ότι όση χαρά και αλήθεια προσφέρεις στους γύρω σου, ο Θεός θα στα δώσει διπλά. Με αντιπροσωπεύει απόλυτα και ότι κι αν κάνω στη ζωή μου, αυτά τα λόγια με ακολουθούν.
 
  6. Ας έρθουμε λοιπόν και σε ένα ιδιαίτερο καίριο ερώτημα, που πολλοί από τους αναγνώστες μας θα ήθελαν να μάθουν. Θα μπορούσες να μας πεις με δυο λόγια τι γίνεται κατά την διάρκεια των προβλέψεων σου;
Είτε αφορά τηλεφωνική πρόβλεψη είτε προσωπική, πρέπει να μάθω ορισμένα βασικά πράγματα για τον ενδιαφερόμενο, όπως το όνομα του, την ημερομηνία γεννήσεως του κ.λ.π, έπειτα ανοίγω την τράπουλα μου και προσανατολίζομαι στις ερωτήσεις που μου έχουν υποβληθεί. Είναι αυτονόητο ότι ο πελάτης μου πρέπει να είναι σε κατάσταση απόλυτης συγκέντρωσης , ώστε να βοηθήσει και εμένα να δω πράγματα για τη ζωή του. Θα σας αφήσω με ερωτηματικό, ώστε να αποκτήσετε και εσείς μία εμπειρία μαζί μου.
 
  7. Ποιο είναι το πρωταρχικό σου μέσο για τη μαντική;  Που ειδικεύεσαι;
Αυτό που έχω μάθει να κάνω καλά στη ζωή μου είναι να διαβάζω τράπουλες. Αγαπώ ιδιαίτερα την Ταρώ και την Τράπουλα των Αγγέλων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι περιφρονώ κάποιες άλλες. 
 
  8. Υπάρχουν δυσκολίες και αν ναι ποιες είναι αυτές που αντιμετωπίζεις με τους ανθρώπους που σε συμβουλεύονται;
Μου έχει τύχει σε αρκετούς πελάτες να προσπαθούν να στρέψουν την πρόβλεψη εκεί που θέλουν. Είναι πολύ καλύτερα να αφήσουμε το μέντιουμ να κάνει τη δουλειά του και να δει τι πραγματικά είναι αυτό που το μέλλον θα σας φέρει. Μόλις δεις τι είναι αυτό που προσελκύεις τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη διαίσθησή σου και να δουλέψεις με τις επιβεβαιώσεις για να αλλάξεις τον εαυτό σου. Το Σύμπαν δεν είναι για μας κενό. Το μυστικό είναι η αλλαγή έτσι ώστε να ταιριάζει και με τη ροή του σύμπαντος. Εάν μπορούσα να κάνω ένα δώρο σε όλους τους πελάτες μου, θα ήταν να τους υπενθυμίσω ότι είναι ένα μέρος αυτού του κόσμου και όλων των κόσμων. Νομίζω ότι αυτό θα ήταν μία έμπνευση για να αγωνιστούν για μία πιο πλούσια ζωή πληρέστερη και να δώσουν ελεύθερα την αγάπη. Υπάρχει μια ατελείωτη προσφορά. Αν δώσεις αγάπη, θα πάρεις ακόμα περισσότερη.