blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με Πλούτωνα: Μην αναβάλεις τίποτε για αύριο. Σήμερα είναι η ευκαιρία σου!

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με Πλούτωνα: Μην αναβάλεις τίποτε για αύριο. Σήμερα είναι η ευκαιρία σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Ακόμα και αν τίποτα δεν έχει πάει όπως θα ήθελες ή όπως θα περίμενες, ακόμα και αν όλοι οι δρόμοι μοιάζουν κλειστοί, να θυμάσαι πως έχεις τη δυνατότητα να διορθώσεις τα πράγματα! Η σημερινή μέρα σου χαρίζει μια πρόσθετη δύναμη και σου επιτρέπει να αναλάβεις πρωτοβουλίες, να περάσεις στη δράση και να διεκδικήσεις με σθένος ό,τι νοιώθεις πως σου ανήκει!
 
Ήλιος σε τρίγωνο με Πλούτωνα σήμερα και τις ημέρες αυτές μπορείς να δρομολογήσεις κάθε ιδέα σου, κάθε φιλόδοξο σχέδιό σου, ακόμα και αν τίποτα δεν υπόσχεται την επιτυχία! Αν όμως εσύ αποφασίσεις να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου, να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να διεκδικήσεις, να μπεις στο παιχνίδι, να αναλάβεις πρωτοβουλία και να δημιουργήσεις τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις που χρειάζεσαι, τότε είναι σίγουρο πως θα πετύχεις!
 
Είναι μια ημέρα αναγέννησης, ανατροφοδότησης των στόχων και των σκοπών σου… Και είναι πολύ πιθανό να βρεις και τους κατάλληλους συμμάχους, που θα σταθούν κοντά σου και θα βοηθήσουν σε ό,τι χρειάζεται! Μια ημέρα θετικής ενέργειας, επίτρεψέ της να πλημμυρίσει την ύπαρξή σου, να περάσει σε κύτταρό σου, σε κάθε σκέψη σου και να σου προσφέρει το φως της αισιοδοξίας! Επίσης, το διάστημα αυτό μπορεί να υπάρξουν και αποκαλύψεις, μέσα από τις οποίες κάποιοι μπορεί να ευεργετηθούν σημαντικά!
 
Η ερωτική ζωή ανανεώνεται και αυτή, δημιουργώντας δυνατές επιθυμίες και έντονα συναισθήματα, που συχνά επαναφέρουν πρόσωπα από το παρελθόν, ανοίγοντας έναν καινούργιο κύκλο εξελίξεων. Όμως, και οι νέες γνωριμίες βάζουν την δική τους σφραγίδα, μια και οι σχέσεις που δημιουργούνται κάτω από αυτήν την όψη, έχουν εκείνη την ένταση, που το σίγουρο είναι πως δεν θα σε αφήσει αδιάφορο…
 
Αξιοποίησε τις προοπτικές που σου δίνει η όψη αυτή και… πού ξέρεις, μπορεί να κάνεις εκείνο το μετέωρο βήμα, που εδώ και καιρό σκεπτόσουν να τολμήσεις, μα δεν έχεις καταφέρει… Το βήμα εκείνο που θα σε οδηγήσει σε ένα καινούργιο, φωτεινό και λαμπερό μονοπάτι: στην επιτυχία σου!

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, έχετε την εύνοια των άστρων με το μέρος σας. Αναλάβετε δράση απέναντι σε ό,τι μπορεί να σας απασχολεί, σε ό,τι δεν είχατε τολμήσει μέχρι σήμερα, ακόμα και να πείτε ένα συγνώμη ή ένα απλό “σ’ αγαπώ” σε ένα πρόσωπο που θέλετε να έχετε στην ζωή σας! Αναλάβετε δράση απέναντι σε οτιδήποτε στοχεύετε! Πού ξέρετε… τα αποτελέσματα μπορεί και να σας καταπλήξουν!

Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-05-2015 20:00:00