blank
 
blank

Τα άστρα 21 ως 23 Αυγούστου 2015, με τον Ήλιο στην Παρθένο: Επιστροφή στην καθημερινότητα!

 
Τα άστρα 21 ως 23 Αυγούστου 2015, με τον Ήλιο στην Παρθένο: Επιστροφή στην καθημερινότητα!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 21 ως 23 Αυγούστου 2015, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με Κρόνο

Ένα τριήμερο που κινείται κάτω από τη δύσκολη ενέργεια του τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Κρόνου, το οποίο κορυφώνεται αύριο και προκαλεί έντονους κλυδωνισμούς και αναταράξεις σε σχέσεις και συνεργασίες το διάστημα αυτό!
 
Ιδιαίτερα για τους εκπροσώπους των σταθερών ζωδίων των τελευταίων ημερών, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, οι ημέρες αυτές σας φέρνουν αντιμέτωπους με σχέσεις και συνεργασίες που σας προβλημάτισαν και το διάστημα που προηγήθηκε. Όμως τώρα, η όποια σύγκρουση μπορεί να πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από ό,τι έχετε φανταστεί!

Ήλιος στην Παρθένο

Την ημέρα της Κυριακής ωστόσο έχουμε μια πολύ σημαντική πλανητική μετακίνηση. Ο Ήλιος εγκαταλείπει το ζώδιο του Λέοντα και περνά στο ζώδιο της Παρθένου, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα για… επιστροφή στην καθημερινότητα!
 
Το ζώδιό της Παρθένου είναι μεταβλητό και γήινο. Ο Ήλιος εδώ καλείται να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του ζωδίου, δηλαδή να παράξει έργο, να λειτουργήσει πρακτικά και να οργανώσει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο την καθημερινότητα. Έτσι, καθώς οι περισσότεροι επιστρέφουμε από τις διακοπές, αναγκαζόμαστε να μπούμε και πάλι στους ρυθμούς μας, να συντονιστούμε με την ρουτίνα της δουλειάς και των υποχρεώσεων. Ο Ήλιος στην Παρθένο βοηθά να ταξινομήσουμε και να οργανώσουμε τις μελλοντικές εξελίξεις! Ενισχύει τα επαγγελματικά ζητήματα, τις σχέσεις μας με τους συνεργάτες και τους συναδέλφους, ενώ ευνοεί πολύ την εξέλιξη των όποιων υποθέσεων μπορεί να έχουμε σε εκκρεμότητα, βοηθώντας στην τακτοποίηση και τη διεκπεραίωσή τους!
 
Βεβαίως, πολύ συχνά είναι εύκολο να χαθούμε μέσα στις λεπτομέρειες και να χάσουμε την ουσία, μια και η Παρθένος καταπιάνεται με εκείνα τα μικρά πράγματα που ενδεχομένως μπορεί φαινομενικά να μην έχουν αξία, όμως μπορεί να αποδειχτούν ουσιαστικά και σε κάποιες περιπτώσεις σωτήρια!

Οι αστρολογικές όψεις του Ήλιου από την Παρθένο

Η πρώτη συνάντηση του Ηλίου είναι η σύνοδος του με τον Δία, μια όψη που για κάποιους μπορεί να αποδειχτεί όχι μόνο ευεργετική, αλλά πραγματικά να τους ανοίξει καινούργιους ορίζοντες, τόσο στην επαγγελματική τους ζωή όσο και στα ερωτικά τους θέματα! Μια πραγματικά τυχερή όψη, ιδιαίτερα για τις ζωές των γήινων ζωδίων, Παρθενών, Ταύρων και Αιγόκερων των πρώτων ημερών, που μπορεί να δουν τη ζωή τους να αλλάζει θεαματικά μέσα στο επόμενο διάστημα!
 
Η αντίθεση του Ηλίου με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις αρχές του Σεπτέμβρη, δημιουργεί ένα κλίμα αβεβαιότητας και σύγχυσης σε ό,τι αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις και την επικοινωνία, ενώ είναι υπεύθυνη για πάσης φύσεως απογοητεύσεις και διαψεύσεις!
 
Ωστόσο λίγο παρακάτω, στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα ανοίγει καινούργιες λεωφόρους ευκαιριών, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τους τομείς των οικονομικών. Για κάποιους, μπορεί να είναι πραγματικά το άνοιγμα, η ευκαιρία που περίμεναν για να βιώσουν μια συναρπαστική αλλαγή, που ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα και οδηγεί στην επιτυχία!

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Ήλιο στην Παρθένο

Η νέα θέση του Ήλιου ευνοεί ιδιαίτερα τις ζωές των Ταύρων, Παρθένων και Αιγόκερων, αλλά προσφέρει και ευκαιρίες βελτίωσης στους Καρκίνους και τους Σκορπιούς.

Ήλιος στην Παρθένο και προβλέψεις για τα ζώδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΙΧΘΕΙΣ: Σχέσεις και συνεργασίες το προσκήνιο (και συχνά ευκαιρίες που τις βελτιώνουν σημαντικά), αλλά και νέα δεδομένα που αφορούν την επαγγελματική ζωή, ανοίγματα ουσιαστικά και εξελίξεις με πολύ θετική μορφή!
 
ΚΡΙΟΣ – ΖΥΓΟΣ: Τα εργασιακά θέματα κινούνται σε ένα κλίμα, το οποίο ενδεχομένως να μην έχει την απαιτούμενη ηρεμία, ωστόσο σε βοηθά να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα παρουσιάζονται. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανοίγματα που διευκολύνουν σημαντικά τις σχέσεις σου στον εργασιακό χώρο. Προσοχή σε καταστάσεις που λειτουργούν παρασκηνιακά.
 
ΤΑΥΡΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θετικές επαφές και συζητήσεις μπορεί να σε φέρουν πολύ πιο κοντά στα σχέδια που οργανώνεις και προετοιμάζεις εδώ και καιρό. Ενίσχυση των φιλικών, αλλά και των ερωτικών σχέσεών σου. Σημαντική οικονομική εξέλιξη και βελτίωση.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ – ΤΟΞΟΤΗΣ: Οικογενειακά ή επαγγελματικά ζητήματα, τα οποία αρχικά μπορεί να παρουσιάζουν μια σχετική δυσκολία, όμως στη συνέχεια μπορεί να εξελιχθούν πολύ θετικά. Μάλιστα, δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να σας δώσει ένα σημαντικό επαγγελματικό άνοιγμα, μία ευκαιρία ή τη δυνατότητα μιας νέας εργασίας. Πιθανή στήριξη από ένα πρόσωπο, που σε βοηθά σημαντικά στις υποθέσεις σου.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εποχή που ευνοεί πολύ συζητήσεις, επαφές και διαπραγματεύσεις. Μάλιστα, μπορεί να σου δώσει μια σημαντική συμφωνία, μέσα από την οποία μπορεί να βγεις ιδιαίτερα ωφελημένος! Μικρές μετακινήσεις και βελτίωση των σχέσεών σου με συγγενικά πρόσωπα.

ΛΕΩΝ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οικονομικές εξελίξεις, ρυθμίσεις, διευθετήσεις και ανοίγματα μπορεί να ωφελήσουν τις υποθέσεις σου, ενώ μπορεί να σου προσφέρουν καινούργιες δυνατότητες να ενισχύσεις το εισόδημά σου! Πιθανόν να δεχτείς μια βοήθεια ή στήριξη από ένα συγγενικό πρόσωπο, από τον σύντροφο ή τους συνεργάτες. Μία σημαντική οικονομική εξέλιξη βελτιώνει αισθητά την οικονομική σου κατάσταση. Ωστόσο προσοχή στην διαχείριση των χρημάτων σου και σε όποιο ρίσκο αναλαμβάνεις τώρα!

Καλό τριήμερο σε όλους!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-08-2015 20:00:00