blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 25-31/7/2016 για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 25-31/7/2016 για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 1  Ψήφοι: 1
 

Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ήλιο να διανύει τον Λέοντα και τον Ερμή να σχηματίζει τεταμένη όψη με τον Άρη από τον Σκορπιό. Λογομαχίες, εντάσεις και διαφορές που αναζητούν διέξοδο, θα απαιτήσουν τη μέγιστη ικανότητα για σωστή διαχείριση δύσκολων καταστάσεων.

Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Κριός

Με την Αφροδίτη και τον Ερμή να διανύουν τον Λέοντα, έχεις αρκετή εύνοια, όχι μόνο στα ερωτικά, αλλά και στα επαγγελματικά. Ωστόσο, η σύνεση που σε διακατέχει το καιρό αυτό, σου επιτρέπει να αμφισβητήσεις συνεργασίες και σχέσεις, οι οποίες δρουν αρνητικά πάνω σου. Θα νιώσεις μία έντονη διάθεση για απολαύσεις και έξοδα, ενώ αποφεύγεις καθετί που σε πιέζει και σε ψυχαναγκάζει. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

Ταύρος

Οι εξελίξεις σού δείχνουν για άλλη μία φορά πως δεν μπορείς μεν να επηρεάσεις τα πάντα, ωστόσο έχεις τη δύναμη να καθοδηγείς τις καταστάσεις στην κατεύθυνση που θέλεις. Ίσως νιώσεις πως πέφτεις στη παγίδα της επιπλέον εργασίας ή των πολλών υποχρεώσεων. Ωστόσο, αν χρειαστεί να κάνεις κάποια υποχώρηση στο παρόν, στο μέλλον θα έχεις την ευκαιρία να καθορίζεις εσύ το εργασιακό σου στάτους. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

Δίδυμοι

Η ερωτική σου ζωή, οι φίλοι, η οικογένεια, ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τους συναδέλφους σου και το είδος των σχέσεων που δημιουργείς, θα έρθουν ξανά τις μέρες αυτές στην επιφάνεια. Ο κυβερνήτης σου Ερμής στον Λέοντα, έχει απαιτήσεις, θέτει όρους και στέλνει τελεσίγραφα προς πάσα κατεύθυνση. Η όψη του με τον Άρη, σου δημιουργεί ένταση, ανυπομονησία, αλλά και λειτουργεί αποτελεσματικά απέναντι σε οτιδήποτε θέλεις να διευθετήσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

Καρκίνος

Οι μέρες αυτές για σένα είναι χαλαρωτικές, ανανεωτικές και άκρως προσωπικές. Θα προσπαθήσεις να περιορίσεις τις πολλές και ανούσιες κοινωνικότητες, εστιάζοντας το ενδιαφέρον σου σε περιορισμένο αριθμό ατόμων. Για την ακρίβεια σε ένα, για το οποίο χτυπά η καρδιά σου. Οπότε, η φυγή και η αποστασιοποίηση από τα στοιχεία που σε φθείρουν καθημερινά, επιβάλλεται. Απόφυγε τις εξάρσεις και τα ξεσπάσματα, αν κάτι σε βρει αντίθετο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

Λέων

Την εβδομάδα αυτή έχεις την τιμητική σου, αφού ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σε τοποθετούν στο κέντρο των γεγονότων και του ενδιαφέροντος, βρίσκοντας τη χρυσή τομή στις υποθέσεις σου. Αν περιμένεις να αλλάξει μία κατάσταση στον έρωτα, τότε θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Τουλάχιστον, θα σταθεροποιηθεί η σχέση σου. Μία λέξη ή μία κίνηση από τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, μπορεί να μεταβάλει όλη σου τη διάθεση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

Παρθένος

Το γεγονός πως θα πρέπει να αναμετρηθείς με κάποιους, που θεωρείς πως περιμένουν στη γωνία να σου βρουν κουσούρια, σε αναστατώνει. Παράλληλα, σε ενδιαφέρει η εντύπωση και η εικόνα που αφήνεις στον περίγυρό σου. Επαγγελματικά, η ανασφάλεια που νιώθεις οφείλεται στο γεγονός πως δε συνεννοείσαι με τους στενούς σου συνεργάτες. Ο Ερμής στον Λέοντα σου δίνει ωστόσο το δυναμισμό για να ανταπεξέλθεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

Sponsored Links

Ζυγός

Η παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα σε ντύνει με γοητεία και λάμψη, κάτι που βελτιώνει στο έπακρο την κοινωνική σου παρουσία, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Τις μέρες αυτές ίσως καταλάβεις πως μία σχέση όταν περάσει δυσκολίες, μπορεί να γίνει πιο δυνατή και σταθερή μέσα στο χρόνο. Ο Ερμής στον Λέοντα, σου δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσεις κεκτημένα και να πείσεις για την ακεραιότητά σου κάποια καχύποπτα μυαλά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

Σκορπιός

Η τεταμένη όψη του κυβερνήτη σου Άρη με τον Ερμή στον Λέοντα, δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος για θέματα προσωπικά και επαγγελματικά. Η προσπάθειά σου να βρεις τρόπους, που θα σε βγάλουν από τις δύσκολες καταστάσεις, σε οδηγεί σε διάφορους πειραματισμούς. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να διαπραγματευτείς, ούτε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, καθώς δεν αξιολογείς σωστά τα εμπόδια. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

Τοξότης

Τις μέρες αυτές θα ανακαλύψεις πως τα πράγματα με τα οποία ασχολείσαι, ίσως δεν είναι τόσο σημαντικά, όσο πίστευες. Πρωτοβουλίες και αποφάσεις είσαι σε ετοιμότητα να πάρεις, αν δεις πως θα σε οδηγήσουν εκεί που θέλεις. Στη σχέση σου, καταλαβαίνεις πως με το σύντροφο έχετε αλλάξει, αποξενωθεί ή απογοητευτεί. Μία εκ βαθέων κουβέντα και ένα ενδιαφέρον γνήσιο, μπορεί να κάνει θαύματα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

Αιγόκερως

Μία εβδομάδα κατά την οποία θα λάβεις ικανοποίηση από τα δρώμενα στον εργασιακό τομέα, αλλά και τον οικογενειακό. Η σχέση σου μοιάζει να είναι σταθερά καλή, με καθημερινές εκπλήξεις και πράγματα που σε κρατάν σε ενθουσιασμό και ενδιαφέρον. Ένα άτομο στο περιβάλλον σου, σε ξεσηκώνει ερωτικά, παρακινώντας σε να δεις τη ζωή μέσα από άλλο πρίσμα. Μικρές εξορμήσεις, είναι η συνταγή για να κρατηθείς ακμαίος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

Υδροχόος

Μία εβδομάδα, κατά την οποία θα βγουν δυνατά στοιχεία της προσωπικότητάς σου στην επιφάνεια, όπως άρνηση για συμβιβασμό, επικοινωνιακή διάθεση και ανάγκη για ατομική ελευθερία. Θα καταπιαστείς με καταστάσεις που σε αγχώνουν, ξεκαθαρίζοντάς τες οριστικά και επιφέροντας γαλήνη στο ψυχισμό σου. Στον ερωτικό τομέα, τα πράγματα είναι παραπάνω από θετικά, με ευχάριστες εκπλήξεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

Ιχθείς

Ίσως χρειαστεί την εβδομάδα αυτή να ανανεώσεις υποσχέσεις που έχεις δώσει στο σύντροφο, απομακρύνοντας αμφιβολίες και γκρίνια. Η ανάγκη σου για ξεκούραση και χαλάρωση είναι μεγάλη, γι’ αυτό προσπάθησε να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου. Μία γνωριμία ίσως εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο , κάτι που θα σε κάνει να δεις τη ζωή πιο θετικά. Οι αντιπαραθέσεις θα αποδειχτούν δημιουργικές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-07-2016 10:00:00