blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με τον Ήλιο στον Καρκίνο.

 
Τα άστρα την Τρίτη, με τον Ήλιο στον Καρκίνο.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Μετά τη χθεσινή Πανσέληνο, σήμερα έχουμε μια σημαντική μετακίνηση! Αφήνουμε πίσω μας την αέρινη ποιότητα του Ηλίου στο ζώδιο των Διδύμων, και υποδεχόμαστε τον Ήλιο στο ζώδιο του Καρκίνου.

Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016, με τον Ήλιο στον Καρκίνο

Ο Καρκίνος σαν στοιχείο έχει το Νερό και είναι ζώδιο παρορμητικό και παθητικό, ο τρόπος δηλαδή έκφρασής του είναι η δεκτικότητα και όχι η ενεργητικότητα. Επίσης, νερό σημαίνει συναίσθημα και έτσι η περίοδος που ανοίγεται μπροστά μας έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό της ακριβώς αυτό: την πιο συναισθηματική έκφραση, που σχετίζεται άμεσα φυσικά με τον ψυχισμό μας!

Είναι μία περίοδος που θα ασχοληθούμε περισσότερο με τις ανάγκες μας, τι δίνουμε στους άλλους, τι παίρνουμε από αυτούς… Γεγονός είναι, πως υπάρχει μια έντονη μεταβλητότητα στις διαθέσεις την περίοδο αυτή και δεν αποκλείεται συχνά να λειτουργήσουμε πιο παρορμητικά και σπασμωδικά…

Ομολογουμένως δεν είναι εύκολο να κρατήσεις τις ισορροπίες στην καθημερινότητά σου το διάστημα που ακολουθεί και φυσικά δεν είναι εύκολο να κρύψεις αυτό που νιώθεις, καθώς θέλεις να το μοιραστείς με τους γύρω σου. Υπάρχει έντονη ανάγκη για θαλπωρή, τρυφερότητα και οικειότητα, που μπορεί να εκφραστεί και μέσα από τη μεγαλύτερη ενασχόλησή μας με θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια, στοιχεία που για τους περισσότερους αποτελούν τις σταθερές της ζωής τους!

Βεβαίως, και επαγγελματικά θέματα έρχονται τώρα στο προσκήνιο, όπου και εδώ υπάρχει μια ανάγκη οργάνωσης και τακτοποίησης.

Οι αστρολογικές όψεις του Ήλιου από τον Καρκίνο

Ο Ήλιος από τον Καρκίνο θα σχηματίσει ένα θεαματικό τρίγωνο τον Ποσειδώνα στις 3 Ιουλίου, ενισχύοντας το συναίσθημα, την πνευματικότητα, τις σχέσεις που γίνονται πιο στενές, τον ρομαντισμό, την τρυφερότητα αλλά κυρίως τον έρωτα.

Στις 7 Ιουλίου θα συναντήσει σε όψη συνόδου τον Ερμή, προάγοντας επικοινωνιακά ζητήματα και δημιουργώντας το καλύτερο δυνατό περιβάλλον για την προώθηση συζητήσεων, διαπραγματεύσεων και επαφών.

Την ίδια ημέρα, ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα αναμοχλεύοντας την συναισθηματική μας ζωή και κάνοντας πιο έντονες τις συμπεριφορές, καθώς η ζήλια και ο ανταγωνισμός μπορεί να εκφραστούν πιο έντονα, πιο άγρια, πιο διεκδικητικά!

Στις 10 Ιουλίου, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία προσφέρει τις απαραίτητες ισορροπίες, αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις θα ανοίξει την πόρτα των ευκαιριών, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στις 16 Ιουλίου, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό δημιουργεί την ανάγκη της εξωστρέφειας, της εξωτερίκευσης όλων αυτών που μπορεί να νιώθουμε να μας καταπιέζουν, αλλά παράλληλα θα εντείνει την ανεξαρτησία και την αποδέσμευση, που τις ημέρες αυτές μπορεί να γίνουν με έντονο και ανατρεπτικό τρόπο.

Στις 17 Ιουλίου, το τρίγωνο του Ηλίου με τον Άρη θα δώσει μια νέα δυναμική σε πάσης φύσεως προκλήσεις και στόχους, προσφέροντας μας τη δυνατότητα όχι μόνο να τους επαναπροσδιορίσουμε, αλλά να οδεύσουμε και προς την υλοποίησή τους.

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Ήλιο στον Καρκίνο

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς, εσείς ευνοείστε από τη νέα θέση του Ήλιου, ανανεώνοντας σημαντικά το περιβάλλον των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Παράλληλα, σας προσφέρονται νέες ευκαιρίες για να υλοποιήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-06-2016 19:00:00