blank
 
blank

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Στις 10 Μαρτίου 2024 ο Άρης από τις 19° 52' του Υδροχόου θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Με την όψη αυτή απροσδόκητες καταστάσεις και συμπεριφορές θα δημιουργήσουν ένα έκρυθμο σκηνικό που θα μας αναγκάσει, είτε θέλουμε, είτε όχι, να αναλάβουμε δράση έτσι ώστε να περιχαράξουμε τα κεκτημένα μας ή να διεκδικήσουμε όλα όσα εμείς θεωρούμε ότι μας αξίζουν.

Sponsored Links

Ριψοκίνδυνες ενέργειες και εντάσεις

Το πρόβλημα είναι ότι και εμείς μπορούμε να "ξεφύγουμε" και, δεδομένου ότι δεν θα ανεχόμαστε κανένα περιορισμό, να κινηθούμε κάπως ανεξέλεγκτα και προκλητικά επιθετικά με απρόβλεπτα αποτελέσματα και συνέπειες. Οι έντονες αντιδράσεις μας στα τεκταινόμενα, σε συνδυασμό και με το θυμό που θα βράζει μέσα μας, εκτός του ότι θα λειτουργήσουν αρνητικά για τη γενικότερη εικόνα μας, θα μας οδηγήσουν στη λήψη λάθος αποφάσεων που, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα έχουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Η αλήθεια είναι ότι η όψη αυτή οδηγεί σε παρορμητικές ενέργειες και αποφάσεις που θα έχουν, εκτός των άλλων, και μια εσάνς επαναστατικής διάθεσης. Ωστόσο, καλό θα είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς η όψη αυτή θα φέρει μια αναστάτωση και μια διάθεση για καυγάδες. Επίσης, εύκολα μπορούμε να γίνουμε "επαναστάτες χωρίς αιτία" και ενδεχομένως χωρίς ευοίωνο μέλλον.

Ακόμα, θα έρθουν στο φως γεγονότα σχετικά με παρασκηνιακές δραστηριότητες εναντίον μας που θα μας αιφνιδιάσουν και θα μας σοκάρουν. Ωστόσο, στο τέλος θα λειτουργήσουν άκρως θετικά, τόσο σε αυτογνωσιακό επίπεδο, όσο και σε σχέση με το πως πρέπει να κινηθούμε και τι είδους προοπτικές μπορούμε να έχουμε σε κοινωνικό, επαγγελματικό ή καθαρά προσωπικό επίπεδο. Με την όψη αυτή, καλό είναι να μην πάρουμε ρίσκα και να μην κάνουμε απερίσκεπτες ενέργειες. Αντιθέτως, θα πρέπει να είμαστε ανοιχτόμυαλοι, προσαρμοστικοί και οξυδερκείς έτσι ώστε να καταλάβουμε ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να δράσουμε. Επίσης, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί θα είμαστε επιρρεπείς σε ατυχήματα.

Πως θα σε επηρεάσει ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στα δεκαήμερα αυτά.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα έρθετε αντιμέτωποι με άτομα από το άμεσα φιλικό σας περιβάλλον ή με άτομα που κινούνται στους ίδιους χώρους με εσάς και θα υπάρξουν ανατροπές στις μεταξύ σας σχέσεις που θα σας οδηγήσουν στο συμπέρασμα πως, οποιοδήποτε κοινό στοιχείο σας ένωνε, πλέον δεν υφίσταται. Γενικά, θα χρειαστεί να γίνετε περισσότερο διπλωμάτες.

ΤΑΥΡΟΣ

Όσο και αν απεχθάνεστε τις αλλαγές, με την όψη αυτή, θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν έως και στη διακοπή μιας επαγγελματικής ή, γενικά, πολύ στενής συνεργασίας. Τα άτομα εξουσίας θα σας φέρουν στα όριά σας, ενώ ορισμένοι θα έχετε κάποιο πρόβλημα με πρεσβύτερο μέλος της οικογένειάς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα ανακαλύψετε και θα αποκαλύψετε κάποιο στημένο παρασκήνιο εις βάρος σας μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ή, πιο απλά, θα αντιμετωπίσετε κουτσομπολιά, ψέματα και ίντριγκες που θα σας κλονίσουν. Αναθεωρήστε συνεργασίες και, ενδεχομένως, στόχους και εστιάστε στο άνοιγμα των οριζόντων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να τιθασεύσετε τις ανασφάλειες, τους φόβους και ενδεχομένως την τάση σας να μεγεθύνετε τις καταστάσεις με αποτέλεσμα να νιώθετε εσωτερική πίεση και αναβρασμό. Αφήστε στην άκρη ζήλιες, κτητικότητα και λοιπά δυσάρεστα συναισθήματα που μόνο κακό μπορούν να κάνουν σε εσάς και τη σχέση με το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν απρόσμενες αλλαγές και γενικά εξελίξεις, είτε στο επαγγελματικό, είτε στο οικογενειακό περιβάλλον σας που θα σας αναστατώσουν και, γενικά, θα διαταράξουν την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Θα χρειαστεί να καταβάλετε μια κάποια προσπάθεια έτσι ώστε να διατηρήσετε χαμηλούς τους τόνους στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καθημερινότητα λειτουργεί κάπως πιεστικά πάνω σας ενώ οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας χαρακτηρίζονται από εντάσεις, παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Ορισμένοι από εσάς ίσως πάρετε την απόφαση να αλλάξετε εργασιακό περιβάλλον ή τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων στο ήδη υπάρχον. Να ξεκουράζεστε και να τρώτε σωστά.

ΖΥΓΟΣ

Θα υπάρξουν κάποιες αποκαλύψεις που θα ξυπνήσουν μέσα σας όχι και τόσο ευχάριστες παρελθούσες μνήμες, δημιουργώντας φοβίες και ανασφάλειες. Εκφράστε τα θέλω και τις ανάγκες σας στο ταίρι της καρδιάς σας και μην ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας και το ταίρι σας με εμμονές, ζήλιες και κτητικές συμπεριφορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αντιπαραθέσεις και, γενικά, εντάσεις θα αντιμετωπίσετε με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον ενώ θα νιώσετε ότι δεν μπορούν να καταλάβουν εσάς και τα προβλήματά σας. Ορισμένοι από εσάς θα έχετε κάποια έκτακτα έξοδα σχετικά με την κατοικία ή κάποια θέματα σχετικά με την ακίνητη περιουσία σας που θα σας αποσυντονίσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν θέλετε να ξεφύγετε από τερματισμένες καταστάσεις που δεν έχουν να σας δώσουν κάτι παραπάνω, θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα πράγματα καθώς μόνο έτσι θα βρείτε λύσεις. Επίσης, καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που εκφράζεστε καθώς εύκολα μπορεί να υπάρξουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια έκτακτα έξοδα θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και θα σας δημιουργήσουν ανασφάλειες σε σχέση με την κάλυψη των πάγιων εξόδων σας. Σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, μην αφήσετε τη ζήλια να σας ωθήσει σε κτητικές συμπεριφορές που μόνο κακό μπορούν να κάνουν στη σχέση σας. Γενικά, αποφύγετε τα ρίσκα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή θα πρέπει να μάθετε να αποστασιοποιείστε από καταστάσεις και ανθρώπους που δεν μπορούν να σας καλύψουν με τον τρόπο που εσείς θέλετε ενώ ενδέχεται να υπάρξει και μια επανασύνδεση. Γενικά, προσπαθήστε να μην αντιδράτε έντονα και καλό είναι να μην πάρετε αποφάσεις εν θερμώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Γεγονότα που θα συμβούν θα σας βοηθήσουν να αποκαλύψετε κάποιο παρασκήνιο, κάτι που θα σας επηρεάσει, τόσο σε ψυχικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Βάλτε μια τάξη μέσα σας και συνειδητοποιήστε ότι όλα συμβαίνουν για το δικό σας καλό και τη δική σας προστασία. Μην εμπιστεύεστε με την πρώτη τις νέες γνωριμίες.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-03-2024 07:09:17