blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 

Στις 25 Δεκεμβρίου 2023 η Αφροδίτη από τις 24° 59΄ του Σκορπιού θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Με την όψη αυτή ο ρομαντισμός θα συναντήσει τη φαντασία με αποτέλεσμα την εξιδανίκευση ανθρώπων, καταστάσεων και πιο πολύ του έρωτα. Θα βγάλετε προς τα έξω την πιο ρομαντική και τρυφερή πλευρά του εαυτού σας και θα πλησιάσετε με περισσότερη αγάπη και στοργή το ταίρι σας καθώς, η σύνδεση που θα θέλετε να έχετε δεν θα είναι μόνο σωματική αλλά συναισθηματική, ψυχική και πνευματική.

Sponsored Links

Ρομαντισμός και φαντασία

Όσοι είστε αδέσμευτοι θα φαντασιωθείτε το ιδανικό πρόσωπο που θα θέλατε να έχετε δίπλα σας ενώ ορισμένοι θα μπορέσετε να γνωρίσετε κάποιο άτομο υψηλής ενσυναίσθησης και ευγένειας. Δεδομένης της συμπόνιας, της αγάπης και της κατανόησης που θα έχετε, θα μπορέσετε να γιατρέψετε πληγές, που σχέσεις του παρελθόντος σας έχουν δημιουργήσει, αλλά και να αναγεννήσετε σχέσεις που πνέουν τα λοίσθια.

Η αυξημένη διαίσθησή σας θα επιτρέψει να αντιληφθείτε τα βαθιά και, κατά περιπτώσεις, κρυφά κίνητρα των άλλων και, φυσικά, να κατανοήσετε τον τρόπο που θα πρέπει να δράσετε. Επίσης, Η συμπόνια, ο ιδεαλισμός και η ενσυναίσθησή σας θα σας ωθήσουν να κάνετε κάτι χρήσιμο και βοηθητικό, είτε για ένα άτομο που γνωρίζετε, είτε για μια ομάδα ή γενικά την κοινωνία, αν μιλάμε για μια φιλανθρωπικού τύπου εργασία.

Τέλος, η όψη αυτή είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με ό,τι αφορά τη δημιουργία και την τέχνη, όχι μόνο από την πλευρά του δημιουργού, αλλά και του θεατή. Μπορείτε λοιπόν να παρακολουθήσετε μια ταινία, ένα θεατρικό έργο ή μια μουσική παράσταση που θα σας επιτρέψει να διασκεδάσετε, να χαλαρώσετε και, παράλληλα, να ταΐσετε τη ψυχή και το πνεύμα σας.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού και μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Διδύμους, Λέοντες, Παρθένους, Σκορπιούς, Τοξότες, Υδροχόους και Ιχθύες γεννημένους στο 3ο δεκαημέρου των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και θα μοιραστείτε μαζί του στιγμές γεμάτες πάθος και αισθησιασμό. Επαγγελματικά, επανεξετάζετε μέσα σας το ενδεχόμενο να επιστρέψετε σε κάτι πιο ταιριαστό στην ψυχολογία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα είστε πιο τρυφεροί, δοτικοί και ρομαντικοί με το ταίρι της καρδιάς σας και από κοινού θα οργανώσετε και ένα ταξίδι. Οι συνεργασίες σας θα περάσουν σε ένα καλύτερο επίπεδο και θα οργανώσετε τις συμμαχίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο αρμονική και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας θα ομαλοποιηθούν, επιτρέποντάς σας να βάλετε σε πορεία υλοποίησης κάποια φιλόδοξα και δημιουργικά σχέδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα σας απασχολήσει ένα επαγγελματικό, και αρκετά δημιουργικό, εγχείρημα το οποίο θα καθορίσει και την εξέλιξη της καριέρας σας. Αισθηματικά, θα λάβετε την τρυφερότητα και το ρομαντισμό που επιθυμείτε.

ΛΕΩΝ

Θετικές εξελίξεις θα έχετε αναφορικά με διακανονισμούς χρεών, φορολογικές τακτοποιήσεις, κληρονομιές και γενικά οικονομικές υποθέσεις, ακόμα και σχετικές με ακίνητα. Αισθηματικά, θα αναβιώσει το πάθος ή θα υπάρξει επανασύνδεση.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεση που θα έχετε για επικοινωνία, σε συνδυασμό με την κατανόηση και την ενσυναίσθησή σας, θα λειτουργήσουν άκρως θετικά σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ακόμα, μια νέα επαγγελματική σχέση ανατέλλει.

ΖΥΓΟΣ

Θα σας απασχολήσουν καινούργιες συνεργασίες ή το ξεκίνημα ενός εντελώς δικού σας εγχειρήματος. Σε κάθε περίπτωση, θα μπορέσετε να νιώσετε ότι ελέγχετε πλέον το μέλλον σας και αυτό από μόνο του λέει πολλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχει έρθει ο καιρός να βγάλετε στην επιφάνεια τα δημιουργικά ταλέντα σας και να τολμήσετε να κάνετε ένα άλμα πίστης αναφορικά με το επαγγελματικό σας μέλλον. Αισθηματικά ο έρωτας και η φαντασία θα σας ανανεώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας απασχολήσει το παρελθόν, είτε με την έννοια του ενδεχόμενου μιας αισθηματικής επανασύνδεσης, είτε της επιστροφής μιας επαγγελματικής ευκαιρίας. Επίσης, θα ασχοληθείτε με θέματα ακίνητης περιουσίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έρθετε πιο κοντά με φίλους και ομοϊδεάτες και από κοινού θα σχεδιάσετε κάτι καινούργιο το οποίο ενδέχεται να αφορά μια ομάδα, ένα σύλλογο ή ένα κοινωφελές έργο. Επίσης, αναμένονται αισθηματικές γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα κάνετε ιδιαίτερη εντύπωση σε άτομα ισχυρά στους χώρους που κινείστε, κάτι που θα σας φέρει στο σωστό δρόμο που θα αφορά την εξέλιξη της καριέρας σας και της δημόσιας εικόνας σας. Θετικές εξελίξεις θα έχετε και στα αισθηματικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο ρομαντισμός και ο αισθησιασμός θα βρεθούν να κρατιούνται χέρι - χέρι σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή. Επαγγελματικά, ένα νέο εγχείρημα που έχετε κατά νου σιγά - σιγά μοιάζει να παίρνει σάρκα και οστά.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-12-2023 06:00:00