blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό κι εξάγωνο με Ερμή, Ερμής εξάγωνο με Ουρανό. Μια σειρά όψεων, που κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό κι εξάγωνο με Ερμή, Ερμής εξάγωνο με Ουρανό. Μια σειρά όψεων, που κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό κι εξάγωνο με Ερμή, Ερμής εξάγωνο με Ουρανό

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό και προβλέψεις απο την μέντιουμ Σάντυ

Μια σειρά όψεων σχηματίζεται στις 16 Μαΐου, που αναγγέλλει ευχάριστες εκπλήξεις για τα περισσότερα ζώδια. Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη (ώρα 00:54), εξάγωνο με τον Ουρανό (ώρα 2:22) και τέλος η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό (ώρα 2:54).

 

Οι όψεις αυτές θεωρούνται ιδιαίτερα θετικές, αφού η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, που μπορεί να λειτουργεί και κάπως παρορμητικά από το ζώδιο του Κριού, ενισχύεται από το εξάγωνο του Ερμή από το ζώδιο των Διδύμων και μας χαρίζει την διαύγεια και τη λογική, ώστε να περιορίσουμε τον ενθουσιασμό και να αποφύγουμε να ενδώσουμε σε πειρασμούς που μπορεί να μην έχουν αύριο. Έτσι, ο έρωτας (και ειδικά οι νέες γνωριμίες) δεν θα είναι τυφλός και δεν θα εγκυμονεί παγίδες, τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει επίσης νέα επαγγελματικά ξεκινήματα και συμφωνίες που θα έχουν οικονομικά οφέλη.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης

Τα ζώδια που ευνοούνται ιδιαίτερα από αυτές τις όψεις είναι του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες). Αντίθετα, Καρκίνοι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς, θα πρέπει να προσέχουν λίγο περισσότερο, ώστε να μην παρασυρθούν από ανέφικτες υποσχέσεις.

Αστρολογικές όψεις Ερμή-Αφροδίτης-Ουρανού και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Ιδιαίτερα ενεργοποιημένος είναι ο αστρολογικός σου χάρτης τις επόμενες μέρες, φίλε Κριέ. Ο Ουρανός, που βρίσκεται εδώ και καιρό στο ζώδιό σου, στις 16 Μαΐου σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη και οι δυο μαζί διαμορφώνουν εξάγωνο με τον Ερμή. Οι όψεις αυτές σου επιφυλάσσουν ευχάριστες ειδήσεις και εκπλήξεις και αρχίζουν να κάνουν τη ζωή σου πολύ ενδιαφέρουσα. Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να νιώσεις τα βέλη του έρωτα να σε χτυπούν και να ανοίξεις ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, μια τυχαία συζήτηση ή μια σύντομη εκδρομή θα σε δέσει ακόμα περισσότερο με το σύντροφό σου, καθώς θα διαπιστώσεις τα βαθιά συναισθήματα που τρέφει για σένα. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται επιπλέον στην επαγγελματική σου ζωή, αλλά και στα οικονομικά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό και εξάγωνο με τον Ερμή στις 16 Μαΐου, γεγονός που πρόκειται να ευνοήσει τα οικονομικά σου τις επόμενες μέρες. Έτσι, ίσως λάβεις ένα έκτακτο οικονομικό βοήθημα από μια πηγή που δεν περιμένεις, ή καταφέρεις επιτέλους να οργανώσεις τα εισοδήματά σου έτσι, που να μπορέσεις να απολαύσεις κάποιες πολυτέλειες, που έχεις στερηθεί. Εύνοια θα υπάρξει και στον αισθηματικό τομέα, καθώς ο σύντροφός σου, σου επιφυλάσσει κάποιες εκπλήξεις που θα τονώσουν τον έρωτά σας. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα εξάψει το ενδιαφέρον σου. Τέλος, δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον να σου αποκαλύψει τα συναισθήματα που νιώθει για σένα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, ο κυβερνήτης σου Ερμής, που βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σου, σχηματίζει εξάγωνο με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού στις 16 Μαΐου και σου επιφυλάσσει εκπλήξεις, κυρίως στο φιλικό περιβάλλον σου. Έτσι, το επόμενο τριήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις φίλους και γνωστούς, αλλά και να γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα, τα οποία θα επηρεάσουν τον τρόπο σκέψης σου και ίσως σου δείξουν νέους ορίζοντες για μια νέα πορεία. Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια νέα μελέτη ή να κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό, αυτές τις μέρες μπορείς να τα προγραμματίσεις με επιτυχία. Εύνοια θα υπάρξει και στον αισθηματικό τομέα, όπου αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να ξεκινήσεις μια νέα ερωτική ιστορία με ένα πρόσωπο, το οποίο μέχρι τώρα μπορεί να έβλεπες μόνο φιλικά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό και προβλέψεις από την αστρολόγο Βίβιαν

 

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, παρά το γεγονός ότι η σύνοδος Αφροδίτη-Ουρανού που διαμορφώνεται στις 16 Μαΐου, μπορεί να φέρει κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις στην καριέρα σου, το εξάγωνο που σχηματίζουν οι δυο πλανήτες με τον Ερμή, φαίνεται ότι σε βοηθά να αντιμετωπίσεις κάθε αντιξοότητα προς όφελός σου. Έτσι, το επόμενο τριήμερο θα πρέπει να βρίσκεσαι σε επαγρύπνηση και να παρακολουθείς τα δρώμενα, αφού μέσα από κάποιο τυχαίο γεγονός, ίσως εντοπίσεις την ευκαιρία που μπορείς να εκμεταλλευτείς για την επαγγελματική σου ανέλιξη, αλλά και για να ενισχύσεις σημαντικά τα οικονομικά σου. Οι όψεις αυτές είναι επίσης ιδανικές για συζητήσεις, που θα καταλήξουν σε μια επωφελή συμφωνία, ενώ σου επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις και στην προσωπική σου ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Λέων

Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με την Αφροδίτη και τον Ουρανό στις 16 Μαΐου, θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θετικό για σένα, φίλε Λέοντα, καθώς η τύχη και οι συγκυρίες θα σε βοηθήσουν να πετύχεις σχέδια και φιλοδοξίες σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Τόσο στα επαγγελματικά και οικονομικά σου, όσο και στην αισθηματική ζωή σου, τις επόμενες μέρες θα δεις μια βελτίωση που δεν περιμένεις. Το εξωτερικό ή άτομα που σχετίζονται με αυτό, μπορούν να σου προσφέρουν μεγάλες ευκαιρίες που θα αλλάξουν ριζικά τη ζωή σου. Δεν αποκλείεται επίσης, να αποφασίσεις τώρα την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ή αν είσαι ελεύθερος, να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με σοβαρές προοπτικές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, στις 16 Μαΐου η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου, ενώ ταυτόχρονα οι δυο αυτοί πλανήτες διαμορφώνουν εξάγωνο με τον κυβερνήτη σου Ερμή. Οι όψεις αυτές μπορεί να μη σου φέρουν τα οφέλη που επιφυλάσσουν σε άλλα ζώδια, θα σου δώσουν ωστόσο την ευκαιρία να διαπραγματευτείς εκ νέου τυχόν χρέη και οφειλές και να βρεις μια φόρμουλα, ώστε να απεγκλωβιστείς από τα αδιέξοδα. Δεν αποκλείεται επίσης να δεχτείς μια νέα επαγγελματική πρόταση, που θα ενισχύσει σημαντικά τα εισοδήματά σου, καλό θα είναι όμως να παραμείνεις συγκρατημένος και να μην αρχίσεις τις σπατάλες. Στον αισθηματικό τομέα, ίσως χρειαστεί να αποσαφηνίσεις κάποια γεγονότα, που φρενάρουν την εξέλιξη της σχέσης σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Sponsored Links

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, στις 16 Μαΐου η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό και εξάγωνο με τον Ερμή και σου επιφυλάσσει σημαντικές εξελίξεις στον τομέα των σχέσεών σου. Έτσι, το επόμενο τριήμερο η «τύχη» θα προκαλέσει γεγονότα τέτοια, που θα σε οδηγήσουν σε σοβαρές αποφάσεις. Αν μέχρι τώρα η σχέση σου κατάφερε να επιβιώσει από τις πλανητικές «απειλές» που δεχόταν, σημαίνει ότι μπορείς πια να δρομολογήσεις την επισημοποίησή της, χωρίς δισταγμούς. Δεν αποκλείεται ωστόσο και μια ξαφνική εγκυμοσύνη, που θα πυροδοτήσει τις εξελίξεις. Αν είσαι αδέσμευτος, οι επόμενες μέρες σου επιφυλάσσουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα, στον οποίο δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό και προβλέψεις από την αστρολόγο Αλισέ

 

Σκορπιός

Οι θετικές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή, φαίνεται ότι έχουν επηρεάσει την επαγγελματική σου απόδοση, φίλε Σκορπιέ. Αυτό σημαίνει ότι ο σύντροφός σου απορροφά όλο το ενδιαφέρον σου και δεν έχεις πια την ίδια όρεξη να αγωνιστείς για κάτι καλύτερο. Στις 16 Μαΐου όμως, η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού που πραγματοποιείται στον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, ίσως σε φέρει αντιμέτωπο με «εκπλήξεις», που χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση. Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με αυτή τη σύνοδο, μπορεί να αποτελέσει ένα βοηθητικό παράγοντα, θα χρειαστεί όμως κι εσύ να δείξεις μεταμέλεια και να εκμεταλλευτείς μια δεύτερη ευκαιρία, που θα σου δοθεί. Άλλωστε, οι οικονομικές πληγές που έχεις ανοίξει, μόνο με την σταθερότητα που σου προσφέρει η δουλειά σου μπορούν να αντιμετωπιστούν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού πραγματοποιείται στον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 16 Μαΐου και σου επιφυλάσσει τα καλύτερα για την αισθηματική σου ζωή. Είτε είσαι ήδη δεσμευμένος είτε όχι, η όψη αυτή, σε συνδυασμό με το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή, προμηνύουν σοβαρές εξελίξεις και μάλιστα στο άμεσο μέλλον. Αν είσαι ελεύθερος, η έκπληξη θα είναι ακόμα πιο μεγάλη, αφού μια νέα γνωριμία θα εξελιχθεί ραγδαία σε σχέση ζωής. Οι όψεις αυτές επιπλέον ευνοούν και τα επαγγελματικά σου, καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να αναδείξεις τα προσόντα και τα ταλέντα σου και να ανταμειφθείς ανάλογα. Φρόντισε, λοιπόν, το ερχόμενο τριήμερο να βγεις περισσότερο από το σπίτι σου, ώστε να σε οδηγήσει η τύχη ακριβώς εκεί που πρέπει. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού που διαμορφώνεται στις 16 Μαΐου, σηματοδοτεί απρόβλεπτες εξελίξεις στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας, που κατά κάποιο τρόπο θα σε αποπροσανατολίσουν. Παρόλο που η όψη αυτή σε άλλη περίπτωση μπορεί να ήταν πολύ αρνητική για το ζώδιό σου, το γεγονός ότι οι δυο πλανήτες σχηματίζουν ταυτόχρονα εξάγωνο με τον Ερμή, σου δίνει την ευχέρεια να χειριστείς κατάλληλα τις όποιες «αναποδιές», ώστε να επαναφέρεις την ισορροπία. Παράλληλα, το επόμενο τριήμερο θα είναι αυξημένες και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου ή θα έχεις ένα φορτωμένο πρόγραμμα, που χρειάζεται αυστηρή οργάνωση για να ολοκληρωθεί. Αν καταφέρεις να διατηρήσεις την πειθαρχία που σε χαρακτηρίζει, η όψη αυτή θα λειτουργήσει θετικά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό και προβλέψεις από το μέντιουμ Δικαία

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, στις 16 Μαΐου ο κυβερνήτης σου Ουρανός σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ερμή και υπόσχεται να κάνει τη ζωή σου εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Το επόμενο τριήμερο, απαλλαγμένος από έννοιες και υποχρεώσεις, θα έχεις την ευκαιρία να συναντηθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά και να κάνεις νέες γνωριμίες, που μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σου. Αν μάλιστα είσαι ελεύθερος, αναμένεται να συναντήσεις ένα πρόσωπο, το οποίο θα ερωτευτείς με την πρώτη ματιά. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, ένα σύντομο ταξίδι με τον σύντροφό σου θα τονώσει τον έρωτά σας και θα σου προσφέρει μοναδικές εμπειρίες. Τέλος, η όψη αυτή μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις μια σημαντική αγοραπωλησία, που θα σημάνει την οικονομική σου ανάκαμψη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού πραγματοποιείται στις 16 Μαΐου στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που προμηνύει αλλαγές στα οικονομικά σου. Έτσι, το επόμενο τριήμερο θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να αποφύγεις σπατάλες, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Ο Ερμής, που υποστηρίζει θετικά αυτή τη σύνοδο, σχηματίζει τετράγωνο με το ζώδιό σου κι αυτό σημαίνει ότι μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να καλλωπίσεις τον προσωπικό σου χώρο, ψωνίζοντας πράγματα που στην πραγματικότητα δεν σου είναι απαραίτητα. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να αποφασίσεις να συμβιώσεις με το σύντροφό σου και να χρειαστείς κάποιες αλλαγές. Σε κάθε περίπτωση, αν παραμείνεις συγκρατημένος, η όψη αυτή μπορεί να λειτουργήσει αντίστροφα και να σου φέρει οφέλη, ειδικά αν κάνεις μια δουλειά μέσα από το σπίτι σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό και προβλέψεις για τα ζώδια από την αστρολόγο Σουζάνα

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-05-2014 00:00:00