blank
 
blank

Η ερωτική συμβουλή της Τετάρτης, 31 Αυγούστου 2016.

 
Η ερωτική συμβουλή της Τετάρτης, 31 Αυγούστου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Η ερωτική συμβουλή της Τετάρτης, 31 Αυγούστου 2016 για το ζώδιό σου, από την Φένια Σταμέλου! Μάθε τι θα συμβεί σήμερα στην αισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Sponsored Links

Ερωτική συμβουλή της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη από τον Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιό σου στο ξεκίνημα της ημέρας, της προσδίδει ενθουσιασμό και ερωτική διάθεση. Αισθάνεσαι τολμηρός και ικανός να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το κλίμα είναι ιδανικό για να αναζωπυρώσεις τη φλόγα και το πάθος στη σχέση σου. Από το απόγευμα και μετά θα χρειαστεί να ρίξεις τους τόνους και να γίνεις πιο προσεκτικός, καθώς οι ενέργειες αλλάζουν και κάποια γεγονότα πιθανόν να σε γειώσουν απότομα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και το πρωινό σου ίσως να ξεκινά με μια συναισθηματική ένταση, στην πορεία της ημέρας, με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, ενεργοποιείται ο 5ος οίκος σου που αφορά τη χαρά, τον έρωτα και τη δημιουργία. Τα αισθηματικά σου έρχονται σε πρώτο πλάνο και δεδομένου ότι πλησιάζει η κορύφωση της ηλιακής έκλειψης, πιθανόν να λάβουν χώρα γεγονότα και εξελίξεις που σε οδηγούν σε σημαντικές αποφάσεις. Απλώς έχε κατά νου, ότι πολλές από αυτές ενδέχεται να τις αναθεωρήσεις σύντομα, για αυτό μη γίνεσαι απόλυτος… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ξεκίνημα της ημέρας σου χαρακτηρίζεται εξωστρεφές και επικοινωνιακό. Με την Σελήνη να σχηματίζει ένα πύρινο τρίγωνο με τον Ουρανό, δεν αποκλείεται μάλιστα να κρύβει ερωτικές ευκαιρίες, που εμφανίζονται μπροστά σου με τρόπο ξαφνικό και απροσδόκητο. Από τις απογευματινές ώρες όμως, η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο στρέφει το βλέμμα σου στο παρελθόν και σε καλεί να το αφήσεις πίσω σου. Με την ηλιακή έκλειψη να πλησιάζει, η ανάγκη σου να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα θα σε ωθήσει σε αποφάσεις… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, αν και τα πεδία δράσης του πρωινού αφορούν άλλους τομείς που δεν συμπεριλαμβάνουν τα αισθηματικά σου, καθώς πλησιάζουμε προς τις βραδινές ώρες, αρχίζουν να σε απασχολούν θέματα επικοινωνίας ή κάποια συνάντηση με ένα πρόσωπο, που βρίσκεται στις σκέψεις σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, θα θελήσεις να κάνεις κάποια συζήτηση με το ταίρι σου και να αναζητήσεις πρακτικές λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζετε, ενώ οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να έχουν μοιραίες επαφές, είτε με ένα πρόσωπο από τα παλιά, είτε με ένα καινούριο, πολλά υποσχόμενο πρόσωπο… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΛΕΩΝ

Το πρωινό σου ξεκινά με ερωτική διάθεση, καθώς η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου, σχηματίζοντας ένα τρίγωνο με τον Ουρανό. Η όψη σε ξεσηκώνει και σε αναζωογονεί, είτε μέσα από εξελίξεις και θετικό κλίμα σε μια πρόσφατη ερωτική γνωριμία σου, είτε μέσα από ανανέωση της σχέσης σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους. Από το απόγευμα και μετά, που η Σελήνη περνά στο ζώδιο της Παρθένου, έρχονται στην επιφάνεια θέματα και σκέψεις που αφορούν τα θέλω σου και την αυτοπεποίθησή σου. Προσπάθησε να αφήσεις ανεπηρέαστες τις σχέσεις σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, το πρωινό σε βρίσκει με νωχελική διάθεση και με μια ανάγκη να αποστασιοποιηθείς από πρόσωπα και καταστάσεις που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου το τελευταίο διάστημα, ώστε να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου. Το απόγευμα, η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σου, βάζοντάς σε σιγά σιγά στο κλίμα της επερχόμενης έκλειψης, κορυφώνοντας γεγονότα που θα καθορίσουν σημαντικά το μέλλον των σχέσεών σου. Προετοιμάσου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα χαρακτηριστούν από ενθουσιασμό και ευχάριστες εκπλήξεις τη σημερινή μέρα, καθώς η Σελήνη συναντά τον Ουρανό απέναντι από το ζώδιό σου, σε μια όψη τριγώνου. Ίσως, θελήσεις να πραγματοποιήσεις μια κοντινή απόδραση με το ταίρι σου, ειδικά προς τις απογευματινές ώρες που το φεγγάρι ενεργοποιεί τον 12ο ηλιακό σου οίκο και φαίνεται να εισέρχεσαι σε ένα διήμερο αποστασιοποίησης και απομάκρυνσης από τη ρουτίνα. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να στρέψουν το βλέμμα στο παρελθόν, με το πλανητικό σκηνικό να τους ωθεί σε έναν απολογισμό… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας σε βάζει σε μια διαδικασία να θέσεις κάποιους στόχους για το μέλλον, λαμβάνοντας υπόψη σου τις ανάγκες του συντρόφου σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Από την άλλη, όσοι δε διατηρούν μόνιμο δεσμό, πρόκειται να δεχθούν ερωτικές προκλήσεις μέσα από πρόσωπα που κινούνται στο φιλικό τους περιβάλλον. Άνοιξε τις κεραίες σου και μην απορρίπτεις προτάσεις για εξόδους, διότι μπορεί να κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πύρινο τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό στο ξεκίνημα της ημέρας, στέλνει θετικές επιρροές και σου χαρίζει ευχάριστη διάθεση και ενθουσιασμό. Ίσως κάποιες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στην ερωτική σου ζωή, να της έχουν προσδώσει και πάλι νόημα και όραμα για το μέλλον. Απόλαυσε την ημέρα και προσπάθησε να μη μεταφέρεις στα αισθηματικά σου, γεγονότα που συμβαίνουν σε άλλους τομείς της ζωής σου που σε προβληματίζουν. Μοιράσου τα, αλλά μην τα κάνεις προβλήματα της σχέσης σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και το ξεκίνημα της ημέρας σου φαίνεται να εμπεριέχει εντάσεις ή ανατροπές, στην πορεία καταφέρνεις να δρομολογήσεις τις εξελίξεις, σύμφωνα με τις επιθυμίες σου. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου σε κάνει αρκετά εξωστρεφή και σε παροτρύνει να διασκεδάσεις, να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και να ασχοληθείς με δραστηριότητες, που σε ψυχαγωγούν. Εκμεταλλεύσου την εύνοια και αφέσου σε ερωτικές περιπέτειες… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται σε πρώτο πλάνο τη σημερινή μέρα, αγαπητέ Υδροχόε. Η Σελήνη κινείται απέναντι από το ζώδιό σου μέχρι τις απογευματινές ώρες και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον κυβερνήτη σου, χαρίζει στη σχέση σου ενθουσιασμό και αναζωογόνηση. Είναι μια καλή μέρα για να οργανώσεις κοντινές αποδράσεις με το ταίρι σου ή δραστηριότητες που σας ανανεώνουν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΙΧΘΕΙΣ

Φαίνεται πως σήμερα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν έντονα, καθώς κορυφώνονται εξελίξεις που αλλάζουν σημαντικά τα δεδομένα. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου, σε προετοιμάζει σιγά-σιγά για την επικείμενη Ηλιακή έκλειψη, η οποία έρχεται να καθορίσει το μέλλον μιας σημαντικής σχέσης σου. Είτε αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα με το σύντροφό σου, είτε υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες που την επηρεάζουν, το βέβαιο είναι ότι το τοπίο αλλάζει σταδιακά και εσύ βρίσκεσαι προ σημαντικών αποφάσεων… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-08-2016 22:00:00