blank
 
blank

Οι προβλέψεις για τα ερωτικά σου, για την εβδομάδα 1 ως 7/8/2016.

 
Οι προβλέψεις για τα ερωτικά σου, για την εβδομάδα 1 ως 7/8/2016.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια και τον έρωτα, της εβδομάδας 1 ως 7 Αυγούστου 2016, από την Φαίδρα Μάρκου.

Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 1 ως 7 Αυγούστου 2016

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι: Στην αυτοπροβολή θα είναι το μυαλό σου, φίλε μου Κριέ. Με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα βασική σου επιθυμία θα είναι πώς να εντυπωσιάσεις, πώς να κάνεις τα βλέμματα να κολλήσουν επάνω σου. Δεν θα τα πας άσχημα, πολλά άτομα θα σε προσέξουν, αλλά το θέμα είναι αν θα θελήσεις εσύ να εστιάσεις κάπου. Ο ερχομός της Αφροδίτης στην Παρθένο θα σε ωθήσει στο να αναζητήσεις το τέλειο πρόσωπο, το όμορφο, το έξυπνο, το γοητευτικό, το πλουσιοπάροχο, συνεπώς τα πράγματα θα τα κάνεις πάρα πολύ δύσκολα.

Σε σχέση: Η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει με ένα μικρό βαθμό επικινδυνότητας. Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα και τον Άρη να εισέρχεται στον Τοξότη, ζωηρή θα είναι η στάση σου, στόχος σου θα είναι να επιβληθείς και να κυριαρχήσεις, δεν θα λείψουν οι μικρό εντάσεις. Στο τέλος της εβδομάδας με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ζυγό η ειρηνική σου διάθεση θα ηρεμήσει τα πνεύματα, θα βρεις τον κατάλληλο τρόπο να κάνεις το ταίρι σου να προσκολληθεί επάνω σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, καθώς και η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, θα βγάλουν την αισθησιακή και ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σου, με αποτέλεσμα η παρουσία σου να μην περάσει απαρατήρητη. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν προκλήσεις και προτάσεις, θα είναι στη δική σου επιλογή με ποιο άτομο θα βγεις ραντεβού και προς τα πού θα σπρώξεις την κατεύθυνση των επαφών σας. Θα την κάνεις την καινούργια γνωριμία, θα υπάρξει όμως και τηλεφώνημα από πρώην ταίρι.

Σε σχέση: Αγαπητέ μου Ταύρε, θα τα κρατήσεις σταθερά τα ηνία, εποικοδομητική και δημιουργική θα είναι η εβδομάδα σου. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο και λίγο αργότερα με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο, θα την οργανώσει τη σχέση σου, η στάση σου θα είναι συνετή και προσγειωμένη. Σε περίπτωση που αυτή τη στιγμή υπάρχει τσακωμός, η εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό θα φέρει συμφιλίωση και λήξη διαφωνιών. Συγκαταβατική διάθεση θα υπάρχει τόσο από εσένα, όσο και από το ταίρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι: Δεν αποκλείεται να προβληματιστείς, φίλε μου Δίδυμε. Από την μια η Νέα Σελήνη στον Λέοντα και ο Άρης στον Τοξότη, θα κάνουν ελκυστική την παρουσία σου, έντονη θα είναι η ανάγκη σου να κυνηγήσεις το συναρπαστικό και θα σου δοθεί η ανάλογη ευκαιρία. Από την άλλη, ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό θα ταχτοποιήσει με τέτοιο τρόπο την κατάσταση, που θα ‘ρθεις πολύ κοντά με μια αγάπη περασμένη, όχι όμως ξεχασμένη. Δε θα υπάρξει μπέρδεμα, θα υπάρξει όμως δίλημμα, θα επιλέξεις τα νέα; Ή τα παλιά;

Σε σχέση: Με τον Άρη στον Τοξότη, ίσως να το κάνεις το ταξιδάκι με το πολυαγαπημένο σου ταίρι, θα την κάνεις την πρόταση για εκδρομούλα. Είτε πας σε καινούργια μέρη, είτε παραμείνεις στα παλιά, το νου σου να μην δώσεις δικαιώματα. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα σε εφοδιάσει με σεξουαλικότητα και ταπεραμέντο, για να μην υπάρξουν αρνητικές ιστορίες καλό θα είναι να περιορίσεις το φλερτάρισμά σου μόνο γύρω από το πρόσωπο που ήδη έχεις δίπλα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Καρκίνε, αν σε έχει φάει η μοναξιά και θέλεις να κάνεις σχέση, θα πρέπει να οριοθετήσεις κάπως τις απαιτήσεις σου. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα και ο Άρης στον Τοξότη, θα σου ανοίξουν δρόμο περιπέτειας, θα υπάρξει ευκαιρία νέας γνωριμίας, όμως όλα θα στηριχτούν στη στάση σου. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο, ενδεχομένως να απορρίψεις ή να σνομπάρεις, προσπάθησε να θέσεις όρια στην επιλεκτικότητα σου. Ένα αξιόλογο πρόσωπο θα σε πλησιάσει, σε συμβουλεύω να το δεις με θερμό μάτι.

Σε σχέση: Δε θα θελήσεις εντάσεις μέσα στη σχέση σου, στα μέσα της εβδομάδας με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο και λίγο αργότερα στον Ζυγό, θα αναζητήσεις ηρεμία, αρμονία, συνεννόηση. Επικοινωνιακή και επεξηγηματική θα είναι η στάση σου, θα δώσεις στο ταίρι σου να καταλάβει τι θέλεις, τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και τι πρέπει να αποφευχθεί. Αν έχει συμβεί χωρισμός, θα δοθεί έναυσμα επανασύνδεσης. Πριν κλείσει το εξαήμερο θα υπάρξει κατάληξη επανένωσης.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι: Αγαπητέ μου Λέοντα, θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις, η εβδομάδα σου δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει χωρίς καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου θα σε φέρει μπροστά σε πρόσωπο, που θα σε ερωτευτεί και το περίεργο είναι πως θα το ερωτευτείς και εσύ. Παρά το ότι η Αφροδίτη στην Παρθένο θα σε κάνει να ανεβάσεις πολύ ψηλά τον πήχη, ωστόσο θα βρεθεί το άτομο που θα σου κλέψει την καρδιά. Η αμοιβαία σας έλξη θα ανοίξει δρόμο για προσωπικό ραντεβού!

Σε σχέση: Και καβγαδάκια θα υπάρξουν και μικροεντάσεις θα συμβούν και σκηνές ζήλειας θα διαδραματιστούν, διότι η στάση σου θα είναι εριστική, προκλητική και αρκετά αντιδραστική. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, ο Άρης στον Τοξότη και η Αφροδίτη στην Παρθένο, θα σε κάνουν να νιώσεις πως μπορείς να βρεις, να ζήσεις, και να κερδίσεις το πολύ πιο καλύτερο. Το νου σου να μην πέσεις σε υπερβολές, θα υπάρξει κίνδυνος η ιδέα που έχεις για τον εαυτό σου, να είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ αυτήν που πρέπει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι: Μια χαρά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, φίλε μου Παρθένε. Ο Άρης στον Τοξότη θα σε δραστηριοποιήσει, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα σε ομορφύνει, θα καταφέρεις να διατηρήσεις την εικόνα σου ελκυστική και ποθητή. Στις πέντε του μήνα δείξε προσοχή στον ερχομό της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, θα υπάρξει κίνδυνος οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες σου να ξεφύγουν από το συνετό όριο. Στην προσπάθειά σου να βρεις το τέλειο ερωτικό ταίρι, ίσως να πέσεις σε παγίδες εντυπωσιασμού.

Σε σχέση: Αρμονική και ειρηνική θα είναι η σχέση σου μέσα στην εβδομάδα και μάλιστα στο κλείσιμο με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό, θα βρεθεί λύση σε ένα προβληματάκι που δίνει αφορμές για εντάσεις. Θα τακτοποιηθούν εκκρεμότητες, θα τερματίσουν αρνητικά ζητήματα, η επικοινωνιακή τακτική που θα εφαρμόσεις, θα φέρει τάξη και ισορροπία. Τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας θα παρθεί μεταξύ σας μια ουσιαστική απόφαση, που θα σταθεροποιήσει ακόμα πιο πολύ τα αισθήματά σας.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι: Άνοιγμα νέας ερωτικής γνωριμίας θα σου φέρει η Νέα Σελήνη στον Λέοντα. Η γοητεία σου θα είναι έντονη, το παρουσιαστικό σου θα τραβήξει τα βλέμματα, κάποιος θα έρθει και θα σου πιάσει την κουβέντα. Τα λόγια σας θα προσδίδουν άνεση και οικειότητα, αυτό το άτομο στην αρχή θα το συμπαθήσεις, στο τέλος όμως θα το ερωτευτείς. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου, θα νιώσεις πως αυτή γνωριμία θα αποδειχτεί τελικά μοιραία. Σου φανερώνω πως θα έχεις απολυτό δίκιο!

Σε σχέση: Ο Άρης στον Τοξότη θα σε ωθήσει σε δυναμικές ίσως και πεισματικές διεκδικήσεις, συνεπώς δεν θα το βάλεις κάτω, θα απαιτήσεις να γίνει το δικό σου. Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, η αυτοπεποίθησή σου θα ξεπερνά το προσγειωμένο όριο, προσοχή να μην πέσεις σε υπερβολές. Το ταίρι σου θα σου αποδείξει πως έχει υπομονή και αντοχή, επειδή όμως ο καιρός έχει γυρίσματα, γι’ αυτό σοφό θα είναι να μην οδηγήσεις την κατάσταση στα άκρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι: Με τον Άρη στον Τοξότη, στοχευόμενη δράση θα αναλάβεις και θα σου βγει σε καλό. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα στείλει στο δρόμο σου πρόσωπο που θα σε εντυπωσιάσει από την πρώτη ματιά, έντονη θα είναι η έλξη που θα νιώσεις. Θα θελήσεις να το πολιορκήσεις αυτό το άτομο και θα καταφέρεις να το κατακτήσεις. Η Σελήνη στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να βρεις το σωστό τρόπο προσέγγισης, πριν κλείσει η εβδομάδα θα κλείσεις ραντεβού!

Σε σχέση: Με στρατηγική θα κινηθείς. Από την μια ο Άρης στον Τοξότη, από την άλλη ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό, λίγο η μεθοδευμένη τακτική, λίγο η διπλωματική σου άμυνα, θα το τυλίξεις το ταίρι σου. Θα γίνει το δικό σου, θα την πάρεις τη θετική απάντηση. Θα γίνει αυτό για το όποιο θα κοπιάσεις, έρχεται χαρά και ικανοποίηση. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα τονώσει τα ερωτικά σας αισθήματα, η έλξη που θα εκδηλωθεί μεταξύ σας θα είναι απολύτως αμοιβαία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι: Σε συγκεκριμένο άτομο θα ρίξεις το βέλος και ο στόχος σου θα πέσει διάνα. Ο Άρης στον Τοξότη θα φέρει πρόσωπο στο στόχαστρό σου και δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσεις να σου φύγει μέσα από τα χέρια. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να υπολογίσεις σωστά τις συνιστώσες, σε ό,τι προβλέψεις και αποφασίσεις, δεν θα πέσεις έξω. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, βραδινή ώρα θα βρεθείς αγκαλιά με την καινούργια σου κατάκτηση, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο σταθερής σχέσης.

Σε σχέση: Φίλε μου Τοξότη, το νου σου να μην σε φάει η πολλή αυτοπεποίθηση, γιατί θα υπάρξει κίνδυνος να παγιδευτείς από αυτό που θα υποτιμήσεις. Από την μια ο Άρης στον Τοξότη, από την άλλη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, να και η Αφροδίτη στην Παρθένο, θα πιστέψεις πως εσύ είσαι, και άλλος κανείς. Θα τον πας πολύ ψηλά τον πήχη και δε θα τον φτάνεις ούτε και εσύ. Προς το τέλος της εβδομάδος, το ταίρι σου υπό την επήρεια της αγανάκτησης, θα βρει τρόπο να σε κάνει να ζηλέψεις και να αναθεωρήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι: Θα την επιμεληθείς την εξωτερική σου εμφάνιση και το αποτέλεσμα θα είναι παραπάνω από ικανοποιητικό. Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα και την Αφροδίτη στην Παρθένο, θα δείξεις ιδιαίτερη προσοχή στην εικόνα σου και στο παρουσιαστικό σου. Ο Άρης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να φλερτάρεις με τρόπο εύστοχο, στο τελείωμα της εβδομάδας θα έχεις στα χέρια σου το τηλέφωνου ενός όμορφου και ελκυστικού προσώπου. Εσύ θα αποφασίσεις αν θα το χρησιμοποιήσεις ή όχι.

Σε σχέση: Η αλήθεια είναι πως στην αρχή της εβδομάδας, με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, θα θελήσεις να υπερισχύσεις και να αποδείξεις ποιος κρατά τα ηνία. Θα το υψώσεις το παράστημά σου, αλλά η ωριμότητά σου καθώς και η εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό, δε θα σε αφήσουν να τεντώσεις το σκοινί παραπάνω από όσο θα πρέπει. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με ισορροπία, θα βρεις τη μέση οδό που θα φέρει συνεννόηση και δημιουργική εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι: Γοητεία, τόλμη και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, φίλε μου Υδροχόε, με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα εντυπωσιάσεις και ταυτόχρονα θα ερωτευτείς. Ο Άρης στον Τοξότη θα σε βγάλει στην αναζήτηση, θα την κυνηγήσεις τη νέα γνωριμία και θα καταφέρεις να πιάσεις στόχο. Με γοητευτικό πρόσωπο θα ανταλλάξετε ματιές, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να το πάτε ακόμα παραπέρα. Θα ανοίξετε κουβεντούλα, θα αυτοσυστηθείτε και από εκεί και πέρα η έλξη σας θα δώσει εξέλιξη στα γεγονότα.

Σε σχέση: Ήρεμη, ερωτική και αισθησιακή θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα προσκολληθεί επάνω σου, δε θα υπάρξει διάθεση για εντάσεις. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο, σταθερότητα και ορθολογισμό θα φέρει στις ενέργειές σου, η Σελήνη στο Ζυγό θα περιορίσει την αντιδραστικότητά σου. Η εβδομάδα σου θα κυλήσει όμορφα ερωτικά και χαλαρά, δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να γίνουν σοβαρές συζητήσεις γύρω από θέματα μελλοντικής εξέλιξης. Να ξέρεις πως οι υποσχέσεις που θα δοθούν μεταξύ σας, θα τηρηθούν.

ΙΧΘΕΙΣ

Ελεύθεροι: Έντονο ενδιαφέρον θα βρεις στα μάτια ενός γοητευτικού προσώπου. Λίγο η προσεγμένη του εμφάνιση, λίγο η ευγένεια στην συμπεριφορά του, θα καταφέρει να κερδίσει την προσοχή σου. Ο Άρης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από την αδράνεια, αυτή την φορά δεν πρόκειται να μείνεις με σταυρωμένα χέρια. Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα νιώσεις δύναμη και αυτοπεποίθηση, θα περάσεις σε προσεγγίσεις που θα σου βγουν σε καλό.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο, θα θελήσεις τάξη και οργάνωση. Θα βάλεις στη σωστή τους θέση κάποια πράγματα, που τις τελευταίες μέρες είχαν αρχίσει να παίρνουν ύποπτη πορεία. Στο τέλος της εβδομάδος, με την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό, θα ξεκαθαρίσεις, θα αποκαλύψεις και θα οδηγήσεις την κατάσταση σε ισορροπημένο επίπεδο. Εσύ που διανύεις περίοδο χωρισμού, τερματίζει το μεταβατικό στάδιο, θα υπάρξει κατάληξη επανασύνδεσης. Ένα τηλεφώνημα και μια συνάντηση θα είναι η αρχή νέου ερωτικού κύκλου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-07-2016 14:00:00