blank
 
blank

Η ερωτική συμβουλή της Τρίτης, 28 Ιουνίου 2016.

 
Η ερωτική συμβουλή της Τρίτης, 28 Ιουνίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Η ερωτική συμβουλή της Τρίτης, 28 Ιουνίου 2016 για το ζώδιό σου, από την Φένια Σταμέλου! Μάθε τι θα συμβεί σήμερα στην αισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Sponsored Links

 Ερωτική συμβουλή της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα φαίνεται πως εμπεριέχει δράση και δυνατές εξελίξεις για την ερωτική σου ζωή. Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου και να συναντά την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα σε δυσμενείς όψεις, μάλλον δε θα καταφέρεις να ελέγξεις τις παρορμήσεις σου. Προσπάθησε να μην προκαλέσεις ρήξεις για ανούσιες αφορμές και μην φέρνεις τις καταστάσεις στα άκρα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Κριέ, τι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη κινείται σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σου που φανερώνει την ανάγκη σου να αποστασιοποιηθείς για λίγο από τους άλλους. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη, θα σε βοηθήσει να σκεφτείς τι πραγματικά ζητάς από την ερωτική σου ζωή και πως θα το διεκδικήσεις. Αυτό που προέχει για σένα τις μέρες αυτές, είναι οι δικές σου προσωπικές ανάγκες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Ταύρε, τι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο Σελήνης-Αφροδίτης και το τρίγωνο Σελήνης-Κρόνου που κορυφώνονται σήμερα, σε βάζουν στη διαδικασία να σκεφτείς τι παίρνεις από τη σχέση σου αλλά και τι πραγματικά προσφέρεις σε αυτή. Η ανάγκη να μοιραστείς ουσιαστικά πράγματα με τον/την σύντροφό σου θα είναι ιδιαίτερα έντονη και θα θελήσεις να δεις τη σχέση σου να περνά σε ένα άλλο στάδιο. Δες καθαρά τις επιθυμίες σου ώστε να βρεις και τον κατάλληλο τρόπο να τις ικανοποιήσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Δίδυμε, τι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Σελήνης – Πλούτωνα που σχηματίζεται σήμερα, ίσως να σου δημιουργήσει μια εσωτερική ένταση ή να φανερώσει κάποια εμπόδια που αφορούν τη σχέση σου. Αν αισθάνεσαι ότι ο/η σύντροφός σου δεν κατανοεί τις ανάγκες σου, δεν είναι η κατάλληλη μέρα για συζητήσεις, αφού ο διάλογος θα καταλήξει σε ρήξη. Προσπάθησε να ελέγξεις την κυκλοθυμία σου και δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου, ώστε να νιώσεις έτοιμος/η για αυτά που ζητάς. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑΚαρκίνε, τι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529. 

ΛΕΩΝ

Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού και οι όψεις που σχηματίζει, από τη μια σου δημιουργούν έντονη εξωστρέφεια και ανάγκη κοινωνικοποίησης, αλλά από την άλλη, με τον Κρόνο στον 5ο ηλιακό σου οίκο, φαίνεται πως κάτι δε σε αφήνει να ενθουσιαστείς, να χαρείς, να φλερτάρεις. Αν αυτό το κάτι αφορά μια σχέση σου που δεν έχει εξελιχτεί όπως θα ήθελες, είναι μια καλή μέρα να προχωρήσεις σε κινήσεις αποκαταστάσεις. Απλώς έχε κατά νου ότι οποιαδήποτε κίνηση πρέπει να είναι αποτέλεσμα ώριμης και κατασταλαγμένης επιλογής… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Λέων, τι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας, φαίνεται να σου ξυπνά την ανάγκη να ζήσεις εμπειρίες που θα σε κάνουν να … χάσεις τον έλεγχο. Όσο κι αν έχεις την τάση να βάζεις τη λογική μπροστά για να κοντρολάρεις τα συναισθήματά σου, κάποιες φορές χρειάζεσαι να αφεθείς και να ζήσεις στιγμές πάθους. Αν επιστρέψει ένα πρόσωπο που σου ξυπνά τέτοια συναισθήματα, σκέψου καλά πριν ανταποκριθείς… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑΠαρθένε, τι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529. 

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη να κινείται απέναντι από το ζώδιό σου, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις έρχονται σε πρώτο πλάνο. Αν παρατηρήσεις μια ένταση στη συμπεριφορά του συντρόφου σου, το πιο πιθανό είναι ότι προέρχεται από επαγγελματικούς ή άλλους λόγους που δεν αφορούν τη σχέση σας. Από την άλλη, αν εσύ νιώθεις έτσι λόγω του ότι δεν ικανοποιούνται κάποια θέλω σου μέσα στη σχέση, καλό θα είναι να το συζητήσεις για να βρείτε από κοινού λύσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑΖυγέ, τι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη τη σημερινή ημέρα δεν ευνοούν ιδιαίτερα συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Αν υπάρχουν πράγματα που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα ή σε απασχολεί κάτι που αφορά την κοινή σας συμβίωση, προς το παρόν το κλίμα δεν είναι κατάλληλο για να το επιλύσεις, καθώς υπάρχει κίνδυνος να μη βλέπεις τα πράγματα αντικειμενικά. Σε λίγες μέρες, θα νιώσεις κι εσύ πιο έτοιμος να εκφράσεις αυτά που θέλεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Σκορπιέ, τι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού και η συνάντησή της με τον Ουρανό στον 5ο ηλιακό σου οίκο, φαίνεται να σου δημιουργεί μια έξαψη, φίλε Τοξότη. Είναι μια καλή μέρα για να διασκεδάσεις, να γνωρίσεις κόσμο, να φλερτάρεις, να ενθουσιαστείς. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το πάθος στη σχέση σου αναζωπυρώνεται, ενώ πιθανόν να σε περιμένουν και εκπλήξεις… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τοξότη, τι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με την Αφροδίτη που κινείται απέναντι από το ζώδιό σου, ίσως να φέρει κάποια εμπόδια στη σχέση σου που δημιουργούν ένα κλίμα έντασης. Αν υπήρχαν κάποια σχέδια που τώρα φαίνεται δύσκολο να υλοποιηθούν, δεν χρειάζεται να ξεσπάσεις στον σύντροφό σου. Απλώς αναθεώρησέ τα και φτιάξτε μαζί καινούρια… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Αιγόκερε, τι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη κινείται στον 3ο ηλιακό σου οίκο και σήμερα, ενώ οι όψεις που σχηματίζει ίσως να σε κάνουν λίγο παρορμητικό στον τρόπο που εκφράζεσαι, λέγοντας πράγματα στο ταίρι σου που θα προτιμούσες να μην είχες πει ή έστω να τα είχες διατυπώσει διαφορετικά. Να θυμάσαι πως τις μέρες αυτές οι σχέσεις είναι εύθραυστες, για αυτό η υπομονή και η ψυχραιμία είναι οι πιο σοφές επιλογές σε οποιαδήποτε αντίδραση… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Υδροχόε, τι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529.

ΙΧΘΕΙΣ

Θέματα που αφορούν την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σου, θα σε απασχολήσουν έντονα σήμερα και ίσως να θελήσεις να εκφράσεις στον σύντροφό σου πράγματα που σε προβληματίζουν. Να θυμάσαι πως η ανασφάλεια που αισθάνεσαι είναι προσωρινή και το πιο πιθανό είναι ότι δεν οφείλεται στη σχέση σου, οπότε προσπάθησε να τη διαφυλάξεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Ιχθύ, τι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529. 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-06-2016 22:00:00