blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 17 ως 23 Αυγούστου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 17 ως 23 Αυγούστου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 
Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με αισιοδοξία, αφού το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα δίνει μαγικές λύσεις σε πολλά αδιέξοδα. Παράλληλα, το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ήλιο μας κάνει απαιτητικούς, εμμονικούς και αυστηρούς με τους άλλους.

Κριός
Μια όμορφη εβδομάδα σε περιμένει, με τη καθημερινότητα να βελτιώνεται, ενώ παράλληλα θα έχεις την ευκαιρία να ερωτοτροπήσεις, να αλλάξεις παραστάσεις και να ξεφύγεις από αυτά που σε αγχώνουν. Επίσης, θα βρεις την κατάλληλη ευκαιρία να ασχοληθείς με ένα χόμπι που θα σου φέρει μεγάλη ευχαρίστηση.
 
Ταύρος
Μία αντισυμβατική αγάπη εισβάλλει στη ζωή σου, δείχνοντάς σου πως ακόμα και όταν δε περιμένεις κάτι, αυτό σε βρίσκει και σε αιφνιδιάζει. Παράλληλα, αναζητάς τα άτομα που θα πιστέψουν την έμπνευσή σου και θα σε υποστηρίξουν σε ένα σχέδιο ή ένα σκοπό. Επίσης, θα ασχοληθείς με το σπίτι, την οικογένεια, μία μετακόμιση ή τη διακόσμηση του χώρου σου.
 
Δίδυμοι
Θα ιεραρχήσεις κάποια πράγματα στη ζωή σου την εβδομάδα αυτή, με προτεραιότητα στη σχέση σου, στην οποία αφιερώνεις περισσότερο χρόνο. Η ανάγκη να περάσεις τις διακοπές σου με το ταίρι είναι επιτακτική, ώστε να έρθετε πιο κοντά. Επίσης, σε ενδιαφέρει να μάθεις τις προθέσεις και τα σχέδιά του, όσον αφορά το κοινό σας μέλλον.
 
Καρκίνος
Την εβδομάδα αυτή οδηγείσαι στα όριά σου, αφού προσπαθείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, χωρίς να υπολογίζεις τις αντοχές σου. Παράλληλα, νιώθεις κάπως αδικημένος από ένα δικό σου άτομο, που δεν ήταν σε θέση να σε κατανοήσει και να σε υποστηρίξει. Μη μπεις σε αντιπαραθέσεις για να αποδείξεις το δίκιο σου, θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.
 
Λέων
Με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου σχεδιάζεις εξόδους, καλοπέραση και αρκετό φλερτ. Όλα αυτά σε εκτονώνουν, ακριβώς επειδή η καθημερινότητα σε πιέζει να βρεις πρακτικές λύσεις. Μία συνέντευξη για εργασία θα έχει καλά αποτελέσματα, όπως επίσης και η πρόθεσή σου να ασχοληθείς με τις σπουδές σου ή να ξεκινήσεις ένα νέο επάγγελμα.
 
Παρθένος
Με τον Δία και τον Ερμή στο ζώδιό σου, έχεις κάθε λόγο να είσαι σίγουρος πως οι διαπραγματεύσεις σου, οι προσπάθειες και ο κόπος σου θα έχουν αντίκρισμα. Ένας φίλος θα σε βάλει σε σκέψη και αμφιβολία με τη συμπεριφορά του, αλλά δεν χρειάζεται να βάλεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα, ώστε να αποδείξεις τη πίστη σου. Οι ιδέες σου μπορούν τις μέρες αυτές να εντυπωσιάσουν, αν βρεις το κατάλληλο ακροατήριο.
 
Ζυγός
Νιώθεις πως ζεις σε ένα περιβάλλον που χρήζει αλλαγής και ανανέωσης. Το τρίγωνο του Ουρανού με την Αφροδίτη, θα σε ανεβάσει ψυχολογικά, προσφέροντας σου κατάλληλες ευκαιρίες και το σωστό περίγυρο, ώστε να μπορείς να πραγματοποιήσεις στόχους και σχέδια. Επίσης, μην μοιράζεις υποσχέσεις σε φίλους, αν δεν μπορείς να μείνεις πιστός στο λόγο σου. Η προθυμία μόνο δε φτάνει.
 
Σκορπιός
Μία τάξη στα επαγγελματικά και τα οικονομικά προσπαθείς να βάλεις την εβδομάδα αυτή. Με τη σχέση σου να αντιμετωπίζει θέματα επικοινωνίας, καλό είναι να μιλήσεις ανοιχτά για τα αισθήματά σου, αλλά και τις προσδοκίες σου. Δεν είναι ανάγκη να επενδύεις ενέργεια και χρόνο σε κάτι, που ίσως δε σε ικανοποιεί. Μη χάσεις τη προοπτική ενός ταξιδιού.
 
Τοξότης
Θα ανατρέψεις καταστάσεις την εβδομάδα αυτή, αφού οι προθέσεις σου είναι μάλλον άγριες και ασυμβίβαστες. Με τη διάθεση να βγεις από επαναλαμβανόμενες καταστάσεις, που μέσα στο καλοκαίρι σε ρίχνουν ψυχολογικά, βαδίζεις με σκοπό τις αλλαγές σε κάθε επίπεδο. Επαγγελματικά είσαι σε καλό δρόμο, ενώ μία πρόταση ή ένα σχέδιο που είχε καθυστερήσει, προχωρά και σε ικανοποιεί.

 

Αιγόκερως

Νιώθεις πως συχνά γίνεσαι θύμα κάποιων καταστάσεων ή ο αποδέκτης της έντασης κάποιων προσώπων. Την εβδομάδα αυτή θα προσπαθήσεις να βάλεις τις σκέψεις σου σε μία σειρά, ώστε να επέλθει οργάνωση στη ζωή σου. Ερωτικά βρίσκεσαι σε δίλημμα, αφού το άτομο που σε ενδιαφέρει δεν σου δίνει το πράσινο φως να προχωρήσεις.
 
Υδροχόος
Ένα θέμα που σε ταλαιπωρούσε φτάνει στο τέλος σου και σε αφήνει να ανασάνεις με ανακούφιση. Μία κίνηση ή μία απάντηση που περιμένεις από το σύντροφο, ίσως αργήσει ή δεν έρθει ποτέ, οπότε εσύ θα κληθείς να προχωρήσεις μπροστά χωρίς αυτόν. Αν κάνεις γνωστά τα όρια σου, τότε κανείς δε θα τολμήσει να τα παραβιάσει, γεγονός που θα σου δώσει ελεύθερο πεδίο στον έρωτα.
 
Ιχθείς
Την εβδομάδα αυτή φρόντισε να κάνεις κάποια κίνηση επαγγελματική ή ερωτική, ώστε να ξέρει ο άλλος τις προθέσεις σου. Όσο και να δυσκολεύεσαι να πας παρακάτω, θα σε αναγκάσουν οι περιστάσεις. Οι κοινωνικές σου δραστηριότητες επεκτείνονται, κάνοντάς σε δημοφιλή και με φίλους που θα σε υποστηρίξουν.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-08-2015 13:35:00