blank
 
blank

Οι κορυφαίοι αστρολόγοι και μέντιουμ του Myastro αποκαλύπτουν αυτά που κανένας άλλος αστρολόγος ή μέντιουμ δεν μπόρεσε να σου πει!

 
Οι κορυφαίοι αστρολόγοι και μέντιουμ του Myastro αποκαλύπτουν αυτά που κανένας άλλος αστρολόγος ή μέντιουμ δεν μπόρεσε να σου πει!
Score: 3  Ψήφοι: 1
blank

Οι κορυφαίοι αστρολόγοι, μέντιουμ και χαρτομάντες ταρώ της Ελλάδας είναι εδώ

Ειλικρινείς και με 100% επιτυχία άμεσες προβλέψεις, από τους αστρολόγους, μέντιουμ και χαρτομάντες ταρώ του Myastro. Τους γνωρίζετε από τα άρθρα τους, μιλήστε μαζί τους.

Το Myastro παρέχει τις πιο αξιόπιστες και κατατοπιστικές προβλέψεις. Οι έμπειροι και ταλαντούχοι επαγγελματίες αστρολόγοι, μέντιουμ και χαρτομάντες ταρώ είναι εδώ για να σας δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις για οτιδήποτε αφορά το μέλλον σας.

Για έγκυρη αστρολογική πρόβλεψη καλέστε τώρα στο 14788

Έχετε ένα ερώτημα που αφορά γενικά την καθημερινότητα σας και θέλετε απλά να ρίξουμε μια ματιά ή έχετε ένα πρόβλημα στη σχέση σας και χρειάζεστε μια άμεση απάντηση; Ότι και αν σας συμβαίνει, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Καλέστε μας στο 14788 και μιλήστε μαζί μας. Στο Myastro είμαστε όλοι έμπειροι επαγγελματίες, διπλωματούχοι με βραβεία από σχολές αστρολογίας και παραψυχολογίας και με πολλά χρόνια εργασίας στις προβλέψεις. Έχουμε την τεχνογνωσία, το χάρισμα και την πνευματική ικανότητα να σας κάνουμε αμέσως τώρα την πιο άμεση και έγκυρη πρόβλεψη που είχατε ποτέ και είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας το θέμα που σας απασχολεί.
Για να μιλήσετε μαζί μας, καλέστε στο 14788 και ζητήστε από το τηλεφωνικό κέντρο να σας συνδέσει με τους κορυφαίους αστρολόγους, μέντιουμ και χαρτομάντες του Myastro.
 
Επιλέξτε τώρα με ποιον αστρολόγο θα μιλήσετε και πάρτε τις απαντήσεις που χρειάζεστε

Μιλήστε τώρα με ερευνητές αστρολόγους, τηλεφωνήστε στο 14788. Θα σας αποκαλύψουν αυτά, που κανένας άλλος Αστρολόγος δεν μπόρεσε να σας πει! Γιατί απλά, οι κορυφαίοι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ είναι εδώ.

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αστρολόγος Κωσταντίνα – Κάλεσε στο 14788

Η αστρολόγος Κωσταντίνα, γνωστή από τις προβλέψεις της σε αστρολογικές τηλεοπτικές εκπομπές, αποτελεί εγγύηση για όσους τη συμβουλεύονται. Η αστρολόγος Κωσταντίνα είναι άνθρωπος πολυπράγμων και δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία για τα κοινά και τους συνανθρώπους της. Από μικρή, ασχολιόταν με την αστρολογία και το πεπρωμένο. Όταν ήταν 18 ετών διάβαζε αστρολογικά βιβλία και σχημάτιζε τους χάρτες των φίλων της και των συγγενών της με μολύβι και χαρτί. Δεν ήταν ακόμη τόσο διαδεδομένοι οι υπολογιστές ώστε να βλέπω αυτόματα τα ωροσκόπια. Αρχικά, ανέλυε τα ωροσκόπια των κοντινών της ατόμων και μελετούσε τα χαρακτηριστικά τους. Σύντομα ανακάλυψε, παρακαλουθώντας και το δικό της ωροσκόπιο, πως οι διελεύσεις πλανητών αποκαλύπτουν με ακρίβεια γεγονότα που δεν ανήκουν μόνο στο παρελθόν, αλλά και στο μέλλον. Έτσι άρχισε να ασχολείται πιο βαθειά με την αστρολογία. Σπούδασε αστρολογία για να εμβαθύνει τις γνώσεις της και ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να μελετά την αστρολογία, διαθέτοντας μια σπουδαία βιβλιοθήκη. Σήμερα, έχει σαν βασικό βοήθημα στις αστρολογικές προβλέψεις τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της, καταγράφοντας σε αυτόν τις έρευνες της σχετικά με τις αστρολογικές όψεις που επηρεάζουν καθημερινά το προσωπικό ωροσκόπιο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη μας. Σύμφωνα με την αστρολόγο, η αστρολογική έρευνα μας βοηθά να έχουμε αυτογνωσία, αλλά και μας δίνει τη δυνατότητα μέσα από αυτή τη γνώση να κάνουμε  τους συνανθρώπους μας να αντιληφθούν αυτά που πραγματικά συμβαίνουν στη ζωή τους. Για την αστρολόγο Κωσταντίνα, κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και κάθε πρόβλεψη είναι καθαρά προσωπική! Σκοπός της είναι να αποδείξει στους συνανθρώπους της πως αυτό που μας αποκαλύπτει η αστρολογία δεν είναι μια απλή γενικόλογη πρόβλεψη που διαβάζεις βιαστικά σε ένα περιοδικό. Η αστρολογία μας προσφέρει αυτογνωσία. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις γιατί συνέβησαν τα πράγματα με αυτόν τον τρόπο, γιατί υπήρξε αυτή η εξέλιξη στη ζωή μας, τι περιμένουμε να συμβεί στο μέλλον. Με άλλα λόγια, η αστρολογία μας βοηθά να ζήσουμε πιο ευχάριστα την καθημερινότητα μας και να αποφύγουμε λάθος κινήσεις, εξασφαλίζοντας ένα καλύτερο μέλλον. Για την αστρολόγο, όταν διαβάζει ένα ωροσκόπιο, ποτέ δεν είναι προκαθορισμένες οι επιλογές και το μέλλον μας. Όπως λέει και ο βραζιλιάνος συγγραφέας Κοέλο, όταν θέλουμε πολύ κάτι το σύμπαν συνομωτεί για να το αποκτήσουμε. Η αστρολογία συνδέεται άμεσα με τον εσωτερικό μας κόσμο και κατά συνέπεια με την ψυχολογία μας. Η αστρολογία αποκαλύπτει αυτά που δεν μπορούμε να δούμε με γυμνό μάτι και κατά συνέπεια δεν μπορούμε να αντιληφθούμε στην καθημερινότητα μας. Γι’ αυτό οι προβλέψεις ενός ερευνητή αστρολόγου είναι σημαντικές στη ζωή μας, επειδή μας αποκαλύπτουν αλήθειες που υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρξουν, είτε αυτό αφορά το παρελθόν, είτε το παρόν, είτε το μέλλον και παίζουν καθοριστικό ρόλο στο να αποκτήσουμε αυτογνωσία και γνώση για όσα συμβαίνουν στη ζωή μας. Για προβλέψεις, κάλεσε στο 14788.

Αστρολόγος Αρετή, Αποκαλύπτει παρόν και μέλλον - Κάλεσε στο 14788

Η αστρολόγος Αρετή προβλέπει τι θα συμβεί στη ζωή σου. Ασχολείται επαγγελματικά με τις αστρολογικές προβλέψεις 14 χρόνια. Όπως λέει η ίδια, η αστρολογία μπορεί να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε διάφορες καταστάσεις στη ζωή μας και να βγούμε από το αδιέξοδο. Η αστρολόγος αποκαλύπτει έγκυρα , τι θα συμβεί στη ζωή σας στο εγγύς μέλλον και τι εξελίξεις να περιμένετε στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά.. Οι προβλέψεις της έχουν επιτυχία και δεκάδες άνθρωποι που συνομιλούν μαζί της καθημερινά της εμπιστεύονται τα προβλήματά τους και τους δίνει τις λύσεις για να ξεπεράσουν τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουν. Η Αστρολόγος Αρετή μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας. Τηλεφωνήστε της τώρα και μάθετε σήμερα αυτό που θα συμβεί αύριο. Για προβλέψεις, κάλεσε στο 14788.

Αστρολόγος Αλέξανδρος – Κάλεσε στο 14788

Ο Αστρολόγος Αλέξανδρος προβλέπει τι θα γίνει στη ζωή σου τις επόμενες μέρες! Αν θέλεις μία αστρολογική πρόβλεψη για το θέμα που σε απασχολεί, που θα την δεις να επαληθεύεται τις επόμενες κιόλας ημέρες, τότε έκανες τη σωστή επιλογή. Προβλέπει τι θα γίνει στη ζωή σου το αμέσως επόμενο διάστημα. Ο Αστρολόγος Αλέξανδρος είναι ένας σπουδαίος ερευνητής της αστρολογίας και ανταλλάσει απόψεις με διεθνούς φήμης αστρολόγους. Είναι πολύ συγκεκριμένος στις προβλέψεις του και βρίσκει πάντα γεγονότα κι ημερομηνίες. Δεν θα σου πει εκφράσεις όπως “μπορεί, ίσως, ενδεχομένως”. Θα σου πει στις προβλέψεις του μόνο όσα θα συμβούν σίγουρα στη ζωή σου. Εμπιστεύσου του το πρόβλημά σου και θα διαπιστώσεις πως όσα σου πει στις προβλέψεις, θα βγουν ακριβώς όπως σου τα είπε. Για προβλέψεις τηλεφώνησε τώρα στο 14788.

Αστρολόγος, Αριθμολόγος Ελπίδα – Κάλεσε στο 14788

Η αστρολόγος Ελπίδα, με σύμμαχο την αστρολογία και αριθμολογία, θα σε καταπλήξει με τις προβλέψεις της. Η αστρολόγος Ελπίδα ασχολείται με την αστρολογία, την αριθμολογία και τις προβλέψεις τα τελευταία 10 χρόνια. Νιώθεις αβεβαιότητα κι ανασφάλεια για τα ερωτικά σου; Ανησυχείς για τα επαγγελματικά σου; Η εκπληκτική στις προβλέψεις αστρολόγος θα σου δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις σε όλα σου τα ερωτήματα. Οι αστρολογικές προβλέψεις της, με τις μεθόδους που έχει αναπτύξει, εγγυώνται απόλυτη επιτυχία. Ότι σου πει, θα το δεις να συμβαίνει άμεσα. Πολλές φορές όταν αντιμετωπίζουμε προβλήματα δεν είμαστε σε θέση να βρούμε λύσεις, για να βγούμε από το αδιέξοδο. Με την αστρολογία, τη δύναμη της αριθμολογίας και της ανάλυσης των προσωπικών σας αριθμών, θα σου πει χωρίς περιττά λόγια, τι πρόκειται να γίνει με το θέμα που σε απασχολεί. Η λύση στο πρόβλημά σου απέχει μόνο ένα τηλεφώνημα. Για προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 14788.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Αστρολόγος μέντιουμ Λαέρτης – Κάλεσε στο 14788

Αστρολόγος Μέντιουμ Λαέρτης - Οι ικανότητές του στην αστρολογία και τις κάρτες ταρώ έχουν αναγνωριστεί από διάσημα άτομα.Mελετά την Αστρολογία, την Αριθμολογία και τη δύναμη της τράπουλας Ταρώ, εδώ και 20 χρόνια. Οι ικανότητές του έχουν αναγνωριστεί από διάσημα άτομα, αλλά και απλούς ανθρώπους. Σε κάθε ευκαιρία αξιοποιεί τις ικανότητές του για να σας βοηθήσει με τις προβλέψεις του να ανακαλύψετε το θετικό και συναρπαστικό σας μέλλον. Το ζητούμενο του ήταν και είναι να σας βοηθήσει με τις προβλέψεις του να δείτε την πραγματικότητα και τι θα συμβεί στο μέλλον. Ακόμη κι αν κάποια πράγματα που θα σας πει μπορεί να σας εκπλήξουν, να γνωρίζετε ότι είναι η απόλυτη αλήθεια εκ μέρους του και αυτό είναι που θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα βήμα πιο πέρα στη ζωή σας. Ο γνωστός αστρολόγος μέντιουμ ασχολείται με τη μελέτη της αστρολογίας, της αριθμολογίας και των καρτών Ταρώ. Ανακάλυψε την τράπουλα Ταρώ σε πολύ μικρή ηλικία, καθώς η μητέρα του ήταν αυτή που τον μύησε στη δύναμή της. Η Αστρολογία ήρθε μεταγενέστερα στην ζωή του και ικανοποίησε περισσότερο την περιέργειά του στις βαθύτερες έννοιες και απορίες του ανθρώπινου στίγματος και εξέλιξης. Ο αστρολόγος Λαέρτης διαθέτει ένα φυσικό χάρισμα, ώστε να μπορεί να ερμηνεύσει τους αριθμούς και τα άστρα σε σχέση με τα ζητούμενα των ανθρώπων. Η εκπληκτική μαντική ικανότητα που τον χαρακτηρίζει είναι το φυσικό χάρισμα του εκπληκτικού αστρολόγου μέντιουμ. Χειρίζεται με εκπληκτικό τρόπο τις κάρτες Ταρώ, ενώ παράλληλα η Αστρολογία του πήρε πάρα πολλά χρόνια προσωπικής έρευνας. Όπως λέει ο ίδιος, η Αριθμολογία είναι ένα βαθύ αντικείμενο έρευνας. Όσο περισσότερο μελετάς την Αριθμολογία, τόσα περισσότερα ανακαλύπτεις. Ο αυθεντικός αστρολόγος μέντιουμ, μας λέει ότι ο κάθε άνθρωπος κρύβει μέσα του εκπληκτικές ικανότητες. Ο ίδιος πιστεύει ότι ο κάθε ένας από μας γεννιέται με την ικανότητα της διαίσθησης, ως ένα βαθμό φυσικά, και ότι ορισμένοι γεννιούνται με περισσότερο, άλλοι πάλι είναι λιγότερο προικισμένοι, αλλά όπως κάθε άλλη ικανότητα, μπορούμε να την καλλιεργήσουμε με πολύ δουλειά. Ο αστρολόγος μέντιουμ Λαέρτης με τις εκπληκτικές μαντικές ικανότητες του βλέπει καθαρά μέσα από την Αστρολογία, τα Ταρώ και την αριθμολογία το μέλλον. Μίλησε μαζί του και θα εκπλαγείς ήδη από την πρώτη τηλεφωνική πρόβλεψη. Για προβλέψεις, κάλεσε στο 14788.

Αστρολόγος Αλισέ - Αστρολόγος, Μέντιουμ, Ταρώ – Κάλεσε στο 14788

Ψάχνεις Ερευνήτρια αστρολόγο, Ισχυρό μέντιουμ, Χαρτομαντεία Ταρώ; Η Αστρολόγος Αλισέ μπορεί να προβλέψει όλες τις καρμικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Ποιο πρόσωπο είναι αυτό που θα μείνει για πάντα στη ζωή σου; Τι προβλέπει για σένα το κάρμα σου; Καθημερινά την εμπιστεύονται δεκάδες άνθρωποι από το χώρο της show biz, επιχειρηματίες και άνθρωποι της διανόησης. Είναι κοντά σε όσους έχουν ανάγκη να ακούσουν σοβαρές κι έγκυρες προβλέψεις για τα θέματα που τους απασχολούν. Από τη συγκεκριμένη αστρολόγο δε θα ακούσεις μισές αλήθειες και οι προβλέψεις της βγαίνουν πάντα. Μίλησε μαζί της και θα διαπιστώσεις πως όσα σου πει στις προβλέψεις θα γίνουν στις ημερομηνίες που θα σου πει. Ασχολείται επαγγελματικά με τις προβλέψεις τα τελευταία 26 χρόνια και αντιμετωπίζει το επάγγελμά της με συνέπεια και σοβαρότητα. Είναι βαθειά γνώστρια της αριθμολογίας. Εξειδικεύεται και στις κάρτες Ταρώ. Η τράπουλα Ταρώ τη βοηθά να δίνει ξεκάθαρες προβλέψεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις που θέτουν οι πελάτες της. Στις αστρολογικές προβλέψεις της, θα διαπιστώσεις πως μπορεί στις προβλέψεις της να σου πει τα πάντα για το παρόν που βιώνεις και να σου προβλέψει γεγονότα και ημερομηνίες για μέλλον με απόλυτη ακρίβεια. Για προβλέψεις, κάλεσε τώρα στο 14788.

ΤΑ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΔΕΙ

Μέντιουμ Σύλβια. Μέντιουμ, Ταρώ και Κρυσταλλομαντεία. Τηλεφώνησε στο 14788

Η Σύλβια γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Όταν μιλήσετε μαζί της, θα εκπλαγείτε από τις προβλέψεις της. Δίκαια κάποιοι την αποκαλούν ως το πιο χαρισματικό μέντιουμ της Ελλάδας. Από τα 10 της κιόλας χρόνια έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον και περνούσε πολλές ώρες κοιτώντας τον ουρανό προσπαθώντας με τον δικό της τρόπο να αναλύσει τους αστερισμούς. Έτσι ξεκίνησε να επισκέπτεται το αστεροσκοπείο και να διαβάζει αργότερα βιβλία και εύχρηστα βοηθήματα αστρολογίας. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να παρακολουθεί σεμινάρια αστρολογίας και είχε την τύχη να εκπαιδευθεί από τους καλύτερους πάνω σε μεθόδους μελλοντολογίας, όπως η κρυσταλλομαντεία, η αριθμολογία κ.α. Το δυνατό της σημείο όμως είναι η καταπληκτική ερμηνεία και εξήγηση που μπορεί και δίνει "διαβάζοντας" κάρτες ταρώ. Θα εκπλαγείτε για το τι μπορεί να βρει με λεπτομέρειες για το παρελθόν, το παρόν, αλλά και για το μέλλον σας!

Μέντιουμ Βίκη Ψύλλα - Ισχυτό μέντιουμ. Μέντιουμ, Ταρώ, Χαρτομάντης. Κάλεσε 14788

Το μέντιουμ Βίκυ Ψύλλα ασχολείται με τις προβλέψεις σχεδόν 15 χρόνια. Σήμερα θεωρείται ένα από τα κορυφαία μέντιουμ της Ελλάδας και είναι ειδική σε ερωτικά, επανασύνδεση. Εξειδικεύτηκε στην τσιγγάνικη τράπουλα και στην ταρώ δίπλα σε πολύ μεγάλα ονόματα χαρτομαντών στη χώρα μας. Η πολύ καλή της κατάρτιση σε συνδυασμό με το ανεπτυγμένο ένστικτο που διαθέτει είναι η τέλεια συνταγή κι η καθαρή αφορμή για την πρωτιά της στην επιτυχία πρόβλεψης. Όσοι την έχουν εμπιστευτεί και τους έχει συμβουλέψει δεν έγιναν απλά πελάτες της αλλά πιστοί της φίλοι καθώς ο ανοιχτός χαρακτήρας της κάνει τους ανθρώπους να θέλουν να της εκμυστηρεύνται τα πάντα. Είναι αλάνθαστη σε ερωτικές προβλέψεις και σε προβλέψεις που έχουν να κάνουν με επαγγελματικά κι οικονομικά θέματα. Στο πελατολόγιό της συμπεριλαμβάνονται και μεγάλα ονόματα απο τον καλλιτεχνικό χώρο. Επανασύνδεση, παράλληλες σχέσεις, γάμος ότι κι αν σε απασχολεί η Βίκυ Ψύλλα θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.

Μέντιουμ Σμαρώ. Μέντιουμ ειδική σε επανασύνδεση, ερωτικά θέματα, παράλληλες σχέσεις. Ταρώ, Χαρτομαντεία, Επανασύνδεση. Τηλεφώνησε στο 14788

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που βρίσκει τα πάντα για τα ερωτικά τους με ονόματα, αρχικά και ημερομηνίες. Ειδικεύεται αποκλειστικά σε ερωτικά θέματα όπως επανασύνδεση, παράλληλες σχέσεις, νέα γνωριμία, εξέλιξη σχέσης. Ποιος δε θα ήθελε να ξέρει αν το ταίρι του είναι πιστό, αν θα γυρίσει η πρώην σχέση του ή τι θα γίνει με τον παράλληλο δεσμό του. Ξέρει 17 διαφορετικές μεθόδους χαρτομαντείας και τις χρησιμοποιεί ανάλογα με το θέμα που σας απασχολεί. Η Σμαρώ συνεργάζεται με παγκοσμίου φήμης χαρτομάντες και παρακολουθεί 2 μήνες κάθε χρόνο ειδικά σεμινάρια και συνέδρια για νέες μεθόδους χαρτομαντείας. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τα τελευταία 16 χρόνια που ασχολείται επαγγελματικά με την χαρτομαντεία η δια στόματος διαφήμιση από τους πελάτες της που έμειναν ευχαριστημένοι παρουσιάζει μια τεράστια αύξηση. Επειδή πίσω από κάθε επιτυχία πάντα κρύβεται κάτι, για την επιτυχία της αυτή ευθύνεται η προγιαγιά της η οποία είχε καταγωγή από τη Μικρά Ασία και την μύησε στον κόσμο των προβλέψεων από μικρή ηλικία. Μην κάθεσαι και σκας λοιπόν για τα αισθηματικά σου, γιατί όλες οι λύσεις κι οι απαντήσεις απέχουν μόνο 1 τηλεφώνημα. Θα σε καταπλήξει από την αρχή της συνομιλίας σας, καθώς θα σου βρει αμέσως το όνομα του προσώπου για το οποίο ενδιαφέρεσαι.

Μέντιουμ Αλισέ. Ταρώ, Αριθμολόγος, Ισχυρό μέντιουμ. Τηλεφώνησε στο 14788

Ψάχνεις για Ισχυρό μέντιουμ, Χαρτομαντεία Ταρώ, Αριθμολογία; Η Αλισέ θα σου πει αυτό που ακριβώς συμβαίνει στη ζωή σου. Μπορώ να προβλέψει όλες τις καρμικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Ποιο πρόσωπο είναι αυτό που θα μείνει για πάντα στη ζωή σου; Τι προβλέπει για σένα το κάρμα σου; Καθημερινά την εμπιστεύονται δεκάδες άνθρωποι από το χώρο της show biz, επιχειρηματίες και άνθρωποι της διανόησης. Είναι κοντά σε όσους χρειάζονται την βοήθειά της, για όσους έχουν ανάγκη να ακούσουν σοβαρές κι έγκυρες προβλέψεις για όλα τα θέματα που τους απασχολούν. Από την Αλισέ δεν θα ακούσεις μισές αλήθειες και οι προβλέψεις της βγαίνουν πάντα. Κάνε μία δοκιμή και θα δεις πως όσα σου πει θα βγουν στο διάστημα που θα σου πει. Ασχολείται επαγγελματικά με τις προβλέψεις τα τελευταία 26 χρόνια και αντιμετωπίζει το επάγγελμά της με συνέπεια και σοβαρότητα. Η αριθμολογία την έκανε να ανακαλύψω τη δύναμη των αριθμών και συνεργάζεται με πολλούς ειδικούς της αριθμολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Εξειδικεύεται και στην Ταρώ η οποία την βοηθάει να δίνει πολύ ξεκάθαρες απαντήσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις που θέτουν οι πελάτες της. Κάλεσε την και θα διαπιστώσεις πως θα σου πει με ακρίβεια αυτά που συμβαίνουν στη ζωή σου.

Μέντιουμ Αχιλλέας. Χαρισματικό μέντιουμ. Τηλεφώνησε στο 14788

Ο Αχιλλέας είναι ένα χαρισματικό μέντιουμ με πάνω από 30 χρόνια εμπερία. Έχει αφιερώσει τη ζωή του στο έρχομαι καθημερινά σε επαφή με δημιουργικές ενέργειες και να κάνει προβλέψεις μέσα από τα χαρίσματα και τις ικανότητες που διαθέτει. Όπως λέει ο ίδιος, η διορατική του ικανότητα είναι εκείνη που τον βοηθάει από τη μία να βλέπει τα πράγματα που πρόκειται να γίνουν και ως φυσικό επακόλουθο η συνείδηση του είναι εκείνη που του προστάζει να βοηθήσει τους ανθρώπους που τον συμβουλεύονται. Μας λέι ότι υπάρχουν φορές που όλο αυτό είναι εξαιρετικά επώδυνο γι’ αυτόν, από την άποψη ότι όταν βλέπει κάτι , δεν το κρύβει, αλλά το λέει ξεκάθαρα για να προλάβει το αναπόφευκτο και να κάνει μια σωστή πρόβλεψη, λέγοντας πράγματα που θα εκπλήξουν.

Μέντιουμ Μελλοντολόγος Γιαγιά Αντιγόνη. Μέντιουμ, προβλέψεις με επιτυχία 100%. Τηλεφώνησε στο 14788

Ασχολείται με τις προβλέψεις από τα 17 της και την αποκαλούμε ‘γιαγιά” γιατί την αγαπάμε. Η κα Αντιγόνη δεν έχει κάνει άλλο επάγγελμα από μέντιουμ. Όπως λέει είναι το μοναδικό επάγγελμα που τη γεμίζει ενέργεια και ευχαρίστηση και την κάνει να νιώθει περήφανη γιατί αν μη τι άλλο έχει βοηθήσει και βοηθά πολλούς συνανθρώπους της. Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και 45 χρόνια δίνει τις συμβουλές μου σε καθημερινή βάση και με ποσοστό επιτυχίας στις προβλέψεις της που αγγίζει το 100% και σε όλη αυτήν την πορεία μου δε χρειάστηκε να ασκήσει κανένα άλλο επάγγελμα. Η γνώση των καρτών της τράπουλας του Hall, της Ταρώ, της Σφίγγας, αλλά και η ενασχόληση της μεταγενέστερα με τον τομέα της Αστρολογίας της έχουν ανοίξει δρόμους στην ζωή της, που ούτε η ίδια ποτέ δεν φανταζόταν. Μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας είναι σε θέση με σιγουριά, να σας πει με βεβαιότητα την μελλοντική σας εξέλιξη στην αισθηματική και επαγγελματική σας ζωή, με ακριβείς ημερομηνίες και ονόματα. Εκτός από τις προβλέψεις, διδάσκει νέους μελλοντολόγους και τους  μεταδίδει με απόλυτη υπευθυνότητα την τέχνη της πρόβλεψης. Καλέστε την στο γραφείο της και να είστε βέβαιοι ότι θα χρησιμοποιήσει στο μέγιστο βαθμό τις ικανότητες της για να πάρετε μια αξιόπιστη πρόβλεψη, από το πιο έμπειρο μέντιουμ  της Ελλάδας.

Ταρωμάντης Κατίνα. Μέντιουμ, η  ταρώ τράπουλα της Κατίνας λέει το μέλλον! Τηλεφώνησε στο 147888

Η Κατίνα είναι αναλύτρια της τράπουλας ταρώ κι άλλων μεθόδων χαρτομαντείας όπως Τσιγγάνικη τράπουλα, τράπουλα Λένορμαν, τράπουλα Χαλ. Η τράπουλα της δείχνει ξεκάθαρες απαντήσεις. Την τεχνική και τα μυστικά της χαρτομαντείας της τα μετέδωσε η γιαγιά της, η οποία ήταν από τις πιο περιζήτητες χαρτορίχτρες. Θέλεις να δεις, αν θα επιστρέψει η πρώην σχέση σου; Η Κατίνα ξέρει να χειρίζεται την τράπουλα Χαλ και θα σου δώσει την απάντηση από το πρώτο κιόλας ρίξιμο. Έχεις υποψίες ότι ο σύντροφος σου σε απατά; Η τράπουλα της θα σου δώσει άμεση και ξεκάθαρη απάντηση. Είσαι σε αναζήτηση εργασίας και έχεις αγχωθεί για το πότε θα βρεις νέα δουλειά; Θα χρησιμοπποιήσει την τράπουλα Ταρώ θα σου πει ακριβώς το πότε και τι προοπτική θα έχεις. Μπορεί να σου απαντήσει ακόμα και στα πιο δύσκολα ερωτήματά σου. Θα σου αποκαλύψω κρυφά γεγονότα με ημερομηνίες, Τηλεφώνησε της και θα εκπλαγείς από την ακρίβεια των προβλέψεων της! Η Κατίνα είναι σήμερα η καλύτερη χαρτομάντης της Ελλάδας, θα το διαπιστώσεις.

Μέντιουμ Σούλα. Μέντιουμ, χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια. Τηλεφώνησε στο 14788

H καταγωγή της Σούλας είναι από την Μ.Ασία και χρόνια τώρα μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Αθήνας και Κωνσταντινούπολης. Το να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα ήταν φυσική εξέλιξη γι’ αυτήν, καθώς μεγάλωσε σε ένα σπίτι που από την προγιαγιά της κιόλας, όλοι ασχολιόταν με την μαντική τέχνη. Τράπουλες, φλυτζάνια, κ.λ.π ήταν και είναι τα εργαλεία και τα ''παιχνίδια'' της για μια ολόκληρη ζωή. Όπως λέει η ίδια, στην παιδική της ηλικία, πίστευε ότι όλοι οι άνθρωποι μπορούσαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να μαντέψουν τα μελλοντικά γεγονότα της ζωής τους και διερωτιόταν γιατί ερχόντουσαν στην μάνα της, για να την συμβουλευτούν. Στην πορεία διαπίστωσε ότι τελικά το φυσιολογικό δεν είναι να μπορείς να προβλέπεις το μέλλον και ότι αυτή η έκτη αίσθηση και διορατικότητα που κατείχε ήταν χάρισμα και ταλέντο, που χρειαζόταν πολύ δουλειά και εξάσκηση ώστε να μπορεί να το κάνει και ως επάγγελμα. Να είστε σίγουροι πως η Σούλα θα σας πει τα ανομολόγητα και αυτά που πιθανόν άλλοι φοβούνται να σας πουν. Όμως θα μάθετε αυτά που οι άλλοι σας κρύβουν και επιτέλους θα ξέρετε τι συμβαίνει στη ζωή σας.

Μέντιουμ Τερέζα. Μέντιουμ, Διόραση, Ταρώ. Τηλεφώνησε στο 14788

Η Τερέζα είναι ένα διαισθητικό μέντιουμ. Από την παιδική της ηλικία είχε το χάρισμα να διαισθάνεται τα γεγονότα που θα συνέβαιναν στο μέλλον στους ανθρώπους του περιβάλλοντός της. Από τότε ως και σήμερα η διαίσθησή μου έχει αναπτυχθεί και πλέον μπορώ να δω, να αισθανθώ και να ακούσω τις απαντήσεις στις πιο προσωπικές ερωτήσεις που μπορεί να μου θέσει κάποιος. Αξίζει να σημειωθεί ότι γίνομαι δέκτης διάφορων πομπών οι οποίοι με βοηθάνε να είμαι ξεκάθαρη και άμεση στις απαντήσεις μου κι έτσι καθημερινά βοηθάω πολλούς ανθρώπους να λύσουν πολλά από τα προβλήματα που τους απασχολούν στην ερωτική του ζωή, στα επαγγελματικά τους καθώς και σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους. Η αμεσότητά μου στην επικοινωνία με βοηθάει στο να μεταφέρω όλα αυτά που βλέπω με πολύ σαφή και ξεκάθαρο τρόπο. Επειδή έχω προβλέψει συγκεκριμένα γεγονότα με ακριβή χρονικά περιθώρια είμαι γνωστή και περιζήτητη σε αυτούς που αποζητούν άμεσες λύσεις για το πρόβλημά τους. Αντιμετωπίζω τη δουλειά μου εδώ και 20 χρόνια πολύ σοβαρά κι αυτό απορρέει από το γεγονός ότι την νιώθω ως λειτούργημα. Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα τη στιγμή που οι άνθρωποι με καλούν και με ευχαριστούν για την βοήθεια που τους προσφέρω. Αν έχεις φτάσει στο χείλος του γκρεμού και σε έχουν πνίξει τα προβλήματα που νιώθεις ότι δεν έχουν λύση, τότε πρέπει να με καλέσεις άμεσα και θα διαπιστώσεις από το πρώτο λεπτό ομιλίας ότι έκανες πολύ καλά. Η Τερέζα θα σου με σιγουριά πως θα κινηθείς άμεσα για να λύσεις το πρόβλημα που σε απασχολεί.

Μέντιουμ Σμαράγδα. Μέντιουμ, Ταρώ, Εκκρεμές. Τηλεφώνησε στο 14788

Η Σμαράγδα αποκαλύπτει γεγονότα από παρελθόν, παρόν και μέλλον με ενόραση! Μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις λύσεις κι απαντήσεις που θα σε βοηθήσουν να πας τη ζωή σου ένα βήμα παρακάτω, χωρίς προβλήματα κι ανησυχίες. Ασχολείται με την ενόραση εδώ και 17 χρόνια και με το που κάποιος άνθρωπος μοιράζεται το πρόβλημά του μαζί της, γι’ αυτή είναι υπόθεση λεπτών να βρει τη λύση. Από μικρή ηλικία μπορούσε να προβλέψει τα γεγονότα που θα συνέβαναν στο αμέσως επόμενο διάστημα κι έτσι έμαθε πως μπορούσε να επέμβει στις εξελίξεις του μέλλοντος. Καθημερινά έρχεται σε επαφή με δεκάδες ανθρώπους οι οποίοι με ένα τηλεφώνημα παίρνουν τις απαντήσεις που χρειάζονται. Όπως λέει η ίδια, στις πολύ δύσκολες υποθέσεις χρησιμοποιεί και τη μέθοδο του εκκρεμές, που τη βοηθάει στο να βρίσκει με ακρίβεια ημερομηνίες διαφόρων γεγονότων, όπως ακριβή ώρα και τόπο συνάντησης. Σοβαρά, υπεύθυνα, άμεσα και πάνω από όλα με εγγύηση στην πρόβλεψη, είναι στη διάθεση σου για να σου πει τα πράγματα, όπως ακριβώς συμβαίνουν.

Μέντιουμ Μάρκος. Μέντιουμ, αποκαλύπτει ονόματα, ημερομηνίες και γεγονότα μόνο με ένα τηλεφώνημα! Τηλεφώνησε στο 14788

Επανασύνδεση, παράλληλες σχέσεις, νέα γνωριμία, προβλήματα στον γάμο, επαγγελματικά, οικονομικά, ότι κι αν αντιμετωπίζεις, με τη βοήθεια της κρυσταλλομαντείας και του εκκρεμές θα σου πει τι να περιμένεις. Βρίσκει ονόματα, ημερομηνίες και γεγονότα με ένα μόνο τηλεφώνημα. Έχει το χάρισμα να διαβάζει τη σκέψη των άλλων και μπορώ να σου πει πως αισθάνονται για σένα. Αν θέλεις να ξέρεις σήμερα τι ακριβώς θα σου συμβεί αύριο, τηλεφώνησε του.

Μέντιουμ Στέφανος. Ταρώ, Χαρτομαντεία. Τηλεφώνησε στο 14788

Ο Στέφανος είναι μέντιουμ που έχει το χάρισμα και την ικανότητα να σου πει τα πάντα σχετικά με την ερωτική ζωή σου. Οι γνώσεις χαρτομαντείας και η διόραση του, του επιτρέπουν να σου δώσει ακριβείς απαντήσεις όσον αφορά αισθηματικά ζητήματα, όπως νέα γνωριμία, προβλήματα γάμου, σχέσεων, θέματα απιστίας, επανασύνδεση, παράλληλες σχέσεις. Θέλεις να ξέρεις τι πραγματικά ισχύει με το ταίρι σου και τι κρυμμένα μυστικά έχει; Όλες οι καλά κρυμμένες αλήθειες βγαίνουν στη φόρα. Αν θέλεις να ακούσεις την αλήθεια μίλησε μαζί του. Απλά, να ξέρεις ότι δεν κρύβει τις αλήθειες που βλέπει, όποιες κι αν είναι αυτές, καλές ή κακές. Μην αναρωτιέσαι λοιπόν αν σε απατάει, αν θα σε παντρευτεί, αν θα γυρίσει σε σένα, γιατί ο Στέφανος έχει την απάντηση για όλα τα ερωτήματα που σε απασχολούν.

Μέντιουμ Ελπίδα. Μέντιουμ με διόραση, αστρολόγος, αριθμολόγος. Τηλεφώνησε στο 14788

Η Ελπίδα έχει εκπληκτικές ικανότητες μέντιουμ μοναδική ενόραση και επίσης ασχολείται με την αστρολογία και την αριθμολογία και τις προβλέψεις τα τελευταία 10 χρόνια. Νιώθεις αβεβαιότητα κι ανασφάλεια για τα ερωτικά σου; Ανησυχείς για τα επαγγελματικά σου; Το χαρισματικό μέντιουμ είναι εδώ για να σου δώσει λύσεις και ξεκάθαρες απαντήσεις σε όλα σου τα ερωτήματα. Η πρόβλεψή του, με τις μεθόδους που έχει αναπτύξει, εγγυάται απόλυτη επιτυχία. Ότι σου πει, θα το δεις να συμβαίνει άμεσα. Πολλές φορές όταν αντιμετωπίζουμε προβλήματα δεν είμαστε σε θέση να βρούμε λύσεις, για να βγούμε από το αδιέξοδο. Με τη δύναμη της αριθμολογίας και της ανάλυσης των προσωπικών σας αριθμών, το μοναδικό μέντιουμ θα σου πει χωρίς περιττά λόγια, τι πρόκειται να γίνει με το θέμα που σε απασχολεί. Μίλησε μαζί της και θα καταλάβεις πως έχεις δίπλα σου μια φίλη με εκπληκτικές συνατότητες, που θα σου πει άμεσα τι συμβαίνει στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Μέντιουμ Δάφνη. Μέντιουμ, μεταφυσική, άγγελοι, ρέικι, ταρώ, παραψυχολόγος. Τηλεφώνησε στο 14788

Η γνωστή μέντιουμ παραψυχολόγος μπορεί να σας βοηθήσει ουσιαστικά και αληθινά σε όλα όσα σας απασχολούν. Κάθε ερώτηση που κάνετε είναι σημαντική και το κάθε σας πρόβλημα είναι για το χαρισματικό μέντιουμ το μεγαλύτερο τη δεδομένη στιγμή που ασχολείται μαζί σας. Δουλεύοντας από τη νεαρή λικία της με τους αγγέλους και τους οδηγούς της συσχετίζει αυτά που της υποδεικνύουν και τα συναισθήματά τους σύμφωνα με τις δικές σας καταστάσεις. Ασχολείται χρόνια με την Μεταφυσική και οι πολύχρονες έρευνες της σε αυτό το αντικείμενο, την καθιστούν μοναδική στο να συμβουλεύει και να διδάσκει την μεταφυσική και την πνευματικότητα. Όπως λέει η ίδια και ανακαλύψετε, είναι μία εντεταλμένη πνευματική εκπρόσωπος, ειδικευμένη στο Ρείκι, και μια σωστή επαγγελματίας, που θα σας βοηθήσει με όλο της το είναι στο να ανακαλύψετε τι συμβαίνει στα θέματα που σας απασχολούν. Χωρίς μισές αλήθειες και χωρίς ανακρίβειες. Αν θέλετε να ξέρετε την αλήθεια, μιλήστε μαζί της και θα καταλάβετε αμέσως πως το χαρισματικό μέντιουμ θα σας πει τα πράγματα όπως είναι.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ - ΜΕΝΤΙΟΥΜ - ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ & ΜΕΝΤΙΟΥΜ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Αστρολόγοι από όλη την Ελλάδα εγγυώνται έγκυρες προβλέψεις. Διάλεξε τον προσωπικό σου αστρολόγο.

Αστρολόγοι Χαλκίδα
Αστρολόγοι Περιστέρι
Αστρολόγοι Πειραιά
Αστρολόγοι Ιωάννινα
Αστρολόγοι Βόλος
Αστρολόγοι Ρέθυμνο
Αστρολόγοι Καλαμάτα
Αστρολόγοι Χανιά
Αστρολόγοι Ρόδος
Αστρολόγοι Ηράκλειο
Αστρολόγοι Λάρισα
Αστρολόγοι Πάτρα

Αστρολόγοι Μύκονος

Μέντιουμ από όλη την Ελλάδα εγγυώνται έγκυρες προβλέψεις. Διάλεξε το προσωπικό σου μέντιουμ!


Μέντιουμ Αθήνα
Μέντιουμ Θεσσαλονίκη
Μέντιουμ Χαλκίδα
Μέντιουμ Ταρώ
Μέντιουμ Περιστέρι
Μέντιουμ Πειραιάς
Μέντιουμ Ιωάννινα
Μέντιουμ Βόλος
Μέντιουμ Ρέθυμνο
Μέντιουμ Καλαμάτα
Μέντιουμ Χανιά
Μέντιουμ Ρόδος
Μέντιουμ Ηράκλειο
Μέντιουμ Λάρισα
Μέντιουμ Πάτρα

 
Κόστος κλήσης: Από σταθερό 1,72€ ανά λεπτό ομιλίας, Από κινητό 1,97€ ανά λεπτό.
Συγγραφέας: Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-07-2016 16:43:20
blank
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι