blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Αν είσαι ζώδιο... θα πεις και ένα τραγούδι! Άκουσε ποιό!

 
Αν είσαι ζώδιο... θα πεις και ένα τραγούδι! Άκουσε ποιό!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ελληνικά τραγούδια... κομμένα και ραμμένα για κάθε ζώδιο! Ποιο σε αντιπροσωπεύει; Ποιοι στίχοι εκφράζουν το χαρακτήρα σου; Άκουσε ποιο τραγούδι ταιριάζει στην προσωπικότητά σου, με βάση το ζώδιό σου.

Sponsored Links

Κριός

Το τραγούδι που σε αντιπροσωπεύει είναι ο “Αετός” του Νότη Σφακιανάκη. Δεν θα μπορούσαν άλλοι στίχοι να αναδείξουν την δύναμη του Κριού, την αποφασιστικότητα του και ότι στα δύσκολα θα καταφέρει να βγει αλώβητος.

Ταύρος

Ένα είναι το τραγούδι που σε χαρακτηρίζει, το “Έλα μου” του Σάκη Ρουβά. Αναζητάς τον ιδανικό σύντροφο κι όταν τον βρεις, δε σκοπεύεις να τον αφήσεις να σου φύγει. Και μακαρόνια με κιμά θα του μαγειρέψεις και μασάζ στα ποδιά θα του κάνεις!

Δίδυμοι

Ο άλλος μου εαυτός” που τραγουδάει ο Γιώργος Νταλάρας με τη Χαρούλα Αλεξίου είναι το τραγούδι σε χαρακτηρίζει, αφού κρύβεις και μια άλλη πλευρά, που θα περιμένει υπομονετικά να εκδηλωθεί και να ανατρέψει τα πάντα!

Καρκίνος

Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν” και η Δούκισσα ερμηνεύει το τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου, που σε χαρακτηρίζει και σε αντιπροσωπεύει απόλυτα, αφού έχεις πάντα σαν οδηγό τις αναμνήσεις σου, θυμάσαι τα πάντα και προχωράς μπροστά, χωρίς να ξεχνάς το παρελθόν.

Λέων

Ο ωραίος και η ωραία” της Κούκα και του Καφετζόπουλου, είναι το τραγούδι που σου ταιριάζει, αφού σαν λιοντάρι θες πάντα να επιδεικνύεις την ομορφιά σου! [Κούκα]: Στης καρδιάς μου το πρώτο σεργιάνι, εμπριμέ είχα βάλει φουστάνι, και σε βλέπω στην πρώτη γωνία να μου ρίχνεις σαΐτες ματιές. [Καφετζόπουλος]: Της μαμάς μου ο γιός ο ωραίος, από έξι παιδιά τελευταίος, είχα βγει στης αγάπης την πιάτσα, για να κάψω μωρό μου καρδιές.

Παρθένος

Σε έχω βρει και σε χάνω” τραγουδάει η Νατάσσα Μποφίλιου και ο στίχος “η ζωή μου σε τάξη και η καρδιά σε αταξία» σου ταιριάζει απόλυτα, αφού μπορεί να τα τακτοποιείς όλα, αλλά στην καρδιά σου δεν μπορείς να επιβληθείς.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Sponsored Links

Ζυγός

Εγώ γεννήθηκα Ζυγός και τα ζυγίζω όλα. Μα εσύ είσαι άστατος Κριός και όσα σου λέω δυστυχώς είναι χαμένα λόγια” λέει η Κατερίνα Στανίση και καταλληλότερο τραγούδι από αυτό δεν υπάρχει για σένα, αφού αγαπάς με πάθος, όμως δεν παρασύρεσαι και καταφέρνεις να ζυγίζεις πάντα τα υπέρ και τα κατά.

Σκορπιός

Είσαι από τα καλύτερα παιδιά του ζωδιακού, αλλά αν σου κάνει κανείς κάτι κακό δεν πρόκειται να το ξεχάσεις ποτέ! Το τραγούδι που σου ταιριάζει απόλυτα λοιπόν, είναι το “Για να σε εκδικηθώ” του Λάκη Παπαδόπουλου στο εκπληκτικό ντουέτο του με τον Δημήτρη Μητροπάνο.

Τοξότης

Ετοιμάζω ταξίδι” τραγούδησε η Ελένη Δήμου, αλλά ένα ζώδιο υπάρχει μόνο από πίσω, ο Τοξότης. Έχεις ταξιδιάρικη ψυχή, που δεν μπαίνει σε καλούπια και την ελευθερία σου δεν την αλλάζεις με τίποτε.

Αιγόκερως

«Κομμένα πια τα δανεικά» είπε ο Αντώνης Ρέμος κι εσύ, ως Αιγόκερως συμφωνείς απολύτως. Δύσκολα θα αφήσεις τον εαυτό σου να παραδοθεί σε μια σχέση, όταν αποφασίσεις να το κάνεις όμως, θα χαρίσεις την καρδιά σου και δε θα τη δανείσεις!

Υδροχόος

Εδώ δε χρειάζεται και πολύ ψάξιμο, το τραγούδι είναι ο “Υδροχόος” του αξέχαστου Νικου Παπάζογλου και οι στίχοι μιλούν από μόνοι τους για σένα!

Ιχθείς

Πολλά τραγούδια θα μπορούσαν να σου ταιριάζουν, με την ονειροπόλα διάθεση που σε χαρακτηρίζει. Σου αρέσει να φτιάχνεις ένα δικό σου κόσμο και να ζεις μέσα σε αυτόν.  “Φαντασία μου πλανεύτρα», τραγουδά ο Πασχάλης Τερζής”- αφιερωμένο σε εσένα, φίλε Ιχθύ!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-07-2011 09:00:00