blank
 
blank

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς από 11 Μαρτίου ως 5 Απριλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Η Αφροδίτη στους Ιχθύς από 11 Μαρτίου ως 5 Απριλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 11 Μαρτίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου και θα παραμείνει έως τις 5 Απριλίου 2024, φέρνοντας αλλαγές τον τρόπο που σχετιζόμαστε με τους άλλους, στις επιθυμίες μας και στον τρόπο που ξοδεύουμε χρήματα. Η Αφροδίτη βρίσκεται στην έξαρσή της στο ζώδιο των Ιχθύων, υπερτονίζοντας την επιθυμία μας για έρωτα και συντροφικότητα. Γινόμαστε πιο ευαίσθητοι και τρυφεροί με τον/την σύντροφό μας, ενώ όσοι δε διατηρούν μόνιμο δεσμό, αποζητούν τον ρομαντισμό και την πραγματική αγάπη στα υποψήφια ταίρια. Παράλληλα, καλό είναι να προσέξουμε τα οικονομικά μας, καθώς θα υπάρχει δυσκολία στην διαχείριση χρημάτων.

Sponsored Links

Τι φέρνει η διέλευση της Αφροδίτης στους Ιχθύς;

Στο διάστημα που ακολουθεί, η Αφροδίτη έρχεται να ενισχύσει πάρα πολύ τα συναισθήματα αλληλεγγύης, στήριξης και συμπαράστασης, παροχής φροντίδας και κυρίως της αγάπης, αυτής της ανιδιοτελούς, που διευκολύνει πάρα πολύ το κλίμα, τις διαθέσεις, αλλά κυρίως τις διαπροσωπικές σχέσεις. Όλα κινούνται κάτω από την ενέργεια των Ιχθύων, ενεργοποιώντας σε πολύ μεγάλο βαθμό το συναίσθημα και δημιουργώντας ένα κλίμα, που σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να μας κάνει πιο ευάλωτους και κυρίως πιο εύπιστους, απέναντι σε οτιδήποτε λέγεται ή ακούγεται. Και αυτό είναι ακριβώς που χρειάζεται το διάστημα που ακολουθεί: να βάλουμε τα φίλτρα της λογικής και να μη γινόμαστε εύπιστοι απέναντι σε οτιδήποτε μπορεί να μην έχει και τόσο ειλικρινείς ή ξεκάθαρες προθέσεις απέναντι μας.

Πως η Αφροδίτη στους Ιχθείς θα επηρεάσει τα ζώδια;

Οι υδάτινοι εκπρόσωποι των ζωδίων, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς θα είναι οι μεγάλοι τυχεροί που θα απολαύσουν την εύνοια της Αφροδίτης στους Ιχθείς. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι τα υπόλοιπα ζώδια θα μείνουν παραπονεμένα. Όπως θα δείτε παρακάτω, είναι μια σημαντική περίοδος για τα περισσότερα ζώδια, που θα φέρει ουσιαστικές δυνατότητες και ευκαιρίες για να αποκαταστήσετε σχέσεις ή συνεργασίες, που ενδεχομένως μπορεί να σας έχουν ταλαιπωρήσει στο παρελθόν. Επίσης, προβλέπεται και μια σημαντική ανανέωση, με νέα πρόσωπα στην ερωτική σας ζωή, ενώ παράλληλα θα προκύψουν και εναλλακτικές λύσεις ή διεργασίες στα θέματα της οικονομικής σας ζωής.

ΚΡΙΟΣ

Η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων διαμορφώνει μια περίοδο, κατά την οποία θα θελήσεις να κάνεις μια στροφή προς τα μέσα και να αφουγκραστείς την εσωτερική σου φωνή. Θα θελήσεις να χαλαρώσεις και να γεμίσεις μπαταρίες, καθώς και να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές ή ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Παράλληλα, μειώνονται οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου και ίσως, νιώσεις την ανάγκη να αποστασιοποιηθείς από κάποια πρόσωπα, ώστε να ξεκαθαρίσεις μέσα σου κάποια συναισθήματα. Οι δεσμευμένοι Κριοί θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μια ρομαντική απόδραση με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι ενδέχεται να εστιάσουν σε ερωτικές ιστορίες από το παρελθόν.

Το διάστημα αυτό θα αναζητήσεις κάποιες στιγμές μοναξιάς, που θα μπορέσεις να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο και να πετύχεις ένα θεαματικό αποτέλεσμα σε εργασίες που απαιτούν συγκέντρωση και υπομονή. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη κυβερνά τον τομέα των σχέσεών σου, θα θελήσεις να περάσεις περισσότερες ώρες με τον σύντροφό σου, αποκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο για να απολαύσετε τον έρωτά σας. Το γεγονός ότι η Αφροδίτη από τη συγκεκριμένη θέση, θα σχηματίσει κατά την διάρκεια της πορείας της κάποιες θετικές όψεις, αποτελεί τον καλύτερο οιωνό για το μέλλον της σχέσης σου. Αν μάλιστα, νοσταλγείς έναν παλιό έρωτα, ίσως αυτό το διάστημα έχεις την ευκαιρία να τον αναβιώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα δεις την κοινωνικότητά σου να ανεβαίνει, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και ερωτικές ευκαιρίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, θα ανανεώσετε την κοινωνική σας ζωή με τον/την σύντροφό σου και ίσως να ξεκινήσετε κοινές δραστηριότητες που δημιουργούν ένα όμορφο κλίμα στη σχέση σας. Παράλληλα, επαγγελματικοί στόχοι που είχες θέσει το προηγούμενο διάστημα, προχωρούν προς την υλοποίηση τους το διάστημα αυτό.

Η διέλευση αυτή θα σε κάνει περισσότερο εξωστρεφή και θα σου ανοίξει το δρόμο για διασκεδάσεις, επαφές και συζητήσεις με άτομα που σου έχουν λείψει. Μέσα από τις συναναστροφές σου, θα ανακαλύψεις νέα ενδιαφέροντα, θα ζήσεις νέες εμπειρίες ή θα αποκομίσεις σημαντικά οφέλη. Κάποιες θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, ενώ αν αναζητάς μια νέα εργασία, μη διστάσεις να απευθυνθείς σε άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν. Στον αισθηματικό τομέα, αν είσαι ελεύθερος, ίσως αυτό το διάστημα ανακαλύψεις τον έρωτα στο πρόσωπο ενός φιλικού σου προσώπου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς διαμορφώνονει ένα διάστημα θετικών εξελίξεων για την καριέρα σου. Οι σχέσεις σου με ανώτερους και συναδέλφους βελτιώνονται, ενώ παράλληλα θα θελήσεις να ασχοληθείς περισσότερο με την δημόσια εικόνα σου, τον τρόπο που διαφημίζεις τα ταλέντα σου και γενικότερα με τον επαγγελματικό σου προσανατολισμό. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, δεν αποκλείεται να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, αν ανήκεις στους αδέσμευτους…

Το διάστημα αυτό, η καριέρα σου θα σε απασχολήσει περισσότερο και θα ανακαλύψεις τρόπους που θα σε βοηθήσουν, όχι μόνο να γίνεις πιο αποδοτικός, αλλά και να βρεις τη χαρά μέσα από τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Οι νέες προτάσεις που μπορεί να προκύψουν αυτό το διάστημα, θα σου προσφέρουν μεγάλη ικανοποίηση, ενώ παράλληλα θα βελτιώσουν και τα οικονομικά σου. Το διάστημα αυτό μπορείς επίσης να πραγματοποιήσεις κάποια μικρά ή και μεγαλύτερα ταξίδια, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, που θα έχουν ερωτικές προεκτάσεις στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος ή και να ενδώσεις στο ερωτικό φλερτ ενός ανωτέρου σου, μέσα από τον χώρο της εργασίας σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων και το διάστημα αυτό θα θελήσεις να εφεύρεις ένα καινούριο όραμα για τη ζωή σου, κάνοντας καινούρια σχέδια για το μέλλον σου. Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ευνοούνται ιδιαίτερα και δεν αποκλείεται να σχεδιάσεις ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους ή αναψυχή. Γενικότερα, βλέπεις και αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα από μια πιο θετική και αισιόδοξη σκοπιά, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες γνωριμίες με άτομα από διαφορετική κουλτούρα και πολιτισμούς.

Αυτή την περίοδο μπορείς να προωθήσεις με ευκολία τις ιδέες σου, να βελτιώσεις την επικοινωνία σου με άτομα που έχετε διαφορετικές απόψεις ή να έχεις κάποιο όφελος από μια νομική υπόθεση. Όπως αναφέραμε προηγουμένως, το εξωτερικό ή άτομα που σχετίζονται με αυτό, σε ευνοεί ιδιαίτερα αυτό το διάστημα και δεν αποκλείεται είτε να επεκτείνεις τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες σε άλλες χώρες είτε να δεχτείς μια σημαντική πρόταση, που υπόσχεται αξιόλογες οικονομικές αποδοχές. Εύνοια αναμένεται και στην αισθηματική σου ζωή, όπου ίσως αποφασίσεις ότι ήρθε η ώρα να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, υπάρχουν πολλές πιθανότητες μέσα από τις διάφορες γνωριμίες που θα κάνεις, να δημιουργήσεις μια σχέση με πολύ σοβαρές προοπτικές.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη περνά στους Ιχθείς, όπου πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και οφειλές, να συνάψεις μια οικονομική σου συμφωνία ή και να λάβεις χρήματα που σου οφείλονταν. Αν σε απασχολεί μια παρελθοντική σου σχέση, την περίοδο αυτή είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια επανασύνδεση. Αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, το πάθος μεταξύ σας αναζωπυρώνεται και ενδέχεται να προχωρήσετε σε μια συμβίωση, ενώ πολύ πιθανό είναι να υπάρξουν νέα δεδομένα και σε ό,τι αφορά το κοινό σας ταμείο.

Σε επρίπτωση που το διάστημα αυτό σε απασχολούν χρέη και οφειλές που έχεις προς τρίτους, η διαδικασία της αποπληρωμής θα αποδειχθεί πιο εύκολη από κάθε άλλη φορά, καθώς κάποιες θετικές όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη κατά τη διάρκεια της πορείας της, θα αποδειχθούν ιδιαίτερα βοηθητικές. Επιπλέον, η διέλευση αυτή θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον ή να ολοκληρώσεις με επιτυχία ένα θέμα που σχετίζεται με την ακίνητη περιουσία σου. Εύνοια υπάρχει και στον ερωτικό τομέα, καθώς το πάθος σου για τον σύντροφό σου θα αναζωπυρωθεί, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ίσως ενδώσεις σε έναν πειρασμό που σε τριγυρίζει ή επιστρέψεις σε έναν έρωτα, που δεν έχει βγει από την καρδιά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθείς, απέναντι από το ζώδιό σου. Το διάστημα αυτό, θα θελήσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στη σχέση σου και να δημιουργήσεις ένα όμορφο κλίμα ανάμεσα σε σένα και τον/την σύντροφό σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να γνωρίσεις ένα άτομο, με το οποίο θα συνάψεις μόνιμη σχέση. Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες, είτε μέσω σύναψης νέων είτε με βελτίωση του κλίματος με τους συναδέλφους σου.

Η διέλευση της Αφροδίτης στο πολικό ζώδιο των Ιχθύων, φέρνει στο προσκήνιο τις σχέσεις σου με τον σύντροφό σου ή τους συνεργάτες σου στον επαγγελματικό τομέα. Όσο ο πλανήτης θα βρίσκεται σε αυτή τη θέση, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις που θα ξεκαθαρίσουν τυχόν αμφιβολίες σου και θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις νέες ισορροπίες. Αν είσαι αδέσμευτος, το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις περισσότερο με φιλικά σου πρόσωπα και, σ’ αυτή την περίπτωση, αναμένεται μια νέα γνωριμία που θα σου προσφέρει καλύτερες προοπτικές για το μέλλον. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στα οικονομικά σου, γεγονός που θα σου επιτρέψει να κάνεις κάποιες σπατάλες για τον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου. Ωστόσο, χρεια΄ζεται κάποια προσοχή στις 'ασκοπες δαπάνες.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων σε καλεί να εστιάσεις στην εργασιακή σου καθημερινότητα. Το διάστημα αυτό, φαίνεται πως αναγνωρίζονται τα ταλέντα σου στη δουλειά σου, ενώ παράλληλα ίσως αναλάβεις ένα νέο δημιουργικό εγχείρημα που θα σου φέρει κέρδη. Επίσης, βελτιώνονται οι σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου, ενώ φαίνεται πως θα έχεις και τη δυνατότητα να οργανώσεις καλύτερα το καθημερινό σου πρόγραμμα, ώστε να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Γενικά, το διάστημα αυτό ο τομέας της εργασίας σου θα σου προσφέρει μεγάλες ικανοποιήσεις, αφού οι προσπάθειές σου θα επιβραβευθούν και θα αναγνωριστούν.

Το αρμονικό κλίμα που θα υπάρχει στον χώρο της εργασίας σου, μπορεί να ευνοήσει την εκδήλωση ενός ερωτικού ενδιαφέροντος και, στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος, ίσως θα πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτή την ευκαιρία, που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου. Παράλληλα, ίσως να ασχοληθείς περισσότερο με τη φυσική σου κατάσταση, είτε μέσα από σπορ είτε μέσα από αλλαγές στις διατροφικές σου συνήθειες. Με αυξημένη ζωτικότητα και ενεργητικότητα, ίσως θελήσεις επίσης να ασχοληθείς να κάνεις μια θετική αλλαγή στην εμφάνισή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα θέση της Αφροδίτης στο συμβατό σε σένα ζώδιο των Ιχθύων, σε ευνοεί ιδιαίτερα και υπόσχεται να τονώσει την αισθηματική σου ζωή. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το πάθος στη σχέση σου αναζωπυρώνεται, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε μια επισημοποίηση ή να αρχίσεις να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο απόκτησης απογόνων. Το ενδεχόμενο μιας απρόσμενης εγκυμοσύνης είναι πολύ πιθανό και σ’ αυτή την περίπτωση, οι διαδικασίες θα επισπευστούν.

Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, οι ερωτικές ευκαιρίες πολλαπλασιάζονται και η λίμπιντό σου ανεβαίνει στα ύψη, ενώ παράλληλα υπάρχουν αυξημένα ενδεχόμενα να μπει ένα πρόσωπο στη ζωή σου που θα σου ξυπνήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα. Η γνωριμία που θα κάνεις αυτή την περίοδο θα σε ενθουσιάσει ιδιαίτερα, καθώς όπως θα ανακαλύψεις στη πορεία, θα ανταποκρίνεται πλήρως στα πρότυπά σου. Ακόμη, η Αφροδίτη από αυτή τη θέση ευνοεί και τα επαγγελματικά σου, καθώς ενδέχεται να αναλάβεις ένα εγχείρημα που θα σου χαρίσει αναγνώριση και επιτυχία. Ιδιαίτερη εύνοια αναμένεται αν ασχολείσαι με μια ανεξάρτητη εργασία και θα δεις αύξηση των εσόδων σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων και πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα θελήσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι σου, να διαμορφώσεις αισθητικά τον χώρο σου, ακόμη και να προχωρήσεις σε μια συμβίωση. Γενικά, θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται σε πρώτο πλάνο, ενώ παράλληλα φαίνεται πως έρχεσαι πιο κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αν σκέφτεσαι μάλιστα να αλλάξεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου, να αναζητήσεις μια νέα στέγη ή να προχωρήσεις σε μια αγοραπωλησία, θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στη περίπτωση που σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σου. Όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ελεύθερος, καλό θα είναι να αποδεχτείς προτάσεις φίλων, καθώς μέσα από φιλικές συναντήσεις μπορείς να κάνεις μια αξιόλογη γνωριμία. Επίσης, φαίνεται πως θα καταφέρεις να ξεκλέψεις χρόνο για ιδιωτικές στιγμές που σου προσφέρουν χαλάρωση και ηρεμία…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων, σε καλεί να δικτυωθείς και σου χαρίζει ευκαιρίες για κοντινές αποδράσεις. Το διάστημα αυτό, θα προβάλλεις περισσότερο τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, ενώ φαίνεται πως κάποιες επαγγελματικές σου διαπραγματεύσεις θα έχουν θετική εξέλιξη. Γενικά, η διέλευση αυτή θεωρείται πολύ καλή για το ζώδιό σου, καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να γίνεις πιο εξωστρεφής και να γεμίσεις το χρόνο σου με ευχάριστες δραστηριότητες. Παρά το γεγονός ότι οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις δεν θα μειωθούν, θα καταφέρνεις να ανταποκρίνεσαι πιο εύκολα στα καθήκοντά σου ή να κλείσεις κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες με μεγάλη άνεση.

Σημαντική βελτίωση θα υπάρξει και στα οικονομικά σου, γεγονός που θα σου επιτρέψει να προγραμματίσεις ταξίδια ή άλλες δραστηριότητες με τον σύντροφό σου, που θα τονώσουν την σχέση σας. Επίσης, θα υπάρξουν θετικά δεδομένα στις σχέσεις σου με αδέρφια και κοντινούς συγγενείς. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, φαίνεται πως βελτιώνεται η επικοινωνία με τον/την σύντροφό σου. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, η νέα θέση της Αφροδίτης υπόσχεται νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες, μέσα από τις οποίες θα ξεχωρίσεις το άτομο με το οποίο μπορείς να έχεις ένα σοβαρό μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων, σου χαρίζει ένα αίσθημα οικονομικής ασφάλειας. Το διάστημα αυτό, θα θελήσεις να ξοδέψεις χρήματα για διασκέδαση, για προσωπική ευχαρίστηση και για την εξωτερική σου εμφάνιση, ενώ φαίνεται πως βελτιώνονται και τα εισοδήματά σου. Νέες συνεργασίες που σε φτάνουν πιο κοντά στους στόχους σου, αλλά και κέρδη από επενδύσεις, είναι επίσης πιθανό να προκύψουν. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, φαίνεται πως η Αφροδίτη ανεβάζει την αυτοεκτίμησή σου, ενώ σε βοηθά να αντιληφθείς καλύτερα ποιά είναι τα σημαντικά πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σου.

Η διέλευση αυτή θα αποδειχθεί ευνοϊκή για τα οικονομικά σου, καθώς θα διαπιστώσεις ότι έχεις καλύτερη ροή εσόδων και λιγότερες απώλειες. Αν σκέφτεσαι να επενδύσεις χρήματα στη δουλειά σου, ίσως πρέπει να το τολμήσεις, αφού στην πορεία θα ανταμειφθείς. Στον αισθηματικό τομέα, θα γίνεις περισσότερο κτητικός προς τον σύντροφό σου, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει ένα πρόβλημα, που όμως θα ξεπεραστεί σύντομα. Αν είσαι ελεύθερος, το διάστημα αυτό θα νιώσεις έντονα συναισθήματα για ένα άτομο που θα γνωρίσεις, θα πρέπει όμως να συμβιβαστείς με κάποια δεδομένα, προκειμένου να το κατακτήσεις οριστικά.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, το διάστημα αυτό, θα δεις τις ερωτικές ευκαιρίες να πολλαπλασιάζονται και είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε μαγέψει και με το οποίο θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία, αλλά και ερωτική χημεία. Από την άλλη, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, φαίνεται πως θα διανύσεις μια πολύ ευχάριστη περίοδο με το ταίρι σου και η σχέση σου θα ανανεωθεί, ενώ κάποια σύντομα ταξίδια, θα τονώσουν ακόμα περισσότερο τη σχέση σας.

Στον επαγγελματικό τομέα, αναγνωρίζονται τα ταλέντα σου και θα έχεις την δυνατότητα να βελτιώσεις σχέσεις με συναδέλφους ή να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία. Την περίοδο αυτή η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και με αυξημένο το επικοινωνιακό σου χάρισμα, θα μπορείς να κατακτήσεις τους συνομιλητές σου και να προωθήσεις σχέδια και ιδέες, που θα σε βοηθήσουν να προδιαγράψεις μια καλύτερη επαγγελματική πορεία. Σημαντική βελτίωση θα υπάρξει και στα οικονομικά σου, τα οποία παρουσιάζουν αστάθεια το τελευταίο διάστημα, γεγονός που θα σου επιτρέψει να πληρώσεις κάποια χρέη που εκκρεμούν.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-03-2024 04:58:54