blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 15 ως 21 Σεπτεμβρίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 15 ως 21 Σεπτεμβρίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

Το sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Sponsored Links

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Ο Άρης στον Τοξότη, φέρνει τάσεις ανεξαρτησίας, αλλά και ανεδαφικότητες, μαζί με τη χαρά καθημερινών πραγμάτων, θυμίζοντας μας πως όσα μας δεσμεύουν και μας κρατάνε πίσω, ίσως μόνο στο μυαλό μας να υπάρχουν.
 
Κριός
Την εβδομάδα αυτή οι ερωτικές σου εμπειρίες θα αποσπάσουν τη προσοχή σου. Άκου τα άτομα που είναι αντικειμενικά και ειλικρινή απέναντί σου. Μία υπόθεση θα ξεφύγει από τον έλεγχό σου, αλλά η έκβαση θα σε χαροποιήσει. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ταύρος
Ενδιαφέρουσες εξελίξεις την εβδομάδα αυτή, με μια πρόταση, μία ευκαιρία, μία προοπτική για κάτι, που έχει σκοπό να σε βγάλει από μίζερες καταστάσεις, κυρίως οικονομικές. Παράλληλα, μια αλλαγή στην οικογενειακή ζωή σε χαροποιεί διπλά. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Πολύ θα ήθελες να πεις τη γνώμη σου σε κάποια άτομα, αλλά συγκρατείσαι, αφού δεν θέλεις να χαλάσεις σχέσεις ετών. Ένα άτομο μπαίνει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου, αλλά θα φανεί αργότερα, αν πρόκειται για κάτι αξιόλογο. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Καρκίνος
Η εβδομάδα σε βρίσκει σε διλήμματα και αναποφασιστικότητα. Ερωτικά, εμφανίζεται απρόβλεπτος παράγοντας στον ορίζοντα και σε βγάζει από το πλάνο. Θα έχεις μια ευκαιρία να πλησιάσεις άτομο, με το οποίο είχες διακόψει επαφές. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Λέων
Κάθε φορά που λες μέσα σου πως δε θα κάνεις το ίδιο λάθος ξανά, κάτι συμβαίνει και σε διαψεύδει. Η καλή σου επικοινωνία, σου ανοίγει δρόμους και φέρνει στη καθημερινότητά σου ευκαιρίες εξέλιξης και σπάσιμο μονοτονίας. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Παρθένος
Δεν ανοίγεις τα χαρτιά σου και με κάποιο άτομο δεν είσαι εντελώς ειλικρινής, ίσως από φόβο μην το πληγώσεις, αν εκφραστείς όπως θέλεις. Στο σπίτι, ετοιμάσου για εκνευριστικές καταστάσεις, εξηγήσεις και παρεξηγήσεις. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ζυγός
Μπλέκεσαι σε καταστάσεις που ίσως λειτουργήσουν εναντίον σου. Αν έμαθες κάτι για κοντινό σου άτομο, προσπάθησε να αξιολογήσεις την είδηση και να μην την αναπαράγεις χωρίς λόγο. Αν πιέζεσαι στη δουλειά, τόλμα ένα βήμα ανεξαρτησίας. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Σκορπιός
Τις συνέπειες των πράξεών σου προσπαθείς να αποφύγεις, αφού στο ερωτικό θέμα η συμπεριφορά σου είναι επιπόλαιη και μένεις ακάλυπτος. Κάποια ψέματα που έχουν διαδοθεί στο περιβάλλον σου, σε αναστατώνουν. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Τοξότης
Οι ικανότητές σου και τα αποτελέσματα των μεθόδων σου, δοκιμάζονται επαγγελματικά, κάτι που σου προκαλεί ανασφάλεια. Θα πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι τις παγίδες έξυπνα και να μην αποκαλύπτεις σχέδια και σκέψεις. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Αιγόκερως
Μία εβδομάδα, κατά την οποία η πραγματοποίηση των στόχων φαίνεται πολύ κοντινή. Ένα ξαφνικό ταξίδι ή ένας εκτός πλάνου προορισμός, σε ενθουσιάζει για τα απρόοπτα της ζωής και σε βάζει σε νέες περιπέτειες. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Υδροχόος
Κάποια άτομα θα σε φέρουν στα όρια των αντοχών σου, αλλά δεν θα τους κάνεις τη χάρη να χάσεις τον αυτοέλεγχο. Δεν έχει νόημα να κάνεις εχθρούς, αλλά να δημιουργήσεις προστασία από υποστηρικτές, που θα σε βοηθήσουν στο σκοπό σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ιχθείς
Είσαι σε μία εσωτερική διαδικασία να βγάλεις από τη ζωή σου άτομα, που σου προκαλούν αρνητικά συναισθήματα. Με το ταίρι σου νιώθεις πως αλληλοσυμπληρώνεστε, οπότε ευνοούνται τα κοινά μελλοντικά σχέδια. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-09-2014 14:07:00