Quantcast
blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Στις 2 Ιουνίου 2023 η Αφροδίτη από τις 27° 28’ του Καρκίνου θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες. Με την όψη αυτή, θα γίνουμε λίγο παραπάνω ρομαντικοί και ονειροπόλοι και θα αναζητήσουμε τρόπους που θα μας επιτρέψουν να βιώσουμε στιγμές γεμάτες πάθος, στοργή και συναίσθημα.

Sponsored Links

Ρομαντισμός πάνω από όλα!

Οι αισθηματικές μας σχέσεις θα αναθερμανθούν με αποτέλεσμα, είτε να ζήσουμε με το ταίρι της καρδιάς μας ξανά τις πρώτες μέρες του έρωτά μας, είτε να επανασυνδεθούμε με κάποιο άτομο από το ερωτικό παρελθόν μας με το οποίο, για τον οποιονδήποτε λόγο, είχαμε απομακρυνθεί. Γενικά, η αυξημένη ενσυναίσθησή μας θα μας επιτρέψει να «πιάσουμε στον αέρα» τις διαθέσεις των άλλων και, ταυτόχρονα, να έχουμε και τη διάθεση να αφιερώσουμε χρόνο και συναίσθημα για να καλύψουμε τις ανάγκες τους. Όσοι από εμάς αναζητούμε ταίρι, θα έχουμε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες που θα έχουν έντονο το ρομαντικό στοιχείο. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξουμε να μη χαθούμε στο συναίσθημά μας με αποτέλεσμα να εξιδανικεύσουμε ανθρώπους και καταστάσεις και, γενικά, να έχουμε μεγάλες προσδοκίες.

Η αλήθεια είναι ότι με την όψη αυτή θα γίνουμε πιο συμπονετικοί με τους άλλους ιδιαίτερα, μάλιστα, με τους όχι και τόσο τυχερούς της ζωής, κάτι που θα μας ωθήσει σε πράξεις συμπόνιας και προσφοράς βοήθειας με όποιον τρόπο, και στο μέτρο του δυνατού, που ο καθένας από εμάς μπορεί. Επιπλέον, δεδομένης της ανεπτυγμένης φαντασίας μας θα μας έλκει η, με κάθε μέσο, έκφραση τέχνης ενώ θα θελήσουμε, και θα τα καταφέρουμε, να αφιερώσουμε αρκετό από το χρόνο μας κάνοντας πράγματα που μας επιτρέψουν να διοχετεύσουμε τη δημιουργική μας διάθεση και μας ευχαριστούν.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους, καθώς και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα έρθετε πιο κοντά με τα μέλη της οικογένειάς σας καθώς και με τα άτομα που αγαπάτε και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί τους ενδυναμώνοντας τις μεταξύ σας σχέσεις. Γεγονότα που θα συμβούν θα σας ικανοποιήσουν ψυχικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε θετικές εξελίξεις σε σχέση με κάποια όνειρα ή σχέδιά σας, ειδικά αν αυτά έχουν σχέση με συλλόγους ή ομάδες. Επιπλέον, θα έχετε τη στήριξη και την αφοσίωση φίλων ή γενικά αγαπημένων σας προσώπων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιο επαγγελματικό σας πλάνο έχει μπει πλέον σε πορεία υλοποίησης και εσείς είστε γεμάτοι έμπνευση και δημιουργική φαντασία. Ακόμα, θα καταφέρετε να διευθετήσετε οικονομικά σας ζητήματα ή θα τακτοποιήσετε χρέη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την όψη αυτή θα έρθετε πιο κοντά ψυχικά με το ταίρι της καρδιάς σας ή με κάποιο άλλο άτομο για το οποίο διατηρείτε τρυφερά συναισθήματα. Εύνοια θα έχετε σε θέματα νομικά ή σπουδών ενώ ορισμένοι θα κάνετε ένα ταξίδι.

ΛΕΩΝ

Κάποια έξτρα χρήματα που θα βρεθούν στα χέρια σας αλλά και το ενδεχόμενο μιας κερδοφόρας συνεργασίας θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας. Ορισμένοι θα αναθερμάνετε μια έντονη ερωτική σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα κοινωνικοποιηθείτε και θα περάσετε ευχάριστο χρόνο με τους φίλους σας ενώ, γνωριμίες που θα κάνετε με άτομα μέσα από το άμεσα φιλικό ή το ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον, θα είναι εξαιρετικά βοηθητικές για τις επιδιώξεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί γεγονότα που έχουν συμβεί να σας έχουν φορτώσει με παραπανήσια δουλειά, ωστόσο με την όψη αυτή θα μπορέσετε να διευθετήσετε τις υποθέσεις σας και να ομαλοποιήσετε την καθημερινότητά σας. Ορισμένοι θα έχετε μια νέα επαγγελματική πρόταση.

Άποφάσεις

Άποφάσεις2

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νιώθετε ότι βρίσκεστε εν τω μέσω σημαντικών αλλαγών, είτε επαγγελματικών, είτε προσωπικών, που θα σας βοηθήσουν να ατενίσετε το μέλλον σας με περισσή αισιοδοξία. Θετικές εξελίξεις θα έχετε αναφορικά με συμβόλαια και μετακινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε κάποια σημαντικά ζητήματά σας σε σχέση, είτε με τα οικονομικά, είτε με κάποιες επιδιώξεις σας. Ορισμένους θα σας απασχολήσει η αγοραπωλησία ή η οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσοι από εσάς βρίσκεστε στην αναζήτηση κάποιας δημιουργικής απασχόλησης που θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε όπως εσείς επιθυμείτε, με την όψη αυτή θα τα καταφέρετε. Αισθηματικά, θα έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα βελτιώσετε την καθημερινότητα καθώς και την οικονομική σας πραγματικότητα χάριν κάποιων επιπλέον κερδών. Μπορείτε να κάνετε σχέδια για την εξέλιξη της καριέρας σας. Ορισμένοι από εσάς θα ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η όψη αυτή θα τονίσει την πιο ρομαντική και ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας κάτι που, είτε θα σας φέρει πιο κοντά στο ταίρι σας, είτε θα φέρει στη ζωή σας ένα ενδιαφέρον άτομο. Ευχάριστα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε μια τουλάχιστον επιθυμία σας.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-05-2023 00:31:43