blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 17 ως 23 Νοεμβρίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 17 ως 23 Νοεμβρίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 13
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

Ήλιος σε σύνοδο με Κρόνο και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Sponsored Links

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Με τον Ήλιο να σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο, την εβδομάδα αυτή θα παρατηρήσουμε πως ο συναισθηματισμός παγώνει και τη θέση του παίρνει ο ορθολογισμός, το συμφέρον και η σοβαρότητα στις σχέσεις. Μία εβδομάδα, κατά την οποία θα κατασταλάξουμε σε πολλά.
 
Κριός
Σε αθώα ψέματα θα καταφύγεις την εβδομάδα αυτή, για να αποφύγεις δυσάρεστες καταστάσεις και ενοχλητικά άτομα, που σε φέρνουν σε αμηχανία. Αν είσαι σε σχέση, θα νιώσεις τα επίπονα βέλη της ζήλειας πάνω σου ή της προδοσίας. Μία σύγκρουση θα σε αποτρέψει από το να αφοσιωθείς σε μία πνιγηρή εργασία. Για να λάβεις τις σωστές αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις σου, μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ταύρος
Αντιστέκεσαι στις απαιτήσεις της δουλειάς και του αφεντικού σου, ενώ δημιουργείς τις προϋποθέσεις να κάνεις ένα βήμα ανεξαρτησίας. Η εβδομάδα αυτή έχει άγχος και καλείσαι να τολμήσεις να κόψεις το σκοινί, να απομακρύνεις άτομα που σε καταπιέζουν και να επιβάλεις τη γραμμή σου στη δουλειά. Συμβουλέψου τους αστρολόγους του Myastro και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ζωή σου, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Μία εργασιακή καταπίεση τις μέρες αυτές σε βαραίνει, ενώ προσπαθείς να βγεις από το οικονομικό αδιέξοδο και να αποφύγεις τη τρικλοποδιά ενός συναδέλφου. Επειδή η είσοδος των ατόμων στη ζωή σου θα είναι μεγάλη, θα πρέπει να θέσεις όρια και να δηλώσεις τι είσαι διατεθειμένος για το καθένα να κάνεις. Μάθε τι πρέπει να προσέξεις από τους αστρολόγους του Myastro, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ήλιος σε σύνοδο με Κρόνο και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου
 
Καρκίνος
Μέσα στην ίντριγκα και το παρασκήνιο κυλάει η εβδομάδα αυτή, με ένα φιλικό σου πρόσωπο να σε ανταγωνίζεται και να επισκιάζει κάθε τι θετικό. Παράλληλα, θα σε ενοχλήσει το ότι κάποιοι προχωρούν στη ζωή, αφήνοντάς σε πίσω σε κάποιους τομείς. Δώσε επιτάχυνση εκεί που μπορείς. Συμβουλέψου τους αστρολόγους του Myastro και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ζωή σου, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Λέων
Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να βρεις τρόπο να ισορροπήσεις ανάμεσα στη δουλειά και την οικογένεια, αν και είναι δύσκολο να βρεις τη χρυσή τομή. Μην απορρίπτεις προτάσεις για βοήθεια, κάποιες θα είναι πολύτιμες και θα σε ξελασπώσουν. Τις σημαντικές εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου, τις γνωρίζουν οι αστρολόγοι του Myastro. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!
 
Παρθένος
Νέες γνωριμίες σε βγάζουν από την απραξία των τελευταίων ημερών, ενώ θα βρεθείς να αντιμετωπίζεις λάθη παρελθοντικά, αμαρτίες παλιές και αποφάσεις λαθεμένες. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφος πιέζει για κάποιες κοινές αποφάσεις, που αφορούν το επόμενο σας βήμα σαν ζευγάρι. Μάθε τι πρέπει να προσέξεις από τους αστρολόγους του Myastro, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ήλιος σε σύνοδο με Κρόνο και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή
 
Ζυγός
Νιώθεις να αναλώνεσαι επαγγελματικά, χωρίς να γίνονται αισθητά τα ταλέντα και οι ικανότητές σου. Σε ενοχλεί να προσφέρεις χωρίς αντίκρισμα. Παράλληλα, σε περιτριγυρίζει η επιθυμία να φύγεις, να αποδράσεις, αφήνοντας πίσω σου υποχρεώσεις, εκκρεμότητες και πιεστικές σχέσεις. Τις σημαντικές εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου, τις γνωρίζουν οι αστρολόγοι του Myastro. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!
 
Σκορπιός
Αποφεύγεις να έρθεις σε αντιπαράθεση με ένα άτομο, όσο και να σε έχει ενοχλήσει η συμπεριφορά του, ώστε να μην ανοίξεις μέτωπα μαζί του. Σε απασχολεί η οικονομική στενότητα και η απουσία ευκαιριών να βελτιώσεις το εισόδημά σου. Παράλληλα, σκέφτεσαι να αναθερμάνεις τη σχέση με συγγενείς. Για να λάβεις τις σωστές αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις σου, μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Τοξότης
Είναι κάποια άτομα στο περιβάλλον σου, με τα οποία δεν βρίσκεις σημείο επαφής, ωστόσο συνεχίζεις να προσπαθείς για αυτό. Ένα απρόσμενο γεγονός σε κάνει να βγεις από το πρόγραμμά σου, αλλά πρόκειται για μία όμορφη αναστάτωση. Μία επιθυμία σου βρίσκει εκπλήρωση. Τις σημαντικές εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου, τις γνωρίζουν οι αστρολόγοι του Myastro. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!
 
Ήλιος σε σύνοδο με Κρόνο και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου
 
Αιγόκερως
Τις βαθύτερες αιτίες που σε οδηγούν σε ανασφάλεια και αμφιβολία, αναζητείς να βρεις τις μέρες αυτές. Και ενώ θέλεις να δείξεις πως εμπιστεύεσαι ανθρώπους, ωστόσο πάλι κάτι συμβαίνει και σε οδηγεί σε αδιέξοδο. Θα σε ελκύσει ένα άτομο, που δε θα σου χαριστεί. Μάθε τι πρέπει να προσέξεις από τους αστρολόγους του Myastro, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Υδροχόος
Μία εβδομάδα σοβαρότητας και ευθυνών για σένα, αφού η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο στον Σκορπιό, σε υποχρεώνει να λάβεις μέρος σε σοβαρές συζητήσεις, να προσέξεις τι λες και σε ποιον το λες, καθώς και να ματαιώσεις κάποια σχέδια, ειδικά αυτά που περιλαμβάνουν απόδραση και ανανέωση. Συμβουλέψου τους αστρολόγους του Myastro και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ζωή σου, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ιχθείς
Σε απαιτήσεις άλλων καλείσαι να ανταποκριθείς τις μέρες αυτές, κάτι που σε πιέζει και απαιτεί από σένα τη μέγιστη επίδοση. Μη ταράζεσαι και μη χάνεις τον ύπνο σου για να φανείς άψογος, αφού το πιθανότερο είναι να μη σε ικανοποιεί αυτό που κάνεις. Στις φιλίες βάζεις όρια και περιορίζεις την απεριόριστη μέχρι τώρα διαθεσιμότητά σου. Για να λάβεις τις σωστές αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις σου, μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ήλιος σε σύνοδο με Κρόνο και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-11-2014 13:21:00