blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολόγοι / Αστρολόγοι
 
blank

Μέντιουμ Αχιλλέας

Μέντιουμ Αχιλλέας, Πάνω από 30 χρόνια εμπειρία. Κληρονομικό χάρισμα.
Μέντιουμ Αχιλλέας, Πάνω από 30 χρόνια εμπειρία. Κληρονομικό χάρισμα.

Εξασκώ αυτό το επάγγελμα για πάνω από 30 χρόνια και έρχομαι καθημερινά σε επαφή με δημιουργικές ενέργειες με τα χαρίσματα και τις ικανότητες που διαθέτω. Η διορατική μου ικανότητα είναι εκείνη που με βοηθάει από τη μία να βλέπω πράγματα που πρόκειται να γίνουν και ως φυσικό επακόλουθο η συνείδηση μου είναι εκείνη που μου προστάζει να βοηθήσω τους ανθρώπους που με συμβουλεύονται. Υπάρχουν φορές που όλο αυτό είναι εξαιρετικά επώδυνο για μένα, από την άποψη ότι όταν βλέπω κάτι πολύ άσχημο να έρχεται στη ζωή κάποιου, πρέπει να κάνω τα πάντα για να προλάβω το αναπόφευκτο.  Οι καλές στιγμές που μου προσφέρει η δουλειά μου είναι όταν βλέπω ανθρώπους, κατόπιν των δικών μου παροτρύνσεων να γίνονται ευτυχισμένοι. Για μένα αυτό είναι αναντικατάστατο και δεν το αλλάζω με τίποτα!

Τηλεφώνησε μου στο

14788

ή με SMS στείλε

ΤΑΡΩ στο 54848

Γνωρίστε καλύτερα τον Αχιλλέα! Διαβάστε πρόσφατη συνέντευξη του!
1. Πότε ήταν η πρώτη φορά που ένιωσες ότι διαθέτεις κάτι διαφορετικό από τους άλλους ανθρώπους;
 
Η πρώτη μου φορά ήταν σε ηλικία 7 ετών. Οι γονείς μου είχαν καλέσει ένα οικογενειακό ζευγάρι στο σπίτι, που είχαν ένα κορίτσι λίγο πιο μικρό από εμένα. Με το που το είδα λες και κάτι ξύπνησε μέσα μου και με έπιασε μία μανία να θέλω να προστατεύσω την οικογένεια μου. Ενώ περνούσε η ώρα και όλα έβαιναν καλώς, μία περίεργη μυρωδιά άρχισε να καλύπτει τα πάντα. Επειδή το τζάκι ήταν αναμμένο, θεώρησαν όλοι ότι κάτι συνέβαινε με αυτό. Δεν τους πήγε το μυαλό ότι η μικρή είχε βάλει φωτιά σε κάτι παιχνίδια που βρίσκονταν στο δωμάτιο μου. Τη συνέχεια, μπορείτε να την φανταστείτε και μόνοι σας
.
2.  Ποια ήταν η καθοριστική στιγμή της ζωής σου που αποφάσισες ότι αυτήν την μαντική σου ικανότητα, θέλεις να την κάνεις και επάγγελμα;
 
Περνώντας τα χρόνια, ένιωθα πως όλοι οι δρόμοι με οδηγούσαν εκεί. Επειδή οι γονείς μου ήταν ιδιαίτερα θρησκευόμενοι άνθρωποι, τα χρόνια του Γυμνασίου τα πέρασα εσώκλειστος σε ένα καθολικό σχολείο. Το έδαφος εκεί δεν ήταν πρόσφορο για να αναπτύξω αυτές μου τις ικανότητες, μιας και όταν συνέβαινε κάτι που από μέρες τους προετοίμαζα ότι θα γινόταν, αντιμετώπιζα τον χλευασμό των συμμαθητών και καθηγητών μου. Άρχισα λοιπόν σταδιακά και κλεινόμουν στον εαυτό μου, βρίσκοντας ηρεμία και ανακούφιση μόνο στα βιβλία της Αγίας Γραφής και σε μεταφυσικά περιοδικά που κυκλοφορούσαν εκείνα τα χρόνια. Όταν τελείωσε αυτή η περίοδος, αποφάσισα να φύγω για σπουδές και αναζήτηση.στην Ινδία, πράγμα που και έκανα. Εκεί συνάντησα τον μέντορα και δάσκαλο μου Άχρι, ο οποίος μου έμαθε πως πραγματικά να δουλέψω και να αναπτύξω αυτές μου τις ικανότητες, προς όφελος όλων.
 
3. Πιστεύετε ότι ο κάθε άνθρωπος κρύβει μέσα του αυτές τις ικανότητες;
 
Πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει αυτές τις μαντικές ικανότητες. Παρόλα αυτά, δε μπορεί ο καθένας να αισθάνεται άνετα με αυτές. Αυτοί που θα ασχοληθούν σοβαρά και θα εξασκηθούν θα αποκτήσουν και ακρίβεια στις προβλέψεις τους. Χρειάζεται κόπος και χρόνος για να καταφέρει κάποιος να μπορεί να δει ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα. Και αυτό πιστέψτε με δεν είναι πάντα εύκολο.
 
4. Υπήρχαν στιγμές που νιώσατε φόβο;
 
Δε θα μπορούσα να πω ότι η αντιπροσωπευτικότερη λέξη είναι φόβος. Αλλά υπήρξαν και υπάρχουν στιγμές, που αισθάνομαι ότι αυτό που βλέπω, δε μπορώ να το μεταφέρω με λέξεις στους πελάτες μου. Συνήθως αφορά γεγονότα που σχετίζονται με την ψυχική υγεία κάποιου ή με κάποιο σοβαρό πλήγμα που έχει βιώσει το άτομο. Αν θέλετε κάποια ξεκάθαρη απάντηση από εμένα, αυτή είναι όχι. Οι δυνάμεις που έχω αναπτύξει για να προστατεύω τον εαυτό μου είναι τόσο ισχυρές και έχουν άμεσα σχέση με την πίστη μου στον Θεό.

5. Ποια μέθοδο μαντικής χρησιμοποιείτε;
 
Υπάρχουν πολλοί μέθοδοι που κατά καιρούς χρησιμοποιώ για να προβλέψω το μέλλον ή τις προδιαθέσεις που έχει ο εκάστοτε πελάτης μου, αλλά αυτή που αγαπώ και εμπιστεύομαι ιδιαίτερα είναι η ενόραση. Είναι πολλές οι φορές που προτού συναντήσω ή μιλήσω με κάποιον, διαισθάνομαι και το τι πρόκειται να αντιμετωπίσω. Αυτό είναι και που με βοηθάει, να προετοιμάζω τον εαυτό μου ψυχολογικά γι αυτό που πρόκειται να μου δείξει η σφαίρα.

6. Πολλοί αναγνώστες μας θα θέλουν να μάθουν ποιος είναι ο τρόπος που χρησιμοποιείτε τη σφαίρα. Θα θέλατε να μας πείτε δυο λόγια;
 
Όταν βρίσκομαι πρόσωπο με πρόσωπο με κάποιον το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να συντονιστώ μαζί του μέσα από την ματιά. Όταν πάλι δουλεύω από το τηλέφωνο προσπαθώ να συντονιστώ μέσα από τη χροιά της φωνής του και παίρνω τις ίδιες πληροφορίες με αυτές όταν βρίσκονται κοντά. Αισθάνομαι αυτό που ζητούν και με αυτό ξεκινάω τη συζήτηση. Εγώ είμαι ο πομπός και η σφαίρα μου ο δέκτης που θα μου δώσει τις απαντήσεις που ζητούν.
 
7. Τι ποσοστό επιτυχίας έχουν οι προβλέψεις σας;
 
Κανονικά αυτήν την ερώτηση θα έπρεπε να την κάνετε στους πελάτες μου και όχι σε μένα. Αλλά επειδή κατανοώ την περιέργεια σας, θα σας πω ότι ουδείς άνθρωπος αλάνθαστος. Όταν είσαι ελεύθερος από δεισιδαιμονίες και αμφισβητήσεις, τότε μόνο είσαι ικανός να δεις το τι κρύβουν από πίσω οι πόρτες του μυαλού και της ψυχής σου. Σας προείπα ότι η δουλειά αυτή δεν είναι εύκολη και θέλει πολύ κόπο και χρόνο για να την εξασκείς σωστά. Η ικανοποίηση όμως  και η ευχαρίστηση που παίρνω όταν βλέπω ότι βοηθώ τις ζωές των πελατών μου, αξίζουν όλα τα λεφτά και όλο το χρόνο του κόσμου.