blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Ερμή στον Σκορπιό.

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Ερμή στον Σκορπιό.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Η σκέψη βαθαίνει και αναζητά όλα εκείνα τα κρυφά νοήματα, που κρύβονται πίσω από τις λέξεις… Η σύνοδος του Ηλίου με τον Ερμή στο μυστηριώδες ζώδιο του Σκορπιού, μας ωθεί να αναζητήσουμε τους κώδικες, τα κρυμμένα κλειδιά, αυτά που θα μας φέρουν πιο κοντά στην αλήθεια!

Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Ερμή

Τις ημέρες αυτές μπορεί να είναι πολύ ισχυρή η μη λεκτική επικοινωνία, μια και πολύ συχνά τα μηνύματα κρύβονται πίσω από μια παρατεταμένη σιωπή, όμως είναι πολύ ηχηρά και ισχυρά… Και κυρίως, αυτό που ενεργοποιείται είναι το συναίσθημα, που τώρα βρίσκει πρόσφορο έδαφος να εκφραστεί και να εκδηλώσει τη δύναμη που έχει!

Το περιβάλλον των ημερών προσφέρεται για πάσης φύσεως εξομολογήσεις που εκφράζουν την αλήθεια που κρύβεις μέσα σου και που μέχρι τώρα δεν ένιωθες ικανός ή επαρκής για να τολμήσεις να αποκαλύψεις! Και πολλές φορές αρκεί μία και μόνο λέξη, για να αλλάξει τελείως την εικόνα που των πραγμάτων… Εκφράσου, τόλμησε, πες αυτό που νοιώθεις… Και πού ξέρεις, μπορει να εντυπωσιαστείς από τη δύναμη που έχουν οι λέξεις!

Οι ημέρες όμως προσφέρονται και για πάσης φύσεως οικονομικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, που μπορεί όχι μόνο να εξελιχθούν, αλλά και να δώσουν ένα πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα! Ευχάριστες ειδήσεις ή μηνύματα συνθέτουν το σκηνικό των ημερών, ενισχύοντας πολύ και τον ψυχισμό μας, αλλά και γενικότερα τις εξελίξεις που θα διαδραματιστούν το επόμενο διάστημα.

Ας μη ξεχνάμε πως η όψη αυτή συνοδεύει και την Νέα Σελήνη του μήνα, δίνοντάς της ένα ιδιαίτερα ευχάριστο χρώμα και ενισχύοντας κάθε επικοινωνιακή διάθεση με τον καλύτερο τρόπο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την σύνοδο Ήλιου-Ερμή

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την σύνοδο αυτή είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, μια και χαρίζει μια ιδιαίτερα ευχάριστη ροή στην καθημερινότητά τους, μέσα από ευχάριστες ειδήσεις, συναντήσεις και επαφές, που προάγουν τα θέματα που τους ενδιαφέρει να εξελίξουν. Κυρίως όμως, η όψη θα ενισχύσει την προσωπική τους ζωή και τις σχέσεις τους!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-10-2016 19:00:00