blank
 
blank

Τα άστρα 21 ως 23 Οκτωβρίου 2016, με τον Ήλιο στον Σκορπιό.

 
Τα άστρα 21 ως 23 Οκτωβρίου 2016, με τον Ήλιο στον Σκορπιό.
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 3
 

Την Κυριακή έχουμε μια σημαντική πλανητική μετακίνηση, αυτή του Ηλίου, που περνά στα δύσκολα και σκοτεινά νερά του Σκορπιού. Πρόκειται για μια σημαντική στιγμή, καθώς φεύγουμε από το φως του Ζυγού και καταδυόμαστε στον βυθό του μέσα μας, της ύπαρξης μας.

Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 21 ως 23 Οκτωβρίου 2016, με τον Ήλιο στον Σκορπιό

 

Ο Σκορπιός είναι ζώδιο σταθερό, υδάτινο και αρνητικό. Χαρακτηρίζεται από εξαιρετική δεκτικότητα και ευαισθησία, ενώ αναζητά πάντα ένα ιδανικό, έναν στόχο που τον αντιπροσωπεύει και θα υπηρετήσει. Για αυτό και έχει μια εξαιρετική αφοσίωση στις ιδέες του και σε ό,τι αναλαμβάνει, ίσως περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο. Αν σου υποσχεθεί κάτι, είναι ζήτημα ζωής και θανάτου γι’ αυτόν να το πραγματοποιήσει.

Παράλληλα όμως, είναι πολύ κλειστός και συντηρητικός. Σπάνια θα ανοιχτεί και θα δημοσιοποιήσει προσωπικά του δεδομένα, τις πιο πολλές φορές θα νοιώσεις να υψώνει γύρω του ένα τείχος, το οποίο δε σου επιτρέπει να διαπεράσεις.

Ως σταθερό ζώδιο, στερείται προσαρμοστικότητας κι ενώ χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα μεγάλες δόσεις ευαισθησίας, είναι ακριβώς αυτή του η ''ιδιαιτερότητα'' που τον κάνει να ''κολλάει'' σε μια ιδέα, ένα σκοπό ή ένα πρόσωπο με ακόμα μεγαλύτερο πάθος… Δεν αποκλείεται ακόμα, όταν ζοριστεί πολύ, να κάνει εντυπωσιακές μεταστροφές ή να αντιδράσει με σπασμωδικό τρόπο.

Αν το δούμε πέρα από την εξωτερική πραγματικότητα, ο Σκορπιός βρίσκεται στο μεταίχμιο, στο σημείο που ο άνθρωπος αρχίζει να εξυψώνεται σε μια άλλη πραγματικότητα, αναζητώντας την εσωτερική αλήθεια που θα τον καθοδηγήσει.

Και φυσικά, πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή του παίζουν οι σχέσεις. Όχι όμως οι επιφανειακές, οι εύκολες, αλλά οι βαθιές και ουσιαστικές. Αναζητά τα πρόσωπα που μαζί τους θα ανταλλάξει συναίσθημα και είναι από τα λίγα ζώδια που εννοούν τη φράση ''για πάντα". Αν ποτέ ένας Σκορπιός περάσει από τη ζωή σου, θα βγάλει από μέσα σου ποιότητες, που ούτε καν ήξερες πως έχεις! Αφήνει πάντα το ''στίγμα'' του σε μια σχέση και είναι σίγουρο πως αν έχεις συναντήσει έστω και μια φορά στη ζωή Σκορπιό σε πιο στενή σχέση, θα το θυμάσαι για πάντα!

Έτσι, το διάστημα που ακολουθεί οι ''ενέργειες'' αποκτούν ένα πιο εσωτερικό χαρακτήρα. Δίνουμε μεγαλύτερη έμφαση σε πιο εσωτερικές διεργασίες και αναζητούμε την προσωπική μας διαδρομή και την αλήθεια που ορίζει η ψυχή μας! Τώρα είναι η ευκαιρία να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που σε φέρνει κοντά με το άλλο πρόσωπο, να δεις την ουσία της σχέσης σου και τελικά να ανακαλύψεις ποιότητες, που μέχρι τώρα μπορεί να σου ήταν άγνωστες, τόσο για τον εαυτό σου όσο και για τον σύντροφό σου. Σε επίπεδο νέων γνωριμιών θα αναζητήσεις το κάτι παραπάνω, αυτό που θα σε γεμίσει και δώσει νόημα στην επόμενη σχέση σου. Και φυσικά, δε θα αρκεστείς σε μια απλή και επιφανειακή γνωριμία.

Πολύ καλή περίοδος και για οικονομικά ανοίγματα, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, που μπορεί να δώσουν σημαντικό όφελος.

Οι αστρολογικές όψεις του Ήλιου από τον Σκορπιό

Το πρώτο ραντεβού του Ηλίου είναι με τον Ερμή στις 27 Οκτωβρίου, μια όψη που θα τονώσει την επικοινωνία και θα δημιουργήσει καλές προϋποθέσεις και για επαγγελματικές-οικονομικές συζητήσεις.

Το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα την 1η Νοεμβρίου, θα δημιουργήσει ένα έντονα συναισθηματικό κλίμα και θα επιτρέψει πολύ καλές συναισθηματικές επαφές, που θα εξελίξουν τις προσωπικές σχέσεις.

Στις 7 Νοεμβρίου, το εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα δώσει νέα κίνητρα και ώθηση για επαγγελματικές εξελίξεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Ήλιο στον Σκορπιό

Από την νέα του θέση, ο Ήλιος, θα φέρει ανοίγματα και εύνοια στους εκπροσώπους της υδάτινης τριπλότητας Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες, που θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν τόσο στον εαυτό τους, όσο και στις σχέσεις τους, ενώ θα έχουν κίνητρα να κυνηγήσουν τους στόχους τους στην επαγγελματική τους ζωή.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-10-2016 19:00:00