blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 22-28/8/2016 για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 22-28/8/2016 για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
 

Την εβδομάδα αυτή καλωσορίζουμε την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο και μαζί μια μικρή μελαγχολία, αφού το καλοκαίρι, τυπικά τουλάχιστον, οδεύει προς το τέλος του. Η σύνοδος του Κρόνου με τον Άρη στον Τοξότη, προξενεί μπλοκαρίσματα στις κινήσεις μας και μία δυσκολία να ανταπεξέλθουμε σε νέες, απαιτητικές καταστάσεις.

Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Κριός

Ο Κρόνος με τον Άρη, μέσα από τη σύνοδό τους, σου διδάσκουν πως θα πρέπει να καταβάλλεις προσπάθειες να απαγκιστρωθείς από καταστάσεις αποπνικτικές και περιοριστικές. Επειδή δύσκολα ανέχεσαι να καταπιέζεσαι, θα αντιδράσεις μάλλον έντονα και παρορμητικά, με αποτέλεσμα να βιώσεις αρχικά άρνηση και απόρριψη. Μη χάνεις τη πίστη σου στη τύχη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ταύρος

Η οικονομική σου κατάσταση θα γνωρίσει κάποιες δυσκολίες, αλλά στο τέλος η… πολυμηχανία σου αλλά και το καλό σου άστρο, θα σε βοηθήσουν να υπερπηδήσεις. Απόφυγε τις γενναιόδωρες κινήσεις, ειδικά σε άτομα που δε γνωρίζεις καλά το ποιόν τους. Στον έρωτα, εισπράττεις ασυνεννοησία αλλά και αγένεια, κάτι που σε απογοητεύει ιδιαίτερα. Στο τέλος, ανακτάς την αισιοδοξία σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Δίδυμοι

Την εβδομάδα αυτή, θέλεις να βάλεις τη σχέση σου σε καλούπια, ώστε να νιώσεις σταθερότητα και σιγουριά. Το άτομο που σε ενδιαφέρει, ίσως να μην είναι έτοιμο να κάνει ένα μεγάλο βήμα, πιθανόν λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης απέναντί σου. Μη χάνεσαι πολύ στις λεπτομέρειες και τις αναλύσεις, γιατί χάνεις την ουσία των καταστάσεων. Δώσε έμφαση στην υγεία σου και βρες τρόπους χαλάρωσης από την πίεση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Καρκίνος

Τα εργασιακά σου βάλλονται την εβδομάδα αυτή, ενώ εσύ αντιμετωπίζεις φόρτο εκκρεμοτήτων, υποχρεώσεων και κακής επικοινωνίας με τους συνεργάτες ή το αφεντικό σου. Βρες έμπρακτες λύσεις και μη χάνεσαι σε ουτοπικές καταστάσεις και υπερβολική φαντασία. Μία δοκιμασία στη σχέση σου θα έχει αίσιο τέλος και θα σου αποδείξει πως αντέχει γερά ακόμα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Λέων

Μια προσπάθεια θα καταβάλεις την εβδομάδα αυτή, ώστε να αποκαταστήσεις τη θέση σου, είτε απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, είτε να αποδείξεις στη δουλειά σου πως αξίζεις καλύτερης μεταχείρισης. Κάποιοι ανταγωνισμοί και ίριδες, δε σε αφήνουν αδιάφορο, αφού στοχεύουν στη μείωση του γοήτρου σου. Ο έρωτας, ωστόσο, σου ομορφαίνει τη καθημερινότητα και απομακρύνει τις κακές επιδράσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Παρθένος

Έχεις τη τιμητική σου, με τον Ήλιο να έχει εισέλθει στο ζώδιό σου, που σημαίνει πως βρίσκεσαι στο επίκεντρο. Μία απόφαση ενός οικείου σου προσώπου, ίσως παγώσει το χαμόγελο στα χείλη σου, αλλά στη συνέχεια θα δείξεις κατανόηση. Επίσης, μπορεί να υποπέσει στην αντίληψή σου ένα παρασκηνιακό παιχνίδι, που στόχο έχει να σε πλήξει και να χάσεις την ισχύ που έχεις σε μία κατάσταση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Sponsored Links

Ζυγός

Νιώθεις να έχεις εγκλωβιστεί, τόσο σε επίπεδο καθημερινότητας, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Η σύνοδος του Κρόνου με τον Άρη προκαλεί αναταραχές και εριστικά συναισθήματα. Μην πέσεις στη παγίδα και δεν ελέγχεις τον εαυτό σου. Οι όποιες δυσάρεστες καταστάσεις, ειδικά στον οικογενειακό τομέα, δεν είναι μακράς διάρκειας και θα υποχωρήσουν άμεσα. Βρες τρόπους φυγής. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Σκορπιός

Κάποιες δοκιμασίες, όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τα οικονομικά σου, θα περάσεις την εβδομάδα αυτή. Μη φανείς παρορμητικός, απόφυγε τα θερμά επεισόδια και απομάκρυνε από κοντά σου όσους σου ανεβάζουν τη πίεση. Στον οικονομικό τομέα, θα χρειαστεί έξυπνος τρόπος διαχείρισης, αλλιώς κινδυνεύεις με εξαπάτηση και σφάλματα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τοξότης

Μία δοκιμασία αναμένεται την εβδομάδα αυτή, όσον αφορά εργασία, σχέσεις, επαφές, φίλους. Η ζωτικότητά σου είναι στα ύψη, ενώ αναζητείς τρόπους να ξεφύγεις από καταστάσεις που σου είναι δυσάρεστες. Μία πιεστική σχέση ερωτικής φύσεως ή οικογενειακής, θα βρει επιτέλους τη λύτρωση και θα σε απαλλάξει. Ο εγωκεντρισμός είναι έντονος τις μέρες αυτές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με ένα αίσθημα μοναξιάς, αλλά και την πεποίθηση πως δεν περιμένεις από κανέναν τίποτα. Η απογοήτευση αυτή κρατά λίγο, αλλά σου θυμίζει πως στην ουσία είναι κάτι που εσύ επέλεξες για τη ζωή σου. Το θετικό είναι πως αποφασίζεις να αφήσεις πίσω σου κόντρες και έριδες, είτε με γονείς, είτε με έναν πρώην σύντροφο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Υδροχόος

Το πρόβλημά σου και την εβδομάδα αυτή, είναι πως το βρίσκεις πολύ δύσκολο να λειτουργήσεις ομαδικά και να αφήσεις κατά μέρος την ατομικότητά σου. Έτσι, αν σε μια εργασία αυτό που ζητείται από σένα είναι το ομαδικό πνεύμα, τότε μάλλον δεν είσαι το σωστό άτομο. Προσπάθησε ωστόσο, να δείξεις την πιο θετική σου πλευρά, όσο και να μην πιστεύεις πως μπορείς να το κάνεις. Η προσπάθειά σου να αποκτήσεις ισχύ στον επαγγελματικό σου χώρο σε βάρος κάποιου άλλου, θα φέρει διενέξεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ιχθείς

Το σκηνικό επικεντρώνεται στη καριέρα και στην εικόνα που αφήνεις να έχουν οι άλλοι για σένα. Με μία απαιτητική και δύσκολη σύνοδο, μεταξύ του Κρόνου και του Άρη, ζητάς αναγνώριση με τρόπο έντονο και λαθεμένο. Προσπαθείς να θέσεις νέες βάσεις στη ζωή σου και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται χρόνο. Απέναντι στο σύντροφο, καλό είναι να δείξεις ευγένεια και κατανόηση, γιατί θα εξομαλύνει τις σχέσεις σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-08-2016 05:00:00