Quantcast
blank
 
blank

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 19 Νοεμβρίου 2022, ο ανάδρομος Άρης από τις 22° 42’ των Διδύμων θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή, που η αλήθεια είναι ότι είναι μια πρόκληση, μπορεί, αν αφεθούμε, να μας οδηγήσει σε δρόμους ολισθηρούς και να διασκορπίσει την ενέργειά μας «στους πέντε ανέμους». Είτε θα υπάρξουν κάποια γεγονότα, είτε θα ακούσουμε λόγια από συγκεκριμένα άτομα που θα μας κάνουν να νιώσουμε ότι στη ζωή μας, τόσο την προσωπική, όσο και την επαγγελματική, βασιλεύει η ασάφεια ή, κατά περιπτώσεις, η αμφισημία.

Sponsored Links

Ασάφεια και σκόπιμη αμφισημία

Η καταπιεσμένη δράση, οι εντάσεις, οι απογοητεύσεις και η μπλοκαρισμένη ενέργεια του ανάδρομου Άρη σε όψη έντασης με τον Ποσειδώνα θα έχει ως αποτέλεσμα την πνευματική και συναισθηματική θολούρα. Δεν θα μπορούμε να είμαστε ευκρινείς και σωστά συγκεντρωμένοι ενώ, ταυτόχρονα, θα είμαστε, είτε νωθροί και οκνηροί, είτε λανθασμένα ανταγωνιστικοί με αποτέλεσμα οι άλλοι να παρεξηγούν τις προθέσεις μας.

Με την όψη αυτή μπορεί να πιστεύουμε ότι έχουμε τον έλεγχο στα χέρια μας. Τον έλεγχο του εαυτού μας και των συναισθημάτων μας, των σχέσεών μας, της δουλειάς μας ή, ακόμα χειρότερα, των άλλων. Μπορεί να πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε τι μας συμβαίνει ή τι θα μας συμβεί και στο τέλος να ανακαλύψουμε, και όχι με τον καλύτερο τρόπο, ότι τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Επιπλέον, η προσοχή μας δεν θα είναι εστιασμένη σε ένα θέμα ή μια κατάσταση αλλά σε πολλά και, κατά περιπτώσεις, ασύνδετα πράγματα και έτσι θα είμαστε αναποτελεσματικοί. Αυτό φυσικά θα μειώσει την αυτοπεποίθησή μας και θα μας κάνει νευρικούς και ανασφαλείς.

Θα πρέπει λοιπόν, όσο δύσκολο και αν μας φαίνεται, προκειμένου να μην βρεθούμε εκτός τροχιάς, να ασχοληθούμε με ό,τι μπορεί να μας κρατήσει γειωμένους. Σε αυτό θα μας βοηθήσει η σωστή οργάνωση καθώς και η άρνηση να ρίξουμε την προσοχή μας σε οτιδήποτε, κατάσταση ή άτομο, που μας εξαντλεί ενεργειακά. Τέλος, ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσουμε στα προσωπικά μας αντικείμενα γιατί η όψη, μεταξύ άλλων, «μιλάει» για χάσιμο αντικειμένων ή, στη χειρότερη περίπτωση, για κλοπές.

Πως θα σε επηρεάσει ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα νιώσετε μπλοκαρισμένοι με την όψη καθώς, είτε τίποτα δεν θα προχωράει με τους δικούς σας ρυθμούς, είτε θα εμπλέκονται τρίτοι στα σχέδιά σας με όχι και τόσο θετικά αποτελέσματα. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις γιατί θα σας στοιχίσουν. Προσοχή στην οδήγηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη αυτή θα σας κάνει να αισθανθείτε ανασφάλεια, τόσο γιατί κάποια έκτακτα έξοδα θα σας αποσυντονίσουν και θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος, όσο και γιατί κάποιοι συνεργάτες σας δεν θα αποδειχθούν κατάλληλοι. Αποφύγετε τις όποιες χρηματικές επενδύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα νιώσετε αποδιοργανωμένοι με την όψη αυτή και, αν και θα είστε φορτωμένοι με ένα εξαιρετικά βαρύ πρόγραμμα, δεν θα σας είναι εύκολο να τα βγάλετε εις πέρας. Οι μέρες αυτές δεν ευνοούν σοβαρές συζητήσεις σχετικές με την καριέρα και το μέλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας κάνει να νιώσετε ότι σας έχουν ρουφήξει την ενέργεια «με το καλαμάκι». Θα νιώθετε συναισθηματική αδυναμία, πνευματική κούραση και ψυχική εξάντληση. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις που θα γίνουν εντελώς παρορμητικά γιατί θα κάνετε λάθη.

ΛΕΩΝ

Δεδομένου ότι με την όψη αυτή θα νιώσετε ότι δεν καλύπτεσθε συναισθηματικά και πνευματικά, θα βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις που θα σας μπερδέψουν. Κάποιες καθυστερήσεις σε πληρωμές θα σας στρεσάρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επαγγελματική σας ζωή θα γίνει πηγή άγχους, με την όψη αυτή, καθώς θα νιώσετε ότι οι ανώτεροί σας δεν σας εκτιμούν όσο θα έπρεπε. Σε σχέση με την προσωπική σας ζωή, θα νιώσετε μπλοκαρισμένοι διότι το ταίρι σας δεν δείχνει να μπορεί να ακολουθήσει τα δικά σας θέλω.

Ολυμπία

Ολυμπία

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ορισμένοι από εσάς θα νιώσετε σύγχυση και στρες καθώς, είτε κάποια υπόθεσή σας θα κολλήσει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας, είτε καθυστερεί μια νομική υπόθεσή σας και εσείς δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Φροντίστε την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αυτή μπορεί να φέρει συναισθηματικές συγκρούσεις και παρεξηγήσεις με το ταίρι σας ή με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Για το λόγο αυτό, να είστε φειδωλοί σε αυτά που λέτε, να έχετε ενσυναίσθηση και να μην αφήνετε τρίτους να εμπλέκονται στην αισθηματική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια προβλήματα, λόγω διαφορετικής οπτικής της ζωής που θα παρουσιαστούν με τους οικείους, θα προκαλέσουν εντάσεις που θα σας αποδιοργανώσουν συναισθηματικά. Ορισμένοι θα νιώσετε ότι μάλλον πρέπει να τερματίσετε μια συνεργασία σας και να πάτε για άλλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα σας δημιουργήσει κούραση πνευματική και σωματική καθώς και κάποιο εκνευρισμό γιατί τίποτα δεν θα προχωράει όπως πρέπει. Επιπλέον, κάποια έντονα λόγια που θα ανταλλάξετε, είτε με το ταίρι, είτε με κάποιους συνεργάτες σας θα σας αποδυναμώσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ασάφεια και το μπέρδεμα που υπάρχει στην αισθηματική ζωή ορισμένων από εσάς, θα σας δημιουργήσει εσωτερικές εντάσεις τις οποίες, αν αφήσετε ανεξέλεγκτες, θα θολώσουν την κρίση σας και, με μαθηματική ακρίβεια, θα σας οδηγήσουν σε εντελώς λάθος συμπεράσματα.

ΙΧΘΥΣ

Με την όψη αυτή θα χρειαστεί να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους έτσι ώστε να μην έρθετε σε αντιπαραθέσεις και να μη βοηθήσετε με τον τρόπο σας να υπάρξουν εντάσεις, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αποφύγετε αυτές τις μέρες να πάρετε αποφάσεις.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-11-2022 00:52:53